kızlarr selammmm ..anneciğim iyi allha şükür aama ben çok koşturdum haliyle bilmiyorum ne olacak sonuçç..kendimi unuttum onun derdine düştüm inşallah tutarsa bu koşuşturmaca da mucize olacak :)inşallah miniğim benimledir de yeni bir nefes yeni bir enerji gelir ailemize inşallah...ben de bugün daha iyiyim sabırla cuma gününü bekliyorum az kaldı zatenn ak kara çıkacak meydana :)hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederimmm öpüyorum sizleri ve küçük sıpalarınızı :)
kızlarr selammmm ..anneciğim iyi allha şükür aama ben çok koşturdum haliyle bilmiyorum ne olacak sonuçç..kendimi unuttum onun derdine düştüm inşallah tutarsa bu koşuşturmaca da mucize olacak :)inşallah miniğim benimledir de yeni bir nefes yeni bir enerji gelir ailemize inşallah...ben de bugün daha iyiyim sabırla cuma gününü bekliyorum az kaldı zatenn ak kara çıkacak meydana :)hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederimmm öpüyorum sizleri ve küçük sıpalarınızı :)
canım çok sevindim annenin iyi olmasına..bizde de bugün hastane telaşı vardı.annem hastanedeydi benimde..bi troid filmi bi akciğer filmi çekildi..çok şükür iyi çıktı.bende tuz yumurtladım..hiç rahat bi insan olmayı beceremiyorum..Allah sağlık versin ailemize..
canım koşuşturmacada bişey olmuyo sıpaya merak etme..o öyle bi gömülüyomuşki doktorum anlattı tuttuysa amudada kalksan bişey olmaz diye..seninkide duruyodur merak etme:) çok heyecanlıyım aslında senin için..çünkü seninkide benim gibi gitti hep..
Allahımmmm inşallah tutsunda şoke etsin seni:)
gulemccim nedense benim içime de hep oğlan doğuyo..gerçi pirayeye kız demiştim:)demek tersi oluyo hehehe..yaa benim sağ tarafımda acayip bi ağrı var kistmi oldu apandsitimmi patlıyo bilemedim..bide dr.a gidermişim kistin var bu ay kalıcak dermiş tedavi hobaaa başlarım dudakları pırrrrlatmaya vallahi...
selamm kızlr...annem iyi allaha şükür idrar yolları enfeksiyonu olmuş ama kadını bitirdi resmen öye diyim yanii..zor atlatıyor..gülemcimm canım senin anneye de çok geçmiş olsun şükür iyiler allah başımızdan eksik etmesin..dewcim saol güzelim maşşallah çok az kaldı kavuşmaya çok heyecanlı ya:)
pirayecim senin oğlan geliyor büyük ihtimal değil mi :)gülemcim aslında kızlar inatçıdır dew in karyası gibi minik bir prenses geliyor olabilir :)ay ne güzel ya bebişlerimiz arttı maşallah ...
cerenm ben aku yaptırdım ama bana faydası olmadı ne yazıkki belkide doktor işinin ehl değildi bilmiyorum çok profesyonel bir yer değildi..ben inanıyorum bu tarz şeylere am burda iyi yapan bir yer yok kalkıp izmire gelmem gerekecek yanii..,,badecim inşallah öyle birşey olmayacakkk :)güzel şeyler düşün...
ben bugüne kadar çok pozitif geldim aslında ama bugün diplerdeyim ya of niye böylr oluyor kızlar..resmen aynı şeyleri yaşıyorum bilindik regli gerginliğim kasıklarda aynı şeyler bilindik o his olmadı yani hissedeiyorum keşke yanılsam ama resmen ilaçlar sayesinde olmuyorum ..gülem dediklerin geliyor aklıma hep yenilen pehlivan misali diyordun ya benim hayatım hep böyle tedavilerle geçecek diye tam olarak aynı hisleri yaşıyorum sonuç alınamayan tedaviler ..şimdi ben o durumdayım yorgunum gerçekten..yine de hakkımızda hayırlısı diyorumm.. elimden geleni yaptımm olmuyor işte zorlamam kızım diyorum bazen ama bu bebiş ya nasıl oturup kalır ki insan ..yine deneyeceğim elbet ama ne kadar sürecek bu serüven..
