Umudumuz KASIM ! :)

Canım tebrik ederim çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına inşalllaaaahhhh

Canim benim haziran sonunda bir dusugum oldu bu ay korunmayi birakali 3 ay oldu iste bu ay yumurtya takibi ve catlama ignesi oolucak yarin insallah bakalim bu ay gelicekmi melegim

7 kasim benimkide benide ekleyin

Salı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bekliyorum. Belki biraz geç yükselir de regli haberi değilde bebiş müjdesi veririm diye. Ama regli olmadan önce olan tüm belirtiler var maalesef.

Salı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bekliyorum. Belki biraz geç yükselir de regli haberi değilde bebiş müjdesi veririm diye. Ama regli olmadan önce olan tüm belirtiler var maalesef.
Insallah hamilelik mujdesi verirsin canim

İçini ferah tut günün geçmiş eğer adetlerin düzenliyse bence güzel haber olabilir hiiiç belli olmuyor bu işler.
Bazen ısrarla çıkmıyor testlerde geç gösteriyor inşallah güzel haber gelir pozitif şekilde çağıralım ısrarla bebişleri :)
( Dipnot:Ne güzel söylüyorum değil mi ah bir de bu dediklerimi kendime dinletebilsem Ümitsiz vakayım )

kızlar keyifler nasıl? her ay olan göğüs sızlamam bu ay başlamadı henüz :)
bat 14 kasım daha belirti yok umursamadım falan ya nolcak bilmemm

benimde henüz belirti felan yok hergün yokluyorum kendimi ama yok işte sadece bol bol uyuyorum

canım benimde 14 kasım
inşallahh güzel haberler veririzz :) bu ay hiç umursamadım desem yeridir 3.cü denememiz kendi çapımızda her ay göğüs sızısı fln vardı 10 gün önceden şimdi tık yok hafif kasık sızısı ve hafif iç bulantım var ne çıkıcak bakalımm :)

Kızlar şimdi düşünüyorumda galiba her kadın için aşktanda önemli olan şey annelik kendimden düşünüyorumda ben evlilikten bile uzak bir insandım hiç hayaller kurmadım gelinliğim şöyle olsun evim böyle olsun eşim böyle olsun demedim hiç çünkü okadar sorunlu birhayatım vardı ki belkide buyüzdendir diyorum ve birgün hiçte beklemediğim biranda hemde çocukluk aşkımla evlendim herşey okadar hızlı oldu ki hızlı çekimde yaşadım o dönem hayatı..zaten benim hayatım gibi düğünümde ilginç oldu benim annem ben üç yaşındayken trafik kazası geçirdik ve ogünden bugüne hep hastaydı koltuk değnekleriyle yürüyordu ve hareketsiz yaşam onu birde kalbinden vurdu damarları tıkanmıştı ve defalarca anjiyo oldu ameliyat yapmak riskli dediler değnekle yürüdüğü için çok sorun yaşar dediler...zaten mükemmel bir doktordu vardı ameliyatın bile riskli olduğu damarı anjiyoyla açtı bu bir mucizeydi...ama bukezde akciğer sorunu çıktı kalp kapaklarından kan akciğerlere doluyordu ve üç kez akciğer ödeminden ölüm tehlikesi atlattı sabaha çıkamaz dedikleri her sabahta gözlerini açtı annem...hem çok şanssız hemde şanslıydı yani...ben hastanelerde büyüdüm diyebilirim refakatçi koltuğu yoktu cam önlerindeki o genişlikte uyudum gecelerce iki kez kalbi durdu annemin ve hayata birkez daha tutundu benim meleğim...sonra iyileşti dedik ve herşey güzelleşmeye başladı annemi kızını gelin etme hevesi sardı telaşlı ve güzel günler geçirdik taki düğünüme iki hafta kala annem bukezde ayağındaki platin kaymasından acılar çekti ameliyat olcaktı düğünüme 9gün kala acım geçsinde oturacak gibi olabiliyim düğününde yeter dedi...ve düğünüme bir hafta kala annemi kaybettim ve anladımki hayat okadar anlık kollarımda hayata gözlerini yumdu annem dünya başıma yıkıldı hayatta en sevdiğin varlığı en özel anında kaybetmek...tarifi yok...düğünüm olmadı nikahım zaten yapılmıştı neyse şimdi evli bir kadınım ben artık ve bir çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın...annesizliği anne olarak atlatmak isteyen bir kadın...bunu neden yazdım buraya bilmiyorum biraz uzunda oldu biliyorum ama hayat hem iyi hem kötü süprizleriyle var...dilerim Allah annelik duygusunu hepimize tattırsın

Kızlar pembemsi kanamam geldi. Devamı ne zaman gelecek bilmiyorum. Bu ay hüsran oldu maalesef. Doktorumu aradım biraz önce. Bekle devamı gelecek mi bakalım dedi. Belki gelmez dedi. Ama pembe gözlükler ile bakmak şu aşamada fazla iyimserlik... Yine de cumartesi gel dedi. Aldım randevuyu. Biraz da eşimin zoru ile. Çünkü ben her ay ümitlenip yıkılmamdan o da çok etkileniyor, üzüyorum onuda yaaa.

Benim zaten sıkıntılıydı. Hem bende hem eşimde sıkıntı vardı. Kendi kendinize deneme ile olmaz büyük olasılık diyordu. Ama çok ümitlenmişim. Aşılama tedavisine başlayacağız artık. Geliyorsa da devamı gelsin artıkda. Yarın akşama devamı gelirse ikinci gün pazara geliyor. Pazar doktor çalışmıyor. O zaman aralık ayı da boşa gidecek.

Kizlar az once dr gittim 18mm yumurtam olmus catlama ignemi yapti cok heycanliyim ilkkez catlama ignesi yaptirdim insallah bu ay gelir melegim kurtajdan sonra bu 4.ayim insallah kasim ayi buradaki butun arkadaslarim ve benim icin farkli ve guzel olur hepinizin duasina ihtiyacim varrr

canım allah erşeyi gönlüne göre verir insallah çok duygulandım rabbim tez zamanda sanada anneliği tattırsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…