Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar maalesef olmadı.sonuç aynı 2.0 geçenseferde aynıydı.kırgınım,yorgunum ama bu bır son degil aksine yeni başlıyorum makus talihimi degiştirecegim allahın izniyle..sevgiler

hayırlısı olsun canım üzme kendini ki zaten inancın maşaallah yerinde..zaten sen bebişin için bu inançla mücadele ettikçe kavuşacakasın inanıyorum..neyse bizimde senle bebişlerimiz akraan olur:)

selam kızlar maalesef olmadı.sonuç aynı 2.0 geçenseferde aynıydı.kırgınım,yorgunum ama bu bır son degil aksine yeni başlıyorum makus talihimi degiştirecegim allahın izniyle..sevgiler

canım dünden beri aklımdasın..üzüldüm canım,diyecek bişey yok çünkü olacağını biliyoruz hepimiz..teselli amaçlı bi cümle bile kurmaya gerek yok çünkü bu iş sabır işi..bazen ilkinde güldürüyo yüzleri bazende benim gibi senin gibi sabır taşına çevirmeden olmuyo..ama hiç hemde hiç olmayacağını getirme aklına..zaten biliyorum inancını.ama hiç yılmak yorulmak pes etmek gelmesin aklına..bizler peşinden fazla koşmuş oluverelim ne olur yani...yeterki beden sağlığımız yerinde olsun..bu çok önemli gerçekten..

melodicim cok uzgunum. ben senin pozitif olacagina cok inanmistim gulemdeki gibi. simdi cok uzuldum.

Canim Melodicim sana simdi cepten mesaj attim aynen Gulem gibi dusunuyorum bu is sabir isi ve ben sende bu gucu goruyorum bizler guclu kadinlariz bu negatiflere pabuc birakacak kadinalr degiliz...simdi bir kac gun zor olur ama sonra aynen devam edeceksin tamam mi canim?Buna tum kalbimle inaniyorum cok yakin guzel sonuclar...

Gulem bugun doktor var diymi?Hadi hayirlisi canim donunce yaz bize olurmu?Merak ettirme.

Biz iyiyiz cok sukur bugun derin bir nefes aldik doktorumuz geldi seyahatten :) birde babamiz gelsin ondan sonra tamamiz...hepinizi opuyorum kizlar iyi hafta sonlari olsun...

evet dewcim kontrol vardı..ben gene endişeli bi tip..neyse bu sefer hemen baktı..bebek iyi..ense kalınlığını ölçtü,iyi dedi,sormadım kaç diye zaten..pazartesi ikili test için kan vercem..görüntü vermedi pek ama doktor %70 kız dedi..ama yanılabilirim dedi..sağlıklı sıhhatli olsun dedim,hiç ne acaba dememiştim dedim şaşırdı doktor..
çook dua ettim,ediyorum Allahım arkadaşlarımada ver diye.
bu arada varya beni böyle bi günde bile sinir ettiler..benim bi kayınvalidem var cahilin önde gideni...bildiğiniz gibi değil..erkeklere tapan cinsten..telefon ettiler,doktordan çıkmıştık görüümcemle konuştum kız olabilirmiş falan dedim güldük hayırlısı olsun dedik..annem istiyo dedi..kadın daha hayırlı olsun demeden oğlan olaymış ha dedi...gözüm dönüverdi..benim cinsiyet ayırtedecek halimmi var,hayırlısı olsun diye dua et edeceksen ve bi daha banada oğlunada böyle bişey deme dedim kapadım..gelincede kapıdan uğradık suratına bile bakmadım..eşim falan bi mutlu aramızı bozacak kadın yaa...
kızlar nelerle uğraşıyorum şok oldum valla..Allahtan hiç korkuları yok...kendi kızının hastalığıyla üzüldün,oğlunun bebeği olmuyodu dediği lafa bakın...ayyyy neyse..soğumuyo içim valla..

