- 3 Eylül 2012
- 21.899
- 57.831
- 798
Nasıl yani ???? Eşine vuran, anlayışsız, duyarsız bir adama cilve yapması gerektiğini mi söylüyorsunuz ?!! İnanamıyorum gerçekten.
Şiddet sadece elle değil sözle de olur. Ki konuyu açan arkadaşımız her ikisine de uğramış.
Konuştum konuşuyorum hep evet anlıyorum haklısın dyor akşam gelince 10 dakika tutuyo ve sonra bana vermeye çalışıyor ben banyodayken kapının önüne bırakıyor çocuğu inanabiliyormusunuz çocuk ağla ağla perişan mecbur direk çıkıyorum unuttum artık kişisel bakımı falan
Bir yuva yikmak kolay degil. Yaslariniz da henuz kucuk ve tam olgunlasmamis bir esiniz var. Evliliginizi kurtarmayi denemelisiniz. Erkekler sorun duymaktan hoslanmaz, bizim gibi sevgilerini asklarini bicir bicir da gosteremezler. Kendinizi zorlayin, yaninda hep guler yuzlu olun ve bagiracaginiz zaman 10a kadar sayip kendinizi sakinlestirin. Yavas yavas esinizin hamurunu yeniden yogurmayi deneyin. Birkac yil da boyle deneyin. Gercekten olmayacak gibiyse bosanmayi dusunursunuz.
siz dayak yerseniz cilve mi yaparsiniz ?kadın hakaret duymus siddet gormus siz cilve diyorsunuz mantık biraz..Hep mi boyleydi cocuktan sonra mi degisti huylari?
Bazen evde kucuk bir bebek olmasi sinirleri yipratabiliyor.
Biraz sakin olun, yemek pisirmeyi birkac gunlugune birakin. Disardan yersiniz. Kendinize zaman ayirin. Bebeginizle her gun en az iki saat acik havada gezmeye cikmiyorsaniz cikmaya baslayin.
Yemekten cok esinize ozel zaman ayirin. Eve geldiginde onu ozel hissettirin. Ondan is beklemeyin bir sure. Yani oye gibi davranin. Biraz cilve yapin iste....
Sonra musaitse birkac hafta sonra iki uc gunlugune ailenizin yanina gidin. Sizin icin de degisiklik olur.
Evinize de yardimci bir bayan alin durumunuz uygunsa.
Eger bir mesleginiz varsa da bebeginiz 2 yasina gelince ise baslayin.
Kadın dayak yemiş diyorum tekrar. Başka da lafım yok. Dayak yemiş. Yani benim mesela bahçemde üç köpek iki kedi var. Kıyıp da bir defa vurmadım. Bilmem anlatabildim mi. Insan olmanın şartı, yaşı yoktur. Daha genç diye biri dayak atabilir diğeri yiyebilir mi.bak ne güzel bir de yurt dışındaymış. Şikayetci olduğu an o adamı bin pişman ederler.Konu sahibi 23 yasinda yurt disinda yasayan, calismayan ve ailesinden uzak yasayan genc bir kadin. Kocasi da 27 yasinda ergence ve sorumsuzca davranan gencbir adam. Kucuk bir bebekleri var ve eger evliliklerini kurtarmayi deneyeceklerse ki bence denesinler cunku henuz ikisi de cocuk sayilir, kocasinin sagi solu belli degilken evet onu suyuna gidip oyle yola getirmeyi denemesi gerekir. Ayrica dogum sonrasi bozulan kari koca iliskisini de duzeltmek bir cozum olabilir
Kendimi görüyorum sende, 5.yilim bosaniyoboş hiç bir şey değişmiyor, giden emekler , gösterilen iyi niyet hep boşaselam kızlar
Benim beni hiç umursamayan söylediklerimi dinlemeyen sürekli beni aşağılayan bir eşim var.
Sabah iki saat kavga ettik bebeğimiz kavgamızdan çok korktu çok ağladı kuzum
Kavga sebebimiz de şu: sabah erkenden işe gider akşam 11 de gelir işten. Geldikten sonra bebeği 10 dk tutar tutmaz bana atar direk benim gün içinde bana yardım edecek yakınımda kimsem yok eşim yokken duşa bile giremiyorum o gelince 5 dk girerim onda da çocuk ağla ağla bi hal olur bakmaz doğru düzgün. Sabah da biraz bakarmısın çok ağlıyor dedim umrunda değil sinirlerim acayip yıprandı ağladım baya. Beni sakinleştirip iyi şeyler söyleyeceği yerde bana hakaret ediyor beceriksiz sen şöylesin böylesin diye daha da sinirlendim bağırdım çocuk çok ağladı. Eşim de bana vurdu bağırdı. Çirkinsin beceriksizsin saydı her şeyi . Çok üzgünüm çok hiç mutlu değilim. Halbuki ne fedakarlıklar yaptım ve yapıyorum en güzel yemekleri yapmaya çalışıyorum evimize bebeğimize çok iyi bakmaya çalışıyorum ailemden arkadaşlarımdan uzağım ama karşılığı buymuş maalesef
Siz zenginsiniz tamam anladık ama caresiz maddi gucu olmayan kadinlar icin devlet destegi var..Burda bir suru sıginma evi var is imkani var..evler gizli..Yurt disinda yasiyorsa daha da agir bedel oder döven adam bence..Tepkinizde cok haklisiniz. Mesela konu sahibi yerinde ben olsam birakir giderim. Cunku isim var, evim arabam var, ailemin durumu iyi ve yanimda olurlar, nafakam olmasa bile cocuguma guzel bir hayat sunabilirim. Bakici da tutarim, yardimci da tutarim ozel okula da yollarim...
Ama konu sahibinin sartlari farkli. 8 aylik bebek var ortada ve bebek sonrasi kari koca iiskilerini toparlayabilirlerse evlilik de kurtulabilir diye dusunuyorum. Adam da gece 11e kadar calistiktan sonra eve gelince sorun dinlemek istemeyebilir. Konu sahibi de sinirlerine hakim olamadigindan, bagirip agladigindan bahsetti. Yaslari da kucuk. Egerbaska cikis yolu yoksa ne yapsin bu kadin? Aynen devam edip ev ici gerginligi daha da mi tirmandirsin?
Size yemin ederim yapici, onarici, ve tatli dilin hic islemedigi insanlar var. Ayrica bu meziyetler hep kadinlardan bekleniyor siz bile hemcinsiniz şiddet gördüğü halde "suçlayıcı dil" kullandi demissiniz. Aslinda demek istediginiz sey iyi niyetli sizi anlıyorum. Ama insanlar cok korkunç biraz fazla iyi niyetli bi yaklaşım sizin ki. Keske tatli dille çözülse insanların o beynindