sağol canım seninde kandilin mübarek olsun..duaların hemencik kabul olsun..dualarımızdasınız canım hep,bugün ayrıca dua edicem ayrı ayrı..bak kukun yola geldi gördünmü? doktorunu dinle sakın planı bozma artık..tatil yap kafanı dağıt ohhhh..
ya bişey söylicem,ben oruç falan tutan biri değillim..yani dayanamam açlığa falan..dini bilgimde çok değildir..sayıyla bişeyler okumak bana saçma gelmişti öncelerden..din kültürü öğretmeni bi arkadaşıma sorudm hatta..tam tedavim sırasında..ki kendiside tedaviyle gebe kalmış..doğurdu şimdi..bana sayıları falan anlattı tabii çok anlamadım da..bana okumam için bişeyler verdi..ben 40 gün boyunca hergün 2256 kere ya rahman okudum..hatta pozitiften sonra sizlere ve kendime diye bi daha okudum..bu konuya en çok tepki gösteren insanlardandım ama yaptım..manen işe yaradığını düşünüyorum..hergün tedavi ve bebek diye düşünürken 20 dk da bunu okudum..yap diye demiyorum ama paylaşmazsam olmazdı...
Merhabalar,
Bilen bilir, en son ikiz hamilelilğim vardı ve 7. haftada düşükle sonuçlandı iki ay sonra da eşimden boşandım.. yani çocuk hayallerim bitti artık...
Elimde kullanmadığım ilaçlar var, isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Evde yer kaplıyor atmaya da kıyamıyorum, birinin işine yarasın istiyorum.
7 tane clexane iğne
11 adet crinone jel
7 adet estraderm bant
7 paket ovuylasyon testi (2 şerden 14 adet)
progestan yumuşak kapsül 200 mg
3 kutu progynex ampul
1 folidose tablet
1 kutu coraspin
prednol tablet
umarım birilerinin işine yarar...
bu arada ulaşmak isteyene mail adesimi vericem çünki kk ya girmiyorum.
cigdembasaran@hotmail.com
oyle canım doguya gıtmesınler dıye cok dua edıyorum ama focada olanları bılıyosun sehıt haberlerını duydukca kotu oluyorum oglum ıcın gun saydıkca yarılancak ınsallah askerlıklerıde bende bugun bahaneyle ultrasona gırdım kıpır kıpır oglumu gordum yıne hemsıre kadınla anlasmana sevındım rahatlarsın bol bol nasıl bı alet bu hıc gormedım ben burda onumuzdekı hafta tetonoz asım varmıs ya cok acıtıyo o
Merhabalar,
Bilen bilir, en son ikiz hamilelilğim vardı ve 7. haftada düşükle sonuçlandı iki ay sonra da eşimden boşandım.. yani çocuk hayallerim bitti artık...
Elimde kullanmadığım ilaçlar var, isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Evde yer kaplıyor atmaya da kıyamıyorum, birinin işine yarasın istiyorum.
7 tane clexane iğne
11 adet crinone jel
7 adet estraderm bant
7 paket ovuylasyon testi (2 şerden 14 adet)
progestan yumuşak kapsül 200 mg
3 kutu progynex ampul
1 folidose tablet
1 kutu coraspin
prednol tablet
umarım birilerinin işine yarar...
bu arada ulaşmak isteyene mail adesimi vericem çünki kk ya girmiyorum.
cigdembasaran@hotmail.com
pirayecim 20 haftadan once zaten hissedilmezmis pek. hatta bir doktor kadin demisti daha once bir hamileye ben 22de hissettim, endise etme diye. iste aslinda suphe ettigin o durumlarda da hareket ediyordur da cok dipten geliyordur. :)
melodi ben bugun adetimin 2. gunu diye ve meraktan ege dogum evine ( benim ilk hastaneye ) gittim; fsh 7,85 ve lh 3,40 cıktı. iyi degil mi ? fsh biraz yuksek galiba ama abarti korkunc bir durum yok en azindan. yani poli poli dedikleri gibi sıfır kusurlerde degil. bana dogum kontrol hapi verdiler yine, obur aya da tup. tabi ben dkh kullanmayacagimi, obur aya da gelmeyecegimi soylemedim :)
eylulun ilk haftasi ege uni.den randevum var, oraya gidecegim ve su gıcık raporumu kullanacagim :)
keske cikarmasaymisim ya, once cikardik, simdi kullanayim yabana gitmesin diye ugrasiyorum.
