Hoşgeldin..
Hadi inşallah listede ilk sıraya geleceksin. Hamiş yazalım ki bizlerinde ümidi artsın inşallah...
Isimleri hamile kalanlarmi yada bekleyenlermi
Cnm belirtiler oldumu sendeEvet canım ilk ben varım gibi görünüyor, inşaallah tutmuştur da bayıla bayıla yazıcam =)))
Hamile kalmayı umut edenlerin listesi, bebiş müjdesini birbirimize verdikçe listede isimlerinin yanına HAAAMMMİİİŞŞŞİ yazacağız inşallah...Isimleri hamile kalanlarmi yada bekleyenlermi
Cnm belirtiler oldumu sende
Bat ne zaman senin
2 KEZ İDRAR TESTİ YAPTIM NEFAGTİF ÇIKIYO DR. GELDİM KAN TESTİNİ VERDİM SAAT 3 DE ALICAM ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM 10 GÜNDÜR REGGİM GELMİYO
Benimde yedi gün gelmemişti bundan önce ki ay, biraz da kendimizi çok hazır hissediyoruz yaa hamile olmaya ondan geciktiriyormuşuz psikolojik olarak. Bu arada ben bana bu denilenleri duymaktan ziyde hamile olduğunun bebişin 7. haftası 8. haftası hatta 9. haftası öğrenenleri referans alarak yoluma devam ettim. İnşallah kese geç görününlerden de olsa inşallah bebeği olanlardansındır.2 KEZ İDRAR TESTİ YAPTIM NEFAGTİF ÇIKIYO DR. GELDİM KAN TESTİNİ VERDİM SAAT 3 DE ALICAM ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM 10 GÜNDÜR REGGİM GELMİYO
Benim bildiğim çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta tüpe geçiş yapıyor. Tüpte döllenme 3 gün, sonra rahimde tutunma 6 gün yani, eğer her şey olumlu sonuçlandı ise 7,5 gün sonra beta hcg değeri yükselmeye başlıyor, ama idrar testlerinde gözükecek kadar değil, kan testinde de bir ihtimal görülebiliyor. eğer biraz daha durabilirsen net sonuç bir haftaya zaten belli olur. Bende aynı durumda sayılırım. İğneyi geçen salı vurulmuştum. Biraz daha sabret derim bence. Ama sen nasıl rahat edersen.kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemdem sonra 10. günüm adetime 1 hafta var sizc kan testi yapmak için çok mu erken sabırsızlanıyorum :) yardımcı olursanz sevinirim
Benim bildiğim çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta tüpe geçiş yapıyor. Tüpte döllenme 3 gün, sonra rahimde tutunma 6 gün yani, eğer her şey olumlu sonuçlandı ise 7,5 gün sonra beta hcg değeri yükselmeye başlıyor, ama idrar testlerinde gözükecek kadar değil, kan testinde de bir ihtimal görülebiliyor. eğer biraz daha durabilirsen net sonuç bir haftaya zaten belli olur. Bende aynı durumda sayılırım. İğneyi geçen salı vurulmuştum. Biraz daha sabret derim bence. Ama sen nasıl rahat edersen.
Bende hiç bir değişiklik yok. Progesteron a ben de geçen ay regli ile beraber başlatmıştı. Aslında ben bu ay pek ümitli değilim. Kendi kendimize denememiz söylendi. Günler belirlendi. O arada da eşimden de spermiyogram testi istendi. Test sonucu %58 spermler hareketsiz olarak geldi. %22 zayıf falan derken hareketli sperm yüzdesi %20 civarında. 5.000.000 altında hareketli spermlerde tüp bebek denemeleri yapıyorlarmış. Bizimkisi 2.800.000. Bunu da duyunca ikimizde yıkıldık zaten. İlaca gelince bu haberden sonra saat şaşmadan içtiğim ilacı, günde iki defa bir defa bazen hiç içmediğimde olarak halen devam ediyorum. Hakkımızda hayırlısı bakalım.çalışmıyor olsam 5 kere test yapardım da izin sorunum var :) beklerim artık haftaya yaptırırım test.. sen de bir değişiklik var mı ? progestan kullanıyor musun bana yumurtalarım çatlatmıs gördüğü gün verdi adet olana kadar içi dedi
Bende hiç bir değişiklik yok. Progesteron a ben de geçen ay regli ile beraber başlatmıştı. Aslında ben bu ay pek ümitli değilim. Kendi kendimize denememiz söylendi. Günler belirlendi. O arada da eşimden de spermiyogram testi istendi. Test sonucu %58 spermler hareketsiz olarak geldi. %22 zayıf falan derken hareketli sperm yüzdesi %20 civarında. 5.000.000 altında hareketli spermlerde tüp bebek denemeleri yapıyorlarmış. Bizimkisi 2.800.000. Bunu da duyunca ikimizde yıkıldık zaten. İlaca gelince bu haberden sonra saat şaşmadan içtiğim ilacı, günde iki defa bir defa bazen hiç içmediğimde olarak halen devam ediyorum. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Önümüzdeki ay ilk önce aşılama diyorlar, çok şans vermiyorlarmış aslında ama bir iki defa deneyelim diyor, sonra tüp bebek. Bakalım canım. Ama olacak hissediyorum, ancak normal yollardan değil sanki. Böyle dıştan tedavi ile. Bu site çok yardımcı oldu bana. Herkesin sıkıntısı ayrı, herkesin tedavisi ayrı. Ben siteye üye olmadan önce ne çatlatma iğnesini, ne ilaçları nede rahim filmi vs vs vs bilmiyordum. Sen artık bekleyeceksin galiba bir hafta, senin müjdeli haberini bekliyoruz allahın izniyle...moralini b
moralini bozma canım Allah ol der olur.. dua et, peki süreç neymiş tedavi yokmu ?
sen bırakma kendini ilacını da iç biliyorum demesi kolay oluyor ama yinede elimizden geleni yapmamız gerek.
Önümüzdeki ay ilk önce aşılama diyorlar, çok şans vermiyorlarmış aslında ama bir iki defa deneyelim diyor, sonra tüp bebek. Bakalım canım. Ama olacak hissediyorum, ancak normal yollardan değil sanki. Böyle dıştan tedavi ile. Bu site çok yardımcı oldu bana. Herkesin sıkıntısı ayrı, herkesin tedavisi ayrı. Ben siteye üye olmadan önce ne çatlatma iğnesini, ne ilaçları nede rahim filmi vs vs vs bilmiyordum. Sen artık bekleyeceksin galiba bir hafta, senin müjdeli haberini bekliyoruz allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?