Umudumuz Umut olsun

sslm kıslar afiyet olsun yemekler yandi çalışmaya devam bugün bi akşam olsaydı dün kafeinli şeyleri çok kaçırdım galiba sabaha kadar uyuyamadım canlarım

geçmişolsun raziyeciğim inşallah eşini ameliyatı iyi geçer ve biran önce bebeğiniz gelir hayatım

sağolasın esmacım inşallah canım hayırlısı olsun bebişimiz nazlı galiba bizi böyle bekletiyor sabrımızı sınıyor galiba beni gerçekten istiyorlarmı diye tek gelsin diye biz elimizden geleni yapıcaz allahın izniyle gerisi rabbimden artık
batuş nasıl büyüyor maşallah oh rahatı iyi tabe dimi ay az kaldı ben de sabırsızlanıyorum sağsalim gelsinlerde tek resimler koyarsınız hemen temammı

maşallah aslım göbişine olsun canım var mı var önemli olan da meleğinin içinde olması zamanla daha da büyücek inşallah :)

aslıcımmm cnmm maşallahhh çok güzel göbeğin sanırım bende senin gibi olurum cnm kaç kiloyla hamile kaldın aslı?

Aslım göegın çok seker çıkmıs az bekle annesı ıkınızde kocaman olacaksınız yakında sen bıle sasıracaksın mervem nasıp bırsey yazmadı bana

68 kilo ile şuan 73 oldum canım zaten erkek bebek ama hiç sivri değil karnım yaygın sağolun kızlar bebişim iyi olsunda karnım az olsun herkez bu aydan sonra büyür diyor bakalım

Aslım göegın çok seker çıkmıs az bekle annesı ıkınızde kocaman olacaksınız yakında sen bıle sasıracaksın mervem nasıp bırsey yazmadı bana
çok ilginç emel cidden neyse cnm
68 kilo ile şuan 73 oldum canım zaten erkek bebek ama hiç sivri değil karnım yaygın sağolun kızlar bebişim iyi olsunda karnım az olsun herkez bu aydan sonra büyür diyor bakalım
ozaman boyun uzun çünkü kendime benzettim seni en fazla 50 kilo olduğunu düşündümkaydirigubbakcemile3 olsun kız az çıksın

Bende ayyy ne guzel 7-8 kıloyla kapatırım dıyordum ama ınanılmaz bıçımde kılo aldım 60 kg başladım sımdı 71 kg oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…