Umursamaz Eşim ve mutsuz evliliğim

Maalesef sinirlenince suçlayıcı konuşabiliyorum
Ne kadar güzel öz elestiriniz tebrikler gercekten durustce..o zaman bu yönü törpülerseniz sorunlarin cogunu cozebilirsiniz.ayrilik asamalarindan donen bir ablanin sozu aklimdan cikmiyor;bir eve bir erkek yeter kadinda erkek gibi davrandiginda olmuyor derdi.hakli olmak mutluluk getirmiyor bazi evliliklerde.esini iyi taniyip biraz daha sinirlerine hakim olarak konus tabiki onun yaptigi cok cirkin ama o dereceye akilli bir kadin kendini getirmemeli.saygida bitiyor cunku

Konu sahibi 23 yasinda yurt disinda yasayan, calismayan ve ailesinden uzak yasayan genc bir kadin. Kocasi da 27 yasinda ergence ve sorumsuzca davranan gencbir adam. Kucuk bir bebekleri var ve eger evliliklerini kurtarmayi deneyeceklerse ki bence denesinler cunku henuz ikisi de cocuk sayilir, kocasinin sagi solu belli degilken evet onu suyuna gidip oyle yola getirmeyi denemesi gerekir. Ayrica dogum sonrasi bozulan kari koca iliskisini de duzeltmek bir cozum olabilir

Evet o kadar haklısınız ki ben kendime hakim olabilsem her şey düzelir inşallah uğraşacağın. Böyle saygı da kalmıyor maalesef

Evet o kadar haklısınız ki ben kendime hakim olabilsem her şey düzelir inşallah uğraşacağın. Böyle saygı da kalmıyor maalesef
Hayatimmm ben cok yorgunum bir kalkip bebegimizle ilgilensen.öpücük :) yapmazsa sasarim.bir de sorumsuz umursamaz kalk cocuga bak demek arasinda cok fark var

Fiziki şiddetten çok psikolojik şiddet beni bitirdi o kadar haklısınız ki söylediklerinizde. Gidebilme imkanım olsa durmam ama gidemem maalesef
neden gidemezsiniz bende bunu anlamadım
çok mu küçük bebeğiniz? ailenizle aranız mı yok?

ona çekip gidip esaslı bir ders vermek lazım
susup oturdukça daha da artabilir

Şiddet tabiki göz ardı edilecek bişey değil hele ki küçücük çocuğun önünde ...
bende senin gibi 2 yıllık evliyim eşim elleriyle değil ama laflarıyla döverdi o kadar canımı acıtırdı söylediği sözler biraz kendinize vakit ayırın eşinizi sevdiğinizi hissettirin arada ufak süprizler yemekler hazırlayın değiştiğini götüreceksiniz. Ben artık evliliğimizi kurtaramıycağımızı düşünürken uzman yardımı aldım ve söylediklerini tek tek uyguladım ve evliliğim şuan çok yolunda çok şükür sende bi uzman yardımı alabilirsin

Bebeğim çok küçük ve o gücü kendimde bulamıyorum
çok küçük ne kadarlık?
anladım cesaret edemiyorsunuz
giderim bu sefer boşanmaya kalkar die mi düşünüyorsunuz
eğer hiçbirini yapamam diyorsanız beklentinizi sıfıra indirip o yokmuş gibi yaşayın
ama surat trip vs yapmadan

Nasıl yani ???? Eşine vuran, anlayışsız, duyarsız bir adama cilve yapması gerektiğini mi söylüyorsunuz ?!! İnanamıyorum gerçekten.
Şiddet sadece elle değil sözle de olur. Ki konuyu açan arkadaşımız her ikisine de uğramış.

8 aylık hayır boşanmaya kalkar diye korkmuyorum ama rezil eder diye korkuyorum yapar bunu çünkü tehdit de ediyor hep ben giderim diyince seni mahvederim bir de yaşayamazsın huzrlu falan diye

İyi olduğumuzda gerçekten mutlu gibi oluyoruz ama ben artık o zamanlara da inanmıyorum insanın gerçek yüzü kavgada belli oluyor

8 aylık hayır boşanmaya kalkar diye korkmuyorum ama rezil eder diye korkuyorum yapar bunu çünkü tehdit de ediyor hep ben giderim diyince seni mahvederim bir de yaşayamazsın huzrlu falan diye
çok da küçük değilmiş kuzu Allah bağışlasın
Allah Allah nasıl mahvedermiş kendi rezil olmasın da

korkmayın korkmayın korkmayın

canım eşinin karakterini bilemem ama genelde erkeklerin sözü hep laftadır sen gitme yapma etme diye senin gözünü korkutmaya çalışır ama hiç bişey yapamazlar devletimiz var arkamızda çok şükür

çok da küçük değilmiş kuzu Allah bağışlasın
Allah Allah nasıl mahvedermiş kendi rezil olmasın da

korkmayın korkmayın korkmayın
Âmiin Sağolun. Haklısınız korkmamam lazım aileme anlatsam arkamda olurlar ama üzmek de istemiyorum işte

canım eşinin karakterini bilemem ama genelde erkeklerin sözü hep laftadır sen gitme yapma etme diye senin gözünü korkutmaya çalışır ama hiç bişey yapamazlar devletimiz var arkamızda çok şükür
Aileme anlatsam arkamda olurlar aslında ama çok üzülürler

Aileme anlatsam arkamda olurlar aslında ama çok üzülürler
Arkanda ailen varsa hiç bişeyden korkma eğer senin gibi bi imkanım olsaydı ben daha ilk senemde ayrılırdım ama ben kaçarak evlendiğim için ailem benimle konuşmuyor bende bu sebepten dolayı evliliğimi kurtarmak için çabaladım hep ailen destek olursa anlat hiç bir anne baba evladının şiddet görmesini kabullenmez

size hakaret edip aşağılayan bir insana ödül veriyor gibi
herşeyin en iyisini sunarsanız tabiki devam edecek yaptıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…