umudumuz ocak ayı diyenler

selam kızlar..ben kendimi anlayamıyorum ha...adetin 14. günündeyim.ovulasyon testi yaptım yine negatif.. ama gecen döngümde 11. gün pozitif görmüştüm.bu kadar degişiklik olur mu?gün aşırı çalışıyoruz ama denilenin aksine 12-14-16 degilde 11-13-15 günler çalışıyoruz.inş tutar..yarın pozitif görsem 16. gün yumurtlamış olacam..her ay farklı..testler iyi oluyo..inşallah çokkkk hamiş çıkar buradan

Bnesra 27 Aralık
arwen10_19 1 Ocak
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
ggmin 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak
Senemciq 7 Ocak
Nergis123 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
nvcvn 11 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
delkarmen 13 Ocak
naz034 13 Ocak
fdeda 14 Ocak
cipskolam 15 Ocak
saranhaeyo 17 Ocak
beklenti 17 Ocak
sedosumm 22 Ocak
dilekce61 24 Ocak
istanbulizmir 24 Ocak
eymen-berat 24 Ocak
ruhsar_86 29 Ocak

naz034 canım testlerden yapmaya devam et ama o çift çizgiyi görene kadarda iki günde bii ilişki öneriolar.Walla ben 16. gün yakaladım çift çizgiyi 15. gün 16.gün 18.gün sürekli çalışma Artık bıktım valla saçlarım kurumuyo hiç

teşekkürler bni de eklemişsin listeye:) ii dilekleriniçin çok saol bugün bat günü henüz gelen giden yok :9inş gelmez die dua ediyorum sabahtan beri.....sanırım asıl bundan sonra beklemek daha zor :)

teşekkürler bni de eklemişsin listeye:) ii dilekleriniçin çok saol bugün bat günü henüz gelen giden yok :9inş gelmez die dua ediyorum sabahtan beri.....sanırım asıl bundan sonra beklemek daha zor :)

Ayyyy gelmesin onlar kışkış onlaraaaa :))))

iden ilk ayım olmasına göre çok sabırsızım bir önce kritik dönem gelse çalışmalar yapsak ve bebişim olsa çok sabırsızm...

canım, benim yumurtlamama göre 12 ocak ama sen yine de 14 ocak olarak eklersen beni çok mutlu olurum

selam kızlarr;;
bata son 6 gün.Yarın sabah test yapsam mı acaba?off ya böyle sıkıntı yaparsam yine olmayacak sanırım.çok isteyince olmuyomuş ya..:2::2: bata 5 gn varken bazı arkadaşlarımda silik çizgi çıkmıştı.Bİ umut....:18::18:

Bnesra 27 Aralık
arwen10_19 1 Ocak
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
ggmin 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak
Senemciq 7 Ocak
Nergis123 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
nvcvn 11 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
delkarmen 13 Ocak
Aleyyna 14 Ocak
fdeda 14 Ocak
cipskolam 15 Ocak
saranhaeyo 17 Ocak
beklenti 17 Ocak
sedosumm 22 Ocak
dilekce61 24 Ocak
ruhsar_86 29 Ocak

eknhanifsay canım ben yaptım 31 Aralıkta belki yeni yıl hediyesi olur die ama malesef :))) Bakalım adetin gelmemesinibekliyorum :))

Şimdi Türkiyedeyim 28. aralıkta oldum hiç gecikmezdi 1 hafta öncesi olurdum test yapamadan kırmızıları gördüm

Şimdi Türkiyedeyim 28. aralıkta oldum hiç gecikmezdi 1 hafta öncesi olurdum test yapamadan kırmızıları gördüm

malesef önümüzdeki aylara bakacağız

Hala umudunuz ocak ayı kızlar.Bu ayı çok iyi değerlendirmeniz lazım.
Ovualsyon testi alın gittigidiyordan fln orda uygun oluyo.
Her gün aynı saatte testi yapın ama ilk idrarla olmıcak vede son iki üç saat sıvı almamış olcaksınız.
etkili oluyo diyolar bende bu ay denedim bakalım kısmet işe yaradımı
istanbulizmir Yanlışlık olmuştur canım kusurabkam düzeltiyorum hemen

Bnesra 27 Aralık Kırmızı kart
arwen10_19 1 Ocak Kırmızı kart
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
ggmin 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak
Senemciq 7 Ocak
Nergis123 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
nvcvn 11 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
delkarmen 13 Ocak
fdeda 14 Ocak
cipskolam 15 Ocak
saranhaeyo 17 Ocak
beklenti 17 Ocak
sedosumm 22 Ocak
İstanbulizmir 24 Ocak
dilekce61 24 Ocak

Az önce hastane ziyaretinden geldim en samimi arkadasim dogum yapti dün, cok sükür bebegini 6 yildan sonra kucagina aldi ve ben de onlari izlerken insallah birgün bu mutlulugu yasarim diye icimden gecirmedim desem yalan olur. Herseyin hayirlisi olsun insallahhhhhh........ Bu listedeki hatunlardan mutlu mutlu haberler aliriz insallah ya

Son düzenleme:
ben de listeden çıkmışım.. :-( neyse ....

ya gerçekten kusurabakmayın ben en son yazdığımı kopyalıyorum yenileri ekliyorum ama demekki arada atladıklarım oluyo yeni listeyi kopyalamıorum heralde..Özür dilerim

ya gerçekten kusurabakmayın ben en son yazdığımı kopyalıyorum yenileri ekliyorum ama demekki arada atladıklarım oluyo yeni listeyi kopyalamıorum heralde..Özür dilerim

beni de yaz benide 28 ocak

merhaba kızlar bende umudumuz kasım umudumuz aralık gezdim ama umudumu kaybetmedim umudumuz ocağa geldi sıra
inşallah umudumuz şubata kalmazda hamiş oluruz sağlıkla kızlar benim bat 11 ocak

kızlar bugun beklenenlerden haber yok ınsallahta dokuz ay boyunca olmaz...beklemelerdeyım...:18:

Bnesra 27 Aralık Kırmızı kart
arwen10_19 1 Ocak Kırmızı kart
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
ggmin 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak Kırmızı Kart
Senemciq 7 Ocak
Nergis123 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
nvcvn 11 Ocak
yesil33 11 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
delkarmen 13 Ocak
fdeda 14 Ocak
cipskolam 15 Ocak
saranhaeyo 17 Ocak
beklenti 17 Ocak
sedosumm 22 Ocak
İstanbulizmir 24 Ocak
dilekce61 24 Ocak
Azoo 28 Ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…