Umudumuz KASIM ! :)

Amin canim insallah gerek kalmaz bu ay sevincli haberi alirsiniz ama eslerinde psikolojisini bozuyoruz kendinede esinede bunu yapma stres hormonu cok yuksek olunca gebelik hormonunun dusmesine sebep oluyomus tatlim tv de bir ddr danda duydum kendi dr da soyledi evet cok uzun zaman gecti ama olsun Allaha dua ettikce bnm stresim azaliyo insallah sendede oyle olur tatlim bunada sukur demeyi bilmeliyiz ama hamissin insallah Allah buyuk mubarek cuma gunu dualarimda varsin tatlim

Adetim 4 gün gecikti. Eşimle bebek istiyoruz. Belim ağrıyor akıntım var ama kokulu bir kötü bir akıntı değil test yapıp negatif çıkmasından korkuyorum. Sizce ne kadar beklemeliyim test yapmak ve kein sonuç almam için. adet belirtisi olarak her ay ellerim karnım falan şişerdi göğüslerimde hassasiyet olurdu. bu belirtiler yok adetim için. ümitlenmekte istemiyorum eşim sorup duruo hastalandın mı diye oda bebek istiyor her ne kadar belli etmek istemesede benim psikolojimi bozmamak adına. offff bilmiyorum kafam bi hayli karışık zaman geçmek bilmiyorum.

Not : Son bir haftadır ağır bir grip ve boğaz enfk. geçiriyorum. ilaç kullanmadım sadece minoset kullandım şiddetli baş ağrım olduğu için bunların gecikmede bi etkisi var mıdır..

Aynen kuzum benimkide oyle bende gonderemedim gitcem deyip oyaliyo bende arada keciboynuzu suyuda hazirliyorum balli findikli seyde yediriyorum melegim icin napim hafta ici aksam yedir olmazsa taneli taneli at ufalamana gerek yok cocuk diiller
Tatlım ya bizim seninle bat larda aynı inşallah güzel haBerleri alırız ikimizde aynı zamanlarda

Kizlarrrr adet gunum bugun hala gelen giden yok insallahda gelmesin ama sanki oldum olacam öleyim durmadan lavobaya gidip kontrol ediyorum sizce hamile olsam adet agrilarini bire bir yasarmiyim gercek korkuyorum uzuluyorum

Maalesef gecikmeli olarak sabah dört itibariyle kırmızılar geldi. Hayırlısı olsun dedim. Inşallah sizler benimle aynısını yaşamazsınız. Dualarım sizinle.....

Maalesef gecikmeli olarak sabah dört itibariyle kırmızılar geldi. Hayırlısı olsun dedim. Inşallah sizler benimle aynısını yaşamazsınız. Dualarım sizinle.....
ayyy cok uzuldummm hayirlisi tabi ama bu kadar niye geciktinki gec yumurtladin herhalde saol bitanem Allahim en kisa zamanda nasip etsin insallahhh

Uzulme cnm benim benimde oyle oldu yapacak bisey yok ama Allah hep bizimle dua edelim

Canım biz bu ayı kaçırdık galiba ovulasyon testinde sadece 1 gün çift çizgiyi gördük o günde o düşünceylemi çalıştık ondanmıdır bilmem (açıkça yazcam ama ) normalde olmazdı ayağa kalkmadığım halde ne var ne yok dışarı patladı şok oldum ertesi günde testte ikinci çizgi tamamen kayboldu.sAnırım bu ay da kaçtı umarım senin için şanslı bi ay olur

Aynısı bendede oldu cnm bizde testte cıft cızgıyı gördük ama bende yatmama rağmen ayağa kalktığım gıbı çıktı hepsi nasıl bı Yöntem uygulucaz biz

Kısmetse olur. Ama kendimi şartlayınca gerçekten herşey çok ters gidiyor değil mi..

hadi ya niye oyle oldu ya umudu kaybetme kuzum calismayi ihmal etme artik hayirlisi umutsuzluk bizim dusmanimizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…