• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz anne

pinkc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
480
414
103
Mrb kk üyeleri.iş yerinde ki arkadaşlardan bi grup ne zamandır bana kahvaltıya gelmek istiyor bi türlü herkese uygun tarih bulup gerçekleştiremedik.Bugünde uygun olan kişilerle dışarda kahvaltı orgaznizasyonu vardı.kahvaltı yaptığımız yer evime baya yakın bende dedim kahvaltıdan sonra kahve içmeyede bana geçeriz.

içlerinden bir tanesi varki en çok bana gelmek isteyen bu kadar sorumsuz olduğunu hiç tahmin etmezdim.benim titiz olduğumu bilir bunla ilgili hep takılırdı bana benim kız senin eve gelsin görürsün gibisinden,gerçekten gördüm! Ben mutfakta uğraşırken kadının içerden sesi geliyor gülerek, ayy xx ablan görmesin kızım naptın die.koltuğun heryerine çikolata bulaştırmış,kurabiye parçaları odanın heryerinde,kadının umrunda deil.ben özellikle umursamadığını düşündüm artık.hiç tepki vermedim önemli deil silerim diyebildim zorla gülümseyerek.
Benim çocuğum yok ama gerçekten böyle bi anne olmak istemem,evinde rahat olabilirsin ama gittiğin yerde bi zahmet ilgilen çocuğunla.
Ben misafir yada çocuk sevmeyen bi insanda deilim vallahi çocuklu arkadaşım yatılı geldi bana çok güzel zaman geçirdik.kadın çocuğuyla ilgilendi çünkü.çocuk bu döküp saçabilir ama anneside arkasını toplamalı.
Şimdi bu grup yakın zamanda tekrar bana kahvaltıya gelmek istiyor.üzgünüm ama onun gelmesini istemiyorum ben napıcam:(

Mutfakta ne kadar süre kaldınız? Bana kendi yapmış gibi geldi...

Ayy enn irrite olduğum durum.
Çocuğu bırakın yakın sandığım bir arkadaşım yeni evime gelmişti hayırlı olsuna.
Yerde de açık renk bir halım vardı.
Bildiğiniz şekerli çayı bir döktü yere.
Ben diğer misafirler koştuk ettik silmek için.
Kız hiiiç umursamadı.
Halı yıkamaya gitti yine de çıkmadı lekesi.
Çok içime oturdu anlatamam.
Hani insan en azından bi özür diler dimi yook

Mutfakta ne kadar süre kaldınız? Bana kendi yapmış gibi geldi...
Kahve getir götür yaptım 10 dk filan kalmışımdır.odaya girip çıktım yani.kendi yapmadı ama çocuğun eline habire çikolata tutuşturdu.o öyle yapınca ev sahibi olarak hiç bişe diyemedim

Ayy enn irrite olduğum durum.
Çocuğu bırakın yakın sandığım bir arkadaşım yeni evime gelmişti hayırlı olsuna.
Yerde de açık renk bir halım vardı.
Bildiğiniz şekerli çayı bir döktü yere.
Ben diğer misafirler koştuk ettik silmek için.
Kız hiiiç umursamadı.
Halı yıkamaya gitti yine de çıkmadı lekesi.
Çok içime oturdu anlatamam.
Hani insan en azından bi özür diler dimi yook
Elbette dur yardım edeyim bende sileyim filan de yahu.özellikle mi yapıyorlar anlamadım yani

İşte bu gibi nedenler yüzünden çok yakınlarım dışında kimseyi evimde ağırlamayı sevmiyorum.

ben gelmesini istemediğim birileri oldugu zaman
takip ediyorum ve onun işi oldugu hafta misaifr çağırıyorum
Bende öyle yapmak isterim ama sorun şu ki bu kadın organizasyonu yapıyor genelde.onun çalıştığı güne denk getirip çağırsam eminim küsecek.napsam bilemedim

Mrb kk üyeleri.iş yerinde ki arkadaşlardan bi grup ne zamandır bana kahvaltıya gelmek istiyor bi türlü herkese uygun tarih bulup gerçekleştiremedik.Bugünde uygun olan kişilerle dışarda kahvaltı orgaznizasyonu vardı.kahvaltı yaptığımız yer evime baya yakın bende dedim kahvaltıdan sonra kahve içmeyede bana geçeriz.

