Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

valla netten rüya tabirlerine bakmak lazım. ama rüyayı gören annen olduğu için ona göre bak.
hayır olsun diyelim hayıra çıksın

İşte baktımda başkasının senin doğum yaptığını görmesine dair bir şey yok. Ama genel olarak kız bebek doğurmaya delalet edermiş :)

kizlar akinti ovulasyon gunundemi oluyor yoksa yumurta gelisrkende mi olabiliyor.tahminime gore benim ovulasyona daha var ama akntm artti bugun.ins bu ay bende tutturabilirm

kizlar akinti ovulasyon gunundemi oluyor yoksa yumurta gelisrkende mi olabiliyor.tahminime gore benim ovulasyona daha var ama akntm artti bugun.ins bu ay bende tutturabilirm

yumurtlamanın yaklaştığını gösteriyor canım. sakın kaçırma bu günleri. bi hafta boyunca gün aşırı

özlem ben de yumurta takibi yaptırdım ilk defa bu ay. nasıl bi yol izledi doktorun? yumurtaların kaç mm olmuştu?

Hemen anlatıyım canım ben klomen kullandım 5 gün sonra 1 gün ara verdim sonra doktora gittim 22mm olmuş hemen çatlama iğnesi yaptı sonra 36 saat sonra gün aşırı ilişki önerdi bekliyorum artık sol yumuşim 22 mm olmuş dün sol kasığımda ağrı hissettim yarım saat geçmedi doktorumu aradım çatlıyo dedi hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…