Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım..biliyorum dua ettiğini..kuku adam olsaydı sorunsuz hamile kalırdı:)neyse bakalım şimdilik beklemekten başka bişey yapmıyorum..demek kızçeni dinledin..artık hergün gidersin vallahi ben olsam giderdim:)şu dua meselesine gelince o kadar çok şey varki aslında okunacak filan ama çok tembelim işte..bu akşam okuyayım biraz bari..sağol güzelim...

inanmıyorum..çok çok çok üzüldüm..ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten..inş. hayat bundan sonra senin için daha iyi olur..ilaçların hepsini kullanıcam ilerde ama çok şükür alabilecek durumdayım..ihtiyacı olanlar var biliyorum onların işine daha çok yarar...

haklısın canım..senin gün sayma işi üçe çıktı böylelkle ama hiç içini ferah tut canım.inşallahhh sağlılı sıhhatli kavuşacaksın kardeşlerine..demek ultrasona girdin..ne güzel:) bana sesi yetti artık yapacak bişey yok..cihaz küçücük wolkman gibi bişey..hatta internette 45 lira:) ama eşim almama izin vermiyo..

çido bilmezmiyiz seni...yaşadıklarına çok üzüldüm canım..inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur..

kızlar geçte olsa herkese hayırlı kandiller.allah gönlünüze göre versin.sağlık ve mutlulukla birlikte göbişinizi ve kucağınızı bebişinizle doldursun AMİNNNNNNNNNNNNN..............

çido seni tanimiyorum ama guzel gunler biran once kapini calsin diliyorum. umarim ilaclarin bir ihtiyac sahinine gider. ya da etrafinda devlet hastanesi varsa oraya bagislayabilirsin. gulem sen ne telasli bir kizsin, biraz gamsiz olmaya calis, omur tuketir bu kadar stres. yoga, meditasyona filan basla bari, al kitaplarini :)
yaz olunca herkes tatilde malum. gelen giden az. ben buradayim, okuyorum genelde.
lee oglanin ufak tefek sizi, sevginizi ve samimiyetinizi denemeleri de son bulacak inaniyorum. o da bu tavrindan sizin olumlu yaklasiminizla vazgececek. sen ona gerekli ozeni ve sabri gosterebilecek bir kadinsin. yuzme nasil gidiyor bakalim ?
dewi aramadim ben de. guzel kızından, kocasindan, gelen es-dosttan calmak istemedim vaktini. biraz daha toparlansinlar, alissinlar gorusuruz zaten. ah o guzel bebegin kokusunu ne kadar cok kisi bekliyordu.
darisi basimiza.

DEW canım bebeğin hayırlı saglıklı huzurlu gazsız bol uykulu bı bebek olsun ıns ayyy dogdu demek ne yazsam bılemedım sacmalamadım ıns emeklerın sonuc verdı bak sımdı sımsıcak kucagında nefesı yanagında kokusu burnunda rabbım ısteyen ugrasan bekleyen herkese nasıp etsın ıns

kızlarr selamm herkese geçmişkandiliniz mübarek olsun :)inşallah herşey güzel olsun bundan sonra hepimiz için :)

çido canım inan çok üzüldüm yaa hayat sana süprizler yapar umarım ve çok mutlu olursun inşallah....

badecim senin kuku adam olma yolunda sanırım :)inşallah senide hamişler kervanına katacağız yakında :)gülemim gülemim stres topu olup çıkacan sen bu kızçeyi doğurana kadar :)rahatla artık güzel hayaller kur lütfen :)

cerenm sen neler yapıyorsun nerde başlayacaksın tedaviye canım ..

ben arkaaşlar kocişime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum hep kendime çalıştım birazda onla uğraşayım :)zorlana tıkıyorum ağzına hehehe:)kendimde soğan kürü yapıyorum ..daha önce yapmıştım bi faydası olmadı lakin yeniden deniyorum işte umut dünyası :)ve artık üzülmüyorum eskisi gibi olacağına inanıyorum pozitif hep pozitif tam pozitif:)eski bir kitabı tekrar okumaya başladım power adı secret tan sonra çıktı aynı yazarın onun etkisindeyim şuan hayata neşeyle bakıyorummm sevgiyle :)birde hergün yasin okuyorum ve meryem suresi beni epey rahatlatıyor ..benden bu kadar öpüyorum sizi kocamannn:)

iyi akşamlar herkesee..
cerenn ben hiç anlamam öle yoga filan..içim bayılır benim:))) sık sık giderim artık aile hekimliğine..

melodi soğan suyunu geçen gün bi tanıdıkta çok övdü ama ben hiç devamlı yapamadım..şifa olsun canım...

geçen gün dewle konuştuk ilk fırsatta yazcam demişti..yine çok selam söyledi..bebiş iyiymiş maşallah keyifleri yerinde.anasının tıpkısı tabii:)))

