Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu :) Dualarından bizi eksik etmeevet bu sefer dr. Gebesiniz dedi allah tüm isteyenlere nasip etsin
Amin canim insallah gerek kalmaz bu ay sevincli haberi alirsiniz ama eslerinde psikolojisini bozuyoruz kendinede esinede bunu yapma stres hormonu cok yuksek olunca gebelik hormonunun dusmesine sebep oluyomus tatlim tv de bir ddr danda duydum kendi dr da soyledi evet cok uzun zaman gecti ama olsun Allaha dua ettikce bnm stresim azaliyo insallah sendede oyle olur tatlim bunada sukur demeyi bilmeliyiz ama hamissin insallah Allah buyuk mubarek cuma gunu dualarimda varsin tatlimİnşallah elif bende de aynısı olur. Çünkü önümüzdeki ay aşılama ile tedavi başlayacak ve ne ben ne de eşim bu psikolojide değiliz. Ben doktora her ay gidip kontrol muayenesi olmaktan bile rahatsız oluyorum ki. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Ayyyy ayyy cok sevindimmm insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin canimevet bu sefer dr. Gebesiniz dedi allah tüm isteyenlere nasip etsin
Okisim biraz karışık benim sat 8 ekimde yani 4 haftalık ama bebis geç döllenmiş o yuzden değerlerim henüz firlamadicanım kaç haftalıkmışsın öğrendin mi
Hayırlı olsun çok sevindim inşallah herkesten böyle güzel haberler gelir. ..belirtilerini bizimle paylaşırsan sevinirim.evet bu sefer dr. Gebesiniz dedi allah tüm isteyenlere nasip etsin
Tatlım ya bizim seninle bat larda aynı inşallah güzel haBerleri alırız ikimizde aynı zamanlardaAynen kuzum benimkide oyle bende gonderemedim gitcem deyip oyaliyo bende arada keciboynuzu suyuda hazirliyorum balli findikli seyde yediriyorum melegim icin napim hafta ici aksam yedir olmazsa taneli taneli at ufalamana gerek yok cocuk diiller
HaYırlı olsun canımm gözün aydın sağlıkla büyüsün melekOkisim biraz karışık benim sat 8 ekimde yani 4 haftalık ama bebis geç döllenmiş o yuzden değerlerim henüz firlamadi
Insallah bitanem yaa ben persembe gunu catlama ignesi oldum bu aralar bende calisma var sende durumlar nasin insallah ayin 19 unda guzel haberler alirizzz ayyy cok heycan yaptim simdi :)
Tatlım ya bizim seninle bat larda aynı inşallah güzel haBerleri alırız ikimizde aynı zamanlarda
ayyy cok uzuldummm hayirlisi tabi ama bu kadar niye geciktinki gec yumurtladin herhalde saol bitanem Allahim en kisa zamanda nasip etsin insallahhhMaalesef gecikmeli olarak sabah dört itibariyle kırmızılar geldi. Hayırlısı olsun dedim. Inşallah sizler benimle aynısını yaşamazsınız. Dualarım sizinle.....
Uzulme cnm benim benimde oyle oldu yapacak bisey yok ama Allah hep bizimle dua edelimMaalesef gecikmeli olarak sabah dört itibariyle kırmızılar geldi. Hayırlısı olsun dedim. Inşallah sizler benimle aynısını yaşamazsınız. Dualarım sizinle.....
İevet bu sefer dr. Gebesiniz dedi allah tüm isteyenlere nasip etsin
Aynısı bendede oldu cnm bizde testte cıft cızgıyı gördük ama bende yatmama rağmen ayağa kalktığım gıbı çıktı hepsi nasıl bı Yöntem uygulucaz bizCanım biz bu ayı kaçırdık galiba ovulasyon testinde sadece 1 gün çift çizgiyi gördük o günde o düşünceylemi çalıştık ondanmıdır bilmem (açıkça yazcam ama ) normalde olmazdı ayağa kalkmadığım halde ne var ne yok dışarı patladı şok oldumertesi günde testte ikinci çizgi tamamen kayboldu.sAnırım bu ay da kaçtı umarım senin için şanslı bi ay olur
Canım biz bu ayı kaçırdık galiba ovulasyon testinde sadece 1 gün çift çizgiyi gördük o günde o düşünceylemi çalıştık ondanmıdır bilmem (açıkça yazcam ama ) normalde olmazdı ayağa kalkmadığım halde ne var ne yok dışarı patladı şok oldumertesi günde testte ikinci çizgi tamamen kayboldu.sAnırım bu ay da kaçtı umarım senin için şanslı bi ay olur
hadi ya niye oyle oldu ya umudu kaybetme kuzum calismayi ihmal etme artik hayirlisi umutsuzluk bizim dusmanimizzzzCanım biz bu ayı kaçırdık galiba ovulasyon testinde sadece 1 gün çift çizgiyi gördük o günde o düşünceylemi çalıştık ondanmıdır bilmem (açıkça yazcam ama ) normalde olmazdı ayağa kalkmadığım halde ne var ne yok dışarı patladı şok oldumertesi günde testte ikinci çizgi tamamen kayboldu.sAnırım bu ay da kaçtı umarım senin için şanslı bi ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?