Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oley oley oleyyyyyyyyyyyyyyy:)nihayet mutlu son yahu :)gülemim çok sevindin maşallah lütfen artık olumsuzluk yok keseyide görmüşsün inan artık inan hamilesin kız sen :)minik sıpamız bizimle allahın izniyle inşallah ..darısı başımıza olsun lütfen :)

landarch canım kuzeyimizi biz de çok öpüyoruz ve senide:)

badecim leke o yüzden oluyor demek neyse o zman problem yok demektir:) bade çok az kaldık değil mi?herkes hamile kaldı allahın izniyle :)tedavi yaklaştıkça bana bir karamsarlık çöküyor ya sanki olmayacakmış gibi geliyor hep..bundan kurtulmam lazım benim hemen olumsuz seneryoları yazıyorum ..of off bir rhat olabilsem neler olacakta :)öpüyorum hepinizi...

Csnim burdsyim hep okudum yazamadim esimi gonderdim haftasonu uzgundum tabi biraz zor oldu ayrilmak insallah sag salim 2 ay sonra gelsin kizimla bekliyoruz onu...kalp atisini duymussunuz nasil sevindim anlatamam bak adim adim yasiyorsun herseyi cok sukur her asaman boyle saglikli olsun insallah....hep guzel haberler ver bize....

Leee canimsin yaaaaa bizemi karyayami oruyorsun ay vallaha gozlerim doldu daha bugun anneme dedim orme yelegin ceketin yerini birsey tutmuyor anne orsene dedim sen ckta oruyormussun haberim yok...cok sekersin cok muglu ettin beni :)))))
Bu arada guleme dustuk senin sonuclar nasil esin verdimi sperm ciktimi sonuclar?

dew aşağıda görüyorum senii :)tam mesaj atacaktım hatun nerelerdesin iyimisin diye :)öpüyorum seniii..

Gulemle haberlestm bende bugn degeri begendim ben keseyide gormusler kanama yok cok sukur agrisi varmis biraz dinleniyormus ben inaniyorum iyi olacak allah verdi can o bebege icimdeki his dilerim beni yaniltmaz...

evet canım ..artık uzman oldum o konuda:) senin tedavine az kaldı canım ..inş bebeğine kavuştuğun tedavi olacak bu..benim halen hiçbişey belli değil artık hesap yapmıyorum olan oluyo sonra..olumsuzlukları bırak canım bebişinin hayalini kur yaşadığımız olumsuzluklar her nekadar hevesimizi kırsada bizde anne olucaz inş moral depola güzel günler yakın inş...bende öpüyorum cnm:)

günaydın can dostlarım...
dün size yazmayı çok istedim ama çooook yorucu bi gün geçirdim..
bi dakka yalnız kalamadım..kayınvalidem falan vardı..
dün değerimin 1800 lerde olmasını planladık..tahlili verdim hemen çıkan sonuç saatlerce çıkmadı ve 1000 üzeri diye çıkmış..tabii lab görevlisini aradım tekrar bakalım dedi..vs..vs...
pruluton iğnede yaptırcam diye hastaneye gittik..lab.kadın 1583 diye müjde verdi kendince ben o kadar gerilmişimki ağlamak ne kelime hıçkırıklara boğuldum.kadın dondu kaldı..doktorun yanına gittik hemen.burdaki doktorun....değeri iyi buldu.diyorum ikiye katlayacaktı falan tabii hep ağlıyorum..geç ablacım bi bakalım görünmez ama dedi..yattım..hemen çikolata kistime odaklandı.dış gebelik düşünmüş neyse kstim var deyince derin bi ohhh çekti adamcağız..sonra rahimde keseyi gördü..neyse bana nasihatlar ama ben susmuyorum..hüngür hüngürüm..serum takalım sıvı alsın vücudun dedi..bu arada nasıl bi ağrı belim karnım gebriyorum..dedim doktor bey düşük falan yapacaksam iğne serum verme dedim yok dedi..şu serumu ye sen..istediğin kadar rapor vereyim işe falan gitme bu psikolojiyle bu şehirde bile durma dedi:)

serumu taktırdım eve geldim..tabii ağlamaktan bitap haldeydim....
tüp bebek doktoruma haber vermiştim akşamüstü aradı..değerimi duyunca sesi hafif kesildi..ama kötü gitmiyo dedi..ikiz tutunup biri öldüyse onun gerilemesi yaşayanın artışını gölgeliyo olabilir..aklıma birtek bu ihtimal geliyo dedi..keseyi gördüğümüze sevindi.15 güne kadar kanaman yada acil bi durumun olmadığı sürece gitme bi yere dedi..15 gün sonra kalp atışını duyarsan tamamdır dedi..
bu sabahta ağrıyla uyandım..belimden topuklarıma inen bi ağrı..moralimiz bozuluyo ama yatıyorum..yalnızım şimdi.öğleye kadar..
size yazmak için fırsat buldum:)

çok yorucu bi süreçti....o kadar çok ağlamışım ki gözlerim açılmıyo hala:)
dış gebelik olmayışı çok rahatlattı..bundan sonrası başlangıcı gibi Allaha kalmış....sadece Allahım bu sefer alma benden demeyi becerebiliyorum..sizlerin duaları,güzel duyguları büyük desteğim..iyiki varsınız...

