Kızlar herkese günaydın, iyi haftalar.
Gülemcim seni merak ediyorum canım... Kızlar gülemden haberi olan varsa paylaşabilir mi, umarım bugün güzel bir haber alırız gülemden. DEW sen nerelerdesin canım, herşey yolunda mı? seni de merak ettim çok. Kocanı uğurladın mı? Karyamız nasıl?
Kızlar ben c.tesi günü kalp atışlarını duydum, bebeğimi gördüm, herşey yolunda çok şükür.
gülem canım benim,inşaallah mutlu haberini alacağız.dualarım seninle.
dew ide rüyamda görmüştüm pembe yelek örüyordum) bak allahın izniyle kızı olacak ve ben ona şuan pembe renkte jile örüyorum yeleğini ve patiğinide örüp yollayacağım.inşaallah rüyam hayırlara yol açarda sanada mavi rente tulum örerim )) bu arada büyük ihtimalle ayın 14-23ü arası antalyada olacağız.seninle görüşmeyi çok isterim.
kızlar selam :)herkese mutlu haftabaşları :)
gülemimmm hadi inşallah değerin şöyle kocaman yüksek çıksın inşllah canım benim...
Canim endiselenme ilactandir ama unutma icmeyi bir daha etkisini gormeyiz yksa...
pirayecik pıt pıtları duymuşsun şükür darısı diğerlerinin başına inşallah ..
ya kızlar bişey sorucam ben d.kontrol hapına başladım ya 2 gün içmeyi unuttum sonra yine devam ettim bugün hafif bir pembelik oldu akıntımda neden olmuş olabilir tırsıyorum ...
oley oley oleyyyyyyyyyyyyyyy:)nihayet mutlu son yahu :)gülemim çok sevindin maşallah lütfen artık olumsuzluk yok keseyide görmüşsün inan artık inan hamilesin kız sen :)minik sıpamız bizimle allahın izniyle inşallah ..darısı başımıza olsun lütfen :)
landarch canım kuzeyimizi biz de çok öpüyoruz ve senide:)
badecim leke o yüzden oluyor demek neyse o zman problem yok demektir:) bade çok az kaldık değil mi?herkes hamile kaldı allahın izniyle :)tedavi yaklaştıkça bana bir karamsarlık çöküyor ya sanki olmayacakmış gibi geliyor hep..bundan kurtulmam lazım benim hemen olumsuz seneryoları yazıyorum ..of off bir rhat olabilsem neler olacakta :)öpüyorum hepinizi...
serumu taktırdım eve geldim..tabii ağlamaktan bitap haldeydim....
tüp bebek doktoruma haber vermiştim akşamüstü aradı..değerimi duyunca sesi hafif kesildi..ama kötü gitmiyo dedi..ikiz tutunup biri öldüyse onun gerilemesi yaşayanın artışını gölgeliyo olabilir..aklıma birtek bu ihtimal geliyo dedi..keseyi gördüğümüze sevindi.15 güne kadar kanaman yada acil bi durumun olmadığı sürece gitme bi yere dedi..15 gün sonra kalp atışını duyarsan tamamdır dedi..
bu sabahta ağrıyla uyandım..belimden topuklarıma inen bi ağrı..moralimiz bozuluyo ama yatıyorum..yalnızım şimdi.öğleye kadar..
size yazmak için fırsat buldum:)
çok yorucu bi süreçti....o kadar çok ağlamışım ki gözlerim açılmıyo hala:)
dış gebelik olmayışı çok rahatlattı..bundan sonrası başlangıcı gibi Allaha kalmış....sadece Allahım bu sefer alma benden demeyi becerebiliyorum..sizlerin duaları,güzel duyguları büyük desteğim..iyiki varsınız...
tüp bebek doktoruma haber vermiştim akşamüstü aradı..değerimi duyunca sesi hafif kesildi..ama kötü gitmiyo dedi..ikiz tutunup biri öldüyse onun gerilemesi yaşayanın artışını gölgeliyo olabilir..aklıma birtek bu ihtimal geliyo dedi..keseyi gördüğümüze sevindi.15 güne kadar kanaman yada acil bi durumun olmadığı sürece gitme bi yere dedi..15 gün sonra kalp atışını duyarsan tamamdır dedi..
bu sabahta ağrıyla uyandım..belimden topuklarıma inen bi ağrı..moralimiz bozuluyo ama yatıyorum..yalnızım şimdi.öğleye kadar..
