Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

blackanqel90---------------------------------------11 nisan
dusjeli-----------------------------------------------11 nisan

Heeyyy gelmeyesice bat ı bugün olan anne aday adayları :):)
Nerelerdesiniz ne alemdesiniz :)

Kızlar slmm..10 aylık evliyim 3 aydır bebiş için çalışıyoruz ama olmadı.2 gün önce doktora gittim tertemizsin hiçbir sorunun yok dedi eşimdende test istedi onun sonucuna göre inşallah anne olmak için hiçbir engelim kalmıcak.çok istiyorum çok istiyorum yaaa..Allah isteyen herkese versin inşallah ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok güzelmiş canım inşlh müjdei haberi alırsın bnde kız evlat ediniyordm çok tuhaf bi rüyaydı

eczaneden aldım burda kk dada çok kişi 1 hafta önceden bu testi yapıp öğrendiklerini yazmış adı oncomed:18:

Canm bende oncomed ile ogrendim bu ay gebeligimi 3 gun once ogrenmistim uzerinde hizli gebelik testi yaziyo zaten fiyatida uygun 3,5 tl ve be ilk idrarlada yapmamistim aksam 6 gibi yapmistim ve 2 dk icinde acik cizgi cikmisti ins... gebelik isteyen herkese hayirli evlat nasip eder Rabbim

kızlar kalktım tam test yapıcaktım bi baktım kahverengi akıntm olmuş ama daha adetime dört gün var

Normalde böyle olmuyorsan bence bekle üzülmek için daha erken :)
Belki de yerleşme kanamasıdır....

cemrecinar bak senin dediğin gibi olma ihtimalli bi arkadaş :))

Merhaba testi ne zaman yapmıştınız bende heyecNla bekliyorum:18:

Normalde böyle olmuyorsan bence bekle üzülmek için daha erken :)
Belki de yerleşme kanamasıdır....

cemrecinar bak senin dediğin gibi olma ihtimalli bi arkadaş :))

evet:) bu topiğin yeni hamiş hbrlerine ihtiyacı varrr
hadi kızlar silkelenin şöyle biii
günü gelenler... geçenler... gelmek üzere olanlar...
hadi bize güzel hbrler verin yaw

Annemde benim erkek bebek doğurduğumu görmüş haberide yok çocuk istediğimizden ne demek ki acaba

amin canım inş. allah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.

kuzum listeyi güncellesene
yok mu yeni gebelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…