UMUDUMUZ TEMMUZ AYI :) meleklerimizi beraber bekleyelim,dertleşelim !

pinarsnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
466
114
133
haziranında kırmızılarla geçmesiyle yeni umudum temmuz ayı artık...ne gibi kürler uyguladınız hamile kalmak için neler yapıyoruz ne sorunlarımız var paylaşalım beraber konuşup beraber bekleyelim..

önce ben anlatıyım dört denemede 2 kimyasal düşüğüm oldu.temmuz son denemem olucak malesef eşim psikolojimin bozuldugunu düşünüyo ara verelim temmuzdan sonra dedi.bende bu ay soğan kürü uygulamayı düşünüyorum çnkü enfeksiyonumda var sizin ne gibi sorunlarınız var neler hissediyorsunuz paylaşalım dertleşelim

Benimde 10.ayım olacak bu her ay kırmızıları gördükten sonra biraz hayalkırıklığı oluyor ama Allahtan hiç umudumu kesmedim zamanı var demek ki. Ramazan bereketli bi ay ve inşallah bizimde bebeklerimiz bereketle gelecek canım :)

şu soğan küründen çok umutluyum açıkcası yazanlar hep o ay hamile kaldım diyor tabi nasip.düşüğünüz oldumu herhangi bir tedavi görüyomusunz

Bende sogan kuru uuyguladim bir ay hamile kalamadm ama adetim gecikiyodu gecikmmedi o ay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

temmuzdan umutlu ,yeni başlangıçlar yapan kmse yok herhal :) dertleşelim dedik ama

Ben umutluyum temmuzdan
Suan adet donemimdeyim. Oglumun ni kardeşi olsun cok istiyorum hayirlisi artik.
Rabbim isteyen herkedon gonlune gore versin.

şu soğan küründen çok umutluyum açıkcası yazanlar hep o ay hamile kaldım diyor tabi nasip.düşüğünüz oldumu herhangi bir tedavi görüyomusunz

Tedavi şöyle gördük eşime ilaç verdiler 4 ay kullandı değerlerinde artış oldu 6 ay daha olmazsa dr aşılamaya geçelim dedi bizde zamana bıraktık :) Soğan kürü bende yaptım geçen ay ama çok tansiyonumu düşürdü bu ay yapmadım zaten bi sıkıntıda yok benim yumurtalarda :))))

Kızlar rabbim gönlünüze göre verir inşallah bebişlerinize kavuşursunuz.yazdıklarınızı okuyunca yorum yapmadan geçemedim.daha öncede yazmıştım hamile kalma hikayemi.benim sizlere nacizane tavsiyem kafaya takıp stres yapmamanız.biliyorum söylemesi basit yapması zor ama gerçektende öyle.banada komik geliyodu psikolojiyle stresle falan ne alakası var diyodum yazıları falan okuyunca.3 yıl hiç sebepsiz hamile kalamadım.her ay acaba diyodum ve hooop kırmızılar gelmişşş oluyodu.ne kocakarı yöntemleri denedim, hele yaptığım gebelik testlerinin haddi hesabı yoktu.en sonunda vazgeçtim.demekki rabbim istemiyo dedim.başka şeylere yöneldim.unutmuştum artık bebeği falan derken hamile olduğumu öğrendim.ha size vazgeçin demiyorum tabiki.kafanızı dağıtacak sizi meşgul edecek başka bir şeyler bulun.beyninizi boşaltın, kendinize gelin. Yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum.bende etrafa belli etmesemde çok yıpranmıştım.neyse çok uzattım başınızı şişirdim.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız :)

Ben umutluyum temmuzdan
Suan adet donemimdeyim. Oglumun ni kardeşi olsun cok istiyorum hayirlisi artik.
Rabbim isteyen herkedon gonlune gore versin.

amin inşallah:) hadi bkalım temmuz sonunda birsürü hamiş haberlerimizi alırız inşallah.bende adet dönemimdeyim şuan

daha başlamadım bende küre.inşalllah Allah nasip eder hayırlısıyla:)

haklısınız valla...aslında bende takmıyordum hatta olsun dye ugraşmıyordum ama bu düşük beni çok etkiledi o yüzden strese giriyorum galiba.dediğinizi unutmıcam 3 sene az değil tbiki demekkii rahat olmak lazım

İnşallah eder ramazan ayı bereket ayıdır :) Eşine de bişeyler yediriyor musun keçiboynuzu e vitamini falan :)

yedircemde üstüne gitmeye korkuyorum :) çok taktığımı düşünüyo ztn ara verelim kendine gel diyo en iyisi hiç bulaşmamak ona çaktırmıyorum.ben bebeğe üzülüyorum o bana üzülüyo bi garip

Hımmm durumu anladım o zaman evet fazla üstüne gitmene gerek yok :) Çok takmamak lazım doğruda öyle olmuyor işte her zamanda :) Tatil iyi geliyor ama fırsatınız varsa tavsiye ederim :)

Hımmm durumu anladım o zaman evet fazla üstüne gitmene gerek yok :) Çok takmamak lazım doğruda öyle olmuyor işte her zamanda :) Tatil iyi geliyor ama fırsatınız varsa tavsiye ederim :)

ah keşk fırsat olsa eşim jandarma bide üstüne göreve gönderdiler bizi elimiz kolumuz mahkum.şu durumda çalışma yapmaya bile moralimiz yok ztn

ah keşk fırsat olsa eşim jandarma bide üstüne göreve gönderdiler bizi elimiz kolumuz mahkum.şu durumda çalışma yapmaya bile moralimiz yok ztn

Çalışmayı hiç sorma zaten artık görev gibi oldu robot olduk resmen bazen zor geliyor ama kendimi zorluyorum böyle garip bişey yaşıyoruz bebiş için

Çalışmayı hiç sorma zaten artık görev gibi oldu robot olduk resmen bazen zor geliyor ama kendimi zorluyorum böyle garip bişey yaşıyoruz bebiş için

belkide bu yuzden olmuyo ayıptır söylemesi kendimiz için değilde sadece bebek içinmiş gibi ilişkide bebeği düşünmekten bi halt anlayamıyorm ztn

belkide bu yuzden olmuyo ayıptır söylemesi kendimiz için değilde sadece bebek içinmiş gibi ilişkide bebeği düşünmekten bi halt anlayamıyorm ztn

Evet kafaya taktıkça hormonlar kesinlikle etkileniyor o yüzden hep rahat olmak lazım dyorlar da yapabilen kim Ben geçen hafta izindeydim bi yere gitmedik ama kafamı toparladım en azından o bile iyi geldi şimdi adete 10 gün var ne olacaksa kısmet artık fazla bi beklentim yok şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…