geldi geldi:))sağol canım..evet yaa bir yıl daha kaybetmemek için çabalıyorum halbuki sadece yazılanı yaşıyoruz..bi söz vardı çok severim
''insan planlar yaparken Allah ona gülümsermiş, yazılan yazıldı diye''...... inş. bizede hayırlı sağlıklı bebişler yazılmıştır.... çabucak kavuşuruz hepimiz:)
test sonuçlarının iyi çıkmasına da çok sevindim canım ..bir adım daha yaklaştın bebişine:))ayy çok güzel hemen başlıyosun hadi sıradaki hamişimizde sen ol:)
kızlar gülemle görüştüm.dr.u aramış.sanırım çok olumsuz birşey söylememiş.pzt.test yapmasını ilaçlarını bırakmamasını söylemiş.gülem dinleniyorum . kendimi çok yorgun hissediyorum kızlara yazamadım dedi.
badeciğim senin şu özlü sözlerine bayılıyorum gerçektende doğruyu söylüyorsun ''insan planlar yaparken Allah ona gülümsermiş, yazılan yazıldı diye''...... inş. bizede hayırlı sağlıklı bebişler yazılmıştır.... çabucak kavuşuruz hepimiz:)''
inşaallah gülemciğimize bu bebişi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek diye yazılmıştır.
mekselin burada çok iyi bir örnek.onunda değerleri diğerleri gibi normal yükselmemiş sanırım düşük tehlikeside yaşamış.inşaallah hepinizin bebeği sağlıkla kucağınıza doğacak bunun için dualarımız sizlerle...
dediğim gibi amh testim çok iyi olmayabilir.ama diğer hormonlarımın iyi olması bile çok büyük mutluluk benim için.haziran 11,inde tedavi şeklim belirlenecek.inşaallah herşey yolunda gider.hepimiz için)
Kızlar herkese günaydın, iyi haftalar.
Gülemcim seni merak ediyorum canım... Kızlar gülemden haberi olan varsa paylaşabilir mi, umarım bugün güzel bir haber alırız gülemden. DEW sen nerelerdesin canım, herşey yolunda mı? seni de merak ettim çok. Kocanı uğurladın mı? Karyamız nasıl?
Kızlar ben c.tesi günü kalp atışlarını duydum, bebeğimi gördüm, herşey yolunda çok şükür.
Gülemcim seni merak ediyorum canım... Kızlar gülemden haberi olan varsa paylaşabilir mi, umarım bugün güzel bir haber alırız gülemden. DEW sen nerelerdesin canım, herşey yolunda mı? seni de merak ettim çok. Kocanı uğurladın mı? Karyamız nasıl?
Kızlar ben c.tesi günü kalp atışlarını duydum, bebeğimi gördüm, herşey yolunda çok şükür.
günaydın kızlar...
kan verdim ben..sonuç 1 saate çıkar sanırım..değerin 1800 ü aşması gerekiyomuş..hafta sonu bi şikayetim yoktu ama gece ağrıyla uyandım..şu an bomboş haldeyim..ama herşeye hazırım..en çok negatife hazırımı galiba...
lee canım rüyan yüzümü güldürdü..çok istiyorum seninle bi araya gelmek..evimin yanında pazar var hakkaten:) inşallah güzel kalbine doğmuştur canım benim..
piraye canım demek pıt pıtları duydun..çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin..sağlıkla devam etsin inşallah...
haber veririm kızlar..sağolun..öpüyorum...
negatif olma canım..güzel haberlerini bekliyorum
gülem canım benim,inşaallah mutlu haberini alacağız.dualarım seninle.
dew ide rüyamda görmüştüm pembe yelek örüyordum) bak allahın izniyle kızı olacak ve ben ona şuan pembe renkte jile örüyorum yeleğini ve patiğinide örüp yollayacağım.inşaallah rüyam hayırlara yol açarda sanada mavi rente tulum örerim )) bu arada büyük ihtimalle ayın 14-23ü arası antalyada olacağız.seninle görüşmeyi çok isterim.
pirayeeeee yakında bebişinin cinsiyetini öğreneceksin) ayyyy çok güzel yaaa!!!! her dakikanız sağlıkla geçsin canım.bu dileğim diğer hamile arkadaşlar içinde )
günaydın kızlar...
kan verdim ben..sonuç 1 saate çıkar sanırım..değerin 1800 ü aşması gerekiyomuş..hafta sonu bi şikayetim yoktu ama gece ağrıyla uyandım..şu an bomboş haldeyim..ama herşeye hazırım..en çok negatife hazırımı galiba...
lee canım rüyan yüzümü güldürdü..çok istiyorum seninle bi araya gelmek..evimin yanında pazar var hakkaten:) inşallah güzel kalbine doğmuştur canım benim..
piraye canım demek pıt pıtları duydun..çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin..sağlıkla devam etsin inşallah...
haber veririm kızlar..sağolun..öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?