içlerinden bir tanesi varki en çok bana gelmek isteyen bu kadar sorumsuz olduğunu hiç tahmin etmezdim.benim titiz olduğumu bilir bunla ilgili hep takılırdı bana benim kız senin eve gelsin görürsün gibisinden,gerçekten gördüm! Ben mutfakta uğraşırken kadının içerden sesi geliyor gülerek, ayy xx ablan görmesin kızım naptın die.koltuğun heryerine çikolata bulaştırmış,kurabiye parçaları odanın heryerinde,kadının umrunda deil.ben özellikle umursamadığını düşündüm artık.hiç tepki vermedim önemli deil silerim diyebildim zorla gülümseyerek.
Benim çocuğum yok ama gerçekten böyle bi anne olmak istemem,evinde rahat olabilirsin ama gittiğin yerde bi zahmet ilgilen çocuğunla.
Ben misafir yada çocuk sevmeyen bi insanda deilim vallahi çocuklu arkadaşım yatılı geldi bana çok güzel zaman geçirdik.kadın çocuğuyla ilgilendi çünkü.çocuk bu döküp saçabilir ama anneside arkasını toplamalı.
Şimdi bu grup yakın zamanda tekrar bana kahvaltıya gelmek istiyor.üzgünüm ama onun gelmesini istemiyorum ben napıcam:KK43:
Açık açık çocuğuna bakacaksan gel diyeceksin.
Bende evime tertemiz misler gibi bakarım.
Hatta eşim koltuğa uzanacagi zaman yastığını getirir öyle uzanır.
Bir arkadaşım evine gittim ev evlikten çıkmış çocuklarda kendi basına cumhuriyet.
Çağırdım gel bana die arkadaşım sen temiz titizsin arkadaşım benim çocuklar evini maf eder dedi.
Valla bu lafı söyledi alnından öpesim geldi.
Gel canım sen bı odayı onlara göre ayarlarım dedim. Gene de gelmedi.
Valla herkes gittiği eve saygı duyacak.
Çocuklarını ortaya salmayacak.
Evime bigün bebekli bı misafir geldi.
Çocuk kustu halıya gözlerimizle gördük eşimle, yok cnm halıya gelmedi diyor.
Al eline bı ıslak mendil sil bu nedir böyle, TV nin olduğu yere gitti bebek emekleyerek tutuna tutuna kalktı TV ye vuruyor. TV düştü düşecek bana bakıp gülüyor.
Bebeği koltuğa yatırdığı uyuttu aldı eline telefonu çocuk nasıl ağlıyor düşecek koltuktan bakmıyor.
Hani bu rahatlık nereden geliyor anlamadım gitti.
Bizi annelerimiz gözleriyle zınk die yerimize oturtturur. Oradan da sıkıyorsa kalk.

Açık açık çocuğuna bakacaksan gel diyeceksin.
Bende evime tertemiz misler gibi bakarım.
Hatta eşim koltuğa uzanacagi zaman yastığını getirir öyle uzanır.
Bir arkadaşım evine gittim ev evlikten çıkmış çocuklarda kendi basına cumhuriyet.
Çağırdım gel bana die arkadaşım sen temiz titizsin arkadaşım benim çocuklar evini maf eder dedi.
Valla bu lafı söyledi alnından öpesim geldi.
Gel canım sen bı odayı onlara göre ayarlarım dedim. Gene de gelmedi.
Valla herkes gittiği eve saygı duyacak.
Çocuklarını ortaya salmayacak.
Evime bugün bebekli bı misafir geldi.
Çocuk kustu halıya gözlerimizle gördük eşimle, yok cnm halıya gelmedi diyor.
Al eline bı ıslak mendil sil bu nedir böyle, TV bin olduğu yere gitti bebek emekleyerek tutuna tutuna kalktı TV ye vuruyor. TV düştü düşecek bana bakıp gülüyor.
Bebeği koltuğa yatırdığı uyuttu aldı eline telefonu çocuk nasıl ağlıyor düşecek koltuktan bakmıyor.
Hani bu rahatlık nereden geliyor anlamadım gitti.
Bizi annelerimiz gözleriyle zınk die yerimize oturtturur. Oradan da sıkıyorsa kalk.

bir arkadasımın evime ilk gelişi ,
6-7 çeşit pastalar börekler mantılar hazırladım içnlerinden biride milföylü börek
çocukta tekne kazıntısı terler hani ablaları falan baya büyük bu sonradan oldu neyse ,
bu çocugun eline verdi milföyü , yatak odasından bile kırıntı topladık ınanın döküp bitirdikçe eline verdi ,
bütün dolaplar koltuklar yağlı el izi ,
evet çok aman aman titiz değilim ama pisliğede asla gelemem ,

böyle anneler yokmu çokkkk

Şimdi bu grup yakın zamanda tekrar bana kahvaltıya gelmek istiyor.üzgünüm ama onun gelmesini istemiyorum ben napıcam:KK43:
Daha bu sabah gittiğim evde kızım durmadi 15 aylık baş edemeyecektim yarim.birakip eve geldim .

