Kızlar pembemsi kanamam geldi.Devamı ne zaman gelecek bilmiyorum. Bu ay hüsran oldu maalesef. Doktorumu aradım biraz önce. Bekle devamı gelecek mi bakalım dedi. Belki gelmez dedi. Ama pembe gözlükler ile bakmak şu aşamada fazla iyimserlik... Yine de cumartesi gel dedi. Aldım randevuyu. Biraz da eşimin zoru ile. Çünkü ben her ay ümitlenip yıkılmamdan o da çok etkileniyor, üzüyorum onuda yaaa.
Benim zaten sıkıntılıydı. Hem bende hem eşimde sıkıntı vardı. Kendi kendinize deneme ile olmaz büyük olasılık diyordu. Ama çok ümitlenmişim. Aşılama tedavisine başlayacağız artık. Geliyorsa da devamı gelsin artıkda. Yarın akşama devamı gelirse ikinci gün pazara geliyor. Pazar doktor çalışmıyor. O zaman aralık ayı da boşa gidecek.
Çok duygulandım yazınla. Allah nur içinde yatırsın anneni, melekler hep onunla olsun. Annelik çok özel bir duygu, umarım hepimize yaşatır yüce Rabbim hayırlısıyla..Kızlar şimdi düşünüyorumda galiba her kadın için aşktanda önemli olan şey annelik kendimden düşünüyorumda ben evlilikten bile uzak bir insandım hiç hayaller kurmadım gelinliğim şöyle olsun evim böyle olsun eşim böyle olsun demedim hiç çünkü okadar sorunlu birhayatım vardı ki belkide buyüzdendir diyorum ve birgün hiçte beklemediğim biranda hemde çocukluk aşkımla evlendim herşey okadar hızlı oldu ki hızlı çekimde yaşadım o dönem hayatı..zaten benim hayatım gibi düğünümde ilginç oldu benim annem ben üç yaşındayken trafik kazası geçirdik ve ogünden bugüne hep hastaydı koltuk değnekleriyle yürüyordu ve hareketsiz yaşam onu birde kalbinden vurdu damarları tıkanmıştı ve defalarca anjiyo oldu ameliyat yapmak riskli dediler değnekle yürüdüğü için çok sorun yaşar dediler...zaten mükemmel bir doktordu vardı ameliyatın bile riskli olduğu damarı anjiyoyla açtı bu bir mucizeydi...ama bukezde akciğer sorunu çıktı kalp kapaklarından kan akciğerlere doluyordu ve üç kez akciğer ödeminden ölüm tehlikesi atlattı sabaha çıkamaz dedikleri her sabahta gözlerini açtı annem...hem çok şanssız hemde şanslıydı yani...ben hastanelerde büyüdüm diyebilirim refakatçi koltuğu yoktu cam önlerindeki o genişlikte uyudum gecelerce iki kez kalbi durdu annemin ve hayata birkez daha tutundu benim meleğim...sonra iyileşti dedik ve herşey güzelleşmeye başladı annemi kızını gelin etme hevesi sardı telaşlı ve güzel günler geçirdik taki düğünüme iki hafta kala annem bukezde ayağındaki platin kaymasından acılar çekti ameliyat olcaktı düğünüme 9gün kala acım geçsinde oturacak gibi olabiliyim düğününde yeter dedi...ve düğünüme bir hafta kala annemi kaybettim ve anladımki hayat okadar anlık kollarımda hayata gözlerini yumdu annem dünya başıma yıkıldı hayatta en sevdiğin varlığı en özel anında kaybetmek...tarifi yok...düğünüm olmadı nikahım zaten yapılmıştı neyse şimdi evli bir kadınım ben artık ve bir çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın...annesizliği anne olarak atlatmak isteyen bir kadın...bunu neden yazdım buraya bilmiyorum biraz uzunda oldu biliyorum ama hayat hem iyi hem kötü süprizleriyle var...dilerim Allah annelik duygusunu hepimize tattırsın
