ya bu hep bilinen hormon tahlilleri amh tsh fsh felan fişmekan bende pıhtılaşma bakılması gereken bir testti ama ben genetikle beraber yapılıyo sanmıştım eski dr.un kulakları çınlasın:)yaptırayım aradan çıksın dedim 1 ayı buluyo çünkü diğerleri gibi değil..yok bakayım fakülte has. sinde yapıyolarsa orda yaparım artık........
canım doktorun senin hikayeni dinlediği anda isteyeceği ilk tahlil bence bu..valla bence mutlaka yaptır tedaviyede öyle başla..ya bana çoook zaman oldu hormon bakılmayalı,yani fsh falan...iş tüpe kalınca artık o nolursa olsun önemli değil diyo doktor..muyene daha önemli diyo..bende baktırmak istemem.şimdi canım sıkılır..
Canım walla ben de her tahlil öncesi bi stres oluyom, bi gerim geri geriliyom yani... Boşver yaptırma şimdi tahlil felan. Sen bir iki ay kendine vakit ayır canım, kendine dikkat et sağlıklı beslen falan. Şu neneye de çok takılma bak :) :) :)ben nene olayına pek ısınamadım :)
iyi oldu rahatladım valla...hehehe benide güldürdün..kız ne soğanı yaa..ben şu tamponları bile kullanamıyorum,içime kaçacak gibi geliyo:))) yok soğan falan ıyyyyyyyyy....ya teyze o arkadaşa senin bu halde olmazmış zaten boşuna tedaviye gitmişsin demiş,kadın hamile ya şimdi...banada kızım sen uğraşma falan derse naparım diye düşünüyorum şimdi:) offf...kadını proflardan daha ciddiye alıyorum ne yalan söyliiim:)))
slm kızlar bugun karnımdan sıvı aldılar gün boyunca ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı opu işleminin aynısı ve canlı canlı.bebeğe bişey olacak d
üşüncesi kafamdan bir saniye çıkmıyor keşke aldırmasaydım diyip duruyorum ya bişey olduysa kurdukça kuruyorum.kanama bir kaç damla oldu oda koskoca iğneden oldu şimdi durdu bişey olsaydı belli olurdu değilmi pazartesiye uyumak yok artık bana tekrar test yapacam.o kadar acı çektim o kdar emek ona yanıyorum bunca yılın acısı
yaaa siz bakmayın benim ablamada böyle bir teyzecik bakmıştı ablamın karnını ovup bu kadar sert karında çocuk nasıl büyücek bakalım dedi ve ablam hamile kaldı gerçekten yeğenim 7 ay anca kaldı karnında ablamın karnı açılmadı ve amniyo kesesi çocuğu sıkıştımıştı erken doğum oldu:)yani yabana atmayın kadın ölmese bende giderdim:))
Allah iyiliğini versinn offf çok güldüm
:)))))))))))))
ya bu arada acayip sevindim moral oldun bana..biliyolar yaaaa...ben inanıyorum:)
bu arada bende yetişirim inşallah neneme:)))))))))) töbe töbeeeee
eee sen atla gel buraya,eşine de ben iyi bi doktor buldum dersin:)
merhaba,
ben ilk defa bu siteye kullanıcı olarak giriyorum fakat yıllardır takip ediyorum. dertlere düştüm yardım lütfennn6.haftamın ortasındayım hala ne ynı durumu yasayan varsa olduğu belli olmayan bir sorun yaşıyorum. korku içindeyim iç kanama geçircem diye. bhcg değerlerim 30ocak 142, 4 şubat 1010, 9 şubat 3270, 10subat 2970, 11subat 2920 ... düzensiz kese gibi bişi var ama yalancı kese de olabilir. 3 doktora gittim. biri dış gebelik %99 dedi iğne yapalım dedi. biri %99 düşük dedi kürtaj yapmak istedi ve sonuncusu bekleyelim pzt kadar dedi. korkudan ölücem. kaç haftadan sonra patlıyor bu tüpler. ne olursa acile gidiyim. aynı durumu yasayan varsa yardımcı olabilir mi? kan sulandırıcımı da kestim nolur nolmaz diye...
merhaba,
ben ilk defa bu siteye kullanıcı olarak giriyorum fakat yıllardır takip ediyorum. dertlere düştüm yardım lütfennn6.haftamın ortasındayım hala ne ynı durumu yasayan varsa olduğu belli olmayan bir sorun yaşıyorum. korku içindeyim iç kanama geçircem diye. bhcg değerlerim 30ocak 142, 4 şubat 1010, 9 şubat 3270, 10subat 2970, 11subat 2920 ... düzensiz kese gibi bişi var ama yalancı kese de olabilir. 3 doktora gittim. biri dış gebelik %99 dedi iğne yapalım dedi. biri %99 düşük dedi kürtaj yapmak istedi ve sonuncusu bekleyelim pzt kadar dedi. korkudan ölücem. kaç haftadan sonra patlıyor bu tüpler. ne olursa acile gidiyim. aynı durumu yasayan varsa yardımcı olabilir mi? kan sulandırıcımı da kestim nolur nolmaz diye...