gülemm tebrik ederim canım keseyi görmüşsün çok şükür
sırada kalp atışları var onuda duycaksın inşallah
ağlama artık bebeğinide üzme tatlım öptüm sizi

gulemcim tebrikler canım inşallah sağlıkla devamı gelir.ama neden kendini bu kadar yıpratıyosun?bak sonuçta keseyi bile görmişsün.ben de şu ana kadar sadece keseyi gördüm ve tek kese var.yani sendeki risk bende de var o zaman.belki benimde değerim az arttı hep ama ben başka tahlil vermediğim için bilmedim.daha kalp atışını duymadım,lekelenmem oldu vs vs.Dr bana kont de sadece bir aşama daha atlattık 10 gün sonra herşey belli olcak dedi.bir kese daha var gibi ama tutmamış mı yoksa yeni mi tutuyo falan filan dedi.yani hiç bişey belli deil.sanırım senin dr lar seni tedirgin yapıyor.ama böyle kendine daha çok zarar verirsin.lütfen negatif olma canım.her şey güzel olacak ben bu kez inanıyorum.

canım inşallah bundan sonraki günlerin kaygısız geçer,rabbim hayırlar versin,hep iyiyi güzeli düşün,kötü ihtimalleri geçirme hayalinden...

canım inşallah bundan sonraki günlerin kaygısız geçer,rabbim hayırlar versin,hep iyiyi güzeli düşün,kötü ihtimalleri geçirme hayalinden...

slm kızlar ..geçen gün çok kötü bir sinir krizi geçirdim..hiçbişey yokken gece uykumda çarpıntıyla fırladım..ölüyorum sandım..dr. a gittim hemen antidepresan başladı..bana sorarsan çocuk fikrini 2 3 ay at kafandan dedi...ve galiba bende öyle yapıcam .çok çok kötüyüm..bu sabah tekrar çok kötü oldum..hafif ilaçlar vermişti işe yaramıyolar..boş çuval gibiyim ..içimdeki korku panik heyecan hissi hiç gitmiyo..ağlayamıyorum bile...bu şekilde tedavi filan görünmüyo gözüme..eve sığmıyorum bedenime sığmıyorum..hafta sonu tekrar gidicem ilaçları değiştirecek..tüp bebek dr.unu aradım opuya kadar kullanabilirsin sonra yok dedi...benim tedavi yine güme gitii anlayacağınız...annemi çağırayım biraz baksın bana diyorum..evde yalnız kalmaktan bile sıkılıyorum..öff sizinde içinizi şişirdim..nolur dua edin çabuk atlatayım şu illeti...

aklıma kendi halim geldi...gecenin bi yarısı uyanıp bi daha uyumamak için direndiğimi,ağlama krizlerimi....sonrasında troid çıktı bende..ilaç içtikten 15 gün sonra dünyam değişti..bişeyin bu kadar etkili olacağı aklıma bile gelmemişti..en yakınlarım bile bana anlam veremiyodu..o ağlama hallerim 1sn durmuyodu...evde duramıyordum dışarıya çıkamıyodum..resmen panik atak gibi olmuştum..ve asla kendi uydurduğum kaygılar değildi..annem bile bebek yüzünden diye abarttın demişti..şimdi diyo biz seni anlamamışız...
diyeceğim psikiyatri ilacı kullan canım..benim bütünnnn ailem kullanıyo:) genetik bi yatkınlığım zaten var..babaannemin bile sağlığı iyidir ama ben bildim bileli uyku hapı der durur..kaygı düzeyi kessiinnnlikle genetik...hani derler ya huydur çeker....aynen öyle..ilaç işe yarayacaksa iç..doktorlar korkutur genelde ama seninki iyi yaklaşmış..tedavini 3 ay da ertelese iç...tedavine kötü anlamda etkisi olmayyacak bundan eminim...anneni çağır,gerçekten iyi geliyolar insana..en azından elini kımıldatmak istemediğini biliyorum sana yemek yapar yedirir..iki çift laf edersiniz..bu bile iyi geliyo..
bende annem dün 2 saat kadar aramadı diye dibe vurdum..umut olsa annem arardı.demekki umut yok beni arayamıyolar bile dedim durdum....iyi geliyolar canım..sende şurdan 1 hafta sonra toparlayacaksın eminim...güneş açacak sende de..hep dua ediyorum..senin bu haline alışık değilim ya üzüldüm..üzme bizi..kendini...inan gerilsekte umutluda olsak olacağına varıyo galiba..pembe leke geldi benden ama kafam durdu artık..eyvahh diyecek halim kalmamış..insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş...
ay amma yazdım...canım dualarımdasın..nolur düzel.bak bide seni takmiim kafama:)

manavgat & kedersiz sağolun kızlar...dua edin....

