Ne kadar güzel öz elestiriniz tebrikler gercekten durustce..o zaman bu yönü törpülerseniz sorunlarin cogunu cozebilirsiniz.ayrilik asamalarindan donen bir ablanin sozu aklimdan cikmiyor;bir eve bir erkek yeter kadinda erkek gibi davrandiginda olmuyor derdi.hakli olmak mutluluk getirmiyor bazi evliliklerde.esini iyi taniyip biraz daha sinirlerine hakim olarak konus tabiki onun yaptigi cok cirkin ama o dereceye akilli bir kadin kendini getirmemeli.saygida bitiyor cunkuMaalesef sinirlenince suçlayıcı konuşabiliyorum
Kafası kirilasica öküz kadını dövmüş farkında mısınız. Siz hala kendisini özel hissettiğin kafasindasiniz. Kadın o öküzün evladını doğurmuş daha ne kadar özel hissettirecek. Sana gelince konu sahibi sakin falan olma. Anan baban seni elin odununa dayak malzemesi olasın diye büyütmedi. Git karakola şikayetçi ol. Bir de bebegin yanında yapmış çiyan.
Evet o kadar haklısınız ki ben kendime hakim olabilsem her şey düzelir inşallah uğraşacağın. Böyle saygı da kalmıyor maalesefNe kadar güzel öz elestiriniz tebrikler gercekten durustce..o zaman bu yönü törpülerseniz sorunlarin cogunu cozebilirsiniz.ayrilik asamalarindan donen bir ablanin sozu aklimdan cikmiyor;bir eve bir erkek yeter kadinda erkek gibi davrandiginda olmuyor derdi.hakli olmak mutluluk getirmiyor bazi evliliklerde.esini iyi taniyip biraz daha sinirlerine hakim olarak konus tabiki onun yaptigi cok cirkin ama o dereceye akilli bir kadin kendini getirmemeli.saygida bitiyor cunku
Hayatimmm ben cok yorgunum bir kalkip bebegimizle ilgilensen.öpücük :) yapmazsa sasarim.bir de sorumsuz umursamaz kalk cocuga bak demek arasinda cok fark varEvet o kadar haklısınız ki ben kendime hakim olabilsem her şey düzelir inşallah uğraşacağın. Böyle saygı da kalmıyor maalesef
Çok teşekkürleer deneyeceğimHayatimmm ben cok yorgunum bir kalkip bebegimizle ilgilensen.öpücük :) yapmazsa sasarim.bir de sorumsuz umursamaz kalk cocuga bak demek arasinda cok fark var
neden gidemezsiniz bende bunu anlamadımFiziki şiddetten çok psikolojik şiddet beni bitirdi o kadar haklısınız ki söylediklerinizde. Gidebilme imkanım olsa durmam ama gidemem maalesef
neden gidemezsiniz bende bunu anlamadım
çok mu küçük bebeğiniz? ailenizle aranız mı yok?
ona çekip gidip esaslı bir ders vermek lazım
susup oturdukça daha
Bebeğim çok küçük ve o gücü kendimde bulamıyorumneden gidemezsiniz bende bunu anlamadım
çok mu küçük bebeğiniz? ailenizle aranız mı yok?
ona çekip gidip esaslı bir ders vermek lazım
susup oturdukça daha da artabilir
çok küçük ne kadarlık?Bebeğim çok küçük ve o gücü kendimde bulamıyorum
Hep mi boyleydi cocuktan sonra mi degisti huylari?
Bazen evde kucuk bir bebek olmasi sinirleri yipratabiliyor.
Biraz sakin olun, yemek pisirmeyi birkac gunlugune birakin. Disardan yersiniz. Kendinize zaman ayirin. Bebeginizle her gun en az iki saat acik havada gezmeye cikmiyorsaniz cikmaya baslayin.
