Umudumuz KASIM ! :)

valla canım bende gecen ay serephone tedavısı oldum 4 yumurtam oldu 4 u catladı ama sonu gelmedı esımdede sorun yok sukur ama olmadı :)

Gunaydınn bende uyandım :)
bat.5 var. Belirti mi piskolojık mı bilmiorum ama his var.

Ne güzel olumlu düşünmek iyidir ve öyle herkesin başarabildiği bir meziyetde değildir hani... Bravo sana...
Güzel haberlerini bekliyoruz...

sonu husranla bitmezse guzel tabi ama goğuslerım çok şiş.kasık ağrım var. Ve tam yumurtlama gununu yakaladk. Bunlar umut verio bana

selam kızlarr.. bir konuda yardımızı rica edeceğim
sat'ım 17 ekim. 29 günde bir oluyorum. hesaplayıcıya göre 1 kasım yumurtlamam. dün itibariyle gün aşırıya start verdim.
ekstra yapmam gereken önereceğiniz kolaylaştırıcı şeyler varmııı

maydonozu suyun içinde kaynatıp o suyun buharında bekleniyor canım 20 dk filan. sonrasında üşütmemeye dikkat edilmesi gerekiyor. çorap filan giyip battaniyenin altında oturmak lazım. Ne faydası var dersen sıcak su buharı tüplerde enfeksiyon var ise ya da kapalı filan ise biraz da olsa işe yaradığı söyleniyor. Eskilerde yaparmış hamile kalamayan kadınlara. Denemekte fayda var die düşünerek ilk kez bende denedim. Rabbim vesile etsin bişeyleride inş hayırlısıyla olsun artııık yaa

canım ne kadar maydonoz ne kadar su önemlimi, özellikle yapılması gereken bir zaman varmı

kızlar bende guruba katılıyorum bugün hasta oldum bat 24 ayrıca adetim temizlenir temilenmez rahim filmi çektirmeyi düşünüyorummm

Kızlar çok tuğaf duygular içerisindeyim.Bat 27 ekim ama bugun sabah lekelenme oldu , şu ana kadar başka bişey yok.Acaba diyorum , sonra yok demeyim üzülürüm diyorum ,nasip bakalım hayırlısı

Kızlar çok tuğaf duygular içerisindeyim.Bat 27 ekim ama bugun sabah lekelenme oldu , şu ana kadar başka bişey yok.Acaba diyorum , sonra yok demeyim üzülürüm diyorum ,nasip bakalım hayırlısı
kendini koşullama ama varsa sürpriz olsun. yoksa da bidaki aya kısmet =) 27 ekime kadar bekle olmazsa bişeyler olabilir =) hayırlısıylaaa inş

Öyle heyecanladTE="theinşa
kendini koşullama ama varsa sürpriz olsun. yoksa da bidaki aya kısmet =) 27 ekime kadar bekle olmazsa bişeyler olabilir =) hayırlısıylaaa inş
Oyle
, post: 37461890, member: 483656"]kendini koşullama ama varsa sürpriz olsun. yoksa da bidaki aya kısmet =) 27 ekime kadar bekle olmazsa bişeyler olabilir =) hayırlısıylaaa inş[/QUOTE]
Insallah :)
Öyle heyecanlandım ki uyuyacağım bile

Benim de umudum Kasım. Inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere de. Bu ay da korunmadim ama umutlu değilim hiç olacak gibi hissetmiyorum. Hayırlısı diyelim artik.bugün bu konuda bebis isteyen herkese cooook dua edicem.

Arakdaslar benim de umudum kasim inşallah ALLAHIM aratmadan hayirlisi ne zamansa bebislerimizi koklamayi nasib etsin Amin ! Çünkü beklemek cok kotu :-( benimde hic bir belirtim yok ama bekleyecem inşallah isteyen her kese nasib etsin bebislerini koklayip sevmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…