Selam kızlar duygulandırdınız benı valahı zaten aglamaya yer arıyorum bırısı hot dese hungur hungur aglıyorum hormonlar fena anlıycagınız melodı bızım hıc sohbetımız olmadı ama senın ıcın dua edıyorum bol bol ınsallah kuzularına kavusacaksın busefer bıze gelınce ıyıyız cok sukur bebısı hala hısedemıyorum buda benı huzursuz edıyo kontrolumede daha 10 gun var gorsem cok rahatlıyca vala neyse endınıze ıyı bakın kızlar
canım benimmmmmmmmmmm çok saol inşallah :)hormonların tavan yapmış durumda bebişin büyüyor maşallah :)endişe etme ilk gebeliklerde zaten geç hissediliyormuş valla öyle diyor büyükler :)sonra için bir kelebek kıpırtısı hissedeceksin allahın izniyle ..yengem bna öyle tarif etmişti içimde bir klebek pır pır ediyor gibi demişti ilk hissettiğinde güzel rabbim hepimize nasip etsin inşallah :)
canım benimmmmmmmmmmm çok saol inşallah :)hormonların tavan yapmış durumda bebişin büyüyor maşallah :)endişe etme ilk gebeliklerde zaten geç hissediliyormuş valla öyle diyor büyükler :)sonra için bir kelebek kıpırtısı hissedeceksin allahın izniyle ..yengem bna öyle tarif etmişti içimde bir klebek pır pır ediyor gibi demişti ilk hissettiğinde güzel rabbim hepimize nasip etsin inşallah :)
canım yaaa kıyamam:) bende iki gün önnce öyleydim..koptum resmen bi ara kendimi durduramamaktan korktum..gerçi ben ağlak bi tipim zaten heheee:)))
demek sende de bi his yok..çok büyük bi korku içimdeki ama anlatamıyorum kimseye..pustum muayeneyi bekliyorum bende.çünkü ağzımı açsam eşim başlıyo söylenmeye..annem gülüyo zaten..kendimi kötü hissediyorum.. anlamıyolar işte:)
selam kızlarrrrr ..dew canım başınız saolsun allah sabır versin yaşlıda olsa bir can neticede insaan üzülüyorsıcaklar çok fazla senitahmin ediyorum göbüş büyüdü hromonlar tavan birde üstüne sıcaklar allah yardımcun olsun güzelimm...
ben bugüne kadar iyi geldim aslında moralliydim lakin dün annem rahatsızlanmış apar topar bana geldiler vs..bende kaldılalr hastaneler derken ben transferi unuttum tabii ki annemlerin bile haberi yok bu sefr ..önce babam sonra annem areda bir de tedaviyle uğraşıyorum iyice çöktüm bu sefer ..bugündee regli belirtilerim iyice baş gösterdi ne yazıkki ..offf iyice sınanıyorum sanırım allah sonumu hayır etsin ne dicemi bilmiyorum valla..test günüm cumartsii ama ben cumadan yapacağım olmadıysa fazladan bir iğne daha olmayayım zaten canım burnumda11.günde belli olurmuş kanda ...sizleri seviyorummmmm kendinize iyi bakın dua edin bana bu zor günleri kolay atlatayım ...
piraye bulunduğun yerde özel bi hastane süper canım..çok iyi yapmışsın..e istanbula devam edecekmisin? bu arada isim düşünmedinizmi daha? yokmu seçenek aklınızda? haa gaz sorunun oldumu canım yaaa..ben bildiğin ayaklı bomba gibiyim:))))
slm kizlar.melodicim güzel haberlerle gel insallah.bakiyorumda ben panik burdaki herkes benden panik.özellikle gulem bu kadar yipratma kendini.bak ben yogun kanama gecirdim.bu arada gulem sen kontrollere antalyaya mi geliyosun.merkeze hala gidiyomusun.ben artik gitmiyorum.yani yolculuk yapiyomusunuz kizlar.bide ikizlere ikili tarama yapilmiyormus öbür ay 4lü yapilacakmis.bi de ben jeli birakti siz kacinci haftada biraktiniz.sizinde karniniz agriyo mu.cok soru sordum dimi.öpüyokrum si zi int sorunlu fazla giremiyorum.
