ya yazık 19 yaşınd çocuğum olmuyo derdine girmiş demek...ne hale geldik yaa..ebe gümecini düşük yapmak için kullanıyolar diye duymuştum ben,yanlışta biliyo olabilirim..bu kupa çekme işleminde zamaneye uydurmuşlar elektrikli süpürgeyle yapıyolarmış:))))) daha neler dedim yaa..ne yaratıcı bi milletiz..aman gülmiim ben,onuda yaparım belli olmaz hehehee:)))
eşimi ikna ettim bu arada,o götürecek,ama benim nene eve erkek almıyomuş:)))
geçmiş olsun cnm üzme kendini bişey olmamıştır inş. rabbim korur meleğini..ama bişey sorucam ohss olduğunu bile bile nasıl trnasfer yaptılar genelde dondurup diğer aya yapıyolar transferi..sen hangi merkezdeydin cnm..içini ferah tut dua et hiç birşey olmaz inş.
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden ben diyarbakırda yaptım cnm onlar için hasta ne çekerden çok bi tanede bi tanedir kaybetmeyelim düşüncesi var tamamen ticari mesele.tedavinin ilk gününden beri dr yüksek doz verme ohss olurum dedim her defaSINda vurguladım yok yok çok konuşuyrsun diyip susturdu son günde olmam dedim değilmi yok yok olmazsın dedi.allah belalarını versin ne cektiğimizi bilmiyrlar.orada herkes öyleydi çünkü her su çekmeden 100 lira aalıyor bu onun işine geliyor tabi.bide ben pkos um 225 dedi zar zor 187ye indirmiştim oysaki 75le bile 10 na yakın yumurtm büyür.dün çok kasıp sarstılar beni bebege bişey olmuşmu düşüncesi beni bitirdi.ama allah korusun olsaydı kanama olurdu herhalde çok şükür yok eşim çarsamba gidelim diyor kontrole nasıl bekleyecem bu korkuyla bilmiyrm
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden ben diyarbakırda yaptım cnm onlar için hasta ne çekerden çok bi tanede bi tanedir kaybetmeyelim düşüncesi var tamamen ticari mesele.tedavinin ilk gününden beri dr yüksek doz verme ohss olurum dedim her defaSINda vurguladım yok yok çok konuşuyrsun diyip susturdu son günde olmam dedim değilmi yok yok olmazsın dedi.allah belalarını versin ne cektiğimizi bilmiyrlar.orada herkes öyleydi çünkü her su çekmeden 100 lira aalıyor bu onun işine geliyor tabi.bide ben pkos um 225 dedi zar zor 187ye indirmiştim oysaki 75le bile 10 na yakın yumurtm büyür.dün çok kasıp sarstılar beni bebege bişey olmuşmu düşüncesi beni bitirdi.ama allah korusun olsaydı kanama olurdu herhalde çok şükür yok eşim çarsamba gidelim diyor kontrole nasıl bekleyecem bu korkuyla bilmiyrm
Canim kiamam ya canini sIktilar desene,bence yarin git doktora carsambaya cok var boyle bir durumda ihmale gelmez,peki simayetlerin bittimi?yani daha iyi hissediyormusun?
karnımdaki şişlik gitti tabi şuanda çok rahatım göbekten kan sulandırıcı iğne bile karnıma batmıyrdu resmen taşa vuruyormuşşun gibiydi ilk defa dün ilk hamlede battı şimdilik şikayet yok ama vijdanende çok kötüyüm keşke yaptırmasaydım diyorum bebeğe bişey olduysa diye ha bire belirti arıyorum.yarın evdende kaçsam gidip yaptıracm stresten öldüm:18::18::18:
cnm kadın 14 yaşında evlenmiş e 5 sene olmamış eski zaman işte çocuktum kayınvalidemler alay ediyodu kısır diye zoruna gitmiş sormuş etmiş ebegümeciyle tedavi etmiş kendini..bu arada ebegümeci iltihap sökücü olarak kullanılıyo genelde...bunun böyle güveç kapları gibi daha ufak özel şeyleri vardı onla yapıyodu yaa elektrik süpürgeside iyimiş:)) ayy canım bide erkek almıyomuş :))))ay çok şeker
evet ya yakı var eczanelerde onu sarıyor onula okula gidersin dedi ama ben göze almadım birsüre sonra yakmaya ve kokmaya başlarmış 3 kez çağırıyor ilkinde 50 istiyor daha sonra yazdırdığı malzemeleri götürüyorsun karışıtıyor macun yapıyor geçmiş sayfalarda senin yazdığın bir karışım var ya onun geliştirilmişi 3. De kontrol her gidişinde hareket yaptırıyor yararlı hareketler spor yani. Senin gideceğin nerede ?
