Canım tebrik ederim çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına inşalllaaaahhhhCanım çok yeni o yuzden ultrason henüz yapılmadı kanda bakıldı henüz değerler çok düşük cumaya tahlile bidaha gidcem sat a göre 4 haftalik. Belirtilerim var. Adet gecikmesi olmadan belim bobreklerim feci agriyordu. Bu ağrılar benim adet öncesi normal zamanda olmazdı karnım sancilandi biraz korktum. Göğüslerin de normal şartlarda adet öncesi agrimazdi şimdi gecikmenin olduğu ilk gün göğüslerinin sizledigini hissettim. İlk gebeligimde de göğüs ağrısı gecikme olmadan taaa 1 hafta önceden başlamıştı ve çok siddetliydi pamela anderson gibiydim kocamandilar. Veee sat gelmeden önce çok tatlı yiyordum 2 koca dilim revaniyi hiç içim kiyilmadan yiyebildim. Diğer gebelikte de bir seferde 2-3 limon yerdim. şimdi bugün ise sabahtan beri süren baş ağrım var. allah hepimizin yüzünü guldursun. Bekleyenlere sabır versin. Biran önce hepimiz sağlıklı genişler alalım kucaklara.
Canim benim haziran sonunda bir dusugum oldu bu ay korunmayi birakali 3 ay oldu iste bu ay yumurtya takibi ve catlama ignesi oolucak yarin insallah bakalim bu ay gelicekmi melegimİnşallah..:)
Kısmet olursa ilk olacak canım korunmayı bırakalı 5 ay oldu ama ciddi ciddi 2 aydır çalışıyoruz bakalım hayırlısı..
Sen ne zamandır bekliyorsun?Allah tez zamanda sağlıkla hayırlarla nasip etsin inşallah hepimize
7 kasim benimkide benide ekleyinbismillah dedik, başladık yazmaya isimlerimizin yanına .............HAMİŞ
1) dygfb.......................02 Kasım (inşallah diğer aylarda)
2) berka0106...............02 Kasım....HAMİŞ....
3) _semka_ .................03 Kasım(2 Gün Geçti ???)
4) miyankizu................03 Kasım(2 Gün Geçti ???)
5) justicelight...............03 Kasım(2 Gün Geçti ???)
6) TugbaAnk................04 Kasım(1 Gün Geçti ???)
7) direngeziparkı.................08 Kasım
8) tpm..................................09 Kasım
9) burcuu11.........................10 Kasım
10) thetis_tuba....................10 Kasım
11) papatyak10....................10 Kasım
12) blgsdr.............................11 Kasım
13) byzrn.............................12 Kasım
14) semrabilal.....................13 Kasım
15) bluemermaid................14 Kasım
16) srn_frh..........................14 Kasım
17) tvtv................................15 Kasım
18) Abzekh..........................15 Kasım
19) ozlem_2015..................16 Kasım
20) nesnesly........................16 Kasım
21) yaren92.........................18 Kasım
22) tuncer82........................18 Kasım
23) elifd88............................19 Kasım
24) Duuyguu09...................19 Kasım
25) luckyone11....................21 Kasım
26) secido.............................21 Kasım
27) NXIXDAA.....................22 Kasım
28) cemrecinar....................23 Kasım
29) gulsah_32.....................24 Kasım
30) Ceycey61.......................24 Kasım
31) gozdefat26....................24 Kasım
32) mine_burcu..................25 Kasım
33) azure34.........................26 Kasım
34) hayallergercekolsa........26 Kasım
35) eylul_07........................27 Kasım
36) iki_yaprak.....................28 Kasım
37) samojan.........................30 Kasım
Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
Hayirlisi olsun insallahSalı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bekliyorum. Belki biraz geç yükselir de regli haberi değilde bebiş müjdesi veririm diye. Ama regli olmadan önce olan tüm belirtiler var maalesef.
Insallah hamilelik mujdesi verirsin canimSalı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bekliyorum. Belki biraz geç yükselir de regli haberi değilde bebiş müjdesi veririm diye. Ama regli olmadan önce olan tüm belirtiler var maalesef.
Salı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bekliyorum. Belki biraz geç yükselir de regli haberi değilde bebiş müjdesi veririm diye. Ama regli olmadan önce olan tüm belirtiler var maalesef.
inşallahh güzel haberler veririzz :) bu ay hiç umursamadım desem yeridir 3.cü denememiz kendi çapımızda her ay göğüs sızısı fln vardı 10 gün önceden şimdi tık yok hafif kasık sızısı ve hafif iç bulantım var ne çıkıcak bakalımm :)canım benimde 14 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?