Gulem cnm oncelikle bebisin iyi olmasina cok sevindim cok sukru guzel haberler almissin malesef cok garip bir toplumumuz var hadi seninki cahil diyosun benim teyzem ya okumus filan kadin bana dediki erkek olsaydi havan olurdu nasil yani yaaaaa demisim garip bir tepki verdim yani oyle canim turk toplumu bu bizden bi b...olmaz ben herzaman bunu soyledim daha da soyleyecegim...hayirlisi guzelim....onemli olan saglik haberleri....

slm kızlar MELODİ.... üzülme demek anlamsız biliyorum gülemin yazdıkları o kadar güzelki üstüne söz söylemek gereksiz kaç yıldır uğraşıyosun bilmiyorum ben 7 yıldır koşuyorum 5. deneme de ertelendi öbür aya kaldı hala bitti diyemiyorum sen benden daha harikasın biliyorum başaracaksın doktorum bile ansiklopedi gibi oldun dedi nasıl yorgun bir o kadar da arzuluyum bir bilsen bi daha bi daha..... yılmak yokkk

GÜLEMM sağlıklı olmanıza sevindim canım ben kız hastası bir insan olarak kızım olsa çığlık atarım herhalde yıllardır o günün hayaliyle yaşıyorum cinsiyetini öğrendiğim gün naparım diye sen ulaştın bak o yüzden boşşverrr gerisi teferruat

dediğim gibi tedavim öbür aya kaldı kızlar kist çıktı önemsizmiş doğum kontrol hapı verdi bu ay yumurtlamam önden gitmiş e 2 değerim yüksek çıktı anlayacağınız bir kez daha tökezledim düşe kalka dizlerim çürüse de istiyorum işte yüreğim durmuyo nerdesin annnemm diye çırpınıyo içim düşdüğüm yerdenkalkıp yola devam psikoloğum ,doktorum ve eşimlşe birlikte ........
sevgiler....

canım benim ne güzel görmüşsün bebişini.korka korkada olsa bak büyüttün sıpayıtest zamanları gelmiş aman da aman:)yaa şu kaynanaları hakkaten kaynar kazanamı atmalı yaa:))sen nesin deseydin hani seninde çükün yok ama adam yerine koyuluyosun deseydin töbe Allahım yaaa.benim ablamında demiştim geç oldu kızı ve ne dediler biliyomusun bu kadar geç oldu bari erkek olaydı ayyyy dewin dediği gibi bi bok olmaz bunlardan(ben sansürsüz yazdımsinirden:)) bu kadar çektiğiniz sıkıntıları biliyo demiyo çok şükür yüzleri güldü oğlanla bozmuş..boşver güzelim bunu doğur, hani ikinci diye başlarlar ikinci olunca artık doğurma yeter derler herşeyinde söz hakları vardır bu kadınların..öfff benim çevremde tam böyle ya nasıl gıcık oldum ..şimdi memlekete gidince yine başlıycaklar vallahi beni depresyona bunlar soktu :)millete laf anlatmak kadar kötü bişey yok..neyse çok şükür kuzumuz iyi sen iyisin gerisi eşşeğin kuyruyruğu:)))))))

sağolun kızlar..benim halime annem bile şaşırıp kalıyo..yaşıyomudur,duruyomudur deyip dururken kadın oğlan olaymış dedi yaa..nasıl sinir oldum...eşime bu sabah dedim hadi benim çektiğim neysede sen evladısın senin çektiğini bile anlamamış asıl buna üzüldüm dedim(çok politiğimdir damardan damardan soktum lafımı:) oda baştan ya ne takıyosun bilmiyomusun annemi falan diyodu bu ben böyle deyince durdu bi sonra boşveeeerrr dedi.sevince çok severim canımı veresim gelirde bi pis huyum var asla unutmam..durur durur yediririm valla..
bade valla süpersin ne diyim:) içimdekilere tercümansın yani:) dün alışveriş merkezinde eşimden ayrıldık annemle dolaşıyoruz bende öyle dedim ne bu pipi düşkünlüğü:) annem koptu gülmekten:))) bizde erkek kardeş yok annem diyo babannenden bile duymadım ben böyle bişey...hayret yani...

zrda;canım belki bi ay rahmin dinlenecek bilmiyoruz,doktorun çok sağlam ilerliyo bence..paldır küldür gitmiyo,,,sabırla beklemek düşüyo bizlere canım..inşallah 1 ay sonra sende müjdeyi alacaksın..

