- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
Nezaman yapmayı düşünüyorsun cnm ben antıramanlıyım cnm bikaç kez yapmıştım üstünde yazar:)
hayırlısı olsun canım bak mayısı bekleyenlerde bızde varız kendını yalnız hıssetme:)
günaydın ve hayırlı cumalaaaaarrrr:118:
belirtileri olan hanımlar:)
bence en büyük hamilelik belirtisi, göğüslerdeki değişiklikler. çünkü kim göğüslerinin herzamankinden faarklı olduğunu söylese, hamile hbrini veriyo.
ben hamile kalmadım hiç ama, kasık ağrısıymış, şişlikmiş, gazmış, kabızlıkmış hepsini yaşadım:) ama hamile değildim. artık kendimi şartladım, göğüslerde farklılık varsa umutlanıcam diye. ve henüz bi değişiklik yok
kızlaaar rüya gördüm. bi kız çocuğu var burundan nasıl sümük akıyo sormayın. siliyom siliyom. bitmiyo. şimdi rüya tabirlerine baktım:) ne göreyim.
Sümük görmek, çocuğa işarettir.
Rüyada görülen sümük evlat anlamını taşımaktadır.
Rüyada Sümük Temizlemek
Rüya sahibine müjdeli bir haber verileceği anlamına gelir. Yani rüya sahibi kadınsa anne olacak, erkekse baba olacak demektir. Bu haberin müjdecisi de bir doktordur.
iğrenc oldu biraz ama, tabiri güzel napiiim
bi cesaretle yapabilsem? sen hangi gün yapcan bende aynı gün yapayım birlikte öğrenelim?
Cnmm pazar günü düşünüyorum ama 6 gün öncesinden cıkarmı acaba ? sonra üzülmeyelim
Yok iyiyim yanımda oldugunuzu biliyorum :)
En başından beri diyodum umudumuz mayısa konusunu ben açıcam
açmadım ama bende eklendim :)
Sana da hayırlı cumalar :) (günaydın demek için geç kaldım :)) )
O zaman beeennn hiiçç umutlanmım değişligi bırak sızı falan hiç bişey yok :)
Düşük yaptıgım ay gögüslerim çok acıyodu dokunamıyodum bile...
wuuuu ne müjdeli bi rüyaaa :)
Hadi hayırlara çıksın :)
zaten rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkarmış:)
verirsin bu ay müjdeli haberi inşallah
Ben senden ümitliyiiimmm
hiç fikrim yok o yüzden karar veremiyorumsenin bana gaz vermeni bekliyorum
tamam cnmmm ben yarın alıcammm pazar günü de yapıcam inş. pozitif cıkarda süpriz yaparım eşimesende yap yap yap yap
tamam anlaştık sabah erkenden yapalım :) sonuçta pozitif çıkmazsada tekrar sonra yaparız deneyelim bakalım belli olmaz:18:
İnş.cnm pazar günü yaparsak 5 gün kala yapmış olcaz bakalımm inş. cıkarrr :)
inş canım ama ben pazar günü haber veremeyebilirim pazartesi erken den haber veririm
Bendeee öyle cnmm sabah 8.30 da işe gelir gelmez haber veririm :) bu dediğin marka test her eczanede bulunamıyormuş öylemi?
Bendeee öyle cnmm sabah 8.30 da işe gelir gelmez haber veririm :) bu dediğin marka test her eczanede bulunamıyormuş öylemi?
valla bizim burda her eczanede varistersen hemen burdan yollıyım
her eczanede bulunamadığını nerden öğrendin?
:) ben de senden ümitliyim napças bakalım:)
ben kendimden ümitli değilim yaaa, kasık ağrım vardı bikaç gündür bugün itibariyle o da ortadan kalktı demek çatlatma iğnesinin etkisiymiş. hiç bi belirtim kalmadı. göğüsler desen, baka baka bi hal oldum, ama en ufak bi belirti yok:) hayırlısı bakalım. Allah bilir.
Dur yaaa 20 nisan deilmi senin bat :)
Daha günler var belirti için erken :)
Dua edicem senin için rabbim yeşertsin içinde o müjdeyi :)
kızlar işinize karışmak istemem ama, bence madem pazar hbr veremiyosunuz:) bence pazartesi kalkınca yapın testinizi hem 4 gün kalmış olur hem de, o heyecanla bizle de paylaşmış olursunuz
canımsın
eğer pozitif çıkarsa kendimi alıştırmam lazım o heyecenle iş yerinde saçmalarım diye düşünüyorumkızlar işinize karışmak istemem ama, bence madem pazar hbr veremiyosunuz:) bence pazartesi kalkınca yapın testinizi hem 4 gün kalmış olur hem de, o heyecanla bizle de paylaşmış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?