Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

vallahi bende tırsıyorum acaba değerler nasıl bozuk olan bişey varmı.yani bu sterele düzgün olanda bozulurda napiiim bunları isityolar genelde bende pko varya dr.şiddetine bakalım dedi birde şeker yüklemesi istedi ona göre içtiğim ilacın dozunu arttırıcakmış felan yaaa adam niye böyle gıcıklık yaptı yaaa ne kadar ümitlenmiştim oysaki ben..ne güzel herşeyi toparlayıp gitcektim ...şimdi herşey çorba oldu:)

aynen valla..panik atak başlıycak durduk yere..acayip geriliyorum sıradan tahlillerde bile..yaptırmam yaaa dursun aman...
ya sen niye soğutuyosun neneden beni:) ben ellerinden öpcem valla..olursa adını vercem çocuğuma:)))))))))))))

yaaa siz bakmayın benim ablamada böyle bir teyzecik bakmıştı ablamın karnını ovup bu kadar sert karında çocuk nasıl büyücek bakalım dedi ve ablam hamile kaldı gerçekten yeğenim 7 ay anca kaldı karnında ablamın karnı açılmadı ve amniyo kesesi çocuğu sıkıştımıştı erken doğum oldu:)yani yabana atmayın kadın ölmese bende giderdim:))

Canim kiyamam ya uzulme lutfen demek bakilmasi gerekiyorduki baktilar aglama bebegini me zaten gerilmstir o bugun birde sen uzme annesi emi?eminim bebegin seninle...cok cok gecmis olsun...

Allah iyiliğini versinn offf çok güldüm
:)))))))))))))
ya bu arada acayip sevindim moral oldun bana..biliyolar yaaaa...ben inanıyorum:)
bu arada bende yetişirim inşallah neneme:)))))))))) töbe töbeeeee
eee sen atla gel buraya,eşine de ben iyi bi doktor buldum dersin:)

Son düzenleme:
merhaba,
ben ilk defa bu siteye kullanıcı olarak giriyorum fakat yıllardır takip ediyorum. dertlere düştüm yardım lütfennn 6.haftamın ortasındayım hala ne ynı durumu yasayan varsa olduğu belli olmayan bir sorun yaşıyorum. korku içindeyim iç kanama geçircem diye. bhcg değerlerim 30ocak 142, 4 şubat 1010, 9 şubat 3270, 10subat 2970, 11subat 2920 ... düzensiz kese gibi bişi var ama yalancı kese de olabilir. 3 doktora gittim. biri dış gebelik %99 dedi iğne yapalım dedi. biri %99 düşük dedi kürtaj yapmak istedi ve sonuncusu bekleyelim pzt kadar dedi. korkudan ölücem. kaç haftadan sonra patlıyor bu tüpler. ne olursa acile gidiyim. aynı durumu yasayan varsa yardımcı olabilir mi? kan sulandırıcımı da kestim nolur nolmaz diye...

Kizlar cok tesekkur ederim dogum gunu dilekleriniz icin :)ya evet bebegime ilk dogum gunu cok mutlu bir gun benim icin...cok opuyorum hepinizi....

:)))hahaha ay dr.ne ilaç verdi deyince soğan dermişim:)))
ben inanıyorum cidden o kadın bizim bir gelinimizin tüpünü açtı ölü doğum yapmıştı kadın doğumda bastırmışlar karnını ve tüpleri kapandı ameliyat dediler sonra bu parmaklarıyla ovdu kupa çekti iki tane oğlu oldu yani yanıbaşımızdaydı dedim ya ablama başka bir komşunun gelininin kasıklarını kaldırmıştı hepsi patır patır doğurdular:)))ama bende şans yok öldü gitti :))))))tövbe yarabbim ..neyse sen elini açbuk tut kaçırma:)))

çok geçmiş olsun öncelikle..anladığım kadarıyla keseyi yada oluşumu diyeyim uterus içinde gören bi doktor oldu öylemi?tüpe yerleşen bebeği genelde göremiyolar ve kese rahimde görünmeyince dış gebelik teşhisi konuyo..çevremizden ve burdan okuduklarımdan biliyorum dış gebelikte şiddetli karın ağrısı yaşanıyormuş..doktorun seni riske atmazdı heralde eve gönderdiğine göre..beklemenin bi zararı yok demek ki..eğerki ikinci doktorun dediği doğruysa zaten hiç korkma düşük olayı başlasada sana bi zararı olmayacaktır..
şiddetli ağrı yada kanaman başlarsa git acile..sağlıklısı seninle olsun inşallah..

cnm eğer dış gebelik dediyse dr. tüpte bebeği görmüştür.ayrıntılı ultrasonda belli olur hemen..ama cnm tehlikeli böyle ne zmana patlar felan diye bekleme çünkü eğer bebek tüpteyse büyümeye devam ediyo erken müdahalede iğneyle düşürülürde gecikirsen tüpünüde kaybedersin...paztesiyi bekleme derim.Allah yardımcın olsun...

