Hayrlisi olsuunn canm yaaa benm de 9. Gunum zaman gecmiyo offfff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa ole kusuyormuymusss ole yumurtalar :)))) hay allahm yaaa
Hayrlisi olsuunn canm yaaa benm de 9. Gunum zaman gecmiyo offfff
Yaw bole olunca dusubuyorum bu sanatcilar yillardir cocuk dogurmuyo sonra hamile kalio ama sen 4 ay korunma yumyumlar hemen kussun ohh ne ala :))ewt çok ilginçç :)
bncede zaman geçmiyor..hele kii regl gününü beklemek.. negatif cıkınca regl gelmek bilmyor falan filann..
ama öyle umutsuz bekleme hiç belli olmaz..en umutsuz olduğun zmanda olur hep bebekler..
İns nisan ayi ugur getirir ayy cokkk sabirsizimmmewt çok ilginçç :)
bncede zaman geçmiyor..hele kii regl gününü beklemek.. negatif cıkınca regl gelmek bilmyor falan filann..
ama öyle umutsuz bekleme hiç belli olmaz..en umutsuz olduğun zmanda olur hep bebekler..
ama bak adetime 10 gün var delircem bel ağrısından..göğüslerim de sızlıo..doktor rahimde çok ama çok minik bi yaran var demişti o mu yapıo acaba ağrıyı??
hadi hayırlısı göğüslerde şişlik belirtilerden biri ama o yara nasıl bişey ki hamileliğine bi zararı yokmu
doktor hamileliğine engel deil dedi..merak etme aynen devam et iki günde bir dedi..ama diom ya bu ay sadece iki kere yaptık..sonuç yine hüsran olcak içime doğuo sanki
olumsuzluk yok
önümüzdeki maçlara bakıcazz
öyle tabiama bi tutarmış bu ay şaka gibi olur yaaaaaaa...o kadar çok istiorum ki onu..
inşallah canm hayrlısı...
öyle tabi tatlım hayırlısı..öğretmenim bi de ben..bu aylarda tutarsa eğer bebek çok süper olcak doğum iznim vsama nasip tabi..
aynı hesaplar içindeyım bende ya inşallah nısan yada mayıs da olursa ıkıncı dönemi kapatırım diye düşünüyorum rabbım hayırlısını versın tabi ama bebeğimle fazla vakıt gecirebilmek için bu ıkı ay önemli:)
ya canım bi de bazen düşünüorum kendi kendime..diorum ki böle hesap yaptığım için mi olmuo acaba diorumsen ne öğretmenisin canım?
evet rehber öğretmenım sen ne öğretmenısın ?:) hesap da mecbur yapılıyor canım ya yaza gelen doğum izni kullanılmıyor eylül ekim kasım a denk gelse dogum bu seferde bebek ek gıdaya gecmeden ayrılma olacak o zaman da sıkıntı mecbur mama vb vermek durumunda kalıcaz o yuzden hesap kıtap yapıyoruz degıl mı ama:)
aynen öyle canım..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş..ben biyoloji öğretmeniyim
inşallah hayırlısı tabi rabbim hepimizin yuzunu guldursun :)aminnnnnnnnnn
Yaa bnm ocaktan beri kist var zatenolmadi bu ay klomen kullandim dun bitti cuma konrtolum var. Bana da spor yap dedi dr ama spor ile ne alakasi var bnde de gobek problemi var ama spor yapasim gelmiyo canm yaaaa
Yumurtanin daha iyi calismasini sagliyor canim ben de bekarkende vardi 1 yil spor yaptim hic birsey kalmamisti ve duzenli regl oluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?