Umudumuz KASIM ! :)

Amin canım inşallah seninle aynı anda denemelere başlamışız. İnşallah dediğin gibi olur ve bebişlerimizi görmeye gideriz doktora. Senin batın kaç benim 21 Kasım

Canım, benim Bat dündü... 1 gün geçti, bugün de regl olmazsam yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım =)

Ekim topiğinde liste vardı. Burada da o listeden yapsak kimler hamile kimlerin batı ne zaman?

Canım listemiz burda... isteyenler eklesin kendisini de...

1. dygfb.......................02 Kasım (1 Gün Geçti)
  2. berka0106...............02 Kasım ( 1 Gün Geçti )
  3. _semka_ .................03 Kasım (Son Gün)
  4. miyankizu................03 Kasım (Son Gün)
  5. justicelight...............03 Kasım (Son Gün)
  6. TugbaAnk.......................04 Kasım (Son 1 Gün)
  7. direngeziparkı.................08 Kasım
  8. tpm..................................09 Kasım
  9. burcuu11.......................10 Kasım
  10. thetis_tuba....................10 Kasım
  11. papatyak10...................10 Kasım
  12. blgsdr.............................11 Kasım
  13. byzrn.............................12 Kasım
  14. semrabilal......................13 Kasım
  15. bluemermaid.................14 Kasım
  16. srn_frh...........................14 Kasım
  17. tvtv.................................15 Kasım
  18. Abzekh...........................15 Kasım
  19. ozlem_2015...................16 Kasım
  20. nesnesly..........................16 Kasım
  21. yaren92..........................18 Kasım
  22. elifd88.............................19 Kasım
  23. Duuyguu09....................19 Kasım
  24. luckyone11.....................21 Kasım
  25. secido..............................21 Kasım
  26. NXIXDAA......................22 Kasım
  27. cemrecinar.....................23 Kasım
  28. gulsah_32......................24 Kasım
  29. Ceycey61........................24 Kasım
  30. gozdefat26......................24 Kasım
  31. mine_burcu...................25 Kasım
  32. azure34..........................26 Kasım
  33. hayallergercekolsa.........26 Kasım
  34. iki_yaprak......................28 Kasım

Ama an baciim neler çıkarmışlar ozsman bu diğer kayganlastirici jelden başka bişey

diğer kayganlaştıcılar spermleri öldürüyormuş heralde bu sperm dostuymuş
Ya bise di cem ben 20 dk önce test yaptım ilk önce bise yoktu yani ilk 5 dk baktım yoktu sonrA oturdum sizlerle msjlastim bidaha bakım dedim çok çok çok silik ama var bu 20 dk bekleyiş testi yanlis mi yorumlatir

Resimi çok denedim ama güzel olmadı zaten silik acaba gitsemmi dr.a

Eklentiler

• IMAG1977.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 94
kız beni gaza getirme ben de yarına kadar bekliim diodum gidip test alasım geldi... normal gebelik testi mi yaptığın, erken gebelik testi mi? adet gecikmesinden 5 gün sonra fln yapın diyolar ama nasıl sabredeceğiz ??? bence sen de biraz daha bekle en kötü ihtimal yarın gidersin doktora... bi belirtin var mı?

Normal test yaptım sonra aile hakimine gittim sabah sadece testi yapıyoruz dedi ben de sabah okulda oluyorum öğleden sonra musaitim şimdi ozel e geldim bide aile hekimi 5 gün geçsin dedi 5 gün bekleyebilsem idrar dada cikar zaten

Benim aslında pek belirtin yok biraz belim agriyor. Bulantı yok ama deli gibi tatlı yiyorum 2 koca dilim revani önceki gebeliktede limon kemiriyodum bakalım doktor nedicek yarın 11-12 gibi belli olurmus

tarih yaklaştıkça kalbim yerinden fırlıcak gibi :)

pazar günü ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım. dilerim 15 gün sonra gebelik testinde de çift çizgiyi yakalarız inşallahhhhhhh

Beni de 30 na yazarmisiniz bu ay olmadi

canım bu presssed kel nedir
Canım bu kayganlaştırıcı bir jel hiç bir yan etkisi olmadığı gibi spermlerin daha kolay yumurtaya oluşmasını sağlıyor. Bunu kullanıp ilk ay veya 2. ay hamile kalan çok arkadaşımız var. Bunun içeriği vajinadaki sıvı ile aynı yani ph oranı aynı derecede. Biliyorsunuz ki spermler yumurtaya ulaşma yolculuğunda hemen ölebiliyorlar ya kuruluktan dolayı yada içimizdeki sıvıdaki asitten dolayı ölüyorlar. Bu jel spermlerin daha kolay seyahat etmesini sağlıyormuş :)

bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_20141030_164327-1.webp
    255,1 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20141031_165145.webp
    398 KB · Görüntüleme: 73
Yumurtlama olmuş sonucta canım denemekten baska çare yok ilk resim olması gereken gibi ama dr. Olmaz bu kadar küçük yumurtayumurtayla mi dedi ki

Yumurtlama olmuş sonucta canım denemekten baska çare yok ilk resim olması gereken gibi ama dr. Olmaz bu kadar küçük yumurtayumurtayla mi dedi ki
Doktor yumurta kucuk dedi cnm ama duzenli adet goruyorsan illaki yumurtlama olur dedi.belki yumurta catladi 14 .gun ama doktor gorememiste olabilir.benim cok umudum yok

Bence çok düşünmemek gerekiyor ama elde değil işte kafaya takmamak...

Beni de ekler misiniz? 27 kasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…