Konuştum konuşuyorum hep evet anlıyorum haklısın dyor akşam gelince 10 dakika tutuyo ve sonra bana vermeye çalışıyor ben banyodayken kapının önüne bırakıyor çocuğu inanabiliyormusunuz çocuk ağla ağla perişan mecbur direk çıkıyorum unuttum artık kişisel bakımı falanCok yorgun ve bitkinsin kuzum,bunalmissin normal yani boyle patlamalar yasaman..
Bebegin butun yuku sende,ev isi,yemek hersey senin uzerinde sanada yazik canim ya:/
Alsan karsina konussan iyilikle,desenki yukum agir yoruluyorum,bunaliyorum benim oldugu kadar seninde bebegin biraz yuk alsan uzerimden paylassak herseyi?sence dinlemezmi?
Önemli değil ama bu soruları hep ben de soruyorum kendi kendimeAy bende kusura bakmayın yardımcı olmak yerine aklımda uçuşan soruları sordum , gerçekten üzülüyorum hayat o kadar kısa ki mutsuz olmak için ...
Valla sizin gibi benimde lanet edesim geliyor boyle konular okudukca:/Ay bende kusura bakmayın yardımcı olmak yerine aklımda uçuşan soruları sordum , gerçekten üzülüyorum hayat o kadar kısa ki mutsuz olmak için ...
Başkalarıyla tanışıyorum görüşüyoruz da zatenBaska bebekli annelerle tanissan, kendine kucuk bir cevre edinsen ? Yurtdisinda misin? Yasadigin ulkenin dilini biliyor musun yoksa yeni mi gittin?
Fiziki şiddetten çok psikolojik şiddet beni bitirdi o kadar haklısınız ki söylediklerinizde. Gidebilme imkanım olsa durmam ama gidemem maalesefKarşılığı bu değil.
Bir defa eşiniz çocuk olduktan sonra belli etmedi bu özelliklerini sanıyorum.
Keşke çocuk sahibi olmadan önce, bunları göz önünde bulundursaydınız.
Ama olan olmuş ve bir evladınız var.
Böyle saygısız, size saygı göstermeyen ve hatta size şiddet uygulayan bir kişiyi ne için hayatınızda tutuyorsunuz?
Evlilik nedir? Birlikte bir hayatı paylaşmak, bir birinde huzur bulmaktır.
Birbirinin hayatını zindan etmek değil!
Eğer karşındaki insan senin hayatını sana zehir ediyorsa, o evlilik neden vardır?
Bunu bir sorgula bence.
Kimseye boşan demek benim haddime birşey değil.
Ancak böyle erkeklerin eşlerine eziyetlerini (psikolojik ve fiziki) duyunca beynim dönüyor.
Ailenize gidin.
Yerinizde olsam bir dakika durmam o evde.
Siz istediğiniz kadar çabalayın, karşınızdaki sizi anlamadıktan sonra bir faydası yok.
Uzaklaşın biraz bulunduğunuz ortamdan ve eşinizi sizsiz bırakın..
Eşiniz umursamaz değil, kocaman bir SORUMSUZ!
Aynı zamanda el kaldıran adamdan bir hayır gelmez, bu da burda dursun...
Maalesef durum öyle değil keşke suçlayıcı olsaydım ama gerçekleri yazdım sadece bir insan eşinin dediklerine kulak tıkıyorsa aşağılayıp vuruyorsa umursamaz değil midir ?Siddet affedilmez ama kadinlarin bu suclayici konusmalarinida sevmiyorum artik baslik bile umursamaz esim..bu sekilde sorunlar cozulmuyo.yapici onarici tatli dilin cozemeyecegi sey yok
Yuhh!camasir sepetimi bu cocuk ta kapi onune birakiyor?!!Konuştum konuşuyorum hep evet anlıyorum haklısın dyor akşam gelince 10 dakika tutuyo ve sonra bana vermeye çalışıyor ben banyodayken kapının önüne bırakıyor çocuğu inanabiliyormusunuz çocuk ağla ağla perişan mecbur direk çıkıyorum unuttum artık kişisel bakımı falan
Maalesef değişecek gibi de durmuyor o kadar bitkinim üzgünüm ki çocuğuma da böyle gözükmen istemiyorum kuzum gözümün içine bakıyorŞiddetin bahanesi olamaz, evet çocuk ilişkileri fazlasıyla yıpratıyor hele ki destekçi bir 3. kişi yoksa (bende yalnızdım, oğlumda sizin bebeğiniz gibi durmayan, çok ağlayan bir bebekti) ama sonuç olarak bu ikinizin bebeği, sorumluluğu paylaşması gerekir. Yaptığı çok ağır.
