Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ay hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin.şu sıkıntılı zamanınmda güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün.yaaa daha öncede söyledim benim bir ablamda şiddetli pkos vardı sadcee glukopache la hamile kaldı arka arkaya.diğer ablam aşılamayla hamile kaldı.ben tüp bebekle uğraşıyorum rabbim nasip etsin. anneme iyiki bir kızın daha olmamış yoksa onun kukusu bile olmazmış diyorum hep .vee eniştelerimin ikiside varikoselli :))))))))))))))))) milletin spermleri akıllı efendi işinde gücündeler bizimkilerinki anaca hovardalık:)))))))))

canım 4 yıldır bu işin peşindeyim al benden de o kadar..sıradan tahlillerle cebelleşmişim valla..ya ilk karşımıza çıkan doktor yaptırsaydı hepsinide bu hallere gelmeseydik..hele şu amh mi bişey var ya o tahlili okuyorum bizim zamanımızda yoktu diyorum kendi kendime..bilmiyorum canım anlayacağın..4 senedir bilgisayarın başındayım valla öğrenemedim daha.. ben anca anlamlı rüyalar görürüm:) transferden sonra rüyamda balon şişiriyoruum..herkesinki şişiyo benimki zar güç şişirdiğim poofff sönüyo..aynen yazmış tabirde boşuna umut diye,o gün anladım ben olmadığını:))) ama senin rüyaları yorumlayamadım bi türlü,kafan baya karışık anlaşılan yada açıkta kaldın tatlımm:))))))) hehee:)))
lee kupa çektirmiş bende kasığımı çektirdim..yere yatırdı teyze beni,alttan geçirdi bi bezi..kasıklarımı yukarı doğru asılmışken sımsıkı bağladı:)))))))))))) o halde ilişki bile oldu yaaa ne hallere düştük:))

kızlar merhaba, DEW77 canım sen de burdaymışsın ne güzel

benim bugün dondurulmuş embriyo transferimin 12. günüydü, test yaptırdım 38,7 çıktı ((( çok canım sıkıldı ilaçları bırakma 2 gün sonra yenileyelim dediler.. . ama ben çok umutsuzum

Cidocum hosgeldin cnm evet benim asil topigim burasi ilk gunden beri..iyi yaptın geldin guzelim, deger benim ilk tup bebek tedavim gibi cikmis yani tutunabilir tutunmayadabilir guzelim bir akradasimin bu haldeyken kurtardilar ve deger yavas yavas artti arkadasimin guzel bir kizi var simdi yani belli olmaz umidini kaybetme...ısrael bey ne dedi bir yorum yaptimi?

hahaaaaa ayyyy Allah iyiliğinizi versin emi ikinizinde:)))))))))))) offff hiç güleceğim yoktu....piraye ben o adet düzeninden bişey anlamadım zaten..bide tencere kapak gibi bulmuşuz birbirimizi...

israil beyin kendisiyle görüşemedim şükran hanımla görüştüm, ilaçları bırakma iki gün sonra tekrarla dedi, üzülme bu değerlele doğum yapan hastalarımız oldu dedi... aman ben hissediyorum olmadı ((

Ay Piraye cok alemsin guldurdun beni cok alemsin :))) sen uzulme birbirlerini bulacaklar insallah... gulem kasiklar havada ve sizin durum aklima gelince sanada guldum hahaha ne hallere dustuk yaaa ay banada daha turkiyeye gelmeden once arkadaslarim soyle yapin boyle yapin diye taktik veriyorlardi banada her seferinde gulme geliyordu ne konsatrasyon ne birsey bizimde hep benim yuzumden olmadi gulme krizine girilecek otrtam mı ayol ?:))))

Evet iste benim dogum yapan arkadasim bu sekilde dogum yapti hemde ısrael beyin hastasiydi o yuzden sakin ilaclari birakma ne derlerse onu uygula lutfen....

Walla hayret senin ablanlarada ne diiiim, ne güzel maaşallah hemencecik olmuş onlarında, yahu bu işin sırrı ne anlamadım ben, benim tüpler çok uzun ve kıvrımlı spermlerde şapşal, hemde uyuşuk, onlar etrafında saf saf dönerlerken nereye gideceklerini çözemezken benim yumurta yumurtalıktan çıkıyo çoktaaaannnn, aman walla isyanlardayım bugün... pes diyorum başkada bişi demiyorum, mübarek nerdeyse 1,5 yıldır korunmuyorum hiç mi denk gelmez kardeşim yaaaaa.... her gün mü yapmak lazım, haftada 4 gün mü? ne yani.... Böle hikayeleri okuyunca bana moral olacağına sinirleniyorum daha çok yaaaa. Bugün asabiyim depresifim agresifim.... mazeretim var asabiyim ben heheheh, bide şarkı patlatiiim size: mazeretim vaaaaarrrrrr asabiiiiiyyiiiim beeeeeeeeeeeeeeeeennnnn

anladım canım tüpleri unuttum ben..işte hep oyalandık aslında..aklı başında doktorlara denk gelseydik şimdiye olurdu belkide,,ama bunları yaşayacağımız varmış..bak senin yine hovarda movarda tutturabiliyolarmış,bizde oda yok..tüplerin halinide 2.negatiften sonra merak etti doktorum..bende ona kızgınım..tedaviden önce yapalım dedim yok dedi,şimdi hsg istiyo..işte deneme yanılma olduk resmen..bende bi hışımla merkezi aradım valla:) arasın doktor beni dedim,ona iki çift sorum olacak dedim:))))))
liste yaptım sorularımı..gerekirse lap olayım yani bu nee...
birde şu landarchın barnaca ursuli sine baktım tekrardan,alamamıştım bari kocama içireyim adam gibi sperm çıkarsın ortaya diye..g.gidiyrda var,55 lira gibi biişey..anlamadım..sipariş vereyim bari...

