- 30 Ekim 2013
- 20.559
- 57.184
- 798
Sevindim canım birbirimize destek oluruz artık buardan inşallah Kasım ayı hayırlı olur bebişlerimiz gelir. Ben bu ay doktor kontrolüne yumurtam ne zaman çatlıyor ona mı baktırsam dedim. % aydır riskli günlerde istinasız çalışmalarımız oldu tutmadı bir türli belki benim yumurtam geç çatlıyor. Aklıma o geldi bu ay doktor kontrolünde bir takibe alasım var
Gunaydınn bende uyandım :)
bat.5 var. Belirti mi piskolojık mı bilmiorum ama his var.
Ne güzel olumlu düşünmek iyidir ve öyle herkesin başarabildiği bir meziyetde değildir hani... Bravo sana...
Güzel haberlerini bekliyoruz...
maydonozu suyun içinde kaynatıp o suyun buharında bekleniyor canım 20 dk filan. sonrasında üşütmemeye dikkat edilmesi gerekiyor. çorap filan giyip battaniyenin altında oturmak lazım. Ne faydası var dersen sıcak su buharı tüplerde enfeksiyon var ise ya da kapalı filan ise biraz da olsa işe yaradığı söyleniyor. Eskilerde yaparmış hamile kalamayan kadınlara. Denemekte fayda var die düşünerek ilk kez bende denedim. Rabbim vesile etsin bişeyleride inş hayırlısıyla olsun artııık yaa
Canım sana özelden yazsam dedim ama yazamıyorumm =((canım ne kadar maydonoz ne kadar su önemlimi, özellikle yapılması gereken bir zaman varmı
ben deneme yazdım sana özelden :)Canım sana özelden yazsam dedim ama yazamıyorumm =((
kendini koşullama ama varsa sürpriz olsun. yoksa da bidaki aya kısmet =) 27 ekime kadar bekle olmazsa bişeyler olabilir =) hayırlısıylaaa inşKızlar çok tuğaf duygular içerisindeyim.Bat 27 ekim ama bugun sabah lekelenme oldu , şu ana kadar başka bişey yok.Acaba diyorum , sonra yok demeyim üzülürüm diyorum ,nasip bakalımhayırlısı
Oylekendini koşullama ama varsa sürpriz olsun. yoksa da bidaki aya kısmet =) 27 ekime kadar bekle olmazsa bişeyler olabilir =) hayırlısıylaaa inş
bat ne zaman senin canım..Inşallah canim ALLAH büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?