- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
iden hoşbulduk bu arada
kızlar ben yarın kadın doğuma gidiyorum ilk defa gitcem ömrümde biraz endişeliyim ama bi genel kontrolden geçmek istiyom bakalım herşey yolunda mı rahimde yumurtalıklarda..allah korusun kist vs varmı bi baktırayım diyorum.hamile kalmayı da düşünüyom zaten ön kontrol iyi olur dedim.bu arada evleneli 13 ay oldu 2 aydır falan korunmuyoruz.
günaydın kızlar..
Benim de umutlar ocak ayına kaldı..Bat 29 aralık ama belirtiler çok net ben gelicem diyo
Artık ocak ayı için çalışıcaz :) dilerim 2012'in ilk ayı bize şans getiri ve bol bol hamile haberi alırız
tabiki git canım iyi olur kontrol çocuk düşünmesen bile senede bi gitmekte fayda var...Smear testi fln yapıolar evli bayanlara her sene..
ben evleneli 18 ay oluo 6 aydır çocuk istiyoruz..Ama olmuyo :)) Gittim doktora iki defa hiç bişey yok çok şükür bakalım bu ay ovulasyon testi ile denedik..Sonuç ne olucak 10 gün sonra görücez.. Allahım hayırlı haberler almak nasip etsin yeni yılda hepimize....
Eğer olmazsa adetimin ikinci günü hormon testi yaptırcam bide eşim sperm testi yaptırcak...İnşallah gerek kalmadan evlat sahibi oluruz.
inşallah canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
ya kızlar ben bu gunlerde bı garıbım.gecen hafta yogun mıde bulantısıyla gecti.sigaradan tiksindim günde 10-12 içiyodum 3-4 içiyom gecen haftadan beri.bu hafta da biraz biraz var bulantı ama daha iyi.
ve 10 gündür geceleri en az 2 kere kesin uyanıyorum biri wc biri de kabuslardan dolayı.şu hamilelik işini çok mu takıom artık bilmiyom ki.dün gece de tombiş mi tombiş bir kız bebek aldım kucağıma kimsesizmiş evlatlık almışım.
bugün de aşırı bir gaz var karnım resmen acıyo pantolon falan acayıp sıktı bugun.adete de 3-4 gün kaldı ayın 21inde kan testi yaptırmıştım o bulantılardan sonra betahcg <1.20 negatif çıktı ama çok erkendi gebelik olsa bile 3-4 gunluk falan olmalı ondan çıkmamıştır diye umutlanıp duruyom
göğüslerde falan hiç belirti yok başka
ses seda yok nerdesiniz?
bugun doktora gittim malesef gebelik yok
iden benide listene eklermisin 15 aylık evliyiz 15 gündür düşünüyoruz 24 ocak adet günüm inşallah hepimiz bir an önce çocuk sahibi oluruz.
ses seda yok nerdesiniz?
bugun doktora gittim malesef gebelik yok
iden benide listene eklermisin 15 aylık evliyiz 15 gündür düşünüyoruz 24 ocak adet günüm inşallah hepimiz bir an önce çocuk sahibi oluruz.
iden gerçekten çok heyecanlıyım 10 gündür bu siteye devamlı takip ediyorum yumurtanın çatladığı kendim test yapmadan anlayabilirmiyim diye araştırıyorum şuan genel 12-14-15-16 günlerde ilişkiye girin diyorlar ama bazı bayanların daha genç veya erken çatlıyormuş senin bilgin varmı kendimiz anlıyormuyuz vucudumuzda o donem değişiklik oluyor mu?
bende alayım kuluçka zamanını kaçırmayayım:))))))))))
biz adet bittiği günden beri iki günde bi çalışıoduk 19 unda çalıştık 20 si test pozitifti yumurtluyomuşum20 si çalıştık 22 sabah 22 akşam artık bu ay olmazsa hakkaten var bişi dicem
inşallah hamile kalmısındır bu ay cnm benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?