umudumuz ocak ayı diyenler

senin kaç aydır olmuyo canım bebek

walla evlendim evleneli biz hiç korunmadık 1,5 senelik evliyim dr gittik hiçbir sorun yok dedi tahliller temiz çıktı bidahaki gidişimizde eşimede bakacaklar bakalım dr. gittiğimde 10 aylık evliydim 1 1,5 sene olmadan tedaviye başlamayalım bekleyelim dedi bakalım bu ay son olmazsa şubatta tekrar gitmeyi düşünüyorum cnm sen kaç yıllık evlisin bide yaş kaç?

ben 5 aylık evliyim canım 3 aydır korunmuyoruz olmadı kontrol amaçlı doktora gittim rahimde yumurtalıklarda bi sorun yok dedi bu 4.ayımız bakalım hayırlısı

hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun cnm inş. yeni yılda göbüşlerimizde bebişlerimiz olur isteyen herkese ve bizlerede eli ayağı düz aklı dengesi yerinde evlatlar nasip eylesin Rabbim AMİN.

hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun cnm inş. yeni yılda göbüşlerimizde bebişlerimiz olur isteyen herkese ve bizlerede eli ayağı düz aklı dengesi yerinde evlatlar nasip eylesin Rabbim AMİN.

amin inş.ben 24 yaşını bitirdim 25 oldum senin yaş kaç

Ayy klar yaa bende 3 senedir deniyoorum sonuc 1 tane dis gebelik cok zor gunler atlattim insallah bu sefer tutturabilirim tam yumurtlama gunumdeyim hayirlisi hepimizin hakkonda hayirlisi olur insallah kizlar

:26: beni listeye ekler misiniz? Bat 14 ocak çok heyecanlıyım :)

Arkadaşlar merhabalar.Aranıza yeni katıldım..Biz de bu ay bebek için çalışmalara başlıcaz..çok istiyorum yaaa..yalnız şöyle bir sorun var :eşimle aynı ilin farkı ilçelerindeyiz bu nedenle de sadece hafta sonlarımız var..ve sanırım bu sebeple bebek ihtimali azalıyor..çünkü yumurtalama dönemim hafta içine denk geliyor.inşallah çok beklemeyiz..ayrıca ben de polikistik over var.yalnız adetlerim çok düzenli ve kilo sorunum yok..doktorum problem olmadığını söylüyor..çok endişeliyim..ayrıca listeye beni de eklerseniz sevinirim.. Bat'ım 28 ocak..

Hayırlı akşamlar herkese, sevgili dostlar...birkaç haftadır internete giremiyordum. Ama döndüm...listede varım. Bat'ımı 5 ocak demiştim. Ama gecen ay 6 aralıkta adet olmuştum. 28 günde bir oluyorum ve aralık 31 çekince, aslında bat'ım 3 ocaktı. Garanti olsun diye 5 dedim..3 ünde ve 4 ünde tertemizim..olmadım..eğer becerebilirsem, size ekte idrar testimi göstermek istiyorum...açık pembe bir çizgi belirdi. Ama hala güvenemiyorum, kasıklarım da batıyor...ahh allahım ahh...yarabbim, nasip olacak mı acaba?Eki Görüntüle 321159

Tebrikler arkadaşım hamişsin. Seni umudumuz ocak ayı..buyrun topiğimdeki listeme ekliyorum. Hayırlı olsun. Doktora gitte güzel haberlerini alalım.

Teşekkür ederim arkadaşım...bu sabah kan testi yaptırdım..gecikmemin 3. sabahıydı..135 çıktı..nasip:))

canım İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

mügecım tebrkıler darısı basımıza bende ctsye beklıyorum umarım gelmezse salı test yapıcam ınsallah

şekerler Sonucum 50.68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…