umudumuz ocak ayı diyenler

iden hoşbulduk bu arada
kızlar ben yarın kadın doğuma gidiyorum ilk defa gitcem ömrümde biraz endişeliyim ama bi genel kontrolden geçmek istiyom bakalım herşey yolunda mı rahimde yumurtalıklarda..allah korusun kist vs varmı bi baktırayım diyorum.hamile kalmayı da düşünüyom zaten ön kontrol iyi olur dedim.bu arada evleneli 13 ay oldu 2 aydır falan korunmuyoruz.

tabiki git canım iyi olur kontrol çocuk düşünmesen bile senede bi gitmekte fayda var...Smear testi fln yapıolar evli bayanlara her sene..
ben evleneli 18 ay oluo 6 aydır çocuk istiyoruz..Ama olmuyo :)) Gittim doktora iki defa hiç bişey yok çok şükür bakalım bu ay ovulasyon testi ile denedik..Sonuç ne olucak 10 gün sonra görücez.. Allahım hayırlı haberler almak nasip etsin yeni yılda hepimize....

Eğer olmazsa adetimin ikinci günü hormon testi yaptırcam bide eşim sperm testi yaptırcak...İnşallah gerek kalmadan evlat sahibi oluruz.

günaydın kızlar..
Benim de umutlar ocak ayına kaldı..Bat 29 aralık ama belirtiler çok net ben gelicem diyo
Artık ocak ayı için çalışıcaz :) dilerim 2012'in ilk ayı bize şans getiri ve bol bol hamile haberi alırız

İnşallah yanılıyosundurda gelmezsin aramıza
Bebişin senle olsun yeterki,isterse topiğimiz boş kalsın umrumda diilll
Değilsede üzülme hep beraber çalışıp görcez :)))

Bnesra 27 Aralık
arwen10_19 1 Ocak
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
ggmin 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak
Senemciq 7 Ocak
Nergis123 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
nvcvn 11 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
delkarmen 13 Ocak
fdeda 14 Ocak
cipskolam 15 Ocak
saranhaeyo 17 Ocak
beklenti 17 Ocak
sedosumm 22 Ocak
dilekce61 24 Ocak
ruhsar_86 29 Ocak

kızlar merhaba.beni de alın aranıza...bende ocak Ayı için umut doluyum..bat 13 ocak ama inşallah olmam..yaşım 29 4 yıllık evliyim.7 aydır istiyoru ama olmuyo.inş bu ay tutar...

inşallah canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
ya kızlar ben bu gunlerde bı garıbım.gecen hafta yogun mıde bulantısıyla gecti.sigaradan tiksindim günde 10-12 içiyodum 3-4 içiyom gecen haftadan beri.bu hafta da biraz biraz var bulantı ama daha iyi.
ve 10 gündür geceleri en az 2 kere kesin uyanıyorum biri wc biri de kabuslardan dolayı.şu hamilelik işini çok mu takıom artık bilmiyom ki.dün gece de tombiş mi tombiş bir kız bebek aldım kucağıma kimsesizmiş evlatlık almışım.
bugün de aşırı bir gaz var karnım resmen acıyo pantolon falan acayıp sıktı bugun.adete de 3-4 gün kaldı ayın 21inde kan testi yaptırmıştım o bulantılardan sonra betahcg <1.20 negatif çıktı ama çok erkendi gebelik olsa bile 3-4 gunluk falan olmalı ondan çıkmamıştır diye umutlanıp duruyom
göğüslerde falan hiç belirti yok başka

walla bendede akşamları var mide tuhaflığı :))) Psikolojik olarak daha çok düşündüğümden heralde yesem yemek istemiorum başlasam baya baya yiyorum sofradan kalkıorum midem yine bi tuhaf....
adet olcak gibi batmalar başladı ama Ocak 5 i bekliyorum....tutunmuş olsa bugün yumurtlamamdan tam bir hafta geçti... 31 Aralık sabah test yapsam belli olurmu acepp :)))
Evde boşta duran 6 tane testim var yapmıyım diyorum ama kesin onlar bana batacak bende gidip test yapıcam vede negatif çıkıcak :)))
bu ay olmazsa test yaptırcaz bakalım bide öyle sorun varmı yokmu görelim....
iki defa altan muayne oldum çok şükür kist fln görünmedi yumurtlamışsın dedi ikisindede adete yakın gitmiştim..
Bakalım haktan hayırlısı...