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler destekleriniz için :)bugün evime geldim ve kasık ağrılarım hafifledi diyebilirim ilk 3 gün baya ağrım oldu ateşim çıktı vs..ama bugün herşey normale döndü sanırım şimdi bekleme zamanı yapacak birşey yok idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum dewcim dayanacak gücüm yok çünkü şuan sonuca :)endişeli bir bekleyiş çok zor ya aslında normal yolla nasıl hamile kalmışım onu sorgulayıp duruyorum oysa bir bebiş ne kadar büyük bir mucize ...embriyolog 8 hücreli tertemiz demişti hiç bir kalıntı falan yok diğerleri 9 10 ve 6 hücreliydi onlarda iyiydi 6 hücreliyide koyacaktı ama ikiz çok yüksek ihtimal deyince ben tek olsun 8 hücreliyegüveniyorum dedim :)diğerlerini dondurduk eğer tutmazsa dondurulmuşlarla 5.güne gideriz dedi bakalım kısmet herşey artık inşallah minik mucizem beni bırakmaz kızlar gerçekten bekleyiş çok zormuş gülemcim ..kendimi hertürlü sonuca hazırlıyorum açıkçası be belirtilere takılmadan edemiyorum :)
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler destekleriniz için :)bugün evime geldim ve kasık ağrılarım hafifledi diyebilirim ilk 3 gün baya ağrım oldu ateşim çıktı vs..ama bugün herşey normale döndü sanırım şimdi bekleme zamanı yapacak birşey yok idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum dewcim dayanacak gücüm yok çünkü şuan sonuca :)endişeli bir bekleyiş çok zor ya aslında normal yolla nasıl hamile kalmışım onu sorgulayıp duruyorum oysa bir bebiş ne kadar büyük bir mucize ...embriyolog 8 hücreli tertemiz demişti hiç bir kalıntı falan yok diğerleri 9 10 ve 6 hücreliydi onlarda iyiydi 6 hücreliyide koyacaktı ama ikiz çok yüksek ihtimal deyince ben tek olsun 8 hücreliyegüveniyorum dedim :)diğerlerini dondurduk eğer tutmazsa dondurulmuşlarla 5.güne gideriz dedi bakalım kısmet herşey artık inşallah minik mucizem beni bırakmaz kızlar gerçekten bekleyiş çok zormuş gülemcim ..kendimi hertürlü sonuca hazırlıyorum açıkçası be belirtilere takılmadan edemiyorum :)
çok saol tatlım inşallah tutmuştur minnoş :)idrar testi yapmayacağım gerçekten dayanamam zaten :)Allahım nasip etmiş olsun karnındaki kuzunuda dondurulmuşa felan gerek kalmaz inş.bence de idrar testi yapma günün bekle cnm bi arkadaş idrar testi yapmış negatif çıkmış kalktım tutmadı bu diye hiç dikkat etmedim sonra öylesine kanda baktırınca hamile olduğumu öğrendim şimdi lekelenmem oluyo dikkat etmediğim için yazmıştı..bu günler için de sabır diliyorum cnm beklemek daha zor oluyo iş. tutunmuştur bebişin
canım evet beklemek zor,ilk günler hızlı geçti benim,annem vardı sonra yalnız kaldım kalktım her işi yaptım evde valla...son dakikaya kadar dikkat edilmeli badezuzum un dediği çok doğru..ben çok sıkılyorum..oturduğum yerden eşimden su istemem ona diyene kadar kalkar kendim alırım bunda da öyle yaptım..ama ilk hafta annem olduğu için sağolsun iş yaptırmadı..ama normal hayatına dön dedi doktor,bende kalkıp süpürge yapmadım ama onun dışında her işi yaptım:)
canım embriyoloğun yorumları süpermiş..onların görüşü en önemlisi bence..bebeğin durumunu onlar biliyo çükü..ikizde güzel olurdu ama her bakımdan çoğul gebelik risk,sen onları teker teker doğurursun canım:) kendini dinlemeden edemezsin zaten bu mümkün değil,ama hiç bişeyi kötüye yorma..pozitifliğini koru,bunu yapabilmeyi çok isterim mesela ben:)
Kızlar herkese günaydın, hepimiz için sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum :) :) Melodi canım endişe etme, aklına kötü senaryolar getirme tatlım. Embiriyo kaliten çok güzelmiş, keşke bizimde öleeee kaliteli olsa yumurtacıklarımız :) bence çok sağlam senin miniğin, ve tutunduğunu düşünüyorum sana sıkı sıkı canım. Senin tedavinde çok başarılıydı, hiç bir aksilik olmadı yani ne güzel. Foktorun çok başarılı, ialaçlara çok güzel tepki verdin daha ne olsun güzelim. Bir tek Allahımın ol demesine kalıyor. Sen herşeyi en doğrusuyla yaptın tatlım. Aklını güzel yönde oyala tamam mı. haftaya güzel haberi vereceksin bize inşallah ve bana da tedavim öncesinde umut olacaksın canım.... Allah herşeyin hayırlısını versin öncelikle. Kendine dikkat et, dinlenmeye de devam :)
kekecb tatlım sanırım transferin bugünmüş inşallah bu gün o gündür :)9 aylık bir serüvenin ilk günü dualarımız sana tatlım ..hayırlı uğurlu olsun inşllallah..
dewwwwww canım nerelerdesin :)sana sorularım var :)test gününden önce idrarınında herhangi bir değişiklik olmuşmuydu güzelim hatırlıyormusun acaba ?çoğu topikte 9 .gün idarrın renginde koyulaşma yşayanlar hep pozitif sonuç görmüş tabi bu bir kıstas değil ama ..merak ettim bende benim bugün transfer dahil 5.günüm herhangi bir koyulaşma yok sadece sabahları ilk idrar engi hafifi koyu ve kokulu kullandığımız ilaçlarında etkisi vardır tabi ..of off en zoru beklemek keşke şöyle uyusam 12.gün uyansam ve hamileyim haberini alsam ne güzel olurdu yahu :)öpüyorum seni ve minik lokumunu kendinize iyi bakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?