kente hic gitmedim, ne bileyim kararsiz kaldim. basta kesin oraya gidecektim dew ve sen sayende ama sonra erteleye erteleye bugune geldim. bir de ben yeni yıla dogru emekli olmayi dusunuyorum :) , egede olmazsa, emekli olurum rahat rahat evden kente gider-gelirim diyorum. gerci hamile kalirsam da emekli olup rahat rahat gobek buyutmeyi istiyorum. yani her halukarda emekliligi kafaya koydum. gerci evde de durmam sonucta, evden bir isler yaparim ama ilk bastan soyle kose-bucak sehri dort donmek istiyorum. mesela kordondaki eski tas dosemeler sadece pasaportta kaldi. gunduz vakti gecerken imreniyorum pasaportta o taslarin uzerinde cay icip gevrek yiyenlere gevsek gevsek. ne olacak aslinda park et, cay ic ama oyle degil. o kadar kaygisiz icemem ki o cayi. emekli olunca icecegim bakalim :) bunun gibi sehirde yapmayi planladigim bir suru ufak eglence var, sabirsizlaniyorum.
bir de benim saclarim acayip dokuluyor, dhea'dan olabilirmis. yine de biotin kulaniyorum b vitamini destekler diye ama herhalde bu dheayi kullandigim surece onune gecemeyecegim. sizin oneriniz var mi ?
Herkese merhaba kızlar, dediğiniz gibi durulduk bu aralar, hem bayram telaşı hem tatil hem sıcaklar derken fazla uğrayamaz olduk sanırsam. Bir de işler güçler olunca okuyup çıkıyorum hemen. hergün aklımdasınız ama, yazamasamda takip ediyorum :) bade canım kesin kararlısın dimi bu sefer tedaviye başlamaya, bence doktoruna güven ve inan, başkla şeylerle karıştırma kafanı. Allah gönlüne göre verir inşallah bu defa. ceren canım sen ne durumdasın kaçırdım galiba seni, tedavi işini biraz askıya mı almıştın canım. Gülemcim kalp atışlarını duymak bile yetiyo dimi, ben de nasıl sabrediyorum 1 ay boyunca hiç sesini duymadan kendini görmeden inanamıyorum kendime :) bu ay burdaki doktoruma gitmem gerekiyodu hiç içimden gelmedi doğrusu, Erbil Bey'den başkasına güvenemiyorum hala sanırsam, noolcak benim bu halim hiç bilmiyorum, maddi olarakta çökücez yakında. bi muayene 250 tl, yol parası şu bu derken batıyoruz haberimiz yokDEW canım benim sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim güzelim. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum sanırım, bişiler oluyo ama hareket mi değil mi anlamıyorum, bakalım haftaya 20. haftamız olacak belki o zaman hissedebilirim.
Hepinizi çok öpüyorum, kendinize ii bakın canlarım
oh oh herkes burda bugün:)
piraye sana hoşgeldin dicem canım..bi görünüp bi kayboluyosun haaa:) bende sana tepik yokmu diye soracaktım..o az biraz hissettiklerinde bebeğin hareketleri bence..ah canımm o hareketlere gelene kadar bildiğin yedik kafayı:) kalp sesini 2 gün önce dinledim bugün karın ağrısıyla başladım güne..doktorda yakında değil ki..benimde burdaki doktorun tayini çıktı iyimi..kendi doktorumada ilk defa aylık randevu aldık 15.gün burda giderim diye oda gitti..kaldım böyle..benimde ücret 200 lira git gel çok ama güvende başka bişeye benzemiyo işte..
ceren egede raporun geçecekmi canım? öyleyse büküy şans..kullan tabii niye pişman olcan,nasip heryerde bulur insanı..bu arada fsh ın fırstıkkk gibi:) benimki iki katıydı.sen boşuna kafanı kurcaladın poli poli vs...araştırmaaaa dedim sana..bırak tedaviye kendini..eylüle bişey kalmamış..