O kadar üzgünüm kiiYuhh!camasir sepetimi bu cocuk ta kapi onune birakiyor?!!
Allah askina bu erkekler olgun bir yasa gelmeden, sorumluluk almayi ogrenmeden evlenmesinler yaa!!
Bunlar evliligi sevismekten ve uremekten ibaret oldugunu dusunuyor bu kadar net yani!
Sinirlendim yahu..
Kafası kirilasica öküz kadını dövmüş farkında mısınız. Siz hala kendisini özel hissettiğin kafasindasiniz. Kadın o öküzün evladını doğurmuş daha ne kadar özel hissettirecek. Sana gelince konu sahibi sakin falan olma. Anan baban seni elin odununa dayak malzemesi olasın diye büyütmedi. Git karakola şikayetçi ol. Bir de bebegin yanında yapmış çiyan.Hep mi boyleydi cocuktan sonra mi degisti huylari?
Bazen evde kucuk bir bebek olmasi sinirleri yipratabiliyor.
Biraz sakin olun, yemek pisirmeyi birkac gunlugune birakin. Disardan yersiniz. Kendinize zaman ayirin. Bebeginizle her gun en az iki saat acik havada gezmeye cikmiyorsaniz cikmaya baslayin.
Yemekten cok esinize ozel zaman ayirin. Eve geldiginde onu ozel hissettirin. Ondan is beklemeyin bir sure. Yani oye gibi davranin. Biraz cilve yapin iste....
Sonra musaitse birkac hafta sonra iki uc gunlugune ailenizin yanina gidin. Sizin icin de degisiklik olur.
Evinize de yardimci bir bayan alin durumunuz uygunsa.
Eger bir mesleginiz varsa da bebeginiz 2 yasina gelince ise baslayin.
Bagirdim diyorsunuz bu bir olay icin tatlo dil olsun demiyorum.sorunlari nasil anlatiyorsunuz bagirip cagirarak sen boylesin sen sorumsuzsun derseniz zaten ters teperMaalesef durum öyle değil keşke suçlayıcı olsaydım ama gerçekleri yazdım sadece bir insan eşinin dediklerine kulak tıkıyorsa aşağılayıp vuruyorsa umursamaz değil midir ?
Maalesef sinirlenince suçlayıcı konuşabiliyorumBagirdim diyorsunuz bu bir olay icin tatlo dil olsun demiyorum.sorunlari nasil anlatiyorsunuz bagirip cagirarak sen boylesin sen sorumsuzsun derseniz zaten ters teper
Evet deneyeceğim bu önerinizi çok teşekkürler umarım başarırım. Benim tek derdim bunlardan çocuğum etkilenmesin yaşanmasın böyle şeyler mutlu sorunsuz bir çocuk yetiştireyimBir yuva yikmak kolay degil. Yaslariniz da henuz kucuk ve tam olgunlasmamis bir esiniz var. Evliliginizi kurtarmayi denemelisiniz. Erkekler sorun duymaktan hoslanmaz, bizim gibi sevgilerini asklarini bicir bicir da gosteremezler. Kendinizi zorlayin, yaninda hep guler yuzlu olun ve bagiracaginiz zaman 10a kadar sayip kendinizi sakinlestirin. Yavas yavas esinizin hamurunu yeniden yogurmayi deneyin. Birkac yil da boyle deneyin. Gercekten olmayacak gibiyse bosanmayi dusunursunuz.
Uzulme kuzum evladin icin dik dur,durmalisin..O kadar üzgünüm kiidurum bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?