Gittiğim başka.bir yerde hamile arkadaş, annesi kızımın eline gofret verdi çikolatalı , ay x abla napiyon halıyı batırır dedim görünce. Verdiği tepki amaan olsun nasılsa doğum.icin temizlik olacak (6aylik hamile kizi) yıkanacak halılar. Ben mudahele etmesem beyaz hali arap bacı olacaktı.
Sanırım bu kişiye özgü bir gevşeklik rahatlık yada pislik diyeceğim kusura bakmayın.
Çocuk yani döker saçar ama bir dur dersin ,o durmaz kirintililari toplarsın ne bileyim oyuncakları kaldırırsın, bu hamile dediğim arkadaş bana geldiğinde kızımın oyuncak selesini kırdı plastik değersiz ama üstünde tepindi sele kırıldı hala tepiniyo ,ben bacağı yarıktan içeri girecek bak sıyırır diye endişe ettim ,verdiği tepki altında kilotlu çorap var :KK45::KK45::KK45:

Neysem çözüm olarak gitmiyorum, gelmiyor. Sizde cagirmayin alınacak gibi olursa çocuk sana rahat vermiyor de geç. Belki neden çağırmadınıyı detaylı düşünür

bir arkadasımın evime ilk gelişi ,
6-7 çeşit pastalar börekler mantılar hazırladım içnlerinden biride milföylü börek
çocukta tekne kazıntısı terler hani ablaları falan baya büyük bu sonradan oldu neyse ,
bu çocugun eline verdi milföyü , yatak odasından bile kırıntı topladık ınanın döküp bitirdikçe eline verdi ,
bütün dolaplar koltuklar yağlı el izi ,
evet çok aman aman titiz değilim ama pisliğede asla gelemem ,

böyle anneler yokmu çokkkk
Ah ah
Ben söyliyorum katlanamam.
Cocugu bı kenara bırakalım ben bir kişinin evine zarar vermiyorsam, evime gelen kişi ve çocukları da veremez.
Ya bı ev kolay mı kuruluyor.
Biz o eşyaları evi kurana kadar birikim yaptik kolay mı alındı onlar.
Bir gün anneme komşusu geldi. Yerde dikiş makinasini dikiş yapan demir kısmı yerdeysi atılacaktı.
Çocuk almış onu dank dank vuruyor koltukta zıplıyor evin anasını ağlattı.
Cnm bı zanmet kalkta çocuğuna bak dedim.
Evlendim yazmaya aramaya başladı ikinciyi de doğurdu.
Mesafeli durdum.
Çağırmadim evime.
Ya eskiden yoktu böyle bişey.
Herkes çocuğuna sahip çıkardı.
Bı edep vardı ya.
Şu an zaten çok büyük sağlık problemlerim var, doktorlar kesinlikle rahat olacaksın kendini asla strese sokma, gerilme diyor.
O kadar önemli ki rahatsizligim küt diye giderim.
Hiç bu tarz insanları evime davet edemem.

Kahve içmeye gelmişler,kahvaltıya da çağırmazdım ben olsam.
İş arkadaşlarıyla ev muhabbeti uzayınca sıkıyor.
Vallahi bugünden sonra hiç çağırmak istemiyorum bende,normalde sürekli dışarda görüşüyoruz ztn ama çok ısrarcılar bana gelme konusunda

Ah ah
Ben söyliyorum katlanamam.
Cocugu bı kenara bırakalım ben bir kişinin evine zarar vermiyorsam, evime gelen kişi ve çocukları da veremez.
Ya bı ev kolay mı kuruluyor.
Biz o eşyaları evi kurana kadar birikim yaptik kolay mı alındı onlar.
Bir gün anneme komşusu geldi. Yerde dikiş makinasini dikiş yapan demir kısmı yerdeysi atılacaktı.
Çocuk almış onu dank dank vuruyor koltukta zıplıyor evin anasını ağlattı.
Cnm bı zanmet kalkta çocuğuna bak dedim.
Evlendim yazmaya aramaya başladı ikinciyi de doğurdu.
Mesafeli durdum.
Çağırmadim evime.
Ya eskiden yoktu böyle bişey.
Herkes çocuğuna sahip çıkardı.
Bı edep vardı ya.
Şu an zaten çok büyük sağlık problemlerim var, doktorlar kesinlikle rahat olacaksın kendini asla strese sokma, gerilme diyor.
O kadar önemli ki rahatsizligim küt diye giderim.
Hiç bu tarz insanları evime davet edemem.

şimdikilerin tek lafı
özgüveni eksilmesin kendi başına yemeyi bilsin ögrensin ama evi batırsın ,

sanki biz gerizekalı büyüdük tövbe yarabbim ,

sen kendını kasma boşver sağlığına dikkat allah ne derdin varsa şifa versin inşallah

Vallahi bugünden sonra hiç çağırmak istemiyorum bende,normalde sürekli dışarda görüşüyoruz ztn ama çok ısrarcılar bana gelme konusunda
Ay millet ne meraklı başkasının evinde yiyip içmeye.
Hele ki kahvaltı diğer öğünlere göre daha teferruatlı bana göre.
Ben olsam çağırmazdım hele ki ısrar daha itici benim gözümde.

Back
X