umudumuz ocak ayı diyenler

Benimde 1 hafta var :))) Bel ağrısı ve kasıklarımda sızlamalar oluyor bende, arada baş dönmesi de var... Sabretmeye çalışıyorum umarım bebeğim benimledir :)))

Benimde 1 hafta var :))) Bel ağrısı ve kasıklarımda sızlamalar oluyor bende, arada baş dönmesi de var... Sabretmeye çalışıyorum umarım bebeğim benimledir :)))

inşşş öyledirrr... bir defa düşük yapmıştım ondada hiçç belirtim olmamıştıı...korkuyorummm

walla kızlar benim hafiften akıntı olarak başladı adetim..Sökülsede yarın gitsem tahlillerimi yaptırsam
yolumuza bilnçli baksak diye bekliyorum..
Sizin içinde hayırlısı olur inşallah bu ay son olur bebeişleriniz sizinledir. inş.

mrb kızlar bat ım 21 ocak.benide ekleyin lutfen
bu ay yeni başladık çalışmalara bismillah
yumurtlama tarıhlerini bilmiyorum.o yuzden gün aşırı ilişkiye basladık
adetlerim düzensiz ama. her ay 1 hafta falan atıyor ileriye :26:
inşallah ilk aydan tutar

merhaba kızlar benide eklermisiniz listeye benimde bat 25 ocak bizde 3 aydır deniyoruz ama tutmadı bu ay tutar inş.

eklerim kızlar ne demek :)) Ama isteyen birisi varsa listeyi o yapabilir :) Ben umudumuz Şubat ayına terfi ettim

Bnesra 27 Aralık Kırmızı kart
arwen10_19 1 Ocak Kırmızı kart
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
ggmin 3 Ocak
eknhnifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak Kırmızı Kart
Senemciq 7 Ocak
Nergis123 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
nvcvn 11 Ocak
yesil33 11 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
delkarmen 13 Ocak
fdeda 14 Ocak
cipskolam 15 Ocak
saranhaeyo 17 Ocak
beklenti 17 Ocak
sedosumm 22 Ocak
İstanbulizmir 24 Ocak
dilekce61 24 Ocak
krdy 25 Ocak
kpz 25 Ocak
Azoo 28 Ocak

Son düzenleme:

senin 7 ocakmış erken gelmiş kırmızılar

senin 7 ocakmış erken gelmiş kırmızılar

5 ti aslında ama ben en kötü ihtimali yazmıştım .3 ünde geldi

ya senin tutmadımı bu ay üzüldüm kaç aydır deniyorsunuz

bende üzüldüm ama yapcak bişi yok.7. Aya girdik yarın gidip hormon testlerini yaptırcam.Bakalım kısmetimizde ne varsa onu yaşıycaz..

öyle canım ya hayırlısı hakkımızda bizde 3 aydır deniyoruz olmadı bu 4.ayımız

seninle bat aynı gün inş.hamiş kalırız bu ay

inş. kalırız bu ay şafakdaşım ben bu ay incir kürünüde uyguluorum bakalım faydasını görebilecekmiyim gerçi kilo olarak geri dönmeye başladı ama bebişler için değer denemekte fayda var die düşünüyorum

ya kızlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum benim adet kanamam çok kısa sürüyor 2 gün tam anlamıyla geliyor 3. gün damla şeklinde gün boyu birkaç damla anca 4 de kesilio sizce bu normal mi çevremdeki herkesin 6-7 gün olduğunu duyoyorum dr kontrolüne gittiğimde hormon testinde çıkar demişti onuda henüz yaptırmadık beklemedeyiz şubata kadar nette araştırdım 2 gün normal dio ama acaba benim sorunum bu yüzden olabilir mi??????????????

senin kaç aydır olmuyo canım bebek

olabilir herkesin farklıdır benmde ilk 3 gun yogun ama sorasında 8.güne kadar damla leke şekilde bekleki bitsin:)) sen doktoruna sor eniyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…