Bende de o akıntıdan var ama regli olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı da varBugün sabah beyaz yapışkan akıntı geldi hayır oolsun. Bel ağrım var dün erken geb. Testi yaptım bişey çıkmadı Benim belki geç döllenme olabilir acaba dr.a yalan söyleyip kan tahlili mi yaptirsam benim dr. 3 ggun gecikmeden gelme demistdemisti
Hayırlı si olur inşallah hakkimizdaBende de o akıntıdan var ama regli olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı da varHadi hayırlısı
Evet canım ov. Başlamış 1 veya 2 gün içinde yumurtlama olur demektir bu. Sen cift çizgiden itibaren gün aşırı ilişki yap erken yumurtlama olabilir mesela benim de hiç şaşmaz 26 günde bir olurdu ov. Testi 17. Gün koyu çıktı oyuzden bu yanlış mi diye dusunmeeklemeyi unutum koyu testi 10. güne denk geldi. Yumurtlamanın bu kadar erken olabiliyor olması normal mi sizce
Teşekkür ederim cevabın için. 6 aydır hep gün aşırı yaptık Ovulasyon tarihine yakın hiç tuturamadık o nedenle acaba bu ay hergün mü deneme yapsak dedim. Bir arkadaş her gün deneme yaparak (6gün) boyunca öyle hamile kalmış. Bu ay da olmazsa doktor ziyarteleri başlıyor. Allah biliyor ya o sürece hiç girmek istemiyorumE
Evet canım ov. Başlamış 1 veya 2 gün içinde yumurtlama olur demektir bu. Sen cift çizgiden itibaren gün aşırı ilişki yap erken yumurtlama olabilir mesela benim de hiç şaşmaz 26 günde bir olurdu ov. Testi 17. Gün koyu çıktı oyuzden bu yanlış mi diye dusunme
Eğer ov. Testi yapıp çift çizgiyi gördüğün halde ve gün aşırı ilişki olduğu halde olmadıysa hergün deneyin ama esin dayanirmi bilemem. Bir de denilen e göre her gün olunca sperm kalitesi dusuyomus o zaman kocisi iyi besleTeşekkür ederim cevabın için. 6 aydır hep gün aşırı yaptık Ovulasyon tarihine yakın hiç tuturamadık o nedenle acaba bu ay hergün mü deneme yapsak dedim. Bir arkadaş her gün deneme yaparak (6gün) boyunca öyle hamile kalmış. Bu ay da olmazsa doktor ziyarteleri başlıyor. Allah biliyor ya o sürece hiç girmek istemiyorum
Teşekkür ederim cevabın için. 6 aydır hep gün aşırı yaptık Ovulasyon tarihine yakın hiç tuturamadık o nedenle acaba bu ay hergün mü deneme yapsak dedim. Bir arkadaş her gün deneme yaparak (6gün) boyunca öyle hamile kalmış. Bu ay da olmazsa doktor ziyarteleri başlıyor. Allah biliyor ya o sürece hiç girmek istemiyorum
Beslenme konusunda hiç sorma sürekli bir şeyler veriyorum kendisine. Bir de bu ay presseed Jel kullanmaya başladım hayırlısı artık.Eğer ov. Testi yapıp çift çizgiyi gördüğün halde ve gün aşırı ilişki olduğu halde olmadıysa hergün deneyin ama esin dayanirmi bilemem. Bir de denilen e göre her gün olunca sperm kalitesi dusuyomus o zaman kocisi iyi besle
Beslenme konusunda hiç sorma sürekli bir şeyler veriyorum kendisine. Bir de bu ay presseed Jel kullanmaya başladım hayırlısı artık.
Amin canım inşallah seninle aynı anda denemelere başlamışız. İnşallah dediğin gibi olur ve bebişlerimizi görmeye gideriz doktora. Senin batın kaç benim 21 Kasımcnm biz de 6 aydır deniyoruz hep gün aşırı yaptık sperm kalitesi ve sayısı düşmesin diye... her gün yapacaksanız bol bol keçi boynuzu, ceviz, nar vs. yedir kocana inşallah tutar... bizim de bu ay olmazsa doktora gidicez inşallah tedaviye değil de bebişi görmeye gideriz doktorlara =)
Kızlar Günaydın. Bir sorum olacaktı. yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bu ay ovulasyon testine başladım adet döngüm 28 gün hiç şaşmaz. Buna göre yumurtlama günüm 14 olmalı ama dün ve bugün yaptığım ovulasyon testine çizgiler kopkoyu. Şimdi nasıl bir süreç izlemeliyim anlamadım ben. her gün mü deneme yapmalı. Gün aşırı denemede tutturamadık çünkü 6 aydır.Eki Görüntüle 1290872
eklemeyi unutum koyu testi 10. güne denk geldi. Yumurtlamanın bu kadar erken olabiliyor olması normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?