slm kizlar uzun zamandir giremedim buraya.gecenlerde gece bi kalktim kanamam var.hemde oldukca kirmiziydi.sabaha kadar korkuyla bekledim.sabah dr gittim.bebekler iyiymis.neden kanama var dr da net bisey soylemedi.cok korkuyorum kizlar.nerden cikti bu simdi.onlari kaybettim sandim.bu arad 11 haftalik olduk.dua edin kizlar.karnim da bi sanci geziniyor hep.umarim bisey olmaz.sizleride cok okuyamadim.hersey yolundadir umarim.
Benim iptal oldu, 2 tup arasi ne kdr bekleniyor? Dew cebini gonderirsen sevinirim.bnm merkezde kisa ivf yapilmiyor.ama transferim olmadigindan heyet raporum gecerliymis.ben iyiyhim, Sadece kocami gorunce agliyorum Bikti benden simdiden. Piraye endise etme simdiden ,gereksiz yere cok okuyorum sizi de huzursuz etmiyeyim
Benim iptal oldu, 2 tup arasi ne kdr bekleniyor? Dew cebini gonderirsen sevinirim.bnm merkezde kisa ivf yapilmiyor.ama transferim olmadigindan heyet raporum gecerliymis.ben iyiyhim, Sadece kocami gorunce agliyorum Bikti benden simdiden. Piraye endise etme simdiden ,gereksiz yere cok okuyorum sizi de huzursuz etmiyeyim
gulem annende rahat ediceksen git canım..evde tek başına kalınca insan daha çok kendini dinliyo..annen güzel yemekler pişirsin kuzucuğun beslensin güzel güzel..ama bizleri ihmal etme arada bir yaz olurmu:)
kızlar bu arada ben yine adet olucam galiba bu ne böyle anlamadım ben yaaa ..şimdi olursam hangisini adet sayıp 21.günü hesaplıycam öfff inş. olmam acaba diyorum önceki d.k.hapının yaptığı kanamamıydı ama yok tam gününde oldum..Allahım kafam 1500 oldu ..yok ben tedaviye bile başlayamıyorum nerde hamilelik nerde annelik...
canım planlar 1 saat içinde iptal oldu.eşimin işleri yüzünden gidemiyoruz..annem geleyim dedi bakalım karar değiştirmezse:)
ya d.k.hapını kullandın bitti dimi?hayır onu kullanırken ara kanama yapıyo belki yaşadığın odur dicem ama bittikten 3-4 gün sonra adet başlıyo zaten..normal tarihi oluyo o zaman? bence geçirdiğin kanamayı adet say.yada üşenmezsen bi doktorun baksın rahim hala kalınsa adet olmamışsın der belki...ama gitmezsende o kanamayı adet say sen..21.gün tahlillmi bakılacak yoksa başka bi ilaçmı başlanacak?
heheh sevindim özlerdik seni ayol:)neyse annen gelsin hadi farketmez ohh anne kız vakit geçirirsiniz güzel güzel:)
benim geçen aylarda adetim geçmişti ya işte o zaman farlutal tarzı bi ilaçla adet olmuştum..normal döngümde 10unda oluyodum ama o zaman ilacın zoruyla 3ünde oldum..şimdi o ilacın etkisiyle olduğum gün geldi adetim..ama bu gün 10u ve normal döngümde de olacakmışım gibi..ne yapacağımı şaşırdım vallahi eğer olursam o zaman dr.a gideyim sorarım artık hangisini sayayım diye...21.günü lucrine başlıycaktım güyya öfff ben bu filmi önceden izlemiştim ve sonu hiiiç güzel değildi
slm kızlar herkes iyi gözüküyo
CEREN canım kardeşim de aynısını yaşadı zor biliyorum ama elden bir şey gelmiyo güçlü ol arkana bakmadan yeni tedaviye odaklan
ben dün kürtaj oldum kızlar.... çok kolaydı ağrım yok hafif kanama oldum yalnız dün balkonda oturdum elbiseyle hafif rüzgar vardı bişey olmaz dimi
darısı tedaviye kaderimizde na varsa onu yaşarız Rabbime emanet ettim herşeyi ama yine de merkeze gidince kötü oldum yalan söyleyemem
bu arada sizlerin telaşlarını görünce hamile kalmaya da korktum yahu bu n e hal ben de mi b öyle olacam gözüm korktu yani
doktorun senin için özel bir formül uyguluyo anlaşılan, Umarım bu defa pozitifi alacaksın canım benimslm kızlar herkes iyi gözüküyo
CEREN canım kardeşim de aynısını yaşadı zor biliyorum ama elden bir şey gelmiyo güçlü ol arkana bakmadan yeni tedaviye odaklan
ben dün kürtaj oldum kızlar.... çok kolaydı ağrım yok hafif kanama oldum yalnız dün balkonda oturdum elbiseyle hafif rüzgar vardı bişey olmaz dimi
darısı tedaviye kaderimizde na varsa onu yaşarız Rabbime emanet ettim herşeyi ama yine de merkeze gidince kötü oldum yalan söyleyemem
bu arada sizlerin telaşlarını görünce hamile kalmaya da korktum yahu bu n e hal ben de mi b öyle olacam gözüm korktu yani
kızlarrr selammmmmmmmmmmmmm:)yazlıktaydım epeydir o yüzden giremiyordum nete telde kafayı yedi :)ben bebişlerimi aldım pazartesi günü iki minik kuzu:)umarım bu defa kazı çalışmalarına başlamışlardır yahu :)test günününe kadar hamileyim ben işte sonrası ne olur bilemem ama bu defa keyfini çıkartacağım :)yahu ben estrofem kullanmaya başladığımdan beri göğüs ağrım başladı acıyor memişler yav pöf.....totomda iğnelerden acıyor ama şikayet yok güzel acılar bunlar sonunda eşsizbir miniğe kavuşacağım allahın izniyle...kızlar transfer akşamı rüyamda doğum yaptığımı gördüm çok güzel sarışın ama kel yani maviş gözlü bir bebiş doğuruyordum ben ve eşim çok mutluyduk inşallah güzel rabbim bu rüyamı gerçek kılar....:)
sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır:)
cerenm tedavi iptal olmuş çok üzüldüm ama gel sen kente ısrael bey seni de anne yapar allahın izniyle umudunu asla kaybetme canım....
gülemmmmmmmmmmm belirtiler neydi bakalımm hatırlat bana neler yaşamıştın:)
günaydın kızlar...
piraye erkencisin yine:) nasıl oldu kabızlık geçtimi? bende aşağıya bıçak batar gibişeyler oluyo hiç yaşadınmı böyle bişey? baştan beri var 1-2 gün sürüp geçiyo ama korkuyorum yinede..
dewwwww nasılsın canım? bi gün yazmasan noluyooo diyorum..iyisin dimi?
eee melodiden ses yok..bebeklere kavuştu,inşallah yerleşmeye başlamıştır kuzular:)
lee de fırsat bulamıyo anlaşılan:))) parklarda vakit geçiriyolar artık:) videolarını zevkle izliyorum:)))
canım hayırlısı olsun ınsallah kavusursun bebısıne bu sefer tadını cıkart tabı yat dınlen bıguzel sonuc cok guzel olur ınsallah zrda cım sanada gecmıs olsun doktorun ıyı ılgılenıyo senle aklınada yatmıs neguzel bu tedavı bebısıne kavustursun senıde ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?