Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Günaydın güneşli bir gün moraller süperr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ciciklerimmmm hepinizi ekledim listemize..hadi bakalım bu ay gelsin bebiş haberleri sıra sıra

bende başlıcammm artıkkk yeterr bebek istiyorum

Allah hayırlısını versin canım..benim 7.ay bu ay umarım sen bu kadar beklemezsin ilk aydan tutunur bebeğin sana bizler için de dua et olur mu

amin aminnnnn inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah allah yardımcınız olsun kızlarrr

Allah hayırlısını versin canım..benim 7.ay bu ay umarım sen bu kadar beklemezsin ilk aydan tutunur bebeğin sana bizler için de dua et olur mu

Allah daha fazla bekletmesin inş. hayırlı, sağlıklı bir bebek nasip etsin..
7 aydır mıı?? peki dr. gittinizmi herşey normal mi? değişik yöntemler deniyormusunuz? özel olucaksa yazmayabilrsin

bizde 4.aydayız kısmet diyoruz ama biran öncede olsun istiyoruz:26:

anlatırım tabi canım neden anlatmiim ben gittim doktora hiç bi sorun çıkmadı bende..doktor 1 yıl süre verdi zaten..1 yılın sonunda olmazsa öyle gelin dedi..eşim de doktoru dinlio ve 1 yıl dolmadan gitmeyi düşünmüo 7 ay diorum ama tam anlamıyla bilinçli olarak 3 aydır denioruz..önceki aylarda ya tutarsa die kafaya göre takıldık hee bu arada 5.ayımda da yani ocak ayında bi kimyasal gebeliğim var..bebikim tutunamadı bana

bu arada ovulasyon kiti kullandım 3 aydır ve eşime de her gün harnup pekmezi yani keçiboynuzu pekmezi yüklüorum

Evet canim cumartesi kan tahlili yaptirdim bugun spora basliyorum insallah faydasi olur sen nasil yapiyorsun surekli ilacni kullaniyorsun

Evet canim cumartesi kan tahlili yaptirdim bugun spora basliyorum insallah faydasi olur sen nasil yapiyorsun surekli ilacni kullaniyorsun

Yaa bnm ocaktan beri kist var zaten olmadi bu ay klomen kullandim dun bitti cuma konrtolum var. Bana da spor yap dedi dr ama spor ile ne alakasi var bnde de gobek problemi var ama spor yapasim gelmiyo canm yaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada ovulasyon kiti kullandım 3 aydır ve eşime de her gün harnup pekmezi yani keçiboynuzu pekmezi yüklüorum

Ay bnde basladim o pekmezden yedirmeye :))))

hmm anladım...bizimde öyle aslnda kasım ve aralık istemiyoruz fln diye başlayp olsa ii olur diyorduk..ocak şubat olmadı bakalm mart sonucu daha belli değil..

arkadasımın arkadası dr gitmiş olmuyor diye..korunduysanız normal demiş.hap kullanmadım demiş. önemli değil yumurtalıkları küstürmüşünüz 6 ay bekleyin bünye alışsın demiş sonra da olmuşş

Aaa ole kusuyormuymusss ole yumurtalar :)))) hay allahm yaaa

ya yediriorum ama bu ay da yumurtlama zamanında sadece 2 kere çalıştık..eşim çok yoğun çalışıo..valla bu ay da havaya gitti bence

Hayrlisi olsuunn canm yaaa benm de 9. Gunum zaman gecmiyo offfff

anaa bi de onları barıştırmak için mi uğraşcaz yaaaa aman onlar da ne alınganmış anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…