Bende adetimin 12.günü cumartesi doktora gittim günde 2 adet klomen içmeme rağmen maalesef yumurtam hiç büyümemiş . Doktor amh testi istedi yumurta rezervlerini gösteren bir testmiş cuma günü sonucu alıcam ona göre önümüzdeki ay iğneye geçebilirim
İnşallah güzel haberler alırsın ben geçen ay kullandığımda 17. gün gelişmişti ve çatlamıştı ama gebelik oluşmadı, bu ay ufakta olsa hiç yumurta gelişmemiş belki bir umut geç gelişir diye bekliyorum :) allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin.Bende bu ay klomen içtim canım, yarın sabah doktor randevum var... Bakalım yumurta gelişecek mi? Böyle daha olayın başından olumsuzlukla karşılaşınca insanın umudu kırılıyor... Allah güç, kuvvet ve hayırlı evlat nasip etsin.... cümlemizeeeee
Ah cnm yaa hani burda hi konu var bitkisel karisim dye onu denesene birde belki bi umut tatlim ben bu ayda olmazsa oyle denicem
hayırlısı olsun cnm inşallah kasımda yüzümüz güler.ben bugün gittim klomen tekrar bakalım doktor olmamasına şaşırdı biraz da başka doktor vermişti iğneyi , iğneyi beğenmedi gibime geldi ovitrelle mi ne var ya onu vercek gabiba bu sefer. benim bat 13 kasım cnm 28 den hesapliyorum.Semra bende kasim topigine gectim ne yazikki kirmizilari gordum bat 11 kasim
hayırlısı olsun cnm inşallah kasımda yüzümüz güler.ben bugün gittim klomen tekrar bakalım doktor olmamasına şaşırdı biraz da başka doktor vermişti iğneyi , iğneyi beğenmedi gibime geldi ovitrelle mi ne var ya onu vercek gabiba bu sefer
iikinci kullanışım cnm çok şükür kist oluşmadı geçen ay doktor bu çok iyi dedi. inşallah bu ay dersimize çok iyi çalışcazcanım klomeni kaçıncı kullanışın bu ay.
Hadi bakalim calismalara devam:)hayırlısı olsun cnm inşallah kasımda yüzümüz güler.ben bugün gittim klomen tekrar bakalım doktor olmamasına şaşırdı biraz da başka doktor vermişti iğneyi , iğneyi beğenmedi gibime geldi ovitrelle mi ne var ya onu vercek gabiba bu sefer. benim bat 13 kasım cnm 28 den hesapliyorum.
Iliskiden sonra kalcanin altina yastik koy en az yarim saat oyle yatiikinci kullanışım cnm çok şükür kist oluşmadı geçen ay doktor bu çok iyi dedi. inşallah bu ay dersimize çok iyi çalışcaz
kasımda benim e eşimin doğum günü var inş. hayırlı haberler olurSelam Kızlar. Benim gibi umudunu kasım ayına erteleyenler kimler ? Kasımda doğum günüm. Bu ayda beni de isteyen herkesi de sevindirsin Allah'ım inşallah =)
nCnm benimde yumurtlamadan sonra sol kasigimagridi hatta umitlandim hamileym dye ama olamdi sonra bi adet agrisi geldi ben hala ywrlesme agrisi dye avunurken bi baktim adet oldum ama ilk denememizdi ondan cok umutlandik insallah sen hamilesindirkızlar yukarda yazdım ama cvp veren olmadı yumurtlmana dönemi geçti ama sol kasık hala ağrıyor batma gibi daha önce hiç olmamıştı neden olabilr sizce gece de uyuyamadım hafta başı olduğu için işler yoğun dr gidemedim ilaç almak istiyorum ama tedirginim ne yapsam bilemedim
Cnm 25 gr isirgan tohumu uzerlik tohum hardal tohumi corek oti 125 gr tatlo badem yagi 1kg bal tphumlar toz olursa dha iyi ama deilse tavada yakmadan kavur hepsini karistir adetinin 7. Guninden itibaren 7 gun tahta kasikla bi kasik esin ve sen yiyin ama metal kasik girmesin karisima ins. Sifa olur deneyenler ve olumlu sonuc alanlar var ve sogan kuruyle incir kuruyle hamile kalanlarda var cevremde ben bu ay olsogani denicemcanım bitkisel karışımın ne olduğunu yazabilir misin? Bizde deneyelim :)
hep yapıyorum onu ilişki başladığında yapıyorumIliskiden sonra kalcanin altina yastik koy en az yarim saat oyle yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?