merhaba kızlar...
doktora gittik,çok şükür bebeğim iyi:) onu görmek çok iyi geldi tabii..ama doktor benim halimi pek iyi bulmadı..dünden beri fmf yokluyo bende atak geçircem diye gerginim biraz..buda yüzümden hemen anlaşılıyo..zaten duygusala bağladım yine..inşallah atak geçirmem oturup dua ediyorum çaresizce:) belirtilere takmıştım ya iki gündür doktor gülüyo bana..karnımın üstüne yatıyorum hala diyorum yat iyi ya diyo:) çok rahat bi adam...adım başı dua ettim Allahım arkadaşlarımada yaşat diye...
mekselin stresinde haklısın canım..bi doktora daha gitmen iyi olmuş..bak alınacak önlemleri almış,istirahat et,duaarım seninle,inşallah bebiş acele etmez canım..ama artık önlemleri aldın,takiptesin..daha sakin olmaya çalış..
lee canıım;güzel anne:) demek oğlunda tam anlamıyla adapte oldu..sana karşı nasıl kayıtsız kalsınki sen harika bi annesin..iki kardeşin bi arada olması ayrıca bi mutluluk gerçekten..onların ayrılmaması beni ayrıca sevindiriyo:) siz harika bi ailesiniz:)
Mekselin hastanenin yakin olmasi cok iyi olmus.gulem gozun aydin,bebegi gormussun.benim bu sabah toplandi, az anestezi aldim,bilincim acikti.bir taraftan 3, digerinden 2 tane folikul toplandi, bos ciktilar. 1 tane yumurta dedi,sonra 1 tane daha bulduk dedi,tupten cikarmaya calisirken tup tikanmis (benim tupum degil yumurtayi cektikleri borudan bahsediyorum) dediler. Onu tupten cikarabildilar mi bilemiyorum,kanmam da olmustu, cok kavrayamadim.bir-iki saat bekleyince 1 tane cikti dediler. Onun da kalitesi kotuymus,yarin 10da arayacagim hastaneyi.nevdurumda oldugunu soyleyecekler.doktorla yogun bakimda konustum biraz,cocuk dogurmayi dert etmiyorum, ama bu hipo hipo cok ciddi. Her an menopoza girebilir miyim dedim, evet dedi. Yasin,rahmin,yumurtaliklarin hersey cok iyi durumda,ama yumurtalarinin kalitesi cok dusuk, bunu beklemiyorduk dedi. Tek yumurtamin da kalitesi dusuk, mikroenjeksiyonla dollendi bugun, esimin de oranlari dusuk oldugundan mikro yapmislar.mikroenjeksiyonun da bebege zararlari var ama bugun bir de bu durumda onu konusamadim.zaten tek yumurtacigimi dollemeye calismislar garipler. Bir tane bila fazla ciksa dondururum diyordum, mumkun olamadi.30 martta fsh olcumum 8,86, 22 mayista fsh olcumum var 4,25.ama haziranda tedaviyle birlikte hem fsh hem lh sifirlarda. Tedavi nedeniyle dusmesini kabul etmiyorlar,endokrinolojiye mi gideyim arastirilmasi icin dedim.su isler toparlansin, hamilelik sonucu gelsin ilk adetle gidip buradan bakalim dediler. Yani ortada hicbir sey yokken su bir haftada boyle bir dertle yuzlstim.hipo hipolular tuple gebe kalabiliyor, belki dew israil beye giderim ben de, kisa protokol, az ilacla iyi olabilir yumurta kalitem. Ama su an pek derdim gebe kalmak degil deddim ya, her an menopoza girebilirsin diyorlar. İsin garibi, konusurlarken ben hipo hipoyu duymasam ve arastirmasam senin durumun bu, dikkat etmelisin, erken menopoz riskin var dememeleri. Belki tedavinin ortasi moralim bozulmasin diye demediler ama ben islemi yaptirip,pozitifi alip bu hastaneye ugramayabilirdim de.o zaman asla bilemezdim bu durumu. Bu da canimi sikti bir yandan. Birden dunyam tersine dondu iste, psikolojim cok bozuk, operasyondan beri agliyorum, aksamustu biraz toparlandim spora gittim,cikinca da kahve almaya gittim,annesiyle bir bbek vardi, elim ayagim bosaldi. O kadar utandim ki kendimden. Baskalarinin mutluluklarini kiskanmisim gibi utandim kendimden.ilk kez bir bebek gorunce aci cektim. Bundan sonra boyle mi hissedecegim diye kahroldum.
melodi bebeklere kavuşmaya az kaldı,bi kaç saate buluşacaksınız..inşallah seninle kalacaklar canım..dualarım seninle...
ceren micro ile ilgili anlattıkların benide şok etti..Allah korusun tabii..biz ne bilelim ne gerekiyosa yapmışlardır inşallah..
bade adetin tam sökülmemiştir belki..d.k.hapı yapıyo böyle şeyler gerçekten..biraz daha bekle..sıkıntı yapma canm..
piraye al benden de o kadar..çok gerginim yine..dün bi damla bile değil kan geldi.kırmızı değil ama turuncu gibi açık bi renkte..tabii koptum.eşim kızıyo bişey olmaz falan diyo ama yok..neyse dün tekrar kustum bu arada..böyle gebelik kusması olurmu sizce..haftada 1 falan..yemeği içim almaya almaya yedim kafam bozuk tabii.. sonrada çıkardım..ama yemek borum falan tahriş olmuş hala acıyo içim boğazım..kusmak sorun değilde kanı görmek çok gerdi beni..yani nerden geldiğini bile anlamadım.wc de peçeteye hafifff bi renk geldi sadece..ama daha dün gördük bebeği bişey olmaz diye ikna etti beni eşim..çok ağladım yine..anneme dedim gel biraz değişik bişeyler yemiş olurum diye,oda sen gel havan değişir diyo ama korkuyorum eşimden uzaklaşmak istemiyorum..kimsede anlamıyo zaten..yaa aynı şeyleri yapmaktanda yemektende içim kalktı artık..yada midemde bi sıkıntı var çözemiyorum...