:)))hahaha ay dr.ne ilaç verdi deyince soğan dermişim:)))
ben inanıyorum cidden o kadın bizim bir gelinimizin tüpünü açtı ölü doğum yapmıştı kadın doğumda bastırmışlar karnını ve tüpleri kapandı ameliyat dediler sonra bu parmaklarıyla ovdu kupa çekti iki tane oğlu oldu yani yanıbaşımızdaydı dedim ya ablama başka bir komşunun gelininin kasıklarını kaldırmıştı hepsi patır patır doğurdular:)))ama bende şans yok öldü gitti :))))))tövbe yarabbim ..neyse sen elini açbuk tut kaçırma:)))
ayyyyyyyyyyyyyyy vallahamıııııı?????
nenemmmmm benimmmm nenemmmm...kıayamammmm yaa emekleyerek yürüyomuş biliyomusunuz..kız ben bu kadından el alsam ya?hı? valla...hepinizi elden geçiririm:))))))) ayy çok heyecanlandım,tüp bile açıyomuş ha..
senin gebe kalma sıkıntın yok ki..inşallah kan sulandırıcıları akıl ederde bi doktor onuda denersin..benim arkadaşımda yaşadı 2 düüşük te sorun buymuş..
hadiii yaa...ne zaman gittin?bu kadın sarıyomuş falan..ay ne soğanı yaaa..bi onu yapmadığımız kalmıştı soğanla:)))yuhh yani..bende duydum birinden kadın hamile şimdi valla gitcem..bu arada adet oldummmmmmmmmm...ohh..
Oncelikle bel agrisi bende de olmustu pozitifligine golge dusurme lutfen bu kadar erken regli belirtisi olmaz...vallaha israel beye kzdim simdi, bunu sana onceden soylemeliydiler cok kzarim boyle birseyle karSilassam gerci dedigin gibi tayfun beyde iyi doktor hatta benim transferede girdi ultrasonu o tutmustu...onu kafana takma artik...lutfen moralini bozma takilma belirtilere....ve sakin test yapma lutfennnnn....
merhaba,
gözünaydın canım üzerinden şöööyyyle bir yük gitmiştir şimdi benimkide sarıyordu yakı yapıp sarıyor 9 gün duracak dedi ama ben 1 günde fazla tutamadım soğanı iç yapmadım okulda kokayım nı yani hareketleri yaptım yalnız benim tanıdıklarımdan harfiyen yapmış olanlar var daha tık yok yalnız karışımını ve çayı yaptım hamile kalmadım ama bu kışı zıpkın gibi geçirdim :) bu arada eşinle beraber istiyor senin ki nasıl bilmem 250 kişiyihamile bırakmış 251. olurmuyum acaba...
:))hem vallaha hem billaha :) eskiden dr.mu varmış böyle ebe nineler tedavi ediyomuş.. Allah birini vesile kılarsa niye bizim nenemiz olmasın :)hem kadın kendi hamile kalamamış sonra kendine bir tedavi uygulamış onu söylemiiim (biraz kötü bu kısım) ebe gümeci kullanarak sonra hamile kalmış ve daha 19 yaşındaymış:)hepsini anlatıyodu kupa çekerken ahhh ah ne bileyim onu arayacağım.....
haa daha yeni gittin yani???ya o sarma işlemini merak ediyorum bende..yaptıran kadınla direk görüşmedim arkadşımın arkadaşı..ee sardığı şeyin üzerine ne giyilirki,zaten o kadar gün evden çıkmamak mümkün değil..soğan falan demiyomuş bu,ot çöp yok yani..ay olursun inşallah canım..ee bi kere gitmen yetermi ki..ben isterse giderim bi daha.y bu kadın para işine ne verirsen diyomuş,o arkadaşlar 50 lira vermiş..sen verdinmi? 50 mi vereyim ben? Biilemiyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?