Umudumuz KASIM ! :)

1. dygfb.......................02 Kasım (1 Gün Geçti)
  2. berka0106...............02 Kasım ( ??? )
  3. _semka_ .................03 Kasım (Son Gün)
  4. miyankizu................03 Kasım (Son Gün)
  5. justicelight...............03 Kasım (Son Gün)
  6. TugbaAnk.......................04 Kasım (Son 1 Gün)
  7. direngeziparkı.................08 Kasım
  8. tpm..................................09 Kasım
  9. burcuu11.......................10 Kasım
  10. thetis_tuba....................10 Kasım
  11. papatyak10...................10 Kasım
  12. blgsdr.............................11 Kasım
  13. byzrn.............................12 Kasım
  14. semrabilal......................13 Kasım
  15. bluemermaid.................14 Kasım
  16. srn_frh...........................14 Kasım
  17. tvtv.................................15 Kasım
  18. Abzekh...........................15 Kasım
  19. ozlem_2015...................16 Kasım
  20. nesnesly..........................16 Kasım
  21. yaren92..........................18 Kasım
  22. elifd88.............................19 Kasım
  23. Duuyguu09....................19 Kasım
  24. luckyone11.....................21 Kasım
  25. secido..............................21 Kasım
  26. NXIXDAA......................22 Kasım
  27. cemrecinar.....................23 Kasım
  28. gulsah_32......................24 Kasım
  29. Ceycey61........................24 Kasım
  30. gozdefat26......................24 Kasım
  31. mine_burcu...................25 Kasım
  32. azure34..........................26 Kasım
  33. hayallergercekolsa.........26 Kasım
  34. iki_yaprak......................28 Kasım
Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

Bugün sabah beyaz yapışkan akıntı geldi hayır oolsun. Bel ağrım var dün erken geb. Testi yaptım bişey çıkmadı Benim belki geç döllenme olabilir acaba dr.a yalan söyleyip kan tahlili mi yaptirsam benim dr. 3 ggun gecikmeden gelme demistdemisti

Cnm ben de dayanamayıp cuma erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı ama daha gelen giden yok =) inş gelmezler... Regl.ye ait bi belirtim de yok bir de ben bgnü 29. Gün diye hesaplıodum şimdi app.e bi baktım bgn itibari ile 31. Gün olmuş Yrna kadar gelmezse yrn gitcem ben doktora 3 günü bekleyemicem galiba =)))

Eklentiler

• image.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 76
Gecikmenin 2. Gunundesin eğer daha önce gecikmen olmuyorsa duzenlliysen bence kan testi yaptir

Bende de o akıntıdan var ama regli olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı da var Hadi hayırlısı

Günaydın kızlar :) Sizin heyecanınıza da ortak olmak çok güzel. İnşallah tablo bu ay hamişlerle dolar Belirtisi olan veya dayanamayıp kan testi yaptıran var mı?

Kızlar Günaydın. Bir sorum olacaktı. yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bu ay ovulasyon testine başladım adet döngüm 28 gün hiç şaşmaz. Buna göre yumurtlama günüm 14 olmalı ama dün ve bugün yaptığım ovulasyon testine çizgiler kopkoyu. Şimdi nasıl bir süreç izlemeliyim anlamadım ben. her gün mü deneme yapmalı. Gün aşırı denemede tutturamadık çünkü 6 aydır.

eklemeyi unutum koyu testi 10. güne denk geldi. Yumurtlamanın bu kadar erken olabiliyor olması normal mi sizce

E
eklemeyi unutum koyu testi 10. güne denk geldi. Yumurtlamanın bu kadar erken olabiliyor olması normal mi sizce
Evet canım ov. Başlamış 1 veya 2 gün içinde yumurtlama olur demektir bu. Sen cift çizgiden itibaren gün aşırı ilişki yap erken yumurtlama olabilir mesela benim de hiç şaşmaz 26 günde bir olurdu ov. Testi 17. Gün koyu çıktı oyuzden bu yanlış mi diye dusunme

Teşekkür ederim cevabın için. 6 aydır hep gün aşırı yaptık Ovulasyon tarihine yakın hiç tuturamadık o nedenle acaba bu ay hergün mü deneme yapsak dedim. Bir arkadaş her gün deneme yaparak (6gün) boyunca öyle hamile kalmış. Bu ay da olmazsa doktor ziyarteleri başlıyor. Allah biliyor ya o sürece hiç girmek istemiyorum

Eğer ov. Testi yapıp çift çizgiyi gördüğün halde ve gün aşırı ilişki olduğu halde olmadıysa hergün deneyin ama esin dayanirmi bilemem. Bir de denilen e göre her gün olunca sperm kalitesi dusuyomus o zaman kocisi iyi besle

cnm biz de 6 aydır deniyoruz hep gün aşırı yaptık sperm kalitesi ve sayısı düşmesin diye... her gün yapacaksanız bol bol keçi boynuzu, ceviz, nar vs. yedir kocana inşallah tutar... bizim de bu ay olmazsa doktora gidicez inşallah tedaviye değil de bebişi görmeye gideriz doktorlara =)

Beslenme konusunda hiç sorma sürekli bir şeyler veriyorum kendisine. Bir de bu ay presseed Jel kullanmaya başladım hayırlısı artık.

Beslenme konusunda hiç sorma sürekli bir şeyler veriyorum kendisine. Bir de bu ay presseed Jel kullanmaya başladım hayırlısı artık.
Amin canım inşallah seninle aynı anda denemelere başlamışız. İnşallah dediğin gibi olur ve bebişlerimizi görmeye gideriz doktora. Senin batın kaç benim 21 Kasım

Ekim topiğinde liste vardı. Burada da o listeden yapsak kimler hamile kimlerin batı ne zaman?

canım Merhaba kaçıncı ggün testlerde pozitifi yyakaladın ve iki ggünde koyuluklri aynimiydi

10, günde yumurtlama olabilir herkesin farklı oluyor b en ilk oğluma erken döllenme ile kalmıştım belkide seninde öyle olacak 10.gun yumurtladim san üzerine 14 gün say ve adetini bekle

Ve bende bu ay ovulasyon testi yaptım 11. 12.gun çift çizgi yakaladım ama 11.gun çizgiler aynı gibiydi 12.gun test çizgisi kontrol cizgisinden daha koyuydu ve 13. Gün doktoruma gittim durumu anlattım alttan bakti ve çatlamış dedi yani t çizgisi c cizgisiden koyu olacak üst üst çalışma verdi bana ama ben 11. Gün 12 . Gün zaten çalışmıştık 13. Günde çalıştık yani 3 gün üst üste oldu bence günlerde üst üste çalışın ben ilk oğluma da üst üste çalışarak hamile kaldım inş bu ay da olmuştur elimizden gelen bu şimdi dua edip bekleme zamanı hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…