ayyyyyyyyyyyyyyy vallahamıııııı?????
nenemmmmm benimmmm nenemmmm...kıayamammmm yaa emekleyerek yürüyomuş biliyomusunuz..kız ben bu kadından el alsam ya?hı? valla...hepinizi elden geçiririm:))))))) ayy çok heyecanlandım,tüp bile açıyomuş ha..
senin gebe kalma sıkıntın yok ki..inşallah kan sulandırıcıları akıl ederde bi doktor onuda denersin..benim arkadaşımda yaşadı 2 düüşük te sorun buymuş..

kızlarr yaa benim çıkmam lazım..muahbbet iyiydi valla..yarın burdayım ben..uğrayın.öpüyorum sizi..

:))hem vallaha hem billaha :) eskiden dr.mu varmış böyle ebe nineler tedavi ediyomuş.. Allah birini vesile kılarsa niye bizim nenemiz olmasın :)hem kadın kendi hamile kalamamış sonra kendine bir tedavi uygulamış onu söylemiiim (biraz kötü bu kısım) ebe gümeci kullanarak sonra hamile kalmış ve daha 19 yaşındaymış:)hepsini anlatıyodu kupa çekerken ahhh ah ne bileyim onu arayacağım.....

gözünaydın canım üzerinden şöööyyyle bir yük gitmiştir şimdi benimkide sarıyordu yakı yapıp sarıyor 9 gün duracak dedi ama ben 1 günde fazla tutamadım soğanı iç yapmadım okulda kokayım nı yani hareketleri yaptım yalnız benim tanıdıklarımdan harfiyen yapmış olanlar var daha tık yok yalnız karışımını ve çayı yaptım hamile kalmadım ama bu kışı zıpkın gibi geçirdim :) bu arada eşinle beraber istiyor senin ki nasıl bilmem 250 kişiyihamile bırakmış 251. olurmuyum acaba...

Deww MUTLU YILLAR CANIM ailenle çocuklarınla mutlu bir ömür diliyorum.

canım aynı şeyleri yaşadım değerim 1527 ye kadar yükseldi bebek yoktu iğne dedi doktor sonra ya da bekle dedi bekeledim gece 11 de sancı başladı hemşire ihmal etme hemen git dedideğer 431 olmuş ama ultrasyona öğlen başka hastanede girdim acil ameliyat dedi tübü parçalamaış iç kanama başlamış bebekler patolojide ikiz olduğunu öğrendik sen en ufak bir sancıda hemen git ufaktan başlıyor yavaş yavaş artıyor dikkat et ameliyattan korkma ben iyiki olmuşum dedim iğne tedavisi olanlar sonraki gebeliklerinde aynı korkuyu yaşıyor ama ben daha rahatım sorunlu yer kapatıldı çünkü çok dikkat et merak ettim şimdi habersiz bırakma hangi konuda olursa bsormaktan çekinme insanın aklı duruyor böyle anlarda geçmiş olsun

haa daha yeni gittin yani???ya o sarma işlemini merak ediyorum bende..yaptıran kadınla direk görüşmedim arkadşımın arkadaşı..ee sardığı şeyin üzerine ne giyilirki,zaten o kadar gün evden çıkmamak mümkün değil..soğan falan demiyomuş bu,ot çöp yok yani..ay olursun inşallah canım..ee bi kere gitmen yetermi ki..ben isterse giderim bi daha.y bu kadın para işine ne verirsen diyomuş,o arkadaşlar 50 lira vermiş..sen verdinmi? 50 mi vereyim ben? biilemiyorum ki...

ya yazık 19 yaşınd çocuğum olmuyo derdine girmiş demek...ne hale geldik yaa..ebe gümecini düşük yapmak için kullanıyolar diye duymuştum ben,yanlışta biliyo olabilirim..bu kupa çekme işleminde zamaneye uydurmuşlar elektrikli süpürgeyle yapıyolarmış:))))) daha neler dedim yaa..ne yaratıcı bi milletiz..aman gülmiim ben,onuda yaparım belli olmaz hehehee:)))
eşimi ikna ettim bu arada,o götürecek,ama benim nene eve erkek almıyomuş:)))

evet ya yakı var eczanelerde onu sarıyor onula okula gidersin dedi ama ben göze almadım birsüre sonra yakmaya ve kokmaya başlarmış 3 kez çağırıyor ilkinde 50 istiyor daha sonra yazdırdığı malzemeleri götürüyorsun karışıtıyor macun yapıyor geçmiş sayfalarda senin yazdığın bir karışım var ya onun geliştirilmişi 3. De kontrol her gidişinde hareket yaptırıyor yararlı hareketler spor yani. Senin gideceğin nerede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…