yaa öf bu ne niye açılmıyo diğer sayfalar 607 yi ezberledim..bu ne yaaa..kızlar bana bişey yazan varsa haberiniz olsun ben göremiyorum sayfaları

ohh be açıldı sonunda uyuz şey:))yaa troid mi yapmıştı sende ..bende de olabilir aslında bide ona baktırayım..çünkü bu ilaçlar pek işe yaramıyo gibi..çoook kötüyüm şu sıralar bilmiyorum normalde haziran 21de lucrine başlayıp tedaviye başlıycaktım ama bu korku endişeye bir de hamilelik aman tuttu tutmadı aman düştü aman dış gebelik düşüncesi eklenirse dibe düşerim ben...sağol canım benim sen boşver beni lekelenme de olur kanamada korkma dinlen yat..normal gebelikte bile oluyo ki bizim ki sonradan yerleşme bebişler arada yerlerini değişiyolardır:)))sen iyi ol bebeişin için ne beni nede başka bişeyi takma kafana..bebişini sev hayaller kur bol bol dinlen..kalp atışını alana kadar için rahatlamıycak biliyorum ama sen yinede içini ferah tut herşey yolunda çok şükür

ohh be açıldı sonunda uyuz şey:))yaa troid mi yapmıştı sende ..bende de olabilir aslında bide ona baktırayım..çünkü bu ilaçlar pek işe yaramıyo gibi..çoook kötüyüm şu sıralar bilmiyorum normalde haziran 21de lucrine başlayıp tedaviye başlıycaktım ama bu korku endişeye bir de hamilelik aman tuttu tutmadı aman düştü aman dış gebelik düşüncesi eklenirse dibe düşerim ben...sağol canım benim sen boşver beni lekelenme de olur kanamada korkma dinlen yat..normal gebelikte bile oluyo ki bizim ki sonradan yerleşme bebişler arada yerlerini değişiyolardır:)))sen iyi ol bebeişin için ne beni nede başka bişeyi takma kafana..bebişini sev hayaller kur bol bol dinlen..kalp atışını alana kadar için rahatlamıycak biliyorum ama sen yinede içini ferah tut herşey yolunda çok şükür

Gulemcım hayırlısı olsun keseyıde gormussun nıhayet cok sevındım Allah kucagına almak nasıp etsın canım bol bol dınlendırcek senı bebısın anlasıldı yat dınlen neguzel kaygıların hıc bıtmıycek tabıkı canım bol bol dua et benımde hep dualarımdasın canım senden tek rıcam lutfen ıyı doktorlar gıt

canım gerçekten üzgün olmana üzüldüm..inan kendimi kurtarmış gibi hissetmiyorum hala endişeler devam ediyo..bütün gün yalnızım zaten kurup duruyorum..dua ediyorum hep size kendime:)
canım troid hormonum tsh ım yani üst sınıra yakın çıkıyomuş sonradan farkettik..antalyada meliyattan sonra farkedildiğinde üzst sınır 5 ken benim 6 da farkedildi..fakülte olunca endokrine yolladılar.orda troid antikorlarım yüksek çıktı va haşimato diye teşhis kondu..gerçi insandan insana değişiyomuş belirtiler mesela bende ovülasyonu falan engellemiş hep..ve haşimatoda tsh t3 t4 çok bozulmazmış..hemen ilaç başladılar bana halada içiyorum..görümcemde kullanıyo..ilaçsız halimiz çok feci oluyo..Allah bi daha yaşatmasın..bit kadar hap iyi geliyo işte..psikyatristlerin gelen hastalırnda ilk bakmaları gereken tahlil buymuş..sende bakılmıştır aslında tedavilerinde ama bende o klomenler denenirken falan yükselme başlamış meğer...ne zaman kan tahlili yapıldın bilmiyorum ama aklında olsun..bi dahiliyeciye falan gidersen yada kadın doğumcun tahlil isterse bunlarıda iste..baktır..ha bendeki durumlar otoümmin hastalıklar hep...birbirine bağlı olabilir yani fmf falan..sen genede baktır..
tedaviye gelince gündüz sana ilaca başla dedim kötüysen ve doktor verdiyse diye..ben sıradan dahiliyeye gideyim bana antidepresan verdiler..sesimden,aldığım nefesten anlarsın yani gergin,ağlak,stres hat safhada bi tiptim..hatta geçen sene başladım ilaca tedaviye kadar iç dedi doktor..başladım bi sürü yan etki yaşadım vazgeçtim bırakırken yine yan etki yaşadım..ablam kullanıyo onda bişey olmamıştı..yani başlamak ve bırakmak zor oluyo..ikincisi ben tedavi aralarında beklerken daha çok geriliyorum..oyalanıyomuşum gibi geliyo..çok geç kalmışım gibi falan geliyo..bişeylerle uğraşınca doktora gidip gelemler başlayınca adım attım artık diye daha iyi oluyorum..sonuç için gerilsemde...bu yüzden iyi düşün..ben tuttu tutmadı kaygısındansa zamanla yarışıyorum gibi düşündüm..hep bi b planıyla gittim..bu negatiflik gibi yansıdı ama napiim huyum bu:)
neyse sen biraz daha düşün...ot falan iç olmazsa...sarı kantaron falan kaynat...ne bileyim:)

öptüm canım...daha yazcam sayfa kapancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…