Yemekten cok esinize ozel zaman ayirin. Eve geldiginde onu ozel hissettirin. Ondan is beklemeyin bir sure. Yani oye gibi davranin. Biraz cilve yapin iste....
Sonra musaitse birkac hafta sonra iki uc gunlugune ailenizin yanina gidin. Sizin icin de degisiklik olur.
Evinize de yardimci bir bayan alin durumunuz uygunsa.
Eger bir mesleginiz varsa da bebeginiz 2 yasina gelince ise baslayin.
8 aylık hayır boşanmaya kalkar diye korkmuyorum ama rezil eder diye korkuyorum yapar bunu çünkü tehdit de ediyor hep ben giderim diyince seni mahvederim bir de yaşayamazsın huzrlu falan diyeçok küçük ne kadarlık?
anladım cesaret edemiyorsunuz
giderim bu sefer boşanmaya kalkar die mi düşünüyorsunuz
eğer hiçbirini yapamam diyorsanız beklentinizi sıfıra indirip o yokmuş gibi yaşayın
ama surat trip vs yapmadan
İyi olduğumuzda gerçekten mutlu gibi oluyoruz ama ben artık o zamanlara da inanmıyorum insanın gerçek yüzü kavgada belli oluyorNasıl yani ???? Eşine vuran, anlayışsız, duyarsız bir adama cilve yapması gerektiğini mi söylüyorsunuz ?!! İnanamıyorum gerçekten.
Şiddet sadece elle değil sözle de olur. Ki konuyu açan arkadaşımız her ikisine de uğramış.
çok da küçük değilmiş kuzu Allah bağışlasın8 aylık hayır boşanmaya kalkar diye korkmuyorum ama rezil eder diye korkuyorum yapar bunu çünkü tehdit de ediyor hep ben giderim diyince seni mahvederim bir de yaşayamazsın huzrlu falan diye
canım eşinin karakterini bilemem ama genelde erkeklerin sözü hep laftadır sen gitme yapma etme diye senin gözünü korkutmaya çalışır ama hiç bişey yapamazlar devletimiz var arkamızda çok şükür8 aylık hayır boşanmaya kalkar diye korkmuyorum ama rezil eder diye korkuyorum yapar bunu çünkü tehdit de ediyor hep ben giderim diyince seni mahvederim bir de yaşayamazsın huzrlu falan diye
Âmiin Sağolun. Haklısınız korkmamam lazım aileme anlatsam arkamda olurlar ama üzmek de istemiyorum işteçok da küçük değilmiş kuzu Allah bağışlasın
Allah Allah nasıl mahvedermiş kendi rezil olmasın da
korkmayın korkmayın korkmayın
Aileme anlatsam arkamda olurlar aslında ama çok üzülürlercanım eşinin karakterini bilemem ama genelde erkeklerin sözü hep laftadır sen gitme yapma etme diye senin gözünü korkutmaya çalışır ama hiç bişey yapamazlar devletimiz var arkamızda çok şükür
Arkanda ailen varsa hiç bişeyden korkma eğer senin gibi bi imkanım olsaydı ben daha ilk senemde ayrılırdım ama ben kaçarak evlendiğim için ailem benimle konuşmuyor bende bu sebepten dolayı evliliğimi kurtarmak için çabaladım hep ailen destek olursa anlat hiç bir anne baba evladının şiddet görmesini kabullenmezAileme anlatsam arkamda olurlar aslında ama çok üzülürler
size hakaret edip aşağılayan bir insana ödül veriyor gibiselam kızlar
Benim beni hiç umursamayan söylediklerimi dinlemeyen sürekli beni aşağılayan bir eşim var.
Halbuki ne fedakarlıklar yaptım ve yapıyorum en güzel yemekleri yapmaya çalışıyorum evimize bebeğimize çok iyi bakmaya çalışıyorum
Haklısınızsize hakaret edip aşağılayan bir insana ödül veriyor gibi
herşeyin en iyisini sunarsanız tabiki devam edecek yaptıklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?