Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

hayırlısı olsun canım bak mayısı bekleyenlerde bızde varız kendını yalnız hıssetme:)

Yok iyiyim yanımda oldugunuzu biliyorum :)
En başından beri diyodum umudumuz mayısa konusunu ben açıcam
açmadım ama bende eklendim :)

günaydın ve hayırlı cumalaaaaarrrr:118:

Sana da hayırlı cumalar :) (günaydın demek için geç kaldım :)) )

O zaman beeennn hiiçç umutlanmım değişligi bırak sızı falan hiç bişey yok :)
Düşük yaptıgım ay gögüslerim çok acıyodu dokunamıyodum bile...

wuuuu ne müjdeli bi rüyaaa :)
Hadi hayırlara çıksın :)
zaten rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkarmış:)
verirsin bu ay müjdeli haberi inşallah
Ben senden ümitliyiiimmm

:) ben de senden ümitliyim napças bakalım:)
ben kendimden ümitli değilim yaaa, kasık ağrım vardı bikaç gündür bugün itibariyle o da ortadan kalktı demek çatlatma iğnesinin etkisiymiş. hiç bi belirtim kalmadı. göğüsler desen, baka baka bi hal oldum, ama en ufak bi belirti yok:) hayırlısı bakalım. Allah bilir.

Bendeee öyle cnmm sabah 8.30 da işe gelir gelmez haber veririm :) bu dediğin marka test her eczanede bulunamıyormuş öylemi?

kızlar işinize karışmak istemem ama, bence madem pazar hbr veremiyosunuz:) bence pazartesi kalkınca yapın testinizi hem 4 gün kalmış olur hem de, o heyecanla bizle de paylaşmış olursunuz

Dur yaaa 20 nisan deilmi senin bat :)
Daha günler var belirti için erken :)

Dua edicem senin için rabbim yeşertsin içinde o müjdeyi :)

kızlar işinize karışmak istemem ama, bence madem pazar hbr veremiyosunuz:) bence pazartesi kalkınca yapın testinizi hem 4 gün kalmış olur hem de, o heyecanla bizle de paylaşmış olursunuz

cnmm bende öle düşündüm ama hamileysem eşime süpriz yapıcam cünkü sadece pazar günleri evdeyim

eğer pozitif çıkarsa kendimi alıştırmam lazım o heyecenle iş yerinde saçmalarım diye düşünüyorum eşime pozitif çıkarsa 15 inde söyliycem doğumgünü süprizi olarak inş.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…