- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
kızlar ne oluyor bilemiyorum. sanki çamaşırımda bir damla kan lekesi gördüm gibi. korkuyorum. İnşallah devamı gelmez.
ins devamı gelmez cnm bugun kendını uzdun ondan olmustur annecıgım uzlme dıyodur ıns
İnşallah dediğin gibidir canım. ama karın ağrım var. sanki adet olucakmışım gibi. İnşallah sökülmem. umudumu yitirdim biraz. cuma gününü nasıl bekliycem bilmiyorum. keşke dün doktor tekrar kan tahlili yapsaydı bari yükselme olup olmadığını öğrenirdim ama söylememe rağmen yapmadı. hayırlısı artık.
İnşallah dediğin gibidir canım. ama karın ağrım var. sanki adet olucakmışım gibi. İnşallah sökülmem. umudumu yitirdim biraz. cuma gününü nasıl bekliycem bilmiyorum. keşke dün doktor tekrar kan tahlili yapsaydı bari yükselme olup olmadığını öğrenirdim ama söylememe rağmen yapmadı. hayırlısı artık.
canım senden ümitliyim ben. İnşallah kan tahlilin bir dahaki sefere yüksek çıkıcaktır. sen umudunu kaybetme. sen ne zaman kotrole gidicen. sonucunu mutlaka yaz.
bu ay ikimizde ne kadar zor günler geçiriyoruz. Allah İnşallah yüzümüzü güldürür canım.
kızlar kanamam başladı.bebeğim gitti maalesef. ben onu çok istemiştim. yavrum benim karnıma tutunamadı demekki. moralim çok bozuk. idrar testide yaptım geçen günkü tahlilden daha silik çıktı. gzllrgzlnsrn canım İnşallah sende güzel haberler alırız. canım senin için bol bol dua edicem. sonucunu mutlaka paylaş olurmu.
kızlar kanamam başladı.bebeğim gitti maalesef. ben onu çok istemiştim. yavrum benim karnıma tutunamadı demekki. moralim çok bozuk. idrar testide yaptım geçen günkü tahlilden daha silik çıktı. gzllrgzlnsrn canım İnşallah sende güzel haberler alırız. canım senin için bol bol dua edicem. sonucunu mutlaka paylaş olurmu.
merhaba arkadaşlar bende ayın 23 de beta hcg baktırdım 71.78 çıktı dr ayın 25 tekrar istedi bu sefer 185 çıktı dr şubat 3 de tekrar gel kesenin o zaman görünmesi gerekiyor dedi inşallah bir sorun yoktur sizce normalmi 5 haftalık dedi dr
:26:ayyyyyyyyy cok uzldm cnm ya valla gzlrm dldu aglycm ck uzldm kımyasal gebelıkmıs galıba:44:rabbım hepımız ıcın hayrlsını vrsn ıns:109:
bnde snn ıcın bol bol dua edcm cnm bak en azından sn de yada esınde bı problem yok cocuk sahıbı olabılıyosunuz bı dahakı sefere rabbım bebısını kucagına almanı nasıp edr :109:
bnde ıns guzel hbr verebılırım sızlere cnm[/QUOTE/]
çok sağol arkadaşım. sabretmeye çalışıyorum. Allahın dediği olur. bizim elimizden bir şey gelmiyor. güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah.
heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor.hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.
Mugus1980............3....ocak........eveeet ilk hamişimiz...... TEBRİKLEER
ucrubucrub............3....ocak........eveeet ikinci hamişimiz.. TEBRİKLEER
Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah
eos59....................?.....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
senemkiq...............?.....ocak.....üçüncü hamişimiz .......... TEBRİKLEER
aybükem2008........?.....ocak.....dördüncü hamişimiz........ TEBRİKLEER (insan bir haber verir aşk olsun.)
gzllrgzlnsrn...........6....ocak.....veee altıncı hamişimiz....... TEBRİKLEER
delkarmen............12....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah
yavrukartal........14-15..ocak......veee beşinci hamişimiz... TEBRİKLEER
izmiracle..............16 ocak.........vee onuncu hamişimiz.... ... TEBRİKLEER
öcük....................17....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.
yeşim84...............18....ocak.....vee sekizinci hamişimiz...... TEBRİKLEER (kız niye haber vermiyon. aşk olsun.)
gamyoncu............19....ocak.....vee dokuzuncu hamişimiz... TEBRİKLEER
laplace.................?.....ocak.....vee onuncu hamişimiz........ TEBRİKLEER
gamzelal..............21....ocak......sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
okkesa.................21....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta
göçmenkuşlar.......21....ocak.....maalesef bebeğimi kaybettim arkadaşlar. umutlar başka aya İnşallah
41zeynep.............22....ocak.....
izmirlipinar...........23....ocak.....
kpz...................24-25..ocak.....
skyla...................25....ocak.....
yaseku................25....ocak.....
sensible girl.........27....ocak.....
merylin................28....ocak.....
mondschein87......31....ocak.....
angeloves............31....ocak.....
Eki Görüntüle 335086
bulut81 arkadaşım bat söylersen senide listeye ekleriz. İnşallah tüm hamişlerimiz sorunsuz hamilelik ve kolay doğumlar geçirsin. sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşsun. AMMİİİİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?