Way anasını arkadaş yahu, millet pko lu olup nerdeyse 2-3 ayda bir adet olmasına rağmen normal yolla hamile kalmış yahu, normal olmadı mı ilk klomen pregnyl karışımı ile hamile kalıvermiş millet pattadanak diye. Way arkadaş diyorum yaaaa, ya benim kuku kuku değil, ya millet anasını satayım dopingli spermlerle çalışıyo, spermlere bak sen, ilk gördüğü yumurtayı hemencecik şaaapıveriyo yani. Allah Allah yaaaaa, bizdeki de sperm diye geçiniyoz nerdeyse, ne spermi bea spermcik onlar spermcik... benimkilere yumurtacık bile diyemiyorum... benimkiler olsa olsa ancak yum olur hehehehhe..... bak sters yaptım gene adamı her gördüğüm yerde sıkıştırasım geldi... Walla sıkıştırıcam, yeter artık dicem, eğit şu spermlerini de gelsin bulsunlar benim minikleri...Her gün yapacam anasını satayım yaaaaa,nedir bu kardeşim. Bak şimdi gerildim akşam akşam yahu....
kızlar merhaba,
kekecb guzel haberine cok sevindim. kimbilir ne haldesinizdir, guzel haberi herkese yaydiniz mi :)
ya dewcim, su konuskan doktor kim, bana ozelden atar misin? ben burada asilama ve sonra tup yapacagim ama devlet hastanesi bana gore degil; arada tanidik oldugu halde cok zahmetli oluyor. ben isten sonra gidebilecegim bir yer istiyorum. hay allahim ben de gebe kaldim ya doktor aramalara basladim yine :)
neyse yani, ben burada kontrole gelmek veya dogum yapmak istemiyorum. bu ise de basladim artik, gebe kalana kadar devam. imkanim el verdigi surece pesinden gitmek istiyorum.
gulemcim ne ruya gormussun ama ? ne manali ruya goruyorsunuz siz yahu, hep ozenirim boyle ince ruyalara. ben anca aksiyon dolu ruyalar goruyorum, gangsterler filan oluyor. gecen gun cinde kocamla silahli cinlilerden kaciyorduk mesela.
lee ya nasil birsye bu kasik cekme isi, ya da siz kupa mı cektirdiniz ? bizde de kupa cekme aleti var, masaj icin mi yapiliyor? ne oluyor ? gecmis olsun, yaralanmissin.
landarchcim kuzinin haberleri cok mutlu etti beni. stresli gunlerin son bulur insallah. guzel bebegin cabucak toparlanir, bir an once parklara bahcelere goturursun onu baharın gelmesiyle.
badecim bu testlerin yapilmis olmasi cok iyi. ben 2-3 hormon tahlilinden, tiroidden baska tahlil hatirlamiyorum. su birkac ayda sonuc alamazsam yardım edeceksiniz bana da kızlar. nerde ne testi bakacagim.
kızlar merhaba, DEW77 canım sen de burdaymışsın ne güzel
benim bugün dondurulmuş embriyo transferimin 12. günüydü, test yaptırdım 38,7 çıktı((( çok canım sıkıldı ilaçları bırakma 2 gün sonra yenileyelim dediler.. . ama ben çok umutsuzum
Way anasını arkadaş yahu, millet pko lu olup nerdeyse 2-3 ayda bir adet olmasına rağmen normal yolla hamile kalmış yahu, normal olmadı mı ilk klomen pregnyl karışımı ile hamile kalıvermiş millet pattadanak diye. Way arkadaş diyorum yaaaa, ya benim kuku kuku değil, ya millet anasını satayım dopingli spermlerle çalışıyo, spermlere bak sen, ilk gördüğü yumurtayı hemencecik şaaapıveriyo yani. Allah Allah yaaaaa, bizdeki de sperm diye geçiniyoz nerdeyse, ne spermi bea spermcik onlar spermcik... benimkilere yumurtacık bile diyemiyorum... benimkiler olsa olsa ancak yum olur hehehehhe..... bak sters yaptım gene adamı her gördüğüm yerde sıkıştırasım geldi... Walla sıkıştırıcam, yeter artık dicem, eğit şu spermlerini de gelsin bulsunlar benim minikleri...Her gün yapacam anasını satayım yaaaaa,nedir bu kardeşim. Bak şimdi gerildim akşam akşam yahu....
