Umudumuz KASIM ! :)

Benimde 5 gün var ama hiç umut yok . His bile yok. Biraz önce hayırlısı diye dua ettim hepimizin hakkında hayırlı olsun evimize Yuvamiza neşesi ile sağlıkla gelsin

Gebelikte kabuzluk oluyormu arkadaslar yardim edin hic boyle kabuz olmadiydim 1haftadir oyle cvb yazarmisiniz lutfen

umarım hepimizin umduğunu Rabbim hakkımızda hayırlı kılar ve verir.ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay ara vereceğim hiçbir şey yapmak istemiyorum daha önce ovülasyon testi falanda denedim hersey normal olmasına rağmen olmadı olmadı bu yüzden bu ay hiçbirşey yapmayacağım çok sıkıldım artık Bat 26 kasım bu arada

inşallah bu ay olur üzülme canım..

bana hipotroid falan demedi 20 gün ilaç kullandım düşmüştü..İlaca devam dedi..Hamileliği yüksekse zorlastırır ve genelde 2. ayda bebek düşer dedi o yüzden bakıyoruz tiroide hamile kalınmadan demişti..

Kasım ayına az kaldı, artık listemizde yavaş yavaş oluştu.
Başlayalım kızlar........

_semka_ .........................03 Kasım
miyankizu........................03 Kasım
justicelight........................03 Kasım
mine_burcu.....................06 Kasım
TugbaAnk.........................07 Kasım
direngeziparkı..................08 Kasım
burcuu11..........................10 Kasım
thetis_tuba.......................10 Kasım
blgsdr................................11 Kasım
semrabilal.........................13 Kasım
bluemermaid...................14 Kasım
ozlem_2015.....................16 Kasım
yaren92............................18 Kasım
luckyone11.......................21 Kasım
secido................................21 Kasım
gulsah_32........................24 Kasım
azure34............................26 Kasım

Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

Günaydın kızlar
Benim 3 gün pembe lekem oldu dünde yoğun kanamam o yüzden beni listeden çıkarabilirsiniz
Yeni bat 25 Kasım

Merhabalar Kızlar...
Eylül, Ekim derken Kasım Topiğine de geldim sonunda =) Bat 2 Kasım. Şüpheli ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra 2 gün boyunca sol kasığımda acayip batma oldu. acaba yerleşme sancısı mı diye düşünüyorum.... daha önce hiç olmamıştı. bir de bgn forumlarda dolaşırken dayanamadım ovülasyon testi yaptım. evde gebelik testi yoktu, ovülasyonda da çıkıyor diye yazmışlar. ikinci çizgi silik çıktı.... bilemiorum.... allahım tez zamanda hepimize nasip eder inşaallah...

Anlamadim yani hamile kalanlarmi
Inşallah

Hoşgeldin..
Hadi inşallah listede ilk sıraya geleceksin. Hamiş yazalım ki bizlerinde ümidi artsın inşallah...

Kizlar hamileyken kabızlık yaşayan varmi göğüslerimde hafif sancı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…