- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
ya canım bende sizden duydum almak istedim ama burda yok int.alım dedim 13 milyon çıktı biraz pahalı geldi bana şahsen
ya canım bende sizden duydum almak istedim ama burda yok int.alım dedim 13 milyon çıktı biraz pahalı geldi bana şahsen
ben 3 tlye aldım nette pahalıymış istersen ben yollıyım
çok pahalıymış 13 tl ne ya
http://365alisveris.com/DY,23298-oncomed-hizli-gebelik-testi---kart-test-oncomed.html bu sitede biraz uygun bi bak istersen yada 1 kaç gün daha bekle hangi test olsa çıkar zaten
senin daha çok var kanda bile belli olmaz ki seninkidaha belkide yumurtlama dönemindesindir bekle ve çalışmalara devam
valla netten rüya tabirlerine bakmak lazım. ama rüyayı gören annen olduğu için ona göre bak.
hayır olsun diyelim hayıra çıksın
Yumurta takibi yaptık bu ay ondan böyleyim bekle bekle off çok sabırsızlanıyorımm
İşte baktımda başkasının senin doğum yaptığını görmesine dair bir şey yok. Ama genel olarakkız bebek doğurmaya delalet edermiş :)
oh ooohhhh gelsin bebişlerrrrrrr
İnşalllahhhSenin var mı çocuğun canım
Yumurta takibi yaptık bu ay ondan böyleyim bekle bekle off çok sabırsızlanıyorımm
kizlar akinti ovulasyon gunundemi oluyor yoksa yumurta gelisrkende mi olabiliyor.tahminime gore benim ovulasyona daha var ama akntm artti bugun.ins bu ay bende tutturabilirm
özlem ben de yumurta takibi yaptırdım ilk defa bu ay. nasıl bi yol izledi doktorun? yumurtaların kaç mm olmuştu?
oh ooohhhh gelsin bebişlerrrrrrr
yok ilk çocuk olcak Allah izin verirse. yumurta takibin nasıl yapıldı onu sormuştum ama:)
sabrın sonu inş selamettir:18: bekle birazcık dayan demesi kolay biliyoruminsan bu dönemde bişey duymuyo algılayamıyo sadece sakin ol
yumurtlamanın yaklaştığını gösteriyor canım. sakın kaçırma bu günleri. bi hafta boyunca gün aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?