hahaaaaa ayyyy Allah iyiliğinizi versin emi ikinizinde:)))))))))))) offff hiç güleceğim yoktu....piraye ben o adet düzeninden bişey anlamadım zaten..bide tencere kapak gibi bulmuşuz birbirimizi...

Walla canım ne hallere düştük yaaaa, ypk ayaklarını havaya kaldır, yok belinin altına bişiler koy, yok hemen kalkma bilmem ne.... tam iş üzerindeyken benide hep bi gülmek alır.... yaaaa o halde de iş olurmu güzelim yaaaa kasıklar çekilmiş bel kaskatı... Bak şimdi hehehehehehe alemsiniz walla... maymun olduk maymun :)

canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız , sağlıkla güzellikle gelsin inşallah bebişler ,senin güzel deneyimlerinden yararlanmak isterim mutlaka

Evet iste benim dogum yapan arkadasim bu sekilde dogum yapti hemde ısrael beyin hastasiydi o yuzden sakin ilaclari birakma ne derlerse onu uygula lutfen....

canım benim işler biraz karışık biliyorsun, burda da ayrı doktorum var, bugün izinliymiş onunla da görüşemedim (

burdaki bana ilaveten bi de bant vermişti, sonra israil beyle görüştüğümde banta gerek yok, östrojen çok önemli değil bu aşamada asıl önemli olan progestan iğne ve jel dedi... bantın zararı olmaz ama ben faydası olacağını da düşünmüyorum dedi. ben de bantı almıştım zaten gene de kullandım 4 tane bitti. tekrar almadım çok gerekli değilmiş nasıl olsa diye. neyse iki doktor olunca kötü oluyor tabi her kafadan bi ses çıkıyor

yaaa seninkidemi kıvrıkk?benimkide kıvrık:))))))))))))))))))) ha bide rahim ters,bunu hiç söylememişimdir belki ona sıra gelmiştir..
sende pes edersen artık biz napalım yahu:)

test sonuçlarım çıkmaya başlamış ve pıhtılaşma sorunum varmış homozigotmuşum.......hamdolsun ne diyeyim..........

canım benim , genetik test mi yaptırmışdın? Benimde genetik test sonucunda bende de pıhtılaşma görüldü bir tane gende , açıkcası çok ayrıntı vermedi şu şu diye , tranferden bir ay öncesinden kan iğnesi yapmaya başladım fragmin diye hala devam ediyorum , hamilelik boyuncada devam edebilirmiş , coraspin de kullanıyorum , yani önceden bilinip önlem alınması çok iyi bence , bu hamile kalmaya engel değilde devamlılığına engel bir şey diye biliyorum , sakın canını sıkma

yaaa tam komedi..belimi sardı kadın,güç denedi resmen,nefes alamıyorum eve git yatın,belinin altınada yastık koy diyo,şaşakaldım,teyze bu halde nasıl olcak dedim bide:Ç:))))))))))))))))) olur olur dedi..oldu valla ..gülmekten..ayyy acınacak haldeydim aslında yaa..karton gibi:)

Son düzenleme:
biliyomusun bunu cnm ne menem bişey ben hiç anlamam ama millet genelde heterozigotmuş felan artık benimki kötünün iyisimi kötünün kötüsümü bilmiyorum vallahi şu an özel klinik açabilecek seviyeye geldim hergün yeni bir bilgi edniyorum kukum sayesinde .rabbim sonumuz hayır etsin.....dr.u güzel fırçala benim yerimede:)))))yaa gıcık herif yok yaşım gençmiş yaşla hastalığın ne alakası var Allahın hödüğü.....

vallahi bende depresyon takılıyodum senin yazını okuyana kadar ama devam ediyorum gülme krizinden sonra..ablalarımda çok uğraştı bakma çok şükür iyi dr.lara denk geldiler.sen hergün yapmada adamı evden kaçırma .resmen bu sinirle kocanı evde kovalycaksın piraye:))))))))sinir olma boşver sende ilk tüp denemenle kaılrsın nevar yani hııııh dimi?

canım benim çok teşekkürler , dediğin gibi dr ve ekibi çok önemli gerçekten , bir daha belirtmek isterimki fulya tüp çok başarılı işinde transfer günü bir göreseniz tıklım tıklım o kadar kalabalık ki , ekip çok ilgili deneyimli , erbil bey de sağolsun işinde çok başarılı , çok ilgili
darısı tez zamanda hepinize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…