Umudumuz KASIM ! :)

2aydir ugrastim olmadi ovulasyon testi gün aşırı iliski ayaklari kaldir 30dk kalkma filan olmadi allahım nasip etmedi zamani değil demekki.bu ay ne ovulasyon testi yapiorm nede gün aşırı ilişki umursamiyorum sizde umursamamaya çalışın belki başarıriz☺

Bugün erken gebelik testi yaptım. Eşime gösteriyorum. Silik ikinci çizgi grebiliyormusun diye. Ne ikincisi net tek çizgi var diyor. Sabahın altısında. Yani galiba bu ayda ümitler suya düştü. Çok üzüldüm. Arkadaşım hamileydi. Onun tavsiyesi ile kendisinin doktoruna gidiyordum. Dün doğum yaptı. Doktorun akşam işi vardı galiba. Akşama kalmasın diye kıza sabahtan suni sancıyı dayadılar. Öğleden sonra açılma 1 cm den sadec 3 cm çıktı ve çocuğun kalp atışları zayıfladı. Apar topar sezeryana aldılar. Kızın çektiği acılar yanı sıra bir sürü de dikişi oldu. Ben dün o dakika doktorumdan vazgeçtim. Bu ay olmazsa aralık ayını es geçeceğim. Yeni güvenebileceğim bir doktora bakacağım. Yani kızlar dünden beri çok üzüldüm ve çok canım sıkkın. Hadi artık aranızdan biri müjde versinde bizde yeniden umutla dolalım. Hadiiii.

inşallah yazalım isimlerimizin yanına .............HAMİŞ

1) dygfb.......................02 Kasım (2 Gün Geçti)
2) berka0106...............02 Kasım (2 Gün Geçti)
3) _semka_ .................03 Kasım (1 Gün Geçti)
4) miyankizu................03 Kasım (1 Gün Geçti)
5) justicelight...............03 Kasım (1 Gün Geçti)
6) TugbaAnk................04 Kasım (Son Gün)

7) direngeziparkı.................08 Kasım
8) tpm..................................09 Kasım
9) burcuu11.........................10 Kasım
10) thetis_tuba....................10 Kasım
11) papatyak10....................10 Kasım
12) blgsdr.............................11 Kasım
13) byzrn.............................12 Kasım
14) semrabilal......................13 Kasım
15) bluemermaid.................14 Kasım
16) srn_frh...........................14 Kasım
17) tvtv.................................15 Kasım
18) Abzekh...........................15 Kasım
19) ozlem_2015...................16 Kasım
20) nesnesly..........................16 Kasım
21) yaren92..........................18 Kasım
22) elifd88.............................19 Kasım
23) Duuyguu09....................19 Kasım
24) luckyone11.....................21 Kasım
25) secido..............................21 Kasım
26) NXIXDAA......................22 Kasım
27) cemrecinar.....................23 Kasım
28) gulsah_32......................24 Kasım
29) Ceycey61........................24 Kasım
30) gozdefat26......................24 Kasım
31) mine_burcu...................25 Kasım
32) azure34..........................26 Kasım
33) hayallergercekolsa.........26 Kasım
34) eylul_07.........................27 Kasım
35) iki_yaprak......................28 Kasım
36) samojan..........................30 Kasım
Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

canım ya aynı şeyi her ay bizde yaşıyoruz.Erken gebelik testinde silik çizgiyi görüyorum eşim görmüyor ,sonuç malum.Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah ve bu ay tüm bebiş isteyenlere nasip eder inşallah

kızlar biraz önce regl oldum =( her ay aynı gün kapıya dayanan regl bu ay gecikince çok heyecanlanmıştım ama maalesef kısmet değilmiş. İnşallah topiğimizde bol bol hamişler olur da bize de umut olur. Bu ay itibari ile 6.ayı bitirdik artık doktora gitmeye karar verdik allah biliyo ya hiç de bu yola çıkmaya gücüm yoktu... Nys hayırlısı...

Aynen öyle. Boşuna ümitlenip üzülmemizi istemiyorlar heralde. Aslında bizler kadar onlarda ikinci çizgiyi görmek istiyorlar. Yoksa bildiğin maymuna çevirdik adamları. Benim eşime şunu ye böyle yap diye diye, sanki bir görev bilinci ile beraber olmalar başladı.

Canım yaa hakkında hayırlısı olsun. Çok üzüldüm hem senin hem de kendi adıma... Önümüzdeki aylarda beraber yürürüz bizde...

Ha
Allahtan hayirlisi olsun canım vardır onun geleceği vakitte

Canım yaa hakkında hayırlısı olsun. Çok üzüldüm hem senin hem de kendi adıma... Önümüzdeki aylarda beraber yürürüz bizde...

Senden de çok ümitliydim tugbaAnk... Senin de hakkında hayırlısı olsun cnm...İnşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize...

hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…