- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Büyük ihtimal hamilesin ama arkadaşlarında dediği gibi iki gün sonra yeniden yaptır. Şimdi doktora gitsen bile 8 de doktor keseyi göremiyor diye biliyorum.Bhcg 8.86 çıktı bu değerlerle ilgili yorumu olan varmi
Bugün erken gebelik testi yaptım. Eşime gösteriyorum. Silik ikinci çizgi grebiliyormusun diye. Ne ikincisi net tek çizgi var diyor. Sabahın altısında. Yani galiba bu ayda ümitler suya düştü. Çok üzüldüm. Arkadaşım hamileydi. Onun tavsiyesi ile kendisinin doktoruna gidiyordum. Dün doğum yaptı. Doktorun akşam işi vardı galiba. Akşama kalmasın diye kıza sabahtan suni sancıyı dayadılar. Öğleden sonra açılma 1 cm den sadec 3 cm çıktı ve çocuğun kalp atışları zayıfladı. Apar topar sezeryana aldılar. Kızın çektiği acılar yanı sıra bir sürü de dikişi oldu. Ben dün o dakika doktorumdan vazgeçtim. Bu ay olmazsa aralık ayını es geçeceğim. Yeni güvenebileceğim bir doktora bakacağım. Yani kızlar dünden beri çok üzüldüm ve çok canım sıkkın. Hadi artık aranızdan biri müjde versinde bizde yeniden umutla dolalım. Hadiiii.
kızlar biraz önce regl oldum =( her ay aynı gün kapıya dayanan regl bu ay gecikince çok heyecanlanmıştım ama maalesef kısmet değilmiş. İnşallah topiğimizde bol bol hamişler olur da bize de umut olur. Bu ay itibari ile 6.ayı bitirdik artık doktora gitmeye karar verdik allah biliyo ya hiç de bu yola çıkmaya gücüm yoktu... Nys hayırlısı...
Bhcg 8.86 çıktı bu değerlerle ilgili yorumu olan varmi
Bhcg 8.86 çıktı bu değerlerle ilgili yorumu olan varmi
Eğer yeni catladiysa bugünü mutlaka degerlendir
Slm canim ben bu ay catlatma ignesi oldum doktor yumurtaligina bakacak eger catlamayacak gibiyse igne oluyosun doktor sana iliski gunleri veriyo korkacak bisey yok canimMerhabA kizlar ben dun dr gittim yumurt takibi icin soldaa 12 mm ve sagda 11 mm yumos olusmus 2 tane persembe catlama ignesi yapalim guzel bu sekilde buyurse dedi ve ben ilkkez catlama ignesi yaptiricam kendi hline mi biraksam catlasa yoksa igneyle mi cok korkuyorum kizlr catlama ignesi kullanan varsa beni bilgilendirsin
Canım listemiz burda... isteyenler eklesin kendisini de...
- dygfb.......................02 Kasım
(1 Gün Geçti) - berka0106...............02 Kasım
hamis - _semka_ .................03 Kasım
(Son Gün) - miyankizu................03 Kasım
(Son Gün) - justicelight...............03 Kasım
(Son Gün) - TugbaAnk.......................04 Kasım
(Son 1 Gün) - direngeziparkı.................08 Kasım
- tpm..................................09 Kasım
- burcuu11.......................10 Kasım
- thetis_tuba....................10 Kasım
- papatyak10...................10 Kasım
- blgsdr.............................11 Kasım
- byzrn.............................12 Kasım
- semrabilal......................13 Kasım
- bluemermaid.................14 Kasım
- srn_frh...........................14 Kasım
- tvtv.................................15 Kasım
- Abzekh...........................15 Kasım
- ozlem_2015...................16 Kasım
- nesnesly..........................16 Kasım
- yaren92..........................18 Kasım
- elifd88.............................19 Kasım
- Duuyguu09....................19 Kasım
- luckyone11.....................21 Kasım
- secido..............................21 Kasım
- NXIXDAA......................22 Kasım
- cemrecinar.....................23 Kasım
- gulsah_32......................24 Kasım
- Ceycey61........................24 Kasım
- gozdefat26......................24 Kasım
- mine_burcu...................25 Kasım
- azure34..........................26 Kasım
- hayallergercekolsa.........26 Kasım
- iki_yaprak......................28 Kasım
canim ben ilk defa oluck adetin 11.gunu gittim iste persembe 15 .gun olucak 18mm 20mm olursa catlatiriz dedi bazilari catlama ignesi duzen bozuyo felan dedikleri icin korktum canim insallah tutar bu ay gelir bebisimizzzzzzz :)Slm canim ben bu ay catlatma ignesi oldum doktor yumurtaligina bakacak eger catlamayacak gibiyse igne oluyosun doktor sana iliski gunleri veriyo korkacak bisey yok canim
Ayyy ayni gun vurulucaz canim banada 2 tane alldirdi dr persembe vurucaz istedigimiz gibi buyurse dedi :) insallah bu ay olur kurtajdan sonra 4 ay oldu bu ay gelsin meleklerimiz insallahhhCnm benim catlama ignesinde korkulacak bisey yok hatta kizlar igneyi kendileri vuruyor evde bazilari doktorda bence korkmana gerek yok bu bir asilama gibi benim persembe gunu catlama igne vurulacam benim bu 3tane oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?