dış gebelik olmayışı çok rahatlattı..bundan sonrası başlangıcı gibi Allaha kalmış....sadece Allahım bu sefer alma benden demeyi becerebiliyorum..sizlerin duaları,güzel duyguları büyük desteğim..iyiki varsınız...
slm kızlar ..geçen gün çok kötü bir sinir krizi geçirdim..hiçbişey yokken gece uykumda çarpıntıyla fırladım..ölüyorum sandım..dr. a gittim hemen antidepresan başladı..bana sorarsan çocuk fikrini 2 3 ay at kafandan dedi...ve galiba bende öyle yapıcam .çok çok kötüyüm..bu sabah tekrar çok kötü oldum..hafif ilaçlar vermişti işe yaramıyolar..boş çuval gibiyim ..içimdeki korku panik heyecan hissi hiç gitmiyo..ağlayamıyorum bile...bu şekilde tedavi filan görünmüyo gözüme..eve sığmıyorum bedenime sığmıyorum..hafta sonu tekrar gidicem ilaçları değiştirecek..tüp bebek dr.unu aradım opuya kadar kullanabilirsin sonra yok dedi...benim tedavi yine güme gitii anlayacağınız...annemi çağırayım biraz baksın bana diyorum..evde yalnız kalmaktan bile sıkılıyorum..öff sizinde içinizi şişirdim..nolur dua edin çabuk atlatayım şu illeti...
ohh be açıldı sonunda uyuz şey:))yaa troid mi yapmıştı sende ..bende de olabilir aslında bide ona baktırayım..çünkü bu ilaçlar pek işe yaramıyo gibi..çoook kötüyüm şu sıralar bilmiyorum normalde haziran 21de lucrine başlayıp tedaviye başlıycaktım ama bu korku endişeye bir de hamilelik aman tuttu tutmadı aman düştü aman dış gebelik düşüncesi eklenirse dibe düşerim ben...sağol canım benim sen boşver beni lekelenme de olur kanamada korkma dinlen yat..normal gebelikte bile oluyo ki bizim ki sonradan yerleşme bebişler arada yerlerini değişiyolardır:)))sen iyi ol bebeişin için ne beni nede başka bişeyi takma kafana..bebişini sev hayaller kur bol bol dinlen..kalp atışını alana kadar için rahatlamıycak biliyorum ama sen yinede içini ferah tut herşey yolunda çok şüküraklıma kendi halim geldi...gecenin bi yarısı uyanıp bi daha uyumamak için direndiğimi,ağlama krizlerimi....sonrasında troid çıktı bende..ilaç içtikten 15 gün sonra dünyam değişti..bişeyin bu kadar etkili olacağı aklıma bile gelmemişti..en yakınlarım bile bana anlam veremiyodu..o ağlama hallerim 1sn durmuyodu...evde duramıyordum dışarıya çıkamıyodum..resmen panik atak gibi olmuştum..ve asla kendi uydurduğum kaygılar değildi..annem bile bebek yüzünden diye abarttın demişti..şimdi diyo biz seni anlamamışız...
diyeceğim psikiyatri ilacı kullan canım..benim bütünnnn ailem kullanıyo:) genetik bi yatkınlığım zaten var..babaannemin bile sağlığı iyidir ama ben bildim bileli uyku hapı der durur..kaygı düzeyi kessiinnnlikle genetik...hani derler ya huydur çeker....aynen öyle..ilaç işe yarayacaksa iç..doktorlar korkutur genelde ama seninki iyi yaklaşmış..tedavini 3 ay da ertelese iç...tedavine kötü anlamda etkisi olmayyacak bundan eminim...anneni çağır,gerçekten iyi geliyolar insana..en azından elini kımıldatmak istemediğini biliyorum sana yemek yapar yedirir..iki çift laf edersiniz..bu bile iyi geliyo..
bende annem dün 2 saat kadar aramadı diye dibe vurdum..umut olsa annem arardı.demekki umut yok beni arayamıyolar bile dedim durdum....iyi geliyolar canım..sende şurdan 1 hafta sonra toparlayacaksın eminim...güneş açacak sende de..hep dua ediyorum..senin bu haline alışık değilim ya üzüldüm..üzme bizi..kendini...inan gerilsekte umutluda olsak olacağına varıyo galiba..pembe leke geldi benden ama kafam durdu artık..eyvahh diyecek halim kalmamış..insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş...
