umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

ins devamı gelmez cnm bugun kendını uzdun ondan olmustur annecıgım uzlme dıyodur ıns

İnşallah dediğin gibidir canım. ama karın ağrım var. sanki adet olucakmışım gibi. İnşallah sökülmem. umudumu yitirdim biraz. cuma gününü nasıl bekliycem bilmiyorum. keşke dün doktor tekrar kan tahlili yapsaydı bari yükselme olup olmadığını öğrenirdim ama söylememe rağmen yapmadı. hayırlısı artık.

rabbım tabı kı once hayrlısını versın cnm ama dedıgm gıbı bence uzuldugun ıcın oluyo bıldgım kadarıyla hamısler ılk baslarda zaten adet sancısı gıbı agrı cekerlermıs belkı bebıs ıyıce yerlesıyrdur annnesı yerlesme kanamasıdr uzme kendını

bnde bugun adet sokturcuyu tam 4 gundur kullanıyorum hala tık yok bugun tam 22 gun oldu adetım gecelı beklıyorum bakalım

canım senden ümitliyim ben. İnşallah kan tahlilin bir dahaki sefere yüksek çıkıcaktır. sen umudunu kaybetme. sen ne zaman kotrole gidicen. sonucunu mutlaka yaz.
bu ay ikimizde ne kadar zor günler geçiriyoruz. Allah İnşallah yüzümüzü güldürür canım.

benim oluyordu canım adet olacakmışım gibi,hala ara ara oluyor.kanama da olabiliyor.bu arada bu değerle tabiki kese görünmez,benim 500 çıktı değerim doktor 2000 olunca vajinal gözükebilir dedi.ayrıca 25 ocakta 63 se şuan 200 lerde bişeydir.ben arada hep idrar testi yaptım gittikçe belirginleşti.iin rahat etsin diye sende yapabilirsin.gerçi yükselme oranı idrarda anlaşılmaz diyorlar ama sonuçta değer yükseldikçe çizgi daha çabuk çıkıyor ve daha belirgin oluyor.stress yokkk

haklısın canım. bu aklıma gelmemişti. şimdi eczaneye gidip test alıyım. İnşallah koyu çizgi çıkar. sonucu yazarım.

ıns yuzumuz gulerde bugunlerımıze de gulr gecerız cnm ya 2 gunluk ılacım kaldı oda bıtınce bı hafta dur adetın gelmesse gel dedı zaten adetın gelmesse hamıssındır dedı dunde bı arkadasım aradı ruyamda gordum senı hamıleydın dedı bende anlattım olanları sasırdı 2 ay once memleketten gelmıstı ruyamda tasınıyodunuz dedı bnde yok ole bısey dedım 1 haftaya kalmadan apar topar evımız teslım oldu tasındık dahacok vardı teslım olmasına dunde oyle dıyınce umıtlendım ruyaları genelde cıkar ıns bu seferde cıkmıstır:109:

kızlar kanamam başladı. bebeğim gitti maalesef. ben onu çok istemiştim. yavrum benim karnıma tutunamadı demekki. moralim çok bozuk. idrar testide yaptım geçen günkü tahlilden daha silik çıktı. gzllrgzlnsrn canım İnşallah sende güzel haberler alırız. canım senin için bol bol dua edicem. sonucunu mutlaka paylaş olurmu.

aayyy kıyamam sana üzülmeee bi daha olur nasip değilmiş demek ki :44: hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka elimizden bişi gelmez küçükken düşmesi daha iyi bide olumlu tarafından düşün büyüdükten sonra kaybetmek daha zor inan bana Allah tez günde yine versin bekleyen isteyen bebeklerini kaybedenlere

merhaba arkadaşlar bende ayın 23 de beta hcg baktırdım 71.78 çıktı dr ayın 25 tekrar istedi bu sefer 185 çıktı dr şubat 3 de tekrar gel kesenin o zaman görünmesi gerekiyor dedi inşallah bir sorun yoktur sizce normalmi 5 haftalık dedi dr