Amin canim insallah sende bende buradaki butun arkadaslarim annelik duygusunu yasariz en kisa zamanda yasadiklarini okuyunca kendi hayatima sukur ettim kendimden utandim yasadiklarini okuyunca goz yaslarimida tutamamdim Allahim sana sabir versin insallah artik boyle sikintilar yasamazsin en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsinKızlar şimdi düşünüyorumda galiba her kadın için aşktanda önemli olan şey annelik kendimden düşünüyorumda ben evlilikten bile uzak bir insandım hiç hayaller kurmadım gelinliğim şöyle olsun evim böyle olsun eşim böyle olsun demedim hiç çünkü okadar sorunlu birhayatım vardı ki belkide buyüzdendir diyorum ve birgün hiçte beklemediğim biranda hemde çocukluk aşkımla evlendim herşey okadar hızlı oldu ki hızlı çekimde yaşadım o dönem hayatı..zaten benim hayatım gibi düğünümde ilginç oldu benim annem ben üç yaşındayken trafik kazası geçirdik ve ogünden bugüne hep hastaydı koltuk değnekleriyle yürüyordu ve hareketsiz yaşam onu birde kalbinden vurdu damarları tıkanmıştı ve defalarca anjiyo oldu ameliyat yapmak riskli dediler değnekle yürüdüğü için çok sorun yaşar dediler...zaten mükemmel bir doktordu vardı ameliyatın bile riskli olduğu damarı anjiyoyla açtı bu bir mucizeydi...ama bukezde akciğer sorunu çıktı kalp kapaklarından kan akciğerlere doluyordu ve üç kez akciğer ödeminden ölüm tehlikesi atlattı sabaha çıkamaz dedikleri her sabahta gözlerini açtı annem...hem çok şanssız hemde şanslıydı yani...ben hastanelerde büyüdüm diyebilirim refakatçi koltuğu yoktu cam önlerindeki o genişlikte uyudum gecelerce iki kez kalbi durdu annemin ve hayata birkez daha tutundu benim meleğim...sonra iyileşti dedik ve herşey güzelleşmeye başladı annemi kızını gelin etme hevesi sardı telaşlı ve güzel günler geçirdik taki düğünüme iki hafta kala annem bukezde ayağındaki platin kaymasından acılar çekti ameliyat olcaktı düğünüme 9gün kala acım geçsinde oturacak gibi olabiliyim düğününde yeter dedi...ve düğünüme bir hafta kala annemi kaybettim ve anladımki hayat okadar anlık kollarımda hayata gözlerini yumdu annem dünya başıma yıkıldı hayatta en sevdiğin varlığı en özel anında kaybetmek...tarifi yok...düğünüm olmadı nikahım zaten yapılmıştı neyse şimdi evli bir kadınım ben artık ve bir çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın...annesizliği anne olarak atlatmak isteyen bir kadın...bunu neden yazdım buraya bilmiyorum biraz uzunda oldu biliyorum ama hayat hem iyi hem kötü süprizleriyle var...dilerim Allah annelik duygusunu hepimize tattırsın
İşyerindeyim imkan yok ki maalesef. Ama daha devamı gelmedi. Beş saat oldu. En önemlisi belime bıçak saplıyorlar sanki. Ağrıya dayanamıyorum.canım kanaman armazsa ayaklarını havaya dik uzan hiç kalkma dinlen biraz
eee aranızda başka test yapan yokmu