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ay hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin.şu sıkıntılı zamanınmda güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün.yaaa daha öncede söyledim benim bir ablamda şiddetli pkos vardı sadcee glukopache la hamile kaldı arka arkaya.diğer ablam aşılamayla hamile kaldı.ben tüp bebekle uğraşıyorum rabbim nasip etsin. anneme iyiki bir kızın daha olmamış yoksa onun kukusu bile olmazmış diyorum hep .vee eniştelerimin ikiside varikoselli :))))))))))))))))) milletin spermleri akıllı efendi işinde gücündeler bizimkilerinki anaca hovardalık:)))))))))
Cidocum hosgeldin cnm evet benim asil topigim burasi ilk gunden beri..iyi yaptın geldin guzelim, deger benim ilk tup bebek tedavim gibi cikmis yani tutunabilir tutunmayadabilir guzelim bir akradasimin bu haldeyken kurtardilar ve deger yavas yavas artti arkadasimin guzel bir kizi var simdi yani belli olmaz umidini kaybetme...ısrael bey ne dedi bir yorum yaptimi?
israil beyin kendisiyle görüşemedim şükran hanımla görüştüm, ilaçları bırakma iki gün sonra tekrarla dedi, üzülme bu değerlele doğum yapan hastalarımız oldu dedi... aman ben hissediyorum olmadı((
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ay hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin.şu sıkıntılı zamanınmda güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün.yaaa daha öncede söyledim benim bir ablamda şiddetli pkos vardı sadcee glukopache la hamile kaldı arka arkaya.diğer ablam aşılamayla hamile kaldı.ben tüp bebekle uğraşıyorum rabbim nasip etsin. anneme iyiki bir kızın daha olmamış yoksa onun kukusu bile olmazmış diyorum hep .vee eniştelerimin ikiside varikoselli :))))))))))))))))) milletin spermleri akıllı efendi işinde gücündeler bizimkilerinki anaca hovardalık:)))))))))
MTHFR gen
mutasyonu(A1298C) buymuş:homozigot...... cnm benim tüpler kapalı yoksa gitmem tüp bebek dr.una .evet sen demiştin cnm ama benim o uyuz dr.um test yaptrıınca bende anlamıyodum tabii bunada bakılmış heralde dedim sordum başka test yapıcakmısınız diye herşeye baktık dedi meğer sadece genetiğe bakılmış.şurdan uçup kafasına uçan tekme atmak istiyorum herifin.açık tüpümün kapanmasına neden oldu pis herif yaaaaaaa.kromozom analizylemi bakıldı nasıl bakıldı inan hiç bilmiyorum cnm .işte kaç 15 gün felan önce verdim kan bu gün çıktı sonuçlar((((((((((
hahaaaaa ayyyy Allah iyiliğinizi versin emi ikinizinde:)))))))))))) offff hiç güleceğim yoktu....piraye ben o adet düzeninden bişey anlamadım zaten..bide tencere kapak gibi bulmuşuz birbirimizi...
Canim telefonda konustuk ama burdan da yazmak istedim nasil seivndirdin bizi grubumuza nese oldun umut oldun oyle degil mi kizlar?kekecbye de tek embriyo transferi yapildi bu durumda 2ledik tek embriyo basarisini size de moral olsun kizlar....canim allah saglik icin de tum asamalari atlatmani ve kucagina almayi nasip etsin...
Evet iste benim dogum yapan arkadasim bu sekilde dogum yapti hemde ısrael beyin hastasiydi o yuzden sakin ilaclari birakma ne derlerse onu uygula lutfen....