ay amma yazdım...canım dualarımdasın..nolur düzel.bak bide seni takmiim kafama:)
manavgat & kedersiz sağolun kızlar...dua edin....
ohh be açıldı sonunda uyuz şey:))yaa troid mi yapmıştı sende ..bende de olabilir aslında bide ona baktırayım..çünkü bu ilaçlar pek işe yaramıyo gibi..çoook kötüyüm şu sıralar bilmiyorum normalde haziran 21de lucrine başlayıp tedaviye başlıycaktım ama bu korku endişeye bir de hamilelik aman tuttu tutmadı aman düştü aman dış gebelik düşüncesi eklenirse dibe düşerim ben...sağol canım benim sen boşver beni lekelenme de olur kanamada korkma dinlen yat..normal gebelikte bile oluyo ki bizim ki sonradan yerleşme bebişler arada yerlerini değişiyolardır:)))sen iyi ol bebeişin için ne beni nede başka bişeyi takma kafana..bebişini sev hayaller kur bol bol dinlen..kalp atışını alana kadar için rahatlamıycak biliyorum ama sen yinede içini ferah tut herşey yolunda çok şüküraklıma kendi halim geldi...gecenin bi yarısı uyanıp bi daha uyumamak için direndiğimi,ağlama krizlerimi....sonrasında troid çıktı bende..ilaç içtikten 15 gün sonra dünyam değişti..bişeyin bu kadar etkili olacağı aklıma bile gelmemişti..en yakınlarım bile bana anlam veremiyodu..o ağlama hallerim 1sn durmuyodu...evde duramıyordum dışarıya çıkamıyodum..resmen panik atak gibi olmuştum..ve asla kendi uydurduğum kaygılar değildi..annem bile bebek yüzünden diye abarttın demişti..şimdi diyo biz seni anlamamışız...
diyeceğim psikiyatri ilacı kullan canım..benim bütünnnn ailem kullanıyo:) genetik bi yatkınlığım zaten var..babaannemin bile sağlığı iyidir ama ben bildim bileli uyku hapı der durur..kaygı düzeyi kessiinnnlikle genetik...hani derler ya huydur çeker....aynen öyle..ilaç işe yarayacaksa iç..doktorlar korkutur genelde ama seninki iyi yaklaşmış..tedavini 3 ay da ertelese iç...tedavine kötü anlamda etkisi olmayyacak bundan eminim...anneni çağır,gerçekten iyi geliyolar insana..en azından elini kımıldatmak istemediğini biliyorum sana yemek yapar yedirir..iki çift laf edersiniz..bu bile iyi geliyo..
bende annem dün 2 saat kadar aramadı diye dibe vurdum..umut olsa annem arardı.demekki umut yok beni arayamıyolar bile dedim durdum....iyi geliyolar canım..sende şurdan 1 hafta sonra toparlayacaksın eminim...güneş açacak sende de..hep dua ediyorum..senin bu haline alışık değilim ya üzüldüm..üzme bizi..kendini...inan gerilsekte umutluda olsak olacağına varıyo galiba..pembe leke geldi benden ama kafam durdu artık..eyvahh diyecek halim kalmamış..insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş...
ay amma yazdım...canım dualarımdasın..nolur düzel.bak bide seni takmiim kafama:)
manavgat & kedersiz sağolun kızlar...dua edin....
ohh be açıldı sonunda uyuz şey:))yaa troid mi yapmıştı sende ..bende de olabilir aslında bide ona baktırayım..çünkü bu ilaçlar pek işe yaramıyo gibi..çoook kötüyüm şu sıralar bilmiyorum normalde haziran 21de lucrine başlayıp tedaviye başlıycaktım ama bu korku endişeye bir de hamilelik aman tuttu tutmadı aman düştü aman dış gebelik düşüncesi eklenirse dibe düşerim ben...sağol canım benim sen boşver beni lekelenme de olur kanamada korkma dinlen yat..normal gebelikte bile oluyo ki bizim ki sonradan yerleşme bebişler arada yerlerini değişiyolardır:)))sen iyi ol bebeişin için ne beni nede başka bişeyi takma kafana..bebişini sev hayaller kur bol bol dinlen..kalp atışını alana kadar için rahatlamıycak biliyorum ama sen yinede içini ferah tut herşey yolunda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?