Aynen bende yaa kendimi izleyip duruyorum forumlarda kayboldum resmen mesela benimde aşırı bir üşümem var ayaklarım ve ellerim hiç ısınmıyor hiç böyle olmamıştım ama benim kasıklarımda ağrı yok oyüzden ümitsizim genelde berkes kasıklarının ağrıdığından bahsetmiş neyse kısmet artıkValla ben bugun yaptim ama testin sonkullanma tarihi gecmis bunuda bildigim icin baska bitanede alamadigim icin negatif deyip duruyorum yarin adet gunum belli olur artik. Ama cok kötu sekilde kafam agriyor vede sanki hafif bulanti var gibi ayni seyleri yasayan varmi insallah test bozuktur ondan negatif cikmistir diyorum her belirtiyi hamilelige bagliyorum ayyyy surekli bu belirtilerde hamile kalan varmi form okuyorum kafayi siyirdim iyice
öncelikle başın sağğolsun, inşallah tez zamanda anneliği tattırır rabbim sana ve hepimize..Kızlar şimdi düşünüyorumda galiba her kadın için aşktanda önemli olan şey annelik kendimden düşünüyorumda ben evlilikten bile uzak bir insandım hiç hayaller kurmadım gelinliğim şöyle olsun evim böyle olsun eşim böyle olsun demedim hiç çünkü okadar sorunlu birhayatım vardı ki belkide buyüzdendir diyorum ve birgün hiçte beklemediğim biranda hemde çocukluk aşkımla evlendim herşey okadar hızlı oldu ki hızlı çekimde yaşadım o dönem hayatı..zaten benim hayatım gibi düğünümde ilginç oldu benim annem ben üç yaşındayken trafik kazası geçirdik ve ogünden bugüne hep hastaydı koltuk değnekleriyle yürüyordu ve hareketsiz yaşam onu birde kalbinden vurdu damarları tıkanmıştı ve defalarca anjiyo oldu ameliyat yapmak riskli dediler değnekle yürüdüğü için çok sorun yaşar dediler...zaten mükemmel bir doktordu vardı ameliyatın bile riskli olduğu damarı anjiyoyla açtı bu bir mucizeydi...ama bukezde akciğer sorunu çıktı kalp kapaklarından kan akciğerlere doluyordu ve üç kez akciğer ödeminden ölüm tehlikesi atlattı sabaha çıkamaz dedikleri her sabahta gözlerini açtı annem...hem çok şanssız hemde şanslıydı yani...ben hastanelerde büyüdüm diyebilirim refakatçi koltuğu yoktu cam önlerindeki o genişlikte uyudum gecelerce iki kez kalbi durdu annemin ve hayata birkez daha tutundu benim meleğim...sonra iyileşti dedik ve herşey güzelleşmeye başladı annemi kızını gelin etme hevesi sardı telaşlı ve güzel günler geçirdik taki düğünüme iki hafta kala annem bukezde ayağındaki platin kaymasından acılar çekti ameliyat olcaktı düğünüme 9gün kala acım geçsinde oturacak gibi olabiliyim düğününde yeter dedi...ve düğünüme bir hafta kala annemi kaybettim ve anladımki hayat okadar anlık kollarımda hayata gözlerini yumdu annem dünya başıma yıkıldı hayatta en sevdiğin varlığı en özel anında kaybetmek...tarifi yok...düğünüm olmadı nikahım zaten yapılmıştı neyse şimdi evli bir kadınım ben artık ve bir çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın...annesizliği anne olarak atlatmak isteyen bir kadın...bunu neden yazdım buraya bilmiyorum biraz uzunda oldu biliyorum ama hayat hem iyi hem kötü süprizleriyle var...dilerim Allah annelik duygusunu hepimize tattırsın
Canım benim öncellikle başın sağolsun mekanı cennet olsun güzel annenin. Eminim ki güzel bir yerlerde huzurludur. Ve eminin ki sende çok iyi bir anne olacaksın. Allah herkese yaşaması gerek bir hayat veriyor ve ruhumuzun gelişmesini istiyor bence. Allah bÇok duygulandım yazınla. Allah nur içinde yatırsın anneni, melekler hep onunla olsun. Annelik çok özel bir duygu, umarım hepimize yaşatır yüce Rabbim hayırlısıyla..