Walla hayret senin ablanlarada ne diiiim, ne güzel maaşallah hemencecik olmuş onlarında, yahu bu işin sırrı ne anlamadım ben, benim tüpler çok uzun ve kıvrımlı spermlerde şapşal, hemde uyuşuk, onlar etrafında saf saf dönerlerken nereye gideceklerini çözemezken benim yumurta yumurtalıktan çıkıyo çoktaaaannnn, aman walla isyanlardayım bugün... pes diyorum başkada bişi demiyorum, mübarek nerdeyse 1,5 yıldır korunmuyorum hiç mi denk gelmez kardeşim yaaaaa.... her gün mü yapmak lazım, haftada 4 gün mü? ne yani.... Böle hikayeleri okuyunca bana moral olacağına sinirleniyorum daha çok yaaaa. Bugün asabiyim depresifim agresifim.... mazeretim var asabiyim ben heheheh, bide şarkı patlatiiim size: mazeretim vaaaaarrrrrr asabiiiiiyyiiiim beeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
test sonuçlarım çıkmaya başlamış ve pıhtılaşma sorunum varmış homozigotmuşum.......hamdolsun ne diyeyim..........
Walla canım ne hallere düştük yaaaa, ypk ayaklarını havaya kaldır, yok belinin altına bişiler koy, yok hemen kalkma bilmem ne.... tam iş üzerindeyken benide hep bi gülmek alır.... yaaaa o halde de iş olurmu güzelim yaaaa kasıklar çekilmiş bel kaskatı... Bak şimdi hehehehehehe alemsiniz walla... maymun olduk maymun :)
biliyomusun bunu cnm ne menem bişey ben hiç anlamam ama millet genelde heterozigotmuş felan artık benimki kötünün iyisimi kötünün kötüsümü bilmiyorum vallahi şu an özel klinik açabilecek seviyeye geldim hergün yeni bir bilgi edniyorum kukum sayesinde .rabbim sonumuz hayır etsin.....dr.u güzel fırçala benim yerimede:)))))yaa gıcık herif yok yaşım gençmiş yaşla hastalığın ne alakası var Allahın hödüğü.....anladım canım tüpleri unuttum ben..işte hep oyalandık aslında..aklı başında doktorlara denk gelseydik şimdiye olurdu belkide,,ama bunları yaşayacağımız varmış..bak senin yine hovarda movarda tutturabiliyolarmış,bizde oda yok..tüplerin halinide 2.negatiften sonra merak etti doktorum..bende ona kızgınım..tedaviden önce yapalım dedim yok dedi,şimdi hsg istiyo..işte deneme yanılma olduk resmen..bende bi hışımla merkezi aradım valla:) arasın doktor beni dedim,ona iki çift sorum olacak dedim:))))))
liste yaptım sorularımı..gerekirse lap olayım yani bu nee...
birde şu landarchın barnaca ursuli sine baktım tekrardan,alamamıştım bari kocama içireyim adam gibi sperm çıkarsın ortaya diye..g.gidiyrda var,55 lira gibi biişey..anlamadım..sipariş vereyim bari...
Walla hayret senin ablanlarada ne diiiim, ne güzel maaşallah hemencecik olmuş onlarında, yahu bu işin sırrı ne anlamadım ben, benim tüpler çok uzun ve kıvrımlı spermlerde şapşal, hemde uyuşuk, onlar etrafında saf saf dönerlerken nereye gideceklerini çözemezken benim yumurta yumurtalıktan çıkıyo çoktaaaannnn, aman walla isyanlardayım bugün... pes diyorum başkada bişi demiyorum, mübarek nerdeyse 1,5 yıldır korunmuyorum hiç mi denk gelmez kardeşim yaaaaa.... her gün mü yapmak lazım, haftada 4 gün mü? ne yani.... Böle hikayeleri okuyunca bana moral olacağına sinirleniyorum daha çok yaaaa. Bugün asabiyim depresifim agresifim.... mazeretim var asabiyim ben heheheh, bide şarkı patlatiiim size: mazeretim vaaaaarrrrrr asabiiiiiyyiiiim beeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
canım hayırlı olsun,çok mutlu olduk,birer birer bu işin olabildiğiniz gösteriyoruz çok şükür..önceliikler doktorunu tebrik etmek lazım canım.gerçekten bu işi çözmüşler vallahi..değerin çok iyi,maşallahhhhhhhhhhhhh diyelim:) kendine dikkat et,şu 3 ayı atlat sonrası su gibi geçer..öpüyorummmmm seni annecik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?