Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dediğim gibi amh testim çok iyi olmayabilir.ama diğer hormonlarımın iyi olması bile çok büyük mutluluk benim için.haziran 11,inde tedavi şeklim belirlenecek.inşaallah herşey yolunda gider.hepimiz için)

ahhh şu kız varya hem kendini yedi hem bizi hem o minnacık kuzuyu..hemen herşeyi bitiryo vallahi kızıyorum artık..olacak şeyide oldurmuyo..ohh çok şükür ne diyeyim..Allahtan kuzusu kendine çekmemiş:)o inatla tutunuyo annesine..

dediğim gibi amh testim çok iyi olmayabilir.ama diğer hormonlarımın iyi olması bile çok büyük mutluluk benim için.haziran 11,inde tedavi şeklim belirlenecek.inşaallah herşey yolunda gider.hepimiz için)

hadi hayırlısı canım..amh a takılma, o kadar hormonu ilacı bu yüzden alıyoruz zaten çıkmayan yumurtayıda çıkarmak için:)sen hep pozitif olmaya devam et canım bu güzel düşüncelerin getirecek bebişini sana..

Selam kızlar gulem yıne olumsuzluga dusmus bu kız daha dun test yapmadımı ve 475 cıkmadımı 1 gunde 600 olmus ben anlamıyorum bence ıyı bı artıs daha ne ıstıyokı nıye bukadar olumsuz olur bı ınsan bn 14 gun yaptım 105 cıktı ve doktorum tekrarlatmadı nıye kendılerını doktor zaneden adamlar destek olcaklarına kostek oluyolarkı bence bıdaha o doktor mesbetesıyle konusma gulem lutfen tum arkadasların dedıgı gıbı bıraz ıyı dusun lutfen

selam kızlar..yazamadım bayadır..en son yazımda doktorla görüşeceğimi söylemiştim ve görüştüm..muayene edene kadar herşey normaldi..hatta benim durumumda olasılığın çok yüksek olduğunu söyledi..ancak kontrolde rahimde su birikmesi olduğunu söyledi emin olmasada ve bunun bebek olayını %50 azaltacağını belirti..tek tedavisinin operasyon olduğunu söyledi ama benim özel durumumdan dolayıda buna zaman olmadığını belirti(eklem romatizması)ayrıcada yumurta rezerviminde iyi durumda olmadığını belirtti...tahliller istedi ama benim canım tabi çok sıkıldı..çok umutluydum ama artık herşeyi oluruna bıraktım.olacağı varsa hayırlısıysa olsun yoksa zaten bişey bahane oacak ve olmayacak(şuanki vaziyette herşey benim aleyhime gidiyor..ilk ve son denememin bu şekilde karşıma sorunlar çıkartması açıkcası hiç iyi olmadı..ayın 6 sında sonuçlarımla doktora gidicem ve ona göre bana net bişeyler söyliycek sanırım..hepimiz için hayırlısı olur inşallah..sonucu gene yazarım can sıkıntısından nete falan bakıyorum ondan uzak kalıyorum konulara kusura bakmayın..umutla bekleyen herkezin Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah...biz kadınlara verilen sabır ve dayanma gücü başka hiçbir canlıda yok sanırım...hepinizi kucak dolusu öpüyorum...

gulem aklımdasın ve kalbimdesin fmf kardeşim...umutsuzluğa kapılma sakın inşallah degerin güsel çıkacak...
bende yarın için haber bekliyorum mutlaka sana yazacagımm...

Kızlar herkese günaydın, iyi haftalar.
Gülemcim seni merak ediyorum canım... Kızlar gülemden haberi olan varsa paylaşabilir mi, umarım bugün güzel bir haber alırız gülemden. DEW sen nerelerdesin canım, herşey yolunda mı? seni de merak ettim çok. Kocanı uğurladın mı? Karyamız nasıl?
Kızlar ben c.tesi günü kalp atışlarını duydum, bebeğimi gördüm, herşey yolunda çok şükür.

