Umursamaz Eşim ve mutsuz evliliğim

Tepkinizde cok haklisiniz. Mesela konu sahibi yerinde ben olsam birakir giderim. Cunku isim var, evim arabam var, ailemin durumu iyi ve yanimda olurlar, nafakam olmasa bile cocuguma guzel bir hayat sunabilirim. Bakici da tutarim, yardimci da tutarim ozel okula da yollarim...

Ama konu sahibinin sartlari farkli. 8 aylik bebek var ortada ve bebek sonrasi kari koca iiskilerini toparlayabilirlerse evlilik de kurtulabilir diye dusunuyorum. Adam da gece 11e kadar calistiktan sonra eve gelince sorun dinlemek istemeyebilir. Konu sahibi de sinirlerine hakim olamadigindan, bagirip agladigindan bahsetti. Yaslari da kucuk. Egerbaska cikis yolu yoksa ne yapsin bu kadin? Aynen devam edip ev ici gerginligi daha da mi tirmandirsin?

Siddet kesinlikle affedilecek birsey degil benm acimdan ama sen madem ayrilmayaaksin duzeltmenin yolunu bulman lazim, bu adami yola getirmek senin elinde diyorum ben olsam cekmem ama herkes farkli...simdi ilk olarak ev ve yemek icin kendini paralama bebk uyudugunda kendine zaman ayir dinlen once senin mutlu olman lazim, yanlis anlama ama sabah erken ise gidip gece 11 de gelen adamdan is beklersen sinirlenir yani ben olsam sinirlenirim(tabi ki siddet degil dedigim) cunku insanin yorgunluktan tahammul kalmiyor, kesinlikle suclayici konisma izin gunlerinde falan bebekle ilgilenmesinj iste ama tatli dille babasi seni ozledi falan de...ne bileyim once kendine zaman ayir ve mutlu ol sabahtan aksama kadar illaki bunaliyorsun ama evliliginj kurtarmak istiyorsan biraz caba gerek....tekrar fikrimi sorarsan kurtarilacak bir adam degil ama

olan bebeğe oluyor bu tarz ilişkilerde, çok yazık. Alıp karşınıza adam akıllı konuşmanız gerekiyor, birbirinizi anlamalı empati yapabilseniz belki bir çözüm bulabilirsiniz

Bilerek bu bebeği bu yuvaya getirdin. Eşin daha öncede böyleymiş. Eğer cidden o bebeği düşünüyorsan, boşanirsin. Zaten baba, bebeği görmüyor ve umursamiyor da. Mecburmu o bebek bağriş çağriş bir evde büyümeye?

Mama sandalyesini banyoya koyup eline oyalanacak bir şeyler versen sen banyo yapana kadar durmaz mi ?

Siddeti hep var mi eşinin ? Buna rest çekmen gerekiyor biliyorsun değil mi ?

Adam konu sahibini dövüyor, çocuğuna bile bakmiyor kapinin önüne koyuyor. Ne tatli dili ya? Bu erkeklere niye bu kadar bahane? Aman aman çok narinler paşa hazretleri!!

Tabi konu sahibi bir kaç yil daha beklesin ki çocuk iyicene travma olsun, ilerde psikolojik desteğe ihtiyaci olsun!!

siz dayak yerseniz cilve mi yaparsiniz ?kadın hakaret duymus siddet gormus siz cilve diyorsunuz mantık biraz..

Benim yavrularimin yanında eşim bana bagirirsa hiç çıkarı yok onu affetmem. Hadi affettim bir kere diyelim ikincide bosarim.

Bu kadar net konuşuyorum çünkü bana bağırması ayrı çocukların yanında bağırması çok başka.

Kendini tutacak , çocuklar uyuyacak, ya da çocukları bir yere bırakıp kavga etmek istiyorsa edecek.

O çocuklar anne babalarını secemiyor. Ve hiç bir yavru evde dana gibi bağıran anne babayı haketmiyor.

Eşim sinirlendiğinde ki aşırı sinirlidir , anında susarım. Benimde sinirim yok mu, bağırıp çağırıp ard arda cevap verme yetim yok mu, var elbet ama asla müdahil olmam konuya.
Bakıyorum çok haksız bir durumda , bunu ona ispatlamam lazım çocuklar uyuyana kadar gülen maskemi takıyorum , sonra odada hesaplasiyoruz.

Bu konuda kararliligimi bildiği için eşim , çok sinirli olsa da artık o anda susmaya çalışıyor.

