merhabalar...
sizlere birşey sormak istiyorum...
biz daha önce 2 kere tüp bebek 1 de dondurulmuş embriyo transferi oldu hiçbirinde olmadı...o zaman için sadece eşimin spermleri ile ilgili benim de sol yumurtalığımda 3cmden küçük çikolata kisti vardı...
tavsiyeler üzerine bir başka doktora gittik...bende hsg filmi çekti ve tüplerimden birinde geçiş yok...
bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
sizce ameliyat ile tüpümü açtırmalımıyım?
kisti aldırmanın yapışıklıklara neden olması bakımından sakıncası olduğunu duydum...doktoruma da hsg çekilen gün moral bozukluğundan sormadım operasyon ile tıkanıklık açılmalı mı diye sormadım...ama açılması gerekse söylerdi herhalde...
bu konuda bilginiz var mı?
gülem inan seni çok merak ediyorum, arıyamıyorumda korkudanne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun canım
merhabalar...
biz daha önce 2 kere tüp bebek 1 de dondurulmuş embriyo transferi oldu hiçbirinde olmadı...o zaman için sadece eşimin spermleri ile ilgili benim de sol yumurtalığımda 3cmden küçük çikolata kisti vardı...
tavsiyeler üzerine bir başka doktora gittik...bende hsg filmi çekti ve tüplerimden birinde geçiş yok...
kisti aldırmanın yapışıklıklara neden olması bakımından sakıncası olduğunu duydum...doktoruma da hsg çekilen gün moral bozukluğundan sormadım operasyon ile tıkanıklık açılmalı mı diye sormadım...ama açılması gerekse söylerdi herhalde...
lee canm amh hormon değerin kaç çıktı tatlım? sormamın sebebi şu benm fsh arada yüksek çıkıyordu amh e baktırmayı düşünüyordum ama hamile kalınca kaldı ole şimdi arada aklıma geliyor rezervim ne alemde diye
kızlar size yazarken gülemden mesaj geldi değeri katlanmış 1583 çıkmış kese gözükmüşşşşşşş yupppiii dr u da değeri beyenmiş ama bizimki hala endişelii hadi tebriklerr başlasınn))))
Oy cok guzel bıhaber bu cok sevındım sagol haber verdın ıcın keseyıde gormus ay cok cok guzel Rabbım devamını getırsın ınsallah sonu guzel olsun
lee canm amh hormon değerin kaç çıktı tatlım? sormamın sebebi şu benm fsh arada yüksek çıkıyordu amh e baktırmayı düşünüyordum ama hamile kalınca kaldı ole şimdi arada aklıma geliyor rezervim ne alemde diye
kızlar size yazarken gülemden mesaj geldi değeri katlanmış 1583 çıkmış kese gözükmüşşşşşşş yupppiii dr u da değeri beyenmiş ama bizimki hala endişelii hadi tebriklerr başlasınn))))
Merhaba, öncelikle hoşgeldin, bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisinde tüplerin açık olmasına gerek yok. bence tek tüpün kapalı diye hiç üzülme, bu tüp bebek tedavisine engel değil, ya da tedavinin başarısız sonuçlanmasına neden olmaz. Bir de eğer çikolata kistin yumurtalıklara yakında ameliyat olma derim. Ameliyat yumurtalık rezervlerini doğrudan etkiliyor diye biliyorum canım. Benimde 2 tane çikolata kistim vardı, tüp bebek tedavisi boyunca da ordaydılar ve hatta ilaçlarla azda olsa büyüdülerama şu anda hamileyim çok şükür, çok büyük olmadıktan sonra çikolata kistinede dokunma, hamileliğe engel değildir canım. Allah acil şifalar versin, umarım hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz tez zamanda
merhaba hoşgeldindün bir tüp bebek merkezinin toplantısına katılmıştım.semineri veren dr.çikolata kisti olan bir bayana kistlere dokunulmamasını çünkü kisti temizleyelim derken yumurtalara zarar verebiliriz.en sağlıklısı önce bebek tedavisi daha sonra kistleri düşünürsünüz demişti.ve bu pirayenin dediği gibi hamile kalmana engel değil.tüp konusundada tek tüplede hamile kalabilirsin.tüpün açık veya kapalı olması bunlar tüp bebek tedavisine engel değil.yeterki sıvı toplanması olmasın.herşey gönlünce olsun )
canım o avatarındaki ultrason görüntüsü senin bebişin mi.yani 8 haftalık görünüm öyle mi oluyor?
teşekkürler canımm.peki kapalı olan tüp açık olsa kendiliğnden hamile kalma şansı olur mu acaba?umuda bakarmısınız:)bu kadar şeye rağmen hala normal olmasını umut ediyorum :)))
evet canım o benım bebısım cumartesı gıttık bızde kalp atısını duyduk 8 haftalık gorunum boyle oluyo ınanımıycaksın sende bıdahakı gıtıgınde okadar buyumus olcakı ben sastım vala
kızlar selam :)herkese mutlu haftabaşları :)
gülemimmm hadi inşallah değerin şöyle kocaman yüksek çıksın inşllah canım benim...
pirayecik pıt pıtları duymuşsun şükür darısı diğerlerinin başına inşallah ..
ya kızlar bişey sorucam ben d.kontrol hapına başladım ya 2 gün içmeyi unuttum sonra yine devam ettim bugün hafif bir pembelik oldu akıntımda neden olmuş olabilir tırsıyorum ...
merhabalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?