Kızlar şimdi düşünüyorumda galiba her kadın için aşktanda önemli olan şey annelik kendimden düşünüyorumda ben evlilikten bile uzak bir insandım hiç hayaller kurmadım gelinliğim şöyle olsun evim böyle olsun eşim böyle olsun demedim hiç çünkü okadar sorunlu birhayatım vardı ki belkide buyüzdendir diyorum ve birgün hiçte beklemediğim biranda hemde çocukluk aşkımla evlendim herşey okadar hızlı oldu ki hızlı çekimde yaşadım o dönem hayatı..zaten benim hayatım gibi düğünümde ilginç oldu benim annem ben üç yaşındayken trafik kazası geçirdik ve ogünden bugüne hep hastaydı koltuk değnekleriyle yürüyordu ve hareketsiz yaşam onu birde kalbinden vurdu damarları tıkanmıştı ve defalarca anjiyo oldu ameliyat yapmak riskli dediler değnekle yürüdüğü için çok sorun yaşar dediler...zaten mükemmel bir doktordu vardı ameliyatın bile riskli olduğu damarı anjiyoyla açtı bu bir mucizeydi...ama bukezde akciğer sorunu çıktı kalp kapaklarından kan akciğerlere doluyordu ve üç kez akciğer ödeminden ölüm tehlikesi atlattı sabaha çıkamaz dedikleri her sabahta gözlerini açtı annem...hem çok şanssız hemde şanslıydı yani...ben hastanelerde büyüdüm diyebilirim refakatçi koltuğu yoktu cam önlerindeki o genişlikte uyudum gecelerce iki kez kalbi durdu annemin ve hayata birkez daha tutundu benim meleğim...sonra iyileşti dedik ve herşey güzelleşmeye başladı annemi kızını gelin etme hevesi sardı telaşlı ve güzel günler geçirdik taki düğünüme iki hafta kala annem bukezde ayağındaki platin kaymasından acılar çekti ameliyat olcaktı düğünüme 9gün kala acım geçsinde oturacak gibi olabiliyim düğününde yeter dedi...ve düğünüme bir hafta kala annemi kaybettim ve anladımki hayat okadar anlık kollarımda hayata gözlerini yumdu annem dünya başıma yıkıldı hayatta en sevdiğin varlığı en özel anında kaybetmek...tarifi yok...düğünüm olmadı nikahım zaten yapılmıştı neyse şimdi evli bir kadınım ben artık ve bir çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın...annesizliği anne olarak atlatmak isteyen bir kadın...bunu neden yazdım buraya bilmiyorum biraz uzunda oldu biliyorum ama hayat hem iyi hem kötü süprizleriyle var...dilerim Allah annelik duygusunu hepimize tattırsın
Biraz gec oldu ama tesekkur ederim inşallah bekliyoz bakalımHoşgeldin :) İnşallah hep birlikte bu ay yüzümüz gülsün:)
PHoşgeldin :) İnşallah hep birlikte bu ay yüzümüz gülsün:)
Kocanın gücü varsa hergün yapın ama spermin 36-72 saate kadar yasadigi dusunuluse gün aşırı olabilir hem sperm birikir hem kalite daha iyi olur. ama esin gencse ona hergün de olsa dokunmazArkadaşlar ovülasyon testini ilk defa bu ay yapıyorum bu gün 5.testim dün ve ondan önceki gün çizgi çok silikti bugün baya belirgin şimdi biz bugünde dahil gün aşırı mı çalışmalıyız hergünmü gün aşırı olursa kaçırırmıyız ne yapacağımı bilemedim
canim su koyu cizgiyi gordukten sonraki 2 gunu cok guzel degerlendir sonrada bir var bir yok devam et benceArkadaşlar ovülasyon testini ilk defa bu ay yapıyorum bu gün 5.testim dün ve ondan önceki gün çizgi çok silikti bugün baya belirgin şimdi biz bugünde dahil gün aşırı mı çalışmalıyız hergünmü gün aşırı olursa kaçırırmıyız ne yapacağımı bilemedim
Sağolun kızlar kocam çokda genç sayılmaz :) 32 yaşında benimde 3.ayım bu canım inşallah ttıturalım hepimiz :))bence hergün yap cnm kocişin durumu iyise, ben gün aşırı 6 aydır tutaramdım. bakalım bu ay da kaçırdık gibi
Ayy al bendende o kadar adami besliycem diye ben eridim ceviz findik yedir zorla tika agzina ben kahvaltida balla findik cevizi karistirip 2 kasik yediriyorum zorla mecburrSağolun kızlar kocam çokda genç sayılmaz :) 32 yaşında benimde 3.ayım bu canım inşallah ttıturalım hepimiz :))
Bende başlamalıyım bunlara haftaiçi çalıştığım için pek ilgilenemiyorumda bide inat benimki ya bi sperm ölçümüne ikna edemedim çok erkenmiş 1yıl olmasınmış öyle gidilirmişAyy al bendende o kadar adami besliycem diye ben eridim ceviz findik yedir zorla tika agzina ben kahvaltida balla findik cevizi karistirip 2 kasik yediriyorum zorla mecburr
Bende başlamalıyım bunlara haftaiçi çalıştığım için pek ilgilenemiyorumda bide inat benimki ya bi sperm ölçümüne ikna edemedim çok erkenmiş 1yıl olmasınmış öyle gidilirmişbizim muayene olmamız kadar doğal bişe olduğunu anlatamadım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?