benimde 5...3gunum var
slm şimdi doktordan geldim..Tsh ım fırlamıstı gecen ay ilaç kullanıyorum 1.49 şuan çok şükür bu aydan umutluyum inşallah :) bu kez bu topiğe yazcam sürekli bakalım ..[/QUOT
hipotroid mi var sende de. Benim hipotroid ve gebeligin oluşması biraz zor oluyormuş senin doktorun ne dedi bu konuyla ilgili
inşallah bu ay olur üzülme canım..umarım hepimizin umduğunu Rabbim hakkımızda hayırlı kılar ve verir.ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay ara vereceğim hiçbir şey yapmak istemiyorum daha önce ovülasyon testi falanda denedim hersey normal olmasına rağmen olmadı olmadı bu yüzden bu ay hiçbirşey yapmayacağım çok sıkıldım artık Bat 26 kasım bu arada
genelde oluyomuş...Heryerde yazıyo ama bilemedim ki günün geçtimiGebelikte kabuzluk oluyormu arkadaslar yardim edin hic boyle kabuz olmadiydim 1haftadir oyle cvb yazarmisiniz lutfen
Anlamadim yani hamile kalanlarmi
InşallahMerhabalar Kızlar...
Eylül, Ekim derken Kasım Topiğine de geldim sonunda =) Bat 2 Kasım. Şüpheli ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra 2 gün boyunca sol kasığımda acayip batma oldu. acaba yerleşme sancısı mı diye düşünüyorum.... daha önce hiç olmamıştı. bir de bgn forumlarda dolaşırken dayanamadım ovülasyon testi yaptım. evde gebelik testi yoktu, ovülasyonda da çıkıyor diye yazmışlar. ikinci çizgi silik çıktı.... bilemiorum.... allahım tez zamanda hepimize nasip eder inşaallah...
Hoşgeldin..Merhabalar Kızlar...
Eylül, Ekim derken Kasım Topiğine de geldim sonunda =) Bat 2 Kasım. Şüpheli ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra 2 gün boyunca sol kasığımda acayip batma oldu. acaba yerleşme sancısı mı diye düşünüyorum.... daha önce hiç olmamıştı. bir de bgn forumlarda dolaşırken dayanamadım ovülasyon testi yaptım. evde gebelik testi yoktu, ovülasyonda da çıkıyor diye yazmışlar. ikinci çizgi silik çıktı.... bilemiorum.... allahım tez zamanda hepimize nasip eder inşaallah...
neyi anlamadın???Anlamadim yani hamile kalanlarmi
Isimleri hamile kalanlarmi yada bekleyenlermineyi anlamadın???
Anlamadim yani hamile kalanlarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?