Kımse gelmıyo dogru duzgun ya herkes bayram hazırlıgındamı ben buralardayım ama kımse olmayınca ıcımden yazmak gelmıyo neyse arada ugrarım hanımlar sızde ugrarsanız sevınırım

Herkese merhaba kızlar, dediğiniz gibi durulduk bu aralar, hem bayram telaşı hem tatil hem sıcaklar derken fazla uğrayamaz olduk sanırsam. Bir de işler güçler olunca okuyup çıkıyorum hemen. hergün aklımdasınız ama, yazamasamda takip ediyorum :) bade canım kesin kararlısın dimi bu sefer tedaviye başlamaya, bence doktoruna güven ve inan, başkla şeylerle karıştırma kafanı. Allah gönlüne göre verir inşallah bu defa. ceren canım sen ne durumdasın kaçırdım galiba seni, tedavi işini biraz askıya mı almıştın canım. Gülemcim kalp atışlarını duymak bile yetiyo dimi, ben de nasıl sabrediyorum 1 ay boyunca hiç sesini duymadan kendini görmeden inanamıyorum kendime :) bu ay burdaki doktoruma gitmem gerekiyodu hiç içimden gelmedi doğrusu, Erbil Bey'den başkasına güvenemiyorum hala sanırsam, noolcak benim bu halim hiç bilmiyorum, maddi olarakta çökücez yakında. bi muayene 250 tl, yol parası şu bu derken batıyoruz haberimiz yok DEW canım benim sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim güzelim. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum sanırım, bişiler oluyo ama hareket mi değil mi anlamıyorum, bakalım haftaya 20. haftamız olacak belki o zaman hissedebilirim.
Hepinizi çok öpüyorum, kendinize ii bakın canlarım

pirayecim 20 haftadan once zaten hissedilmezmis pek. hatta bir doktor kadin demisti daha once bir hamileye ben 22de hissettim, endise etme diye. iste aslinda suphe ettigin o durumlarda da hareket ediyordur da cok dipten geliyordur. :)
melodi ben bugun adetimin 2. gunu diye ve meraktan ege dogum evine ( benim ilk hastaneye ) gittim; fsh 7,85 ve lh 3,40 cıktı. iyi degil mi ? fsh biraz yuksek galiba ama abarti korkunc bir durum yok en azindan. yani poli poli dedikleri gibi sıfır kusurlerde degil. bana dogum kontrol hapi verdiler yine, obur aya da tup. tabi ben dkh kullanmayacagimi, obur aya da gelmeyecegimi soylemedim :)
eylulun ilk haftasi ege uni.den randevum var, oraya gidecegim ve su gıcık raporumu kullanacagim :)
keske cikarmasaymisim ya, once cikardik, simdi kullanayim yabana gitmesin diye ugrasiyorum.
kente hic gitmedim, ne bileyim kararsiz kaldim. basta kesin oraya gidecektim dew ve sen sayende ama sonra erteleye erteleye bugune geldim. bir de ben yeni yıla dogru emekli olmayi dusunuyorum :) , egede olmazsa, emekli olurum rahat rahat evden kente gider-gelirim diyorum. gerci hamile kalirsam da emekli olup rahat rahat gobek buyutmeyi istiyorum. yani her halukarda emekliligi kafaya koydum. gerci evde de durmam sonucta, evden bir isler yaparim ama ilk bastan soyle kose-bucak sehri dort donmek istiyorum. mesela kordondaki eski tas dosemeler sadece pasaportta kaldi. gunduz vakti gecerken imreniyorum pasaportta o taslarin uzerinde cay icip gevrek yiyenlere gevsek gevsek. ne olacak aslinda park et, cay ic ama oyle degil. o kadar kaygisiz icemem ki o cayi. emekli olunca icecegim bakalim :) bunun gibi sehirde yapmayi planladigim bir suru ufak eglence var, sabirsizlaniyorum.
bir de benim saclarim acayip dokuluyor, dhea'dan olabilirmis. yine de biotin kulaniyorum b vitamini destekler diye ama herhalde bu dheayi kullandigim surece onune gecemeyecegim. sizin oneriniz var mi ?

canım saç dökülmesi bende de var..dr.hormonların daha oturmadı ilaçlardan dedi..vücudumdaki tüylerde cılızlaştı...kuaförüme söyledim ben bir yağ karışım verdi..satıyomuş..içinde 6 7 çeşit yağ var(zeytinyağı, badem, susam, çam terbenti,sarımsak ceviz filan)bunu gece yatmadan spreyli şişede zaten saçıma sürüyorum yatıyorum..sabah yıkıyorum..bayağı azaldı dökülme ..aaaa bi dakka dur eksik oldu..birde eczaneden bemix ve evigen birde bepantene ampul olarak alıp içine kırdım hepsinden....işte neyse iyi geldi saçıma..tedavin demek eylül başında..benim tedavi değil ama lucrine o zaman başlıycam..sen azıcık ilerlemiş olursun ama tedavilerimiz aynı zaman denk gelicek galiba...Allahım bu defa ikimizede güzel iptal olmayan bir tedavi ve sonucunda tatlı sağlıklı birer evlat naisp etsin..(melodi, zrda ve tüm isteyenlerle birlikte)