Hamilelik bulantıların yavaş yavaş başlamış olabilir canım, miden hep böle bi tuhaf tarif edemediğin şekilde hep bi tiksinti hissediyosan senin minik sıpan yapıyodur haberin olsun :) Bİr de tabi stresten biraz mide ağrıması ekşimesi de yaşıyo olabiliriz. Bwnimde hamile kaldığımdan beri midem çok saçma bi durumda canım. bir de sen hala jeli japıyomusun, jele devam ediyosan muhtemelen yine tahriş ettin o bölgeyi, o da akıntıyla birlikte hafif tut-runcu gelmiştir. Korkma keseden yada rahimden gelse doktor mutlaka görürdü ve kanama alanı oluşmuş falan derdi. Seni çok iyi anlıyorum canım, endişelerini üzüntülerini evhamlarını... ama elinden geldiğince dirayetli olmaya çalış, hamilelik çok büyük sorumlulukmuş, bi can taşımak beni de çok gerdi, şöööle mis gibi hamileliğin tadını çıkartamıyorum. 14. haftama geldim bebeğim için bir sürü plan yapmak ne alacağımıza karar vermek istiyorum, bütçe ayarlaması yapalım nevar ne yok bakalım diyorum, sonra bir anda korku basıyo ya kötü bişi olursa diye... Panik yapıyorum. Sanki kalp atışı duruverecekmiş gibi Allah korusunbiz şimdiden böyleysek doğunca naparız bilmiyorum, sürekli bebeklerimizin nefesini kontrol ederiz herhalde yaşıyomu diye... Allahım sen aklımıza mukayet ol :)
Hamilelik bulantıların yavaş yavaş başlamış olabilir canım, miden hep böle bi tuhaf tarif edemediğin şekilde hep bi tiksinti hissediyosan senin minik sıpan yapıyodur haberin olsun :) Bİr de tabi stresten biraz mide ağrıması ekşimesi de yaşıyo olabiliriz. Bwnimde hamile kaldığımdan beri midem çok saçma bi durumda canım. bir de sen hala jeli japıyomusun, jele devam ediyosan muhtemelen yine tahriş ettin o bölgeyi, o da akıntıyla birlikte hafif tut-runcu gelmiştir. Korkma keseden yada rahimden gelse doktor mutlaka görürdü ve kanama alanı oluşmuş falan derdi. Seni çok iyi anlıyorum canım, endişelerini üzüntülerini evhamlarını... ama elinden geldiğince dirayetli olmaya çalış, hamilelik çok büyük sorumlulukmuş, bi can taşımak beni de çok gerdi, şöööle mis gibi hamileliğin tadını çıkartamıyorum. 14. haftama geldim bebeğim için bir sürü plan yapmak ne alacağımıza karar vermek istiyorum, bütçe ayarlaması yapalım nevar ne yok bakalım diyorum, sonra bir anda korku basıyo ya kötü bişi olursa diye... Panik yapıyorum. Sanki kalp atışı duruverecekmiş gibi Allah korusunbiz şimdiden böyleysek doğunca naparız bilmiyorum, sürekli bebeklerimizin nefesini kontrol ederiz herhalde yaşıyomu diye... Allahım sen aklımıza mukayet ol :)
slm kizlar uzun zamandir giremedim buraya.gecenlerde gece bi kalktim kanamam var.hemde oldukca kirmiziydi.sabaha kadar korkuyla bekledim.sabah dr gittim.bebekler iyiymis.neden kanama var dr da net bisey soylemedi.cok korkuyorum kizlar.nerden cikti bu simdi.onlari kaybettim sandim.bu arad 11 haftalik olduk.dua edin kizlar.karnim da bi sanci geziniyor hep.umarim bisey olmaz.sizleride cok okuyamadim.hersey yolundadir umarim.
slm kizlar uzun zamandir giremedim buraya.gecenlerde gece bi kalktim kanamam var.hemde oldukca kirmiziydi.sabaha kadar korkuyla bekledim.sabah dr gittim.bebekler iyiymis.neden kanama var dr da net bisey soylemedi.cok korkuyorum kizlar.nerden cikti bu simdi.onlari kaybettim sandim.bu arad 11 haftalik olduk.dua edin kizlar.karnim da bi sanci geziniyor hep.umarim bisey olmaz.sizleride cok okuyamadim.hersey yolundadir umarim.
amınnnn vala bız delırtcez bebıslerı boyle devam edersek evham evham nereye kadar boyle devam etcez bakalım gulem mıyde bulantıların baslamıs neguzel kus canım bısey olmaz annenın yanına gıt degısıklık olsun sanada bence kanda jeldendır kesın kızlar benımde bel agrılarım basladı sımdıden ıyıce agırlasınca neolcak acaba kımıldayamıycam heralde yerımden
Benim iptal oldu, 2 tup arasi ne kdr bekleniyor? Dew cebini gonderirsen sevinirim.bnm merkezde kisa ivf yapilmiyor.ama transferim olmadigindan heyet raporum gecerliymis.ben iyiyhim, Sadece kocami gorunce agliyorum Bikti benden simdiden. Piraye endise etme simdiden ,gereksiz yere cok okuyorum sizi de huzursuz etmiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?