:26:ayyyyyyyyy cok uzldm cnm ya valla gzlrm dldu aglycm ck uzldm kımyasal gebelıkmıs galıba:44:rabbım hepımız ıcın hayrlsını vrsn ıns:109:
bnde snn ıcın bol bol dua edcm cnm bak en azından sn de yada esınde bı problem yok cocuk sahıbı olabılıyosunuz bı dahakı sefere rabbım bebısını kucagına almanı nasıp edr :109:
bnde ıns guzel hbr verebılırım sızlere cnm

cnm öncelıkle tbrk edrm rabbm bebısını sag salım kucagına almayı nasıp eder ıns:109:bence normal cunku beta hcgn 2 gun de duzenlı artmıs ama yıne hamıs arkadaslar daha ıyı anlar galıbadarısı basımıza ıns

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak........ eveeet ilk hamişimiz...... TEBRİKLEER

ucrubucrub............3....ocak........ eveeet ikinci hamişimiz.. TEBRİKLEER

Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

eos59....................?.....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

senemkiq...............?.....ocak..... üçüncü hamişimiz .......... TEBRİKLEER

aybükem2008........?.....ocak..... dördüncü hamişimiz........ TEBRİKLEER (insan bir haber verir aşk olsun.)

gzllrgzlnsrn...........6....ocak..... veee altıncı hamişimiz....... TEBRİKLEER

delkarmen............12....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

yavrukartal........14-15..ocak...... veee beşinci hamişimiz... TEBRİKLEER

izmiracle..............16 ocak......... vee onuncu hamişimiz.... ... TEBRİKLEER

öcük....................17....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

yeşim84...............18....ocak..... vee sekizinci hamişimiz...... TEBRİKLEER (kız niye haber vermiyon. aşk olsun.)

gamyoncu............19....ocak..... vee dokuzuncu hamişimiz... TEBRİKLEER

laplace.................?.....ocak..... vee onuncu hamişimiz........ TEBRİKLEER

gamzelal..............21....ocak...... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

okkesa.................21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta

göçmenkuşlar.......21....ocak..... maalesef bebeğimi kaybettim arkadaşlar. umutlar başka aya İnşallah

41zeynep.............22....ocak.....

izmirlipinar...........23....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

skyla...................25....ocak.....

yaseku................25....ocak.....

sensible girl.........27....ocak.....

merylin................28....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

angeloves............31....ocak.....

Eki Görüntüle 335086

bulut81 arkadaşım bat söylersen senide listeye ekleriz. İnşallah tüm hamişlerimiz sorunsuz hamilelik ve kolay doğumlar geçirsin. sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşsun. AMMİİİİN.

Son düzenleme:

canım ben en son geçen ayın 24 de idi bu ayda 20 ocak diyelim :)))

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak........ eveeet ilk hamişimiz...... TEBRİKLEER

ucrubucrub............3....ocak........ eveeet ikinci hamişimiz.. TEBRİKLEER

Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

eos59....................?.....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

senemkiq...............?.....ocak..... üçüncü hamişimiz .......... TEBRİKLEER

aybükem2008........?.....ocak..... dördüncü hamişimiz........ TEBRİKLEER (insan bir haber verir aşk olsun.)

gzllrgzlnsrn...........6....ocak..... veee altıncı hamişimiz....... TEBRİKLEER

delkarmen............12....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

yavrukartal........14-15..ocak...... veee beşinci hamişimiz... TEBRİKLEER

izmiracle..............16 ocak......... vee onuncu hamişimiz.... ... TEBRİKLEER

öcük....................17....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

yeşim84...............18....ocak..... vee sekizinci hamişimiz...... TEBRİKLEER (kız niye haber vermiyon. aşk olsun.)

gamyoncu............19....ocak..... vee dokuzuncu hamişimiz... TEBRİKLEER

laplace.................?.....ocak..... vee onuncu hamişimiz........ TEBRİKLEER

bulut 81...............20....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

gamzelal..............21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

okkesa.................21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta

göçmenkuşlar.......21....ocak..... maalesef bebeğimi kaybettim arkadaşlar. umutlar başka aya İnşallah

41zeynep.............22....ocak.....

izmirlipinar...........23....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

skyla...................25....ocak.....

yaseku................25....ocak.....

sensible girl.........27....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

merylin................28....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

angeloves............31....ocak.....

Eki Görüntüle 335848

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydınnnn.bende hamişim bu ayy:))))))umarım herşey yolunda gider ve herkese nasip olur....çok korkuyorum çünkü ilki gelişmemiş ve alınmıştı.bebişim umarım sımsıkı tutunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…