Kızlar herkese selam, gülemcim ense kalınlığı iyi çıkmış maaşallah, bugün kan tahlili sonucunda temiz çıkar, bir oh daha çekersin tatlım. Doğuma kadar bu ohh lar bitmicek bizde. Kayınvalidene ayrıca sinir oldum, düşüncesiz, edepsiz. Ne insan halinden anlar bunlar ne de başka bişeyden, boşver sen onları, bak ne güzel eşin ve sen mutlusunuz gerisi önemli değil canım benim. DEW kuzum kıyamam yaaaa, seni düşününce walla yerimde duramıyorum çok çok az kaldı Allahın izniyle kızına kavuşmaya. Ayyyy hayali bile güzel. Allhım sen hepimize nasip et kucağımıza almayı :) zerda uğramana çok sevindim. hatırlarsın belki benimde tedaviden önce kist yüzünden tedavim başlayamadan iptal edilmişti. Ben böle iptallerin bebeğimize kavuşmamız için bir süreç olduğunu düşünüyorum, zamanını bekliyor senin sıpan canım, böylelikle zaman dolduruyor. Bak gör en kısa zamanda gelecek yavrun. İnancını ve azmini kaybetme tatlım. Dualarmdasınız kızlar hepiniz. Allah hepinize yaşatsın bu duyguları ve hepimize nasip etsin yavrularımızı kucağımıza almayı, sağlıkla hayırlısıyla.

tebrikler canim.bidaha ki kont ne zaman.bana 1 ay sonraya verdi ya cok gec deilmi.bizimde ense kalinligi filn iyiymis.birine kiz dedi bizimde kayinvalde eyvah dedi.lafa bakarmisin.ben bu kadar üzülmüsüm cinsiyet lùksümüzmu kalmis.hatta biri kiz biri oglan olmaliymis.sanirim soylari devam etsin diye istiyolar.bosver canim.ben kiz olmasina cok sevindim.ilac olarak ne kullaniyorsun ben sadece elevit kullaniyorum.

merhaba,
dew bebek dogunca neler olacak bakalım. diyorusn ya geceleri uykumdan uyanıyorum diye; dogunca da uyku saatleri ayni olurmus, yani siz anlasilan gececi olacaksiniz. simdi firsatin varken uyu :)
gulem hadi bebek iyiymis bak. kiz cocuklari annenin en iyi arkadasi oluyorlar ileride. hem etrafimdaki butun cocuklar hep ananeci, kimse babaneci degil. yani kızımız olursa yanimizda kalir, oglumuz olursa gelin hanim goturur uzaktan seyrederiz cocugu. saka bir yana, kadinlar bunu nasil yapar hic aklim almiyor benim. kadin olup da kadinligi asagilamak niye ? esim annesine demis denedik olmadi, bir sure konusunu acma, cunku bir sure olmayacak bebek diye. kayinvalidem gorunce beni ileride olur, sıkmayın canınızı, iile olmak zorunda degil ki, olursa olur dedi. ki kendisi esimin kardesinden olan torununu goremediginden gunde 10 defa bizim cocugumuz olsun diye dua eder.
dew doktorun gelmesi iyi de, ben bir yandan cok istiyorum gitmeyi biran once, bir yandan da korkuyorum olumsuz birsey olursa eylulde olmazsa diye. akupunkturcumu da buldum, henuz tanismadim ama telefonda sekreterinden bilgi aldim. zaten kendisi de kadin dogumcu ve 20 senedir akupunktur yapiyormus. cumaya kadar israel beye gitsem, olumsuz birsey yoksa c.tesi de akupunkturcuya gitsem diyorum.
melodi ne yapiyorsun, annen nasıl oldu ? bade sen ne zaman baslayacaksın yeniden ? piraye birseyler almaya basladın mı ?

