Umudumuz KASIM ! :)

Kızlar bende gecen gun 2damla cok az bır kan geldı fakat adetıme daha cok var... Acaba gebelık baslangıcında tutunma kanı olabılırmı?

Kızlar bende gecen gun 2damla cok az bır kan geldı fakat adetıme daha cok var... Acaba gebelık baslangıcında tutunma kanı olabılırmı?
Belki olabilir adete varken böyle bir kanama dan söz edenler oluyor rahme tutunma yerleşme sirasinda

Kızlaarrr kimse yok galiba bugün buralarda..
Kasım ayı geldi; hayırlar uğurlar getirsin hepimize :)
En yakın zamanda güzel haberlere başlarız inşallah
Güzel haberler alanlar ayağını sürür, yolu açar onların ardından gidenler oluruz inşallah :)

Kızlar dayanamadım dün erken gebelik testi aldım yaptım tabiki sonuç hüsran... Bu ay da boş geçecek heralde =(

Canım umudunu yitirme adet olmadan o testler çok yanıltıyor bende yapmıştım negatif çıkmıştı ama hamileydim

Bu arada böbrek agrisindan kur
Kızlar dayanamadım dün erken gebelik testi aldım yaptım tabiki sonuç hüsran... Bu ay da boş geçecek heralde =(
Ben de günler geçsin diye misafirlikler gezmelerine duzenliyorum sen de çık gez arkadaşlarımla akrabalarinla buluş kafanı dağıt

İyi akşamlar kızlar merak ettim belirtisi olan yok mu

24 günde bir regl oluyorum.Bugün 8.gündeyim ovulasyon tesiti yaptım çok silik çizgi çıktı yinede çalışmalara başlayacağız dua edin benim için.allahım isteyen herkese hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…