Evet kafaya taktıkça hormonlar kesinlikle etkileniyor o yüzden hep rahat olmak lazım dyorlar da yapabilen kimBen geçen hafta izindeydim bi yere gitmedik ama kafamı toparladım en azından o bile iyi geldi şimdi adete 10 gün var ne olacaksa kısmet artık fazla bi beklentim yok şimdilik :)
Slm canim bn hamile klmk istyrm 2 asilammla negatifim var baska hic brsey ypmdm ámá bn bu hafta yurtdisina ciktim 9 ay burda klcm suudi arabistandayim beki bn tup ypmk istyrm ewlnli 2 yil oldu 15 bin istyrlar szce ypmalimiyim yoksa hayir yapmamaliyimbelki yaramıştır izin
Slm canim bn hamile klmk istyrm 2 asilammla negatifim var baska hic brsey ypmdm ámá bn bu hafta yurtdisina ciktim 9 ay burda klcm suudi arabistandayim beki bn tup ypmk istyrm ewlnli 2 yil oldu 15 bin istyrlar szce ypmalimiyim yoksa hayir yapmamaliyim
Ben de Temmuzda düşünüyorum. Geçen ay bir iki denememiz oldu ama çok da istekli değildim. Antibiyotik falan kullandım. İçime çok sinmemişti zaten. Normalde adet belirtilerim olurdu ama bu sefer pek birşey hissetmeyince acaba tutmuş mudur diye düşündüm ama bu sabah kırmızıları gördüm.Tam gününde yani. Temmuzun ortasında deneyeceğiz bakalım. 35 günde bir adet oluyorum. Siz hesaplıyor musunuz?
selam bende bi senedir bekliyorum meleğimi
Tez zamanda nasip olur inşallah canım:)
sağol tatlım tüm isteyenlere inşallah
bi sorun varmı yoksa sebepsizmi olmuyor
Polikistik over var canım bende klomen kullandım ve iğne ama olmadı bida gitmedim doktora buay ovi.testi kullanmak istiyorum
inşallah olur bu ay....polikistik over oldugunuz nasıl tespit edildi.ben hamile kalmaya karar vermeden önce gidip kontrollerimi yaptırdım ara arada gttim fakar bna bşy demiyo ama bnada bi sorunum var gibi geliyo :26:
daha önce yumurtalıkların çok temiz gebelik düşünebilirsin demişlerdi bi kaç ay sonra bebş istedik olmayınca doktora gittim yumurtalıklarımda kist varmiş alttan muayne ile bakıyorlar canım bi kaç doktora git
şahsen ilgilenmedklerini düşünüyorum 2 doktora gttm temiz fln dedi ağrım vardı smear yaptı orta enflamasyon yazıyo.ama ilaç vermedi enfeksiyonun var dedi.e bunun çocuga engel olucagını biliyorum.üstelik bir kmyasal gbelik geçirdim ki.bnce iki kere geçirdm dgernde doktora gtmedim ama anladım .3 kere peşpeşe düşünce gel diyo manyak.insan psikolojisinden anlamıyolar
Tatlım enfeksiyon gebeliğe mani oluyor. Bizim bir tanıdık idrar yollarını üşütmüştü kadın doğuma değil ha ürolojiye gitti tedavisini gördü hemen ertesi ay hamile kaldı. Enfeksiyonun varsa antibiyotik tedavisi görmelisin. Soğan kürü de işe yarar tabi...
bende öyle biliyorum ama doktor bna ilaç vermedi anlamadım bnde nolcak.işte soğan kürünü uygulayacagım bu ay olmazsa bşka bir doktora gidicem ama ürküyorum artık ya.kmyasal düşükte bile alttan 3 kere ultrason soktular bide evirip çeviriyolar canım çok yandı.iki kerede smear oldu artık çok korkuyorum gtmeye.inş bu ay soğan kürüyle nasip olurda gtmek zorunda kalmam
Ben de aranıza katılmak istedim kısaca hikayemi anlatayım:
Geçen yıl tam da Ramazan ayında hamile kalmıştım sonra kocaman bir miyomumun olduğunu öğrendim bebeğim iki ay benimle oldu sonra klabi durunca kürtaj olmak zorunda kaldım. Bir ay sonra da miyom ameliyatım oldu. Açık ameliyatla 8 cmlik miyomumu aldılar. Doktor altı ay sonra kontrole gidip sorun yoksa gebeliği düşünebileceğimi söylemişti. İki ay evvel doktora gittim sorun yok dendi. iki aydır bebk için uğraşıyoruz olmadı.
İlk gebeliğimde ilk denemede hamile kalmıştım bu defa da olurum sandım. İlk denemem olduğu ay psikolojim fena bozuldu geçen ay da adetim 6 gün gecikince umutlandım ama sonuç hüsran...
Bu ay incir kürünü deniyorum. 8 gündür düzenli olarak kullanıyorum bakalım temmuzda güzel haberler veririm inşallah...
Sende baya zor günler geçirmişsin gerçekten Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah o günleri göstermesin. Bende de 10 sene önce kist vardı ama şükürler olsun ki artık tekrarlamıyor rahim filmi de çektirdim bi sorun çıkmadı. Eşimde bazı değerler iyi değil demişti ürolog ama başka bi yere gittik o da 6 ay süre verdi bize doğal yoldan olabilir dedi olmadı aşılama düşüneceğiz bakalım bizde bekliyoruz ama eskisi gibi kafama takmıyorum artık rahatladım 10 ay sonunda :)
Kafaya takmamak en güzeli. Bi zaman sonra insan bunalıyor zaten. Ben de bu ay olmazsa ramazanda uğraşmayacam...
amaann yaaa
yok yumurta takibi
yok kocanın gönlünü et
yok kür iç dur :18:
Bi de milletin baskılarına cevap vermeyle uğraş....
olsun diye yakında amuda kalkacam
çok bunaltıcı cidden...
Ben de isyan edecem yakındır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?