Bu örneği vermemdeki neden eğer bu deveyi gudemiyorsaniz , ve gidemiyorsaniz en azından çocuklarınızı korumaya alın.
Bu en çok annelerin elinde bence.

annen veya baban çok hastayım vb. diye yalan söyleyerek seni çağırsa nasıl olur ? veya kızımızı özledik gönder falan deseler eşine. sen haberin yokmuş gibi davran. çok değil 1 hafta ailende kal. dinlenmeye ve kafa dinlemeye ihtiyacın var

Kadın dayak yemiş diyorum tekrar. Başka da lafım yok. Dayak yemiş. Yani benim mesela bahçemde üç köpek iki kedi var. Kıyıp da bir defa vurmadım. Bilmem anlatabildim mi. Insan olmanın şartı, yaşı yoktur. Daha genç diye biri dayak atabilir diğeri yiyebilir mi.bak ne güzel bir de yurt dışındaymış. Şikayetci olduğu an o adamı bin pişman ederler.

Kendimi görüyorum sende, 5.yilim bosaniyoboş hiç bir şey değişmiyor, giden emekler , gösterilen iyi niyet hep boşa

Siz zenginsiniz tamam anladık ama caresiz maddi gucu olmayan kadinlar icin devlet destegi var..Burda bir suru sıginma evi var is imkani var..evler gizli..Yurt disinda yasiyorsa daha da agir bedel oder döven adam bence..
kimsesizler sussun dayak yesin ezilmeye mecburlar cilve lazım mamtigi dogru degil ..
Ayrica bu ilk dayak degil cok belli ...Fakir de olsam issiz de olsam ceker giderim taviz tavizi doguracak dayak yedikce normallesecek ailede ..

Cilve yazmış biri ha ha CİLVE. Oldu. Kadın bebeği tek başına yaptı tabi, koca 12 saat çalışıyor diye evde en az 15 saat ev, bebek, koca ihtiyaçları için çalışan kadın kocasının suyuna GİTMELİ dayak yese bile cilve yapmalı. Mükemmel. Siz böyle devam edin hatta erkek çocuklarınızı da padişah gibi yetiştirip kız çocuklarınızın ileriki hayatlarını hiç düşünmeyin.

Evet erkeklerin cogu halden anlamiyor. Kendilerinden hicbir sey beklemeden her sorumlulugu ustleniyorsun en ufak bir beklentide patlak veriyor her sey. Bence tavrinizi koyun bu sekilde gitmez. Sizi kaybedecegini anlarsa belki duzelir. Inanin dogum yapan her kadin bunlari az cok yasiyor. Sorumsuz erkekleri yola getirmek cok zor

Siddet affedilmez ama kadinlarin bu suclayici konusmalarinida sevmiyorum artik baslik bile umursamaz esim..bu sekilde sorunlar cozulmuyo.yapici onarici tatli dilin cozemeyecegi sey yok
Size yemin ederim yapici, onarici, ve tatli dilin hic islemedigi insanlar var. Ayrica bu meziyetler hep kadinlardan bekleniyor siz bile hemcinsiniz şiddet gördüğü halde "suçlayıcı dil" kullandi demissiniz. Aslinda demek istediginiz sey iyi niyetli sizi anlıyorum. Ama insanlar cok korkunç biraz fazla iyi niyetli bi yaklaşım sizin ki. Keske tatli dille çözülse insanların o beynindeki kara kutu...

Cok sevmeyeceksin iste!can yucelin bir siiri vardi boyle,o geldi aklima gercekten cok dogru ya,fazla deger vermeyeceksin iste o zaman kiymetin oluyor..
Bağlanmayacaksın hiçbir şeye öyle kötü körüne o olmazsa yaşayamam demeyeceksin demeyeceksin işte yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela o daha az severse kırılırsın. Aklıma getirdin eşime evet derken önümde tuttuğum bir şiirdi ne kadar doğru bence konu sahibesi çok değer vermeyeceksin o daha az verince mahvoluyorsun sevince insan böyle oluyor işte size değer vermiyor insan değer verdiği kişiye asla vurmaz ve bunun affı olmaz

Baglanmayacaksin hic bir seye oyle körü körüne!!
Aynen bayiliyorum bu siire:))sevmeye sevecez elbet,ama hayatimizin merkezine koymayacaz o olmazssa nasil yasarim dememeliyiz,bunu basarirsak gerisi kolay

Şiddet kesinlikle yanlış ama burada ki yaZılanları okuyup gaza gelmeyin benim tavsiyem , çünkü sabah erken çıkıyor demişsiniz gece geç saatte geliyor demişsiniz büyük ihtimalle gün içinde çok yoruldu ve eve gelince uzanmak istedi bence daha yumuşak bir şekilde iletişim kurmaya çalışmanız daha doğru olurdu tabi olan olmuş da , ama tüm gün dışarda olan adam ve sizde evdesiniz eğer bu döngüden sıkıldıysanız sizde çalışmaya başlayın ve çocuğu bakıcıya verin yoksa maalesef o dışarda siz evdesiniz ve sorumluluklar paylaşılmış gözüküyor

Çok üzüldüm suan Rabbim yardımcımız olsun bence biraz masada koyun tatil amaçlı ailenize gidin bosanın demiyorum.ama belki bu uzaklık eşinizin aklını başına getir belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…