- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
Kürü geçen ay bende yaptım ama tansiyonumu düşürdü kafayı buldum resmen bıraktım içmedim daha
Ben bi tek ovü testi yapıyorum yumurtlamamı takip ediyorum o günleri değerlendirmeye çalışyıorum o kadar :)
Milletin sorularını sorma zaten kime neyse herkes karışıyor artık bebek yok mu diyor bi de geç kalmayın bak olmaz diyorlar ya sabır çekiyorum :)
Sakın isyan etme canım sabır dile sabret teslim ol elbet bizim içinde hayırlı zaman gelecektir :)
Sanki biz istemiyoruz diyorlar ki (özellikle kayınvalidem görümcelerim falan):
Kaynanam diyor ki falanca komşu sordu onlar tembeller zor olur bebekleri dedim
Görümcemin biri zıbın fotoğrafı gösteriyor yeğenime bunu alacam
Öteki arkadaşının çocuğunun resmini gönderiyor ben de bundan istiyorum...(çok istiyorsan evlen de kendin yap dememek için zor tuttum kendimi )
Ay kaynım bile ben amca olmak istiyorum diye laf gönderiyor. Dururmumu da biliyorlar onların bulunduğu şehirde kürtaj ve ameliyat oldum
Ya Sabır çekmekten evliya olcam nedeyse... töbe töbeee
Bi de bile bile böyle yapmaları yanlış benimkiler en azından bilmiyorlar hayırlısı diyorum sadece söylemedim olmadığını falan. Ama seninkiler bilerek üstüne geliyor haklı olarak sende bunalıyorsun keşke daha anlayışlı olabilseler ama bizim açımızdan bakmaları zor tabi yaşamayan bilemez çünkü.
Batına ne kadar var peki
Temmuz 13... Daha yumurtlama günüm gelmedi. Ben de ovulasyon testi yapıyorum. İnşallah bu ay yakalayacam kocayı da ayarlayabildik mi tamamdır bu iş
Şaka bi yana kısmet yaa napalım vaktini bekliyor. olup da geri kaybedeceğime geç olsun gitmesin diyorum... Daha evvel ovulasyon testi yapmış mıydın? Ben geçen ay denedim ama yumurtlama günümde kocam şehir dışında seminerdeydi tutturamadık
Benimde 6 temmuz :) Ben bu ayda yakaladım haftasonu çatladı zaten ağrı da yapıyor ordan da anlıyorum çatladığını. Geçen ay başladım işte testi yapmaya geçen ayda aynı gün olmuştu bu ayda aynı günde oldu değerlendirdik bakalım artık olduysa olmuştur :) Eşim ne zaman yapalım desem tamam diyor ama artık görev gibi oldu bişey anlamıyorum yani bazen zorla bile oluyor çalıştığım için yorgun oluyorum zaten 2 günde bir zor oluyor :)
şahsen ilgilenmedklerini düşünüyorum 2 doktora gttm temiz fln dedi ağrım vardı smear yaptı orta enflamasyon yazıyo.ama ilaç vermedi enfeksiyonun var dedi.e bunun çocuga engel olucagını biliyorum.üstelik bir kmyasal gbelik geçirdim ki.bnce iki kere geçirdm dgernde doktora gtmedim ama anladım .3 kere peşpeşe düşünce gel diyo manyak.insan psikolojisinden anlamıyolar
Aynen bacım yaa.. görev gibi oldu :) İnşallah güzel haberlerini alırız seninki baya yaklaşmış. Aslında en zor olanı da bu bekleyiş haa ömrümüzden ömür gidiyor
Size sabah sabah güzel dilekler vermek istedim Mayıs'ta düşük yaptım tüm ümidimi kestim ben ümidimi kesmişken Haziran'da 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani düşükten hemen sonra . Size söylemek istediğim asla umudunuzu yitirmeyin Rabbim hayırlısını versin diyin inşallah herşey güzel olur inşallah bu ay bebekleriniz merhaba der size ❤️❤️:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım.. Ben de eğer bebiş olmazsa ramazandan sonra rahim filmi çektireceğim mecbur... Ama çok korkuyorum. Kadın olmak ne zor şey
Ben de aranıza katılmak istedim kısaca hikayemi anlatayım:
Geçen yıl tam da Ramazan ayında hamile kalmıştım sonra kocaman bir miyomumun olduğunu öğrendim bebeğim iki ay benimle oldu sonra klabi durunca kürtaj olmak zorunda kaldım. Bir ay sonra da miyom ameliyatım oldu. Açık ameliyatla 8 cmlik miyomumu aldılar. Doktor altı ay sonra kontrole gidip sorun yoksa gebeliği düşünebileceğimi söylemişti. İki ay evvel doktora gittim sorun yok dendi. iki aydır bebk için uğraşıyoruz olmadı.
İlk gebeliğimde ilk denemede hamile kalmıştım bu defa da olurum sandım. İlk denemem olduğu ay psikolojim fena bozuldu geçen ay da adetim 6 gün gecikince umutlandım ama sonuç hüsran...
Bu ay incir kürünü deniyorum. 8 gündür düzenli olarak kullanıyorum bakalım temmuzda güzel haberler veririm inşallah...
Size sabah sabah güzel dilekler vermek istedim Mayıs'ta düşük yaptım tüm ümidimi kestim ben ümidimi kesmişken Haziran'da 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani düşükten hemen sonra . Size söylemek istediğim asla umudunuzu yitirmeyin Rabbim hayırlısını versin diyin inşallah herşey güzel olur inşallah bu ay bebekleriniz merhaba der size ❤️❤️:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hımm bursa olsan doktor önerirdim canım ama
selam ben de geldim aranıza.
ben ovulasyonculardanım şimdilik. olmazsa aşı tüp diye terfi mi denir rütbe düşme mi denir bilemem. inşallah bu ay çalışmalarımızın meyvesini alırız da gerek kalmaz hiçbirine.
evlendiğimden beri dicem ama yanlış olucak. çünkü eşim ne yumurtlama günlerinden haberdar ne de sperm kalitesinden :) her birliktelikten bebek olur gibi bi fikirde olduğu için yeni başladık diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?