UMUDUMUZ TEMMUZ AYI :) meleklerimizi beraber bekleyelim,dertleşelim !


Sanki biz istemiyoruz diyorlar ki (özellikle kayınvalidem görümcelerim falan):

Kaynanam diyor ki falanca komşu sordu onlar tembeller zor olur bebekleri dedim
Görümcemin biri zıbın fotoğrafı gösteriyor yeğenime bunu alacam
Öteki arkadaşının çocuğunun resmini gönderiyor ben de bundan istiyorum... (çok istiyorsan evlen de kendin yap dememek için zor tuttum kendimi )
Ay kaynım bile ben amca olmak istiyorum diye laf gönderiyor. Dururmumu da biliyorlar onların bulunduğu şehirde kürtaj ve ameliyat oldum

Ya Sabır çekmekten evliya olcam nedeyse... töbe töbeee
 

Bi de bile bile böyle yapmaları yanlış benimkiler en azından bilmiyorlar hayırlısı diyorum sadece söylemedim olmadığını falan. Ama seninkiler bilerek üstüne geliyor haklı olarak sende bunalıyorsun keşke daha anlayışlı olabilseler ama bizim açımızdan bakmaları zor tabi yaşamayan bilemez çünkü.
Batına ne kadar var peki
 

Temmuz 13... Daha yumurtlama günüm gelmedi. Ben de ovulasyon testi yapıyorum. İnşallah bu ay yakalayacam kocayı da ayarlayabildik mi tamamdır bu iş

Şaka bi yana kısmet yaa napalım vaktini bekliyor. olup da geri kaybedeceğime geç olsun gitmesin diyorum... Daha evvel ovulasyon testi yapmış mıydın? Ben geçen ay denedim ama yumurtlama günümde kocam şehir dışında seminerdeydi tutturamadık
 

Benimde 6 temmuz :) Ben bu ayda yakaladım haftasonu çatladı zaten ağrı da yapıyor ordan da anlıyorum çatladığını. Geçen ay başladım işte testi yapmaya geçen ayda aynı gün olmuştu bu ayda aynı günde oldu değerlendirdik bakalım artık olduysa olmuştur :) Eşim ne zaman yapalım desem tamam diyor ama artık görev gibi oldu bişey anlamıyorum yani bazen zorla bile oluyor çalıştığım için yorgun oluyorum zaten 2 günde bir zor oluyor :)
 

Aynen bacım yaa.. görev gibi oldu :) İnşallah güzel haberlerini alırız seninki baya yaklaşmış. Aslında en zor olanı da bu bekleyiş haa ömrümüzden ömür gidiyor
 
Size sabah sabah güzel dilekler vermek istedim Mayıs'ta düşük yaptım tüm ümidimi kestim ben ümidimi kesmişken Haziran'da 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani düşükten hemen sonra . Size söylemek istediğim asla umudunuzu yitirmeyin Rabbim hayırlısını versin diyin inşallah herşey güzel olur inşallah bu ay bebekleriniz merhaba der size ❤️❤️:)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

hangi şehirdesin canım ?
 
Aynen bacım yaa.. görev gibi oldu :) İnşallah güzel haberlerini alırız seninki baya yaklaşmış. Aslında en zor olanı da bu bekleyiş haa ömrümüzden ömür gidiyor

Evet belirsizlik insanı çok yoruyor adet yaklaşınca bi de iyice acaba oldu mu diye merak başlıyor ama hayırlısı olsun hepimiz için geç olsunda sağlıklı olsun miniklerimiz :)
 

Rabbim sana ne güzel bi hediye vermiş tamamına erdirsin inşallah :) İyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah nasip olacak ben inanıyorum :)
 

bir kere hamile kalınca hele insan daha stresli daha istekli oluyo her ay kırmızılar gelincede hep hüsran tabi :/ inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
 

ne güzel düşükten sonra beklemek daha zor malesef:2: umarım temmuzda benmde gelir bebeğim
 
selam ben de geldim aranıza.
ben ovulasyonculardanım şimdilik. olmazsa aşı tüp diye terfi mi denir rütbe düşme mi denir bilemem. inşallah bu ay çalışmalarımızın meyvesini alırız da gerek kalmaz hiçbirine.
 

hoşgeldin canım:) inşallah bşye gerek kalmadan gelir bebeğin.ne zamandır ugraşıyosun :)
 
evlendiğimden beri dicem ama yanlış olucak. çünkü eşim ne yumurtlama günlerinden haberdar ne de sperm kalitesinden :) her birliktelikten bebek olur gibi bi fikirde olduğu için yeni başladık diyebilirim :)
 
evlendiğimden beri dicem ama yanlış olucak. çünkü eşim ne yumurtlama günlerinden haberdar ne de sperm kalitesinden :) her birliktelikten bebek olur gibi bi fikirde olduğu için yeni başladık diyebilirim :)

inşallah eşinizin düşüncesi işe yararda çok beklemeden hamile kalırsınız:)
 
keşke o kadar kolay olsa :) sperm sayısında da düşüklük var. otlar bitkiler takılıyoruz evde. bakalım. Rabbim ne zaman kısmet ederse
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…