slm kızlar bende bu yollardan çok geçtim umutla çok bekledim mücadelem tam 3 yıl sürdü...ama ben bu mücadelyi kazandım kısmetse ocak 15de 1 yaşına girecek kızıma kavuşarak kazandım...umarım sizin mücadeleniz benimki kadar uzun sürmez...ama çok çabalayınca hiç ara vermeden 2. bebeğimide kucağıma almak istiyorum...umarım rabbim bu defa çok aratmadan verir kuzumu bana...sakın umudunuzu kaybetmeyin...

Son düzenleme:
iden benide listene eklermisin 15 aylık evliyiz 15 gündür düşünüyoruz 24 ocak adet günüm inşallah hepimiz bir an önce çocuk sahibi oluruz.

ses seda yok nerdesiniz?
bugun doktora gittim malesef gebelik yok

Canım kimse gelip gitmiyo...
Çok üzüldüm ama merak etme umut bitmiş değil sağlıklı olduğumuz sürece bebişlerimizde olacak...

iden benide listene eklermisin 15 aylık evliyiz 15 gündür düşünüyoruz 24 ocak adet günüm inşallah hepimiz bir an önce çocuk sahibi oluruz.

Eklerim canım.ilk denemen şimdi sende heycan çoktur ama olmazsada üzülme...Bizim 6 ay bitio hala yok :))

İnsanlar seneler sonra kavuşuyoo...Sabredip bekle hiççç ayrıntılara belirtilere takılmaaa

ses seda yok nerdesiniz?
bugun doktora gittim malesef gebelik yok

Canım kimse gelip gitmiyo...
Çok üzüldüm ama merak etme umut bitmiş değil sağlıklı olduğumuz sürece bebişlerimizde olacak...

Eklerim canım.ilk denemen şimdi sende heycan çoktur ama olmazsada üzülme...Bizim 6 ay bitio hala yok :))

İnsanlar seneler sonra kavuşuyoo...Sabredip bekle hiççç ayrıntılara belirtilere takılmaaa

Bnesra 27 Aralık
arwen10_19 1 Ocak
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
ggmin 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak
Senemciq 7 Ocak
Nergis123 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
nvcvn 11 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
delkarmen 13 Ocak
naz034 13 Ocak
fdeda 14 Ocak
cipskolam 15 Ocak
saranhaeyo 17 Ocak
beklenti 17 Ocak
sedosumm 22 Ocak
dilekce61 24 Ocak
istanbulizmir 24 Ocak
ruhsar_86 29 Ocak

iden gerçekten çok heyecanlıyım 10 gündür bu siteye devamlı takip ediyorum yumurtanın çatladığı kendim test yapmadan anlayabilirmiyim diye araştırıyorum şuan genel 12-14-15-16 günlerde ilişkiye girin diyorlar ama bazı bayanların daha genç veya erken çatlıyormuş senin bilgin varmı kendimiz anlıyormuyuz vucudumuzda o donem değişiklik oluyor mu?

Benim deli gibi kasık ağrım oluyo.Çok net farkediorum ama gittigidiyorda 30 tane yumurtlama tesi 10 tane gebelik testi 30 TL fln civarı onlardan al istersen.Garanti olur senin için..
Ben bu ay 5 tane aldım kasık ağrımın olduğu gün testi yaptım baktım gerçekten yumurtluyorum bende hemen kuluçkaya yattım

bende alayım kuluçka zamanını kaçırmayayım:))))))))))

biz adet bittiği günden beri iki günde bi çalışıoduk 19 unda çalıştık 20 si test pozitifti yumurtluyomuşum 20 si çalıştık 22 sabah 22 akşam artık bu ay olmazsa hakkaten var bişi dicem

biz adet bittiği günden beri iki günde bi çalışıoduk 19 unda çalıştık 20 si test pozitifti yumurtluyomuşum 20 si çalıştık 22 sabah 22 akşam artık bu ay olmazsa hakkaten var bişi dicem

inşallah hamile kalmısındır bu ay cnm benim...

Selam kizlar lutfen benide ekleyin listeye Bat 24 OCak, aralik ayi sonuk gecti ama ocak ayinda insallah sevinclerin en buyugunu yasariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…