herkese günaydın) gününüz ve haftanız mutlu geçer inşaallah)
gülem canım bugün rüyamda seni gördüm hayırlara vesile olur inşaallah.sabah uyanır uyanmaz ilk işim yazmak oldu.rüyamda internetten senden haber varmı diye bakıyorum.yazılanlardan net birşey anlayamayınca,ben seni ziyarete geliyorum.ve senin yanında 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu vardı tam anlayamadım ama senin kızınmış sanırım birde hamile olduğunu ve bebeğinin erkek olduğunu söylüyorsun.o kadar mutlu oluyorumki anlatamam sonra sizin yakınlarınızda pazar kurulmuş ben sana oradan taze fasulye almaya gidiyorum.
güzel bir rüyaydı.inşaallah bu herşeyin olumlu gideceğine işarettir canım.

pirayeciğim gözün aydın bebişinin kalp atışlarını duymuşsun ne heyecandır bilirim) allah sağlıkla kucağınada almak nasip etsin canım
dewi bende merak ettim.dew nasılsın canım herşey yolundadır umarım.öpüyorum seni.........

gözün aydın canım çok sevindim..artık inanırsın hamile olduğuna:)

günaydın kızlar...
kan verdim ben..sonuç 1 saate çıkar sanırım..değerin 1800 ü aşması gerekiyomuş..hafta sonu bi şikayetim yoktu ama gece ağrıyla uyandım..şu an bomboş haldeyim..ama herşeye hazırım..en çok negatife hazırımı galiba...

lee canım rüyan yüzümü güldürdü..çok istiyorum seninle bi araya gelmek..evimin yanında pazar var hakkaten:) inşallah güzel kalbine doğmuştur canım benim..

piraye canım demek pıt pıtları duydun..çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin..sağlıkla devam etsin inşallah...

haber veririm kızlar..sağolun..öpüyorum...

negatif olma canım..güzel haberlerini bekliyorum

gülem canım benim,inşaallah mutlu haberini alacağız.dualarım seninle.
dew ide rüyamda görmüştüm pembe yelek örüyordum) bak allahın izniyle kızı olacak ve ben ona şuan pembe renkte jile örüyorum yeleğini ve patiğinide örüp yollayacağım.inşaallah rüyam hayırlara yol açarda sanada mavi rente tulum örerim)) bu arada büyük ihtimalle ayın 14-23ü arası antalyada olacağız.seninle görüşmeyi çok isterim.

pirayeeeee yakında bebişinin cinsiyetini öğreneceksin) ayyyy çok güzel yaaa!!!! her dakikanız sağlıkla geçsin canım.bu dileğim diğer hamile arkadaşlar içinde )

canım inşallahhhh inşallahhhh...
sen antlaya ya gel gerisi kolay..mutlaka görüşürüzzz..çok istiyorummmmmmm:)))))))

pirayeeeee yakında bebişinin cinsiyetini öğreneceksin) ayyyy çok güzel yaaa!!!! her dakikanız sağlıkla geçsin canım.bu dileğim diğer hamile arkadaşlar içinde )

Amin canım aminnnnn, inanın her gün dualarımdasınız, hepiniz ayrı ayrı, hepinizin bu duyguları en yakın zamanda tadacağına yirekten inanıyorum.

Canım benim şu ana kadar kanamanın olmaması bile benim içime su serpti, ben inanıyorum ki güzel haberi vereceksin bize. Dualarım seninle, hakkında hayırlsı canım benim

gulem dualarımız seninle canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.pirayecim çok sevindim senin adına.darısı bana inşallah.perş günü bende kalp atışlarını duymak istiyorum.bu arada benimde artık ağzımın tadı deişti bulantılar yavaş yavaş başladı.

kızlar selam :)herkese mutlu haftabaşları :)

gülemimmm hadi inşallah değerin şöyle kocaman yüksek çıksın inşllah canım benim...

pirayecik pıt pıtları duymuşsun şükür darısı diğerlerinin başına inşallah ..

ya kızlar bişey sorucam ben d.kontrol hapına başladım ya 2 gün içmeyi unuttum sonra yine devam ettim bugün hafif bir pembelik oldu akıntımda neden olmuş olabilir tırsıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…