kekecb tatlım sanırım transferin bugünmüş inşallah bu gün o gündür :)9 aylık bir serüvenin ilk günü dualarımız sana tatlım ..hayırlı uğurlu olsun inşllallah..
dewwwwww canım nerelerdesin :)sana sorularım var :)test gününden önce idrarınında herhangi bir değişiklik olmuşmuydu güzelim hatırlıyormusun acaba ?çoğu topikte 9 .gün idarrın renginde koyulaşma yşayanlar hep pozitif sonuç görmüş tabi bu bir kıstas değil ama ..merak ettim bende benim bugün transfer dahil 5.günüm herhangi bir koyulaşma yok sadece sabahları ilk idrar engi hafifi koyu ve kokulu kullandığımız ilaçlarında etkisi vardır tabi ..of off en zoru beklemek keşke şöyle uyusam 12.gün uyansam ve hamileyim haberini alsam ne güzel olurdu yahu :)öpüyorum seni ve minik lokumunu kendinize iyi bakın :)
slm herkese..
kekecb canım Allah emeklerinin karşılığını versin inşallahhhh..inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana..güzel şeyler duymak istiyorum artık..hadi melodi ve senden pozitif gelsin inşallah..
dew cim şimdiden Allah kavuştursun canım.günleriniz su gibi geçer umarım..
Burdayim cnm esim yarin donuyoro yuzden her saniyeyi degerlendirmeye calisiyoruz...canim oncelikle belirti okuma baskalarinin hikayelerinden cok farkli oluyor herkesin hikayesi inan...bende idrar koyulasmasi hamile kaldiimi ogrendikten hemen hemen 1 hafta sonra basladi su anda koyulasmis olmasi cok erken belki ilaclardandir cainim..sana tek belirtimi yazayim cnm tahlil gunum yaklasirken kasiklarimda su dolu hissi inan baska belirgin birsey yoktu goguslerim bile cok agrimiyordu kullandigimiz hormonlardan hafif sizliyordu o kadar bende gogus agrilari bile hamile oldugumu ogrendikten sonra basladi....hatta eger crinone jel kullaniyorsan bak o kasiklarda agri yapiyor yaniltmasin seni...su dakikadan itibaren foruma geleceksen sadece bizim buraya gel oku git diger topiklerde dolasma bence inan bazi yazilanlarin palavra oldugunu dusunuyorum )) biraz daha dayan cnm...
Kızlar kekecb ile görüştüm bugün, herşey çok güzel gitmiş, sesi çok çok iidi. Morali süperdi.Allah umarım yüzünü güldürür, onunla birlikte bizde seviniriz umarım.Benim tedavim öncesi şööööle iki güzel pozitif haberi alsam bana nasıl moral olur anlatamam :) :) :)
kızlar akşam haberlerinde izledim..izmirde lösemiye yakalanan bi kadının hikayesini...gamze akbaş..3 yaşında oğlu varmış..çok üzüldüm..dualarım bundan sonra onlarla..Allah bebeğine bağışlasın inşallahhhh..yarın gidip bağış yapmak için başvuru yapcam ama sürekli ilaç alıyorum diye endişe ettim..inşallah bi aksilik olmaz..
çok doldum yaa..
dewcim çok saol bitanem çok haklısın inan belirtileri okuya okuya manyak oldum resmen zaten bende belirti olacak bişeyde yok henüz çok kafama takmıştım bir kaçgündür tamamen olumsuzdum sayenzide toparlanıyorum tekrar ve artık hiç takılmayacağım birşeye test günü belli olur herşey artıkın hayırlısı olsun diyelim ne yapalım :)canım şimdiden hayırlı yolculukları olsun eşinin inşallah allah tez zamanda kavuştırsun sizi kuzum öpüyorum sizi :)
Evet canım ben de dua ediyorum onlara her durumda halimize şükretmemiz gerektiğinin göstergesidir bu aslında .
Eşim avukat bir müvekkil gelmiş 15 yıl çocuğu olmamış onca uğraş sonunda anne olmuş bebeği 2 aylıkken kaza geçiriyor ve bir kolu tutmaz oluyor kadın onca özlem çektiğim kucağıma doyasıya alamadım ameliyatlarla bir yılım geçti eller büyüttü şimdi 1.5 yaşında lkaldırırken üvey anne gibi tek kolumla sürüyerek kaldırıyorum demiş eşim anlattı ben ağladım tazminat davası açmış ama giden günleri hayallerim gelmez demiş Rabbim hem anne olmayı hem de onu doyasıya hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin hepimize
canım iki gündür hayatım dondu resmen..bi taraftan kendi rahatsızlığımla ilgili endişelerim başladı..fmf le ilgili..çokta burdan yazmak istemiyorum artık..kendim içinde değil,ablam için..inan başka hiç bi derdim olmadan anne olmayı beklemek dert bile olmazdı benim için..sonucu ne olursa olsun..ama o annenin kucağına bi evladı var..Allah onları birbirine bağışlasın..doğru söylemişsin canım Allah versin,sağlıkla versin,sağlıkla büyüdüğünü görmeyi nasip etsin..
Kizlar vallaha okudum sizin alternatif tip olaylarini bence hepsi son derece mantikli uygulamamak icin sebep yok hani cok acayip olmadikca heps mantikli bence...
Az oncede yazdigim gibi kuzucm donuyor malesefmayis basi tekrar gelecek kismetse biraz daha hasretlik devam edecek yapacak birsey yok...bebito icin en dogrusu biraz boyle hasret cekecegiz...
canım iki gündür hayatım dondu resmen..bi taraftan kendi rahatsızlığımla ilgili endişelerim başladı..fmf le ilgili..çokta burdan yazmak istemiyorum artık..kendim içinde değil,ablam için..inan başka hiç bi derdim olmadan anne olmayı beklemek dert bile olmazdı benim için..sonucu ne olursa olsun..ama o annenin kucağına bi evladı var..Allah onları birbirine bağışlasın..doğru söylemişsin canım Allah versin,sağlıkla versin,sağlıkla büyüdüğünü görmeyi nasip etsin..
cnm Allah kavuştursun yaşadığınız tek sıkıntı tek ayrılık bu olsun..günler su gibi geçsin de hayırlısıyla kavuşun ailecek....nasıl oldun bu arada miğden daha iyimi...
Canim tesekkur ederim gonderdim kocami birde munih'te kar cokmus gec kalkti amerika ucagi gitti mi bekletiyorlarmi bilmiyoruz vallaha sabahtan beri haber bekliyorum ondan stres oldum su karda kısda sag salim varsin baska bir istegim yok...
ben daha iyiyim cnm gunduz bulantilarim gecti bazi gunler biraz oluyor ama yememe engel degil cok sukur ama sabah bulantilari aynen devam yataktan kalkar kalmaz ogurme geliyor o felaket ama ondan sikayetim yok yediklerim cikmadigi surece sikayetim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?