world karın agrısı bendede var canım gaz problemı neden oluyo acaba ya bende berbatım kızlar kendıme ınanamıyorum bazen vala bu sıpalar neler yaptırcaklar bakalım daha bıze yarım saat dısarı cıktım aman oneya nefes alamadım ya Rabbım dısarda calasanlara gezmek zorunda olanlara hele benım gıbı astımlılara sabır versın yardım etsın mumkun olsa hıc cıkmıycam vala dısarıama hastne ıslerı bıtmıyo ıste son aylarımız degıl Allahtan melodı karamsarlık yok canım lutfen annenede gecmıs olsun canımEvet canım, İstanbula bi süre daha gidicem, 28inde randevum var sonra bir de Eylülde gideyim diyorum.Ondan sonra bihada gitmem herhalde bir sorun olmadıktan sonra. İsim düşünüyoruz ama eşim çok temkinli, adamcağız hala daha sevincini yaşayamadı, daha çok küçük çok sevinmeyelim, çok istemeyelim başına bişi gelir diyip duruyo. Ben birsürü isim buluyorum zavallı kocam biraz daha zaman geçsin öle düşünleim diyo. İlginç bi kocam var benim orası kesin :) :) bana kalsa ateş, toprak, aras, asrın çağan gibi isimler var kafamda ama kocam hiç birine yorum yapmıyo delirtiyo beni :) :) :) Gaz mı dediiiiinnnnn ben tam bir gazmanım :) :) hem de üstten alttan hiiiiç farketmiyo... nerden çıkası geldiyse çıkıyo... Walla kocişede söledim beni idare ediver tutamıyorum içimde diye, o da sal gitsin bebeğimizi sıkıştırma içerde diyo :) :) bende salıyorum gidiyo hehehehehe. Walla adam benden soğuyacak yakında, zaten cinsellik resmen bitti, korkudan yapamıyoz bişi, ne o bana dokunabiliyo ne ben ona yanaşabiliyorum, zaten bi de gazman olmuşum.... Offff anam offfff kociş bırakıp gitçek beni
Evet canım, İstanbula bi süre daha gidicem, 28inde randevum var sonra bir de Eylülde gideyim diyorum.Ondan sonra bihada gitmem herhalde bir sorun olmadıktan sonra. İsim düşünüyoruz ama eşim çok temkinli, adamcağız hala daha sevincini yaşayamadı, daha çok küçük çok sevinmeyelim, çok istemeyelim başına bişi gelir diyip duruyo. Ben birsürü isim buluyorum zavallı kocam biraz daha zaman geçsin öle düşünleim diyo. İlginç bi kocam var benim orası kesin :) :) bana kalsa ateş, toprak, aras, asrın çağan gibi isimler var kafamda ama kocam hiç birine yorum yapmıyo delirtiyo beni :) :) :) Gaz mı dediiiiinnnnn ben tam bir gazmanım :) :) hem de üstten alttan hiiiiç farketmiyo... nerden çıkası geldiyse çıkıyo... Walla kocişede söledim beni idare ediver tutamıyorum içimde diye, o da sal gitsin bebeğimizi sıkıştırma içerde diyo :) :) bende salıyorum gidiyo hehehehehe. Walla adam benden soğuyacak yakında, zaten cinsellik resmen bitti, korkudan yapamıyoz bişi, ne o bana dokunabiliyo ne ben ona yanaşabiliyorum, zaten bi de gazman olmuşum.... Offff anam offfff kociş bırakıp gitçek beni
dew;canım başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin...çektiğini görmek insanı çok acıtıyo.hepimiz yaşamışızdır..hayatın ta kendisi bu düzen değilmi..Allah kalanlara sağlık versin..canım sıcaklar burda da berbat ama orda fenadır,dikkat et kendine..bol su iç aman..
melodi;canım annene çok geçmiş olsun..onların stresi bi başka,insan kendini unutuyo değilmi? geçer gider canım sen varsın yanlarında,hem bi arada olmak gibisi yok..inşallah sonucunla aile bayram havasına girer..sen testini 11.gün yap bencede..hatta 10.günde bile çıkar ..ama peşin hükümlü olma hiç bi anlamı yok,gerçi ne kadar desek insan yaşarken telkin gibi geliyo ama sıpaya hiççç belli olmaz:) inşallah seni yanıltır:)
world;canım dilimi ısırayım ağrılarım azaldı,hiç bişey hissetmiyorum..ama jele devam..o sinir ediyo beni.5 güne bir...canım ben merkeze hiç gitmedim transferden sonra:) ama muayeneye antalyadaki doktoruma gidiyorum.5m migrosun orda..yani 1-1,5 saat yolculuk yapıyorum..c.tesi ordayım inşallah..canım senin yükün iki kat şimdi herşeyi daha fazla yaşıyosundur..karnın falan belli oldumu bu arada? sen kime gidiyosun?merkezi bıraktınmı?
world karın agrısı bendede var canım gaz problemı neden oluyo acaba ya bende berbatım kızlar kendıme ınanamıyorum bazen vala bu sıpalar neler yaptırcaklar bakalım daha bıze yarım saat dısarı cıktım aman oneya nefes alamadım ya Rabbım dısarda calasanlara gezmek zorunda olanlara hele benım gıbı astımlılara sabır versın yardım etsın mumkun olsa hıc cıkmıycam vala dısarıama hastne ıslerı bıtmıyo ıste son aylarımız degıl Allahtan melodı karamsarlık yok canım lutfen annenede gecmıs olsun canım
canım ben arayıp sordum doktoruma rahımdekı kasılmalardan oluyomus yanı eveet buyuduklerı ıcın oluyo sende ozele gıdıyosun sanırım ara sor doktoruna bana magnezyum verdı doktorum ıyı gelıyo belkı sanada verırantalya yanıyor çokk sıcak.bir an önce yaz bitsin diye bekliyorum valla.sıcaktan kalbim duracak gibi oluyorum.karnım ara sıra sancılanıyor doktorada sormayı unuttum.acaba rahim genişliyor da ondan mı.
gulemcim ben de merkezi yeni bıraktım ama olanüstü durumlarda yine gidiyorum bişey olunca arayıp soruyorum.onun dışında özelde bir dr buldum ona gidiyorum.evet ikiz oluncamı yoksa bünyemdenmi bulantıyı filn çok yaşıyorum.jeli 12 hafta doldu ve bıraktım sende öyle yaparsın sanırım.son zamanlarda o jel çok siyah geldi sanırım aldırdığım bebeğin kalıntısıydı..karnım evet belli oldu benim:))ikiz olması hem güzel hem de korkutuyor.bi de dr biri kız dedi:))Allah hepipize hayırlı sağlıklıbebekler versin.
canım ben arayıp sordum doktoruma rahımdekı kasılmalardan oluyomus yanı eveet buyuduklerı ıcın oluyo sende ozele gıdıyosun sanırım ara sor doktoruna bana magnezyum verdı doktorum ıyı gelıyo belkı sanada verır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?