Ya neguzel herkes cınsıyetını ogrenıyo bebısının bı bız kaldık ınsallah bızde bu cumartesı ogrenırız gercı saglıklı olsun onemlı degıl ama merak ıste ogrencez ılla kızlar benı dogumda hangı doktor hangı hastane telası sardı kendı doktorum cok pahalı oyuzden degıstırıyoruz doktorumuzu hem bu doktorda 4 boyutlu ultrason varmıs daha net gorcez bebısımı yanı doktor bellı ama hastane olayında kafam karısıyo yazımla sızın kafanızıda karıstırmıs olabılırım kusura bakmayın nasıl cıkcam bu ısın ıcınden bılmıyorum cumartesı olsunda doktor nedıycek bakalım optum hepınızı kızlar

Kızlar günaydın, noolmuş yaaa dün yazdıklarımız kaybolmuş sanki.... Allah Allah dün biz bişiler konuşmamaışmıydık, kafam mı karıştı benim anlamadım. Badecim lütfen vazgeçmek falan deme canım... Aldığımız ilaçlardan hormonlardan srtesten başımıza geliyo tüm bu dengesizlikler. Sen içini ferah tut tatlım, senin sıpan vaktini bekliyor. Doğru zaman çok yakında ilk tedavinle alacaksın sen de meleğini kucağına

]
canim sana endokrin doktormu dedi lokmadan bir saat sonra olc diye. banada yemekten iki saat sonra dediler her doktor farkli konusuyor kafam karisti

evet canım sitede sorun varmış..vallahi piraye artık hiiç umudum yok..inş. dediğin gibi olur ama ben pes ediyorum yavaş yavaş..

evet canım sitede sorun varmış..vallahi piraye artık hiiç umudum yok..inş. dediğin gibi olur ama ben pes ediyorum yavaş yavaş..

Canım sakın umudumuz kaybediyorum deme, sen şimdiye kadar hiç tüp bebek denemesi yapmamıştın daha yolun başındasın aslında, gülemi düşün, DEW var landrach var. onlar hiç pes etmedi ve bebeklerine kavuştular çok şükür, sabret tatlım. Bi şöyle sana uygun bbir tedaviyle başlayabilseniz bence ilk denemede sonu güzel olacak canım benim. Umutsuzluğa yer yok tamam mı.

hayır başlayabilsem olmasa neyse diycem..yok anacım 1 ayın içinde 3 kere adet olunurmu..dr.la konuştum çok normla o kadar yumurtanın bir kerde atılmasını bekleme dedi..öff boşbeleş bisürü yumurtayla uğraşıyorum:)tedavi şekli belli canım aslında.ama adetimin normal olup 21.gününde iğneye başlamam lazım..hangi adetin 21.gününü sayayım bilemedimki..c.tesi gidicem dr.a bakalım ne diycek..

Güleeeemmmmm nerdesiiiinnnn, merak ettim kız seni :) sıcaklardan mı bunalldın, tabi anneni görünce unuttun bizleri. Nerlerdesin çık ortaya bakayım.
Leeeeeee seni de çok merak ediyorum, face ede giremiyom ki ben çok uzun zamandır, nasıl gidiyo çocuklarla uyum süreci. Sen kendini anneliğe iyice kaptırdın unuttun bizleri :) :) özledik seni bi ses ver... Bu arada landarchla görüşen var mı, o nasıl kuzey oğlumuz nasıl.... Yavrum kocaman adam olmuştur, canım benim. Umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…