- 7 Ekim 2020
- 36
- 38
- 3
- 33
- Konu Sahibi mordeniz0505
-
Ya uc noktada bisey degil ki hepimiz birilerini insan olarak begenebiliriz. Siz oyle durumlarda kiskanmiyorumu dusuneceksiniz. Bence oturun uzun uzun eski sizi bir deftere isleyin sonra simdiki sizi yazin sonra nasil boyle olmayabilirsiniz bunu yazin. Benim eltim böyle Aman Allahim diyorum kendisini cok severim ama esimin abisiyle aramizda bisey konuşamayız 28 yasindaki adama bezdirdi hayati. Televizyonu kirdi yahu. Aklim almiyor diyorum insanlar bu kadar nasil ozguvensiz olabiliyorlar. Valla ben ne yaparsam yapayim esimin beni aldatma dusuncesi varsa kiskancligimdan ölsem hem daha cok kaybederim hem de o beni her kosulda aldatir. Arti beni de biri kiskansin istemem ben kendimi biliyorum bana guvwnmeyen biriyle bir iliski beni yorar yıpratırMerhabalar
Hayırlı akşamlar kızlar
Yaklaşık 2 aydır evliyim
Gerek sevgililikte gerek nişanlılıkta kıskanç biriydim
Normal seviyedeydi bu durum
Sevgiliyken bana eski ilişkileri hakkında yanlış bilgi verdi ben bunu yalan olarak nitelendiriyorum
(Örneğin kimseyle bu mekana gelmedim demesi ve birkaç ay sonra benim tesadüfen daha önceki sevgilisiyle o mekana gittiğini öğrenmem gibi)
Saçma durumlardı ve hep ben kavga çıkarıyorum diye çarpıttığı bilgilerdi ve ben yalan söyledi diye ilişkiyi bitirmiştim sonrasında özürler çabalamalar sonrasında barıştık. Ben o zamandan sonra takıntılı birine dönüştüm. Çünkü öncesinde gayet relax rahat umursamaz biriydim. Yani dıdı bıdı meseleler için kafamı yormazdım. Cok kez ayrılmak istedim aileler araya girdi o sözler verdi bi şekilde geldik buralara.
Sonuç olarak ben kıskanç takıntılı bi insana dönüştüm. Bazı kavgalar ailelere de yansıdı. En istemediğim durumdu bu. İmajım zedelendi resmen. Çünkü ben hayatım boyunca hep bi erkek ne kadar sevilse de çok pohpohlamamak lazım çünkü arşa çıkıyor egoları diye düşünen biriydim. Şimdi ise kocasını hastalık derecesinde kıskanan biri oldum resmen. Bunu istemiyorum kıskanmak istemiyorum kaç kez tartıştık kavgalarda o sakin hatta bazen güler halime bazen de uzar kavgamız o da sinirlenir.
Dün bi filmde açık saçık bi kadın vardı izliyorduk kadın giyiniyor soyunuyor falan arada da evle ilgili bi konu konuşuyorduk o birsey diyor ben cevap veriyorum ben dizinde uzanıyordum birşey sordum cevap yok hı ney diyo 3 kez tekrarladım kafamı kaldırıp baktım kadına odaklanmış öyle bi bakıyor ki hışımla kalkıp tvnin fişini çektim bağırdım çağırdım sonra da kendimi odaya kapadım halime ağladım. Anasını satym bi koca bende sanki ne bu buldumcuk gibi kıskanıyorum adamı diye sinir oldum kendime.
Vallahi kıskanmak istemiyorum çok yoruldum yıprandım kendime ediyorum resmen. Doktora gitmek istemiyorum panik atak ilacı kullanıyorum ekstra ilaç kullanamıyorum beni ruh gibi yapıyor. Kızlar ister eleştirin ister akıl verin bana yöntem söyleyin kıskanmaktan kurtulmak istiyorum eskisi gibi rahat umursamaz olmak istiyorum herkese yeten aklım kendime yetmiyor..
Soyunan kadın görünce gözlerini belertip hayattan kopmuş gibi izlemeyen erkeklerde var merak etmeyin..Sorun Tv deki kadın değil kocanin o andan kopacak kendini kapatırımasi.
Ama bunu bütün erkekler yapar. Soyunan bir kadın görüp de bakmayan bir erkek yoktur herhalde.
Yani film bittikten sonra hatırlamayacagini düşünerek kendine hakim olmaya çalış. O anlık bir içgüdüsel durum diye bak olaya.
Ama çok tatlı ki izlenmeyecek gibi değilTvdekı kadını kıskanmamak senin elinde.
Masumlar apartmanını uc saat bırkan sokullu var diye izliyorum mesela ben, o bukle saclı guzel guluslu adam olmasa uc saat hayatta bakmam.
Boyle dusun. Hepimiz birilerini begenıyoruz. Tvdekı kadın yuzunden filminizi bozma mesela. Ne guzel keyıf yapiyormussunuz.
Kınamayın başınıza gelirNeden 2 hesabınız var? İkisi birbirini kıskanmasın sonra
Herkesin hayallerini süsleyen Han' dan bahsediyorsunuz galiba :) genede o aileye gelin gidilmezdi ya çok çekecek o kız çok ah ah Han iyi gözüküyor ama işte psikolojik sorunları var çocuğun mahvedicekler kızıTvdekı kadını kıskanmamak senin elinde.
Masumlar apartmanını uc saat bırkan sokullu var diye izliyorum mesela ben, o bukle saclı guzel guluslu adam olmasa uc saat hayatta bakmam.
Boyle dusun. Hepimiz birilerini begenıyoruz. Tvdekı kadın yuzunden filminizi bozma mesela. Ne guzel keyıf yapiyormussunuz.
Evet ondan bahsediyorum, buyuk ıhtımal psikopat zaten o da. İleri de gorucez.Herkesin hayallerini süsleyen Han' dan bahsediyorsunuz galiba :) genede o aileye gelin gidilmezdi ya çok çekecek o kız çok ah ah Han iyi gözüküyor ama işte psikolojik sorunları var çocuğun mahvedicekler kızıtvdeki insanları kıskanmak saçma geliyor bana ne yani walisonu beğeniyorum bende sevgilim onu beğendiğim için kıskançlık etse saçma bulurdum walisonun beni kaçıracak hali yokya :) ah walison evli kekim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?