Listeleri güncelleyelim arada değil mi...
1) dygfb.............................02 Kasım (inşallah diğer aylarda)
2) berka0106.....................02 Kasım....HAMİŞ....
3) _semka_ ......................03 Kasım(4 Gün Geçti ???)
4) miyankizu.....................03 Kasım(4 Gün Geçti ???)
5) justicelight.....................03 Kasım(4 Gün Geçti ???)
6) TugbaAnk......................04 Kasım(3 Gün Geçti ???)
7) umutla_bekleyis............07 Kasım(Son Gün)
8) direngeziparkı.................08 Kasım(Son 1 Gün)
9) tpm..................................09 Kasım(Son 2 Gün)
10) burcuu11.......................10 Kasım(Son 3 Gün)
11) thetis_tuba....................10 Kasım(Son 3 Gün)
12) papatyak10....................10 Kasım(Son 3 Gün)
13) blgsdr.............................11 Kasım
14) byzrn.............................12 Kasım
15) semrabilal.....................13 Kasım
16) bluemermaid................14 Kasım
17) srn_frh..........................14 Kasım
18) tvtv................................15 Kasım
19) Abzekh..........................15 Kasım
20) ozlem_2015..................16 Kasım
21) nesnesly........................16 Kasım
22) yaren92.........................18 Kasım
23) tuncer82........................18 Kasım
24) elifd88............................19 Kasım
25) Duuyguu09...................19 Kasım
26) luckyone11....................21 Kasım
27) secido.............................21 Kasım
28) NXIXDAA.....................22 Kasım
29) cemrecinar....................23 Kasım
30) gulsah_32.....................24 Kasım
31) Ceycey61.......................24 Kasım
32) gozdefat26....................24 Kasım
33) mine_burcu..................25 Kasım
34) azure34.........................26 Kasım
35) hayallergercekolsa........26 Kasım
36) eylul_07........................27 Kasım
37) iki_yaprak.....................28 Kasım
38) samojan.........................30 Kasım
Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
Ayy liste yavaş yavaş yaklaştıkça heyecan artıyor :) Bu ay test yapmayacağım, mutlaka zamanımın geçmesini bekleyecğim. Negatif görmek üzüyor beni çok.Listeleri güncelleyelim arada değil mi...
1) dygfb.............................02 Kasım (inşallah diğer aylarda)
2) berka0106.....................02 Kasım....HAMİŞ....
3) _semka_ ......................03 Kasım(4 Gün Geçti ???)
4) miyankizu.....................03 Kasım(4 Gün Geçti ???)
5) justicelight.....................03 Kasım(4 Gün Geçti ???)
6) TugbaAnk......................04 Kasım(3 Gün Geçti ???)
7) umutla_bekleyis............07 Kasım(Son Gün)
8) direngeziparkı.................08 Kasım(Son 1 Gün)
9) tpm..................................09 Kasım(Son 2 Gün)
10) burcuu11.......................10 Kasım(Son 3 Gün)
11) thetis_tuba....................10 Kasım(Son 3 Gün)
12) papatyak10....................10 Kasım(Son 3 Gün)
13) blgsdr.............................11 Kasım
14) byzrn.............................12 Kasım
15) semrabilal.....................13 Kasım
16) bluemermaid................14 Kasım
17) srn_frh..........................14 Kasım
18) tvtv................................15 Kasım
19) Abzekh..........................15 Kasım
20) ozlem_2015..................16 Kasım
21) nesnesly........................16 Kasım
22) yaren92.........................18 Kasım
23) tuncer82........................18 Kasım
24) elifd88............................19 Kasım
25) Duuyguu09...................19 Kasım
26) luckyone11....................21 Kasım
27) secido.............................21 Kasım
28) NXIXDAA.....................22 Kasım
29) cemrecinar....................23 Kasım
30) gulsah_32.....................24 Kasım
31) Ceycey61.......................24 Kasım
32) gozdefat26....................24 Kasım
33) mine_burcu..................25 Kasım
34) azure34.........................26 Kasım
35) hayallergercekolsa........26 Kasım
36) eylul_07........................27 Kasım
37) iki_yaprak.....................28 Kasım
38) samojan.........................30 Kasım
Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
Aynen kuzum benimkide oyle bende gonderemedim gitcem deyip oyaliyo bende arada keciboynuzu suyuda hazirliyorum balli findikli seyde yediriyorum melegim icin napim hafta ici aksam yedir olmazsa taneli taneli at ufalamana gerek yok cocuk diillerBende başlamalıyım bunlara haftaiçi çalıştığım için pek ilgilenemiyorumda bide inat benimki ya bi sperm ölçümüne ikna edemedim çok erkenmiş 1yıl olmasınmış öyle gidilirmişbizim muayene olmamız kadar doğal bişe olduğunu anlatamadım bi
İdrar testini salı günü yapmıştım. Negatif. Dün peçeteye pembemsi bir kanama geldi, sonra devamı gelmedi. Yarın sabah yeniden idrar testi yapacağım. Zaten yarın sabahtan kendi doktorumda da randevum var. Bakalım hayırlısı. Benim durum çok pozitif gibi durmuyor ama kırmızıları görmemem daha bir artı herhalde.Sende durum nedir canım kan testi ya da idrar testi falan yaptırdın mı?
