umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

inş canım dediğin gibiidr çok az bi pembelikti ama daha sonra kahve rengine döndü kanama devam etmiyor 10 gün var daha hastalanmama yani hiç bukadar erken hastalanmamıştımm inş ufak bi zedelenme falandırr gelişmeleri burdan bildiririmm hakkımızda hayırlısıı

inşaalah yaşamam Allah kimseyede yaşatmasın....
yani kasım ayında yaşadığım düşükten sonra hala 28 günde bir olursa bat 14-15 ocak
yani şimdi pek net hesaplayamadım :)

benim için ocak oyıda bitti adetime daha 9 gün var ama hafif hafif pembe akıntılar geliyor belim ve kaısklarımda ğrıyorrr moralimi bozmakta istemiyorum ama artık 9 ay oldu bütün arkadaşalrım hamile çocukları var onları görünce içim sızlıyorr hepsi hiç beklemeden hamile kaldı neden ben kalamıyorum kendime okadr çok dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime özen gösteriyorum yapmadığım denemediğim kür kalmadı artık daha fazla napabilirmmm bilmiyorummm

canım adetine kadar ümit kesme pembe akıntıların belki yerleşme kanamasıdır. daha 9 günün varsa adet olmazsın gibi geliyor bana. tabii senin bünyene bağlı bu. unutmaki Allah ne zaman ol derse o zaman olucak isyan etmeyelim sabredelim. bir gün mutlaka muradımıza ericez İnşallah.

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

OCAK AYI LİSTEMİZ

Mugus1980............3....ocak..... eveeeett ilk hamişimiz TEBRİKLEEEER...

eos59....................?.....ocak..... ???????

yeşim84................? ....ocak..... ???????

sinemkiq...............?.....ocak..... ???????

aybükem2008........?.....ocak..... ???????

delkarmen............12....ocak.....

yavrukartal........14-15..ocak.....

gamzelal..............21....ocak.....

okkesa................21....ocak.....

göçmenkuşlar.......21....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

merylin................28....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

Eki Görüntüle 321606

hadi kızlar bat'larınızı bildirin. hamiş olanlar bildirsin. olmayanlar diğer ay bat'ını yazsın.

Son düzenleme:
slm kızlar lütfen bozmayın moralleri biz 3 yıldır deniyoruz olmuyor 1 kez tüp bebek yaptırdık tutmadı. lütfen böyle yapmayın. umutsuz olmayın. benim bat 4 ocaktı hala olmadım gebelik testi de yapmaya korkar oldum artık. ovulasyon testinde yumurtlama görünmüyordu. ya geç kaldım teste yada bu ayı es geçtik

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

OCAK AYI LİSTEMİZ

Mugus1980............3....ocak..... eveeeett ilk hamişimiz.......... TEBRİKLEEEER...

ucrubucrub............3....ocak.....eveeeett ikinci hamişimiz....... TEBRİKLEEEER

Anatolya20............4....ocak.....BEKLEMEDE..........................hayırlı haberler bekliyoruz.

skyla...................25....ocak.....

Eki Görüntüle 322251

Son düzenleme:

OCAK AYI LİSTEMİZ

Mugus1980............3....ocak..... eveeeett ilk hamişimiz.......... TEBRİKLEEEER...

ucrubucrub............3....ocak.....eveeeett ikinci hamişimiz....... TEBRİKLEEEER

Anatolya20............4....ocak.....BEKLEMEDE..........................hayırlı haberler bekliyoruz.

skyla...................25....ocak.....

nursesila..............30....ocak.....

Eki Görüntüle 322524

Son düzenleme:
eos59, yeşim84, sinemkiq ,aybükem2008 kızlaaaar durumunuz nedir. bildirin günclleme yapalım. hadi İnşallah sırayla hamiş yazarız listeye. :79: :79:

inş. hepimiz için ocak ayı hayırlı olur ve hamile kalırız bu arada hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırlar inş. bebeklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…