Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Evet canim yapabiliyorsan hemen basla birde sogan kurune basliycam ben insallah kirtuluriz sun kist denen meretten

Ayyyy benm kist varr ama gidio gelio gidio gelio her ay!! Ay basinda gidiyorum kist olmus. Sonunda gidiyorum aa gitmis !! Cok bunaldimm cok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyy benm kist varr ama gidio gelio gidio gelio her ay!! Ay basinda gidiyorum kist olmus. Sonunda gidiyorum aa gitmis !! Cok bunaldimm cok

Benimde yumurta 2 cm olunca kiste donuyor regl olunca gidiyor yeniden oluyor ve 9 aydir korunmuyorum bebek yok insallah rabbim bizede verir

Benimde yumurta 2 cm olunca kiste donuyor regl olunca gidiyor yeniden oluyor ve 9 aydir korunmuyorum bebek yok insallah rabbim bizede verir

Ay ins canm. Bnm iki aydir bu sorun var haliyle adet de olamiyorum. Bu ay dr gttim dr bana klomen verdi dogru mu yanlis mi bilmiyorum. Klomen de kist yapar derler valla cok zor beklemek cok

Bnm gecen ay 3 cm idi cok buyuyo cok buyuyunce catlamiyo. Bunun caresi yok mu senin dr ne diyo?

benide ekleyın lütfen 25 nisan

benide ekleyın lütfen 25 nisan

Bnm gecen ay 3 cm idi cok buyuyo cok buyuyunce catlamiyo. Bunun caresi yok mu senin dr ne diyo?

Hormonal birsey yok sorun falan yok birsey diyemiyor sadece sunu soyledi masabasinda calisan ve hareketsiz kadinlaein cogunda bu sekilde rahatsizlik var dedi bende biraz fazlalikta vaar

Hormonal birsey yok sorun falan yok birsey diyemiyor sadece sunu soyledi masabasinda calisan ve hareketsiz kadinlaein cogunda bu sekilde rahatsizlik var dedi bende biraz fazlalikta vaar

Bnde cok asiri hareketsizim evdeyim yaptigim tek sey temizlik yemek o kadar

maşallah ya iki gün giremedim çok kalabalık olmuşuz anlaşılan nisan ayında bol bol haber alacağız:)

Bende aynı şeyi düşünüyodum :)
Bi kaçgündür yoktum liste bayaga uzamış maşallah hadi ilk müjdelerimizi almaya çok kalmadı inşallah yaa :)

bende istiyorum bendeeeeeee yanlız arkadaşlar bendede kist var 9cmlik doktor alalım sonra çocuk yap diyor bende korkuyorum aldırmaya.. İnşallah Bu ay umudum var bebeğim için

Bnde cok asiri hareketsizim evdeyim yaptigim tek sey temizlik yemek o kadar

Canim bende cok hareketsizim calisiyorum isim masabasi ve servisle gidip geliyorum bu yuzden spor sart oldu sende bir bak Allaha sukir hormonal birsey yok sporla temizleriz insallah

canım adet gününde en erken çıkıo ama kesin belli olması için adetin 4 5 gün geçmesi lazım hayırlısı olur inşallah

Evet canim yapabiliyorsan hemen basla birde sogan kurune basliycam ben insallah kirtuluriz sun kist denen meretten

selam canım soğan kürüne ben başladım ama iğrenç bişi ya içerken bi dert içtikten sorada azımdaki soğan tadı midemi bulandırıo allah yardımcımız olsun valla

ya okadar yerde sordum bi kişi de evet demedi. Arkadaşlar bu soğan kürünü içipte hamile kalan varmı Allah aşkına biri evet ben kaldım desin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…