valla geçen ay çok dinledim kendimii bu ay batım 14 kasım cnm yanlış olmuş :) 1 haftadır iç bulantım hafif baş dönmem ve deli uykum var pek sallamadım desem yeridir bakalımm noolcak :)ayyyy varmış senin belirtilerin iştee daha ne olsun bende hiç bişey yok
uykuda belirti cnm yorgunluk yapar inşallah bu ay kasım anneleri oluruuuzzbenimde henüz belirti felan yok hergün yokluyorum kendimi amayok işte sadece bol bol uyuyorum
bat ne zamandi canim yerlesme felan olmasinİdrar testini salı günü yapmıştım. Negatif. Dün peçeteye pembemsi bir kanama geldi, sonra devamı gelmedi. Yarın sabah yeniden idrar testi yapacağım. Zaten yarın sabahtan kendi doktorumda da randevum var. Bakalım hayırlısı. Benim durum çok pozitif gibi durmuyor ama kırmızıları görmemem daha bir artı herhalde.
tubaaa senin gunun gecmis ama niye olmasin kan testi yaptir idrara gec geciyo ben 5 haftalik hamileydim idrar testim negatifti bazi insanlarin gec cikiyoİdrar testini salı günü yapmıştım. Negatif. Dün peçeteye pembemsi bir kanama geldi, sonra devamı gelmedi. Yarın sabah yeniden idrar testi yapacağım. Zaten yarın sabahtan kendi doktorumda da randevum var. Bakalım hayırlısı. Benim durum çok pozitif gibi durmuyor ama kırmızıları görmemem daha bir artı herhalde.
Yarın yaptıracağım ama, büyük ihtimal, yarın veya bu akşam olurum çünkü son belirti olan baş ağrısı da başladı. Artık kırmızıların eli kulağında.tubaaa senin gunun gecmis ama niye olmasin kan testi yaptir idrara gec geciyo ben 5 haftalik hamileydim idrar testim negatifti bazi insanlarin gec cikiyo
3 gün geçti aslında. İnşallah öyledir ama,dediğim gibi başağrısı da başlayınca benim tüm ümitler çöpe gitti. Başı ağrıyan ama hamile olan var mı acaba....bat ne zamandi canim yerlesme felan olmasin
Canim benim onceki hamileligim dusukle sonuclandi ama onda ben butun adet oncesi sendromlari yasamistim asiri asabiyeti dahil esimle kavgalar havada ucustu dedim 2 gune adet olcam tamamdir ama gun gecince kan testinde cikmisti :)Yarın yaptıracağım ama, büyük ihtimal, yarın veya bu akşam olurum çünkü son belirti olan baş ağrısı da başladı. Artık kırmızıların eli kulağında.
3 gün geçti aslında. İnşallah öyledir ama,dediğim gibi başağrısı da başlayınca benim tüm ümitler çöpe gitti. Başı ağrıyan ama hamile olan var mı acaba....
İnşallah elif bende de aynısı olur. Çünkü önümüzdeki ay aşılama ile tedavi başlayacak ve ne ben ne de eşim bu psikolojide değiliz. Ben doktora her ay gidip kontrol muayenesi olmaktan bile rahatsız oluyorum ki. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Canim benim onceki hamileligim dusukle sonuclandi ama onda ben butun adet oncesi sendromlari yasamistim asiri asabiyeti dahil esimle kavgalar havada ucustu dedim 2 gune adet olcam tamamdir ama gun gecince kan testinde cikmisti :)
Benim dogum gunumde ksim ve yarin kan testi yapicam hamile olabilirim heyecaan var
İdrar testini salı günü yapmıştım. Negatif. Dün peçeteye pembemsi bir kanama geldi, sonra devamı gelmedi. Yarın sabah yeniden idrar testi yapacağım. Zaten yarın sabahtan kendi doktorumda da randevum var. Bakalım hayırlısı. Benim durum çok pozitif gibi durmuyor ama kırmızıları görmemem daha bir artı herhalde.
evet bu sefer dr. Gebesiniz dedi allah tüm isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?