sagol guzelim seninde epey ilerledi masallah....benim once 50 mg yukelem yapildi 150 ustu cikti sonra 100mglik istedi Israel bey oda 3 ayri deger oluyor 170,165,150 civari cikinca rejime girdim.Sofra sekerini tamamen kestim cayimi sekersiz icmekle basladim, kazandibi dondurma herturlu tatliyi tamamen kestim,gevrek yerdim her sabah onuda kestim beyaz ekmek yok hersey tam bugdayli filan secildi ve ic hastaliklari endokronilog'a gittim seker hastlaarina bakan doktor meyvelerdede karpuz kavun kayisi cok az yedim daha az sekerli olan meyveleri tercih ettim ama onlarda kisitlama yapmadi doktorum bebege bana yararli olabilecek hicbirseyi kesmedik limitsiz yedim ama sofra sekeri kesinlikle yasak canim.Ha birde hergun bir kez parmaktan kan alarak seker olcumu yaptim kontrol altinda tutmak adina.Ne oldu sende de mi cikti?
selamm kızlr...annem iyi allaha şükür idrar yolları enfeksiyonu olmuş ama kadını bitirdi resmen öye diyim yanii..zor atlatıyor..gülemcimm canım senin anneye de çok geçmiş olsun şükür iyiler allah başımızdan eksik etmesin..dewcim saol güzelim maşşallah çok az kaldı kavuşmaya çok heyecanlı ya:)
pirayecim senin oğlan geliyor büyük ihtimal değil mi :)gülemcim aslında kızlar inatçıdır dew in karyası gibi minik bir prenses geliyor olabilir :)ay ne güzel ya bebişlerimiz arttı maşallah ...
cerenm ben aku yaptırdım ama bana faydası olmadı ne yazıkki belkide doktor işinin ehl değildi bilmiyorum çok profesyonel bir yer değildi..ben inanıyorum bu tarz şeylere am burda iyi yapan bir yer yok kalkıp izmire gelmem gerekecek yanii..,,badecim inşallah öyle birşey olmayacakkk :)güzel şeyler düşün...
ben bugüne kadar çok pozitif geldim aslında ama bugün diplerdeyim ya of niye böylr oluyor kızlar..resmen aynı şeyleri yaşıyorum bilindik regli gerginliğim kasıklarda aynı şeyler bilindik o his olmadı yani hissedeiyorum keşke yanılsam ama resmen ilaçlar sayesinde olmuyorum ..gülem dediklerin geliyor aklıma hep yenilen pehlivan misali diyordun ya benim hayatım hep böyle tedavilerle geçecek diye tam olarak aynı hisleri yaşıyorum sonuç alınamayan tedaviler ..şimdi ben o durumdayım yorgunum gerçekten..yine de hakkımızda hayırlısı diyorumm.. elimden geleni yaptımm olmuyor işte zorlamam kızım diyorum bazen ama bu bebiş ya nasıl oturup kalır ki insan ..yine deneyeceğim elbet ama ne kadar sürecek bu serüven..
tatlim gecmis olsun benim gibi cikmis degerin israel bey yok evet bugun geliyor insallah haftaya konusursun benim gittigim bayan alsancakta sevinc biberoglu diye bir bayan cok hassas cok ciddiye alan bir kadin hatta bazen bayiyor hehe ama ben onun sayesinde cok kilo almadim bebegime aldirdim saglikli beslendim yani uzulme degerin cok yuksek degil parmaktan olcum icin babamin bir cihazi var onu kullandim ama doktora gorunmeden alma belki gerek duymazlar canim.Gecmis olsun.içime doğmuş demekki canım benimde 156 çıktı 100 mg yapılacak israel beyde yok şimdi gelince görüşcez....endokronilog olarak kime gittin canım...parmaktan nasıl yaptın canım... aç tok kaç saat sonra yaptın....
aa gulem hay allah, neyse birsey cıkmaz umarim.
melodi sen bugun yaptiracaktin ya tahlil ? artık yuzdun, kuyruguna geldin. hem bu usumus bebekler annelerinin sıcakliginda cok mutlu oluyorlar, onlara sımsıkı tutunuyorlar. sen de bebekliler kervanina katiliyorsun, benım hıc suphem yok. leeyle ben kaldim galiba sadece.
selam kızlar maalesef olmadı.sonuç aynı 2.0 geçenseferde aynıydı.kırgınım,yorgunum ama bu bır son degil aksine yeni başlıyorum makus talihimi degiştirecegim allahın izniyle..sevgiler
canım uzuldum gercekten yıne umut yıne hayal kırıklıgı zorlandın sen cok bu sene kacıncı transferın bu dınlencekmısın yoksa yola hıc durmadan devamı ama yılmamana guclu olmana cok sevındım herkes senın gıbı olamıyo neyazıkı Rabbım ınsallah en ksa zamanda melegını sana bagıslarselam kızlar maalesef olmadı.sonuç aynı 2.0 geçenseferde aynıydı.kırgınım,yorgunum ama bu bır son degil aksine yeni başlıyorum makus talihimi degiştirecegim allahın izniyle..sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?