öyle görünüyo şimdilik canım bi aksilik çıkmaz inş. bu defa...ayy demek senin bızdık kıpraşmaya başladı..yaa yerim ben onun minik ayaklarını annesini mi depikliyo:)sen halen istanbula mı geliyosun kontrole??insan rahat edemiyo dimi..Allah kolaylık versin..biraz daha büyüse hareketlerini hissetsen daha rahat olursun belki ..bende çok öpüyorum canım ..sende kuzucuunla iyi bak kendine

oh oh herkes burda bugün:)

piraye sana hoşgeldin dicem canım..bi görünüp bi kayboluyosun haaa:) bende sana tepik yokmu diye soracaktım..o az biraz hissettiklerinde bebeğin hareketleri bence..ah canımm o hareketlere gelene kadar bildiğin yedik kafayı:) kalp sesini 2 gün önce dinledim bugün karın ağrısıyla başladım güne..doktorda yakında değil ki..benimde burdaki doktorun tayini çıktı iyimi..kendi doktorumada ilk defa aylık randevu aldık 15.gün burda giderim diye oda gitti..kaldım böyle..benimde ücret 200 lira git gel çok ama güvende başka bişeye benzemiyo işte..

ceren egede raporun geçecekmi canım? öyleyse büküy şans..kullan tabii niye pişman olcan,nasip heryerde bulur insanı..bu arada fsh ın fırstıkkk gibi:) benimki iki katıydı.sen boşuna kafanı kurcaladın poli poli vs...araştırmaaaa dedim sana..bırak tedaviye kendini..eylüle bişey kalmamış..

bade ilaç ne zaman bitiyo? tedavi tarihin beli dimi aşşağı yukarı? ben lucrini bilmiyomda...

selammmmmmmm millettttttt :)

maşallah topik bugün canlanmış :)dökülen dökülene önemli olan kalpler bir olsun değil mi :)

yelizicm sen nasılsın bakalım biz buralardayız canım oğluş nasıl h,ssettiriyormu kendini :)

cerenm fsh süper yahu neresi yüksek onun :)benim 7.63 tü en son şimdi ne alemde bilmiyorum ama doktor normal bir değer olduğunu söylediydi :)ah şu izmirde bir buluşsak sen emekli olunca :)çay keyfi yapsak fena olmaz heee:)
piraye demek sıpa başladı ufaktan ufaktan süper :)ilerleyen zamanlrda sana rahat vermeyeck bu oğluş :)

gülemcim karın ağrıları olabilir sonuçta göbüş büyüyor öyle değilmi :)bebiş büyüdüğü içindir o ağrılar kuzum ..

badecim inşallah bu sefer turnayı gözünden vuracan tedavin süper geçsin canım

dew bu zamanlarda karyayla haşır neşir durumda haklı olarak henüz uğrayamadı keyifleri yerinde olsunda önemli olan o :)

öpüyorum hepinizii ..

canım 12 sinde adet oldum 21.gün yani eylülün 1inde lucrine başlıycam ..tekrar eylülün12sinde hasta olana kadar kullanıcam lucrini ve adetin 2.günü normal iğnelere başlıycam Allah nasip ederse..yani takvim bu artık olsun inş. ne diyeyim..ben hazırlandıkça aksilik çıkıyo o yüzden plan yapmıyorum..bu dr.un çıkardığı takvim

ee süper..çok az kalmış..sen gene tedaviyi düşünüp durup kukunun ayarını bozmada...sanki plan yokmuş gibi düşünmeye çalış canım...inşallah bu sefer herşey yolunda gider..

canım sagol ıyıyız bız vala bende bı kıpırtılar hısedıyorum ama cok net degıl tabı daha oyle tekme gıbı degıl yanı

Emekli olmak mı.... Ahhh ahhhh derin hayallere daldım bir an :) :) ne güzel olur walla... İnanaın benimbe hiiiiiç çalışasım yok, yaptığım iş stresli yoğun yorucu, sabah saat 7.30 da mesaim başlıyo bu saatte mesaimi olur yaaaa.... Ahhh bende emekli olsamda keyfini sürsem hayatın, yaşamanın... Gezip tozsam oğluşumla. Walla hiiiiç sıkılmam herhalde evde olmaktan diyorum. Ama neeerdeeeeee... Paranın gözü kör olsun. Mecburuz çalışmaya Ceren canım umarım sen emekliliği erken yaşta tadarsın şekerim, gönlünce gezip tozarsan. Bu arada madem raporun var ve egede kullanabilme şansın var daha ne olsun be güzelim. değerlendir tabi. Herşeyde vardır bir hayır. nasibin nerden geleceği belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…