bade ilaç ne zaman bitiyo? tedavi tarihin beli dimi aşşağı yukarı? ben lucrini bilmiyomda...
canım 12 sinde adet oldum 21.gün yani eylülün 1inde lucrine başlıycam ..tekrar eylülün12sinde hasta olana kadar kullanıcam lucrini ve adetin 2.günü normal iğnelere başlıycam Allah nasip ederse..yani takvim bu artık olsun inş. ne diyeyim..ben hazırlandıkça aksilik çıkıyo o yüzden plan yapmıyorum..bu dr.un çıkardığı takvim
selammmmmmmm millettttttt :)
maşallah topik bugün canlanmış :)dökülen dökülene önemli olan kalpler bir olsun değil mi :)
yelizicm sen nasılsın bakalım biz buralardayız canım oğluş nasıl h,ssettiriyormu kendini :)
cerenm fsh süper yahu neresi yüksek onun :)benim 7.63 tü en son şimdi ne alemde bilmiyorum ama doktor normal bir değer olduğunu söylediydi :)ah şu izmirde bir buluşsak sen emekli olunca :)çay keyfi yapsak fena olmaz heee:)
piraye demek sıpa başladı ufaktan ufaktan süper :)ilerleyen zamanlrda sana rahat vermeyeck bu oğluş :)
gülemcim karın ağrıları olabilir sonuçta göbüş büyüyor öyle değilmi :)bebiş büyüdüğü içindir o ağrılar kuzum ..
badecim inşallah bu sefer turnayı gözünden vuracan tedavin süper geçsin canım
dew bu zamanlarda karyayla haşır neşir durumda haklı olarak henüz uğrayamadı keyifleri yerinde olsunda önemli olan o :)
öpüyorum hepinizii ..
pirayecim 20 haftadan once zaten hissedilmezmis pek. hatta bir doktor kadin demisti daha once bir hamileye ben 22de hissettim, endise etme diye. iste aslinda suphe ettigin o durumlarda da hareket ediyordur da cok dipten geliyordur. :)
melodi ben bugun adetimin 2. gunu diye ve meraktan ege dogum evine ( benim ilk hastaneye ) gittim; fsh 7,85 ve lh 3,40 cıktı. iyi degil mi ? fsh biraz yuksek galiba ama abarti korkunc bir durum yok en azindan. yani poli poli dedikleri gibi sıfır kusurlerde degil. bana dogum kontrol hapi verdiler yine, obur aya da tup. tabi ben dkh kullanmayacagimi, obur aya da gelmeyecegimi soylemedim :)
eylulun ilk haftasi ege uni.den randevum var, oraya gidecegim ve su gıcık raporumu kullanacagim :)
keske cikarmasaymisim ya, once cikardik, simdi kullanayim yabana gitmesin diye ugrasiyorum.
kente hic gitmedim, ne bileyim kararsiz kaldim. basta kesin oraya gidecektim dew ve sen sayende ama sonra erteleye erteleye bugune geldim. bir de ben yeni yıla dogru emekli olmayi dusunuyorum :) , egede olmazsa, emekli olurum rahat rahat evden kente gider-gelirim diyorum. gerci hamile kalirsam da emekli olup rahat rahat gobek buyutmeyi istiyorum. yani her halukarda emekliligi kafaya koydum. gerci evde de durmam sonucta, evden bir isler yaparim ama ilk bastan soyle kose-bucak sehri dort donmek istiyorum. mesela kordondaki eski tas dosemeler sadece pasaportta kaldi. gunduz vakti gecerken imreniyorum pasaportta o taslarin uzerinde cay icip gevrek yiyenlere gevsek gevsek. ne olacak aslinda park et, cay ic ama oyle degil. o kadar kaygisiz icemem ki o cayi. emekli olunca icecegim bakalim :) bunun gibi sehirde yapmayi planladigim bir suru ufak eglence var, sabirsizlaniyorum.
bir de benim saclarim acayip dokuluyor, dhea'dan olabilirmis. yine de biotin kulaniyorum b vitamini destekler diye ama herhalde bu dheayi kullandigim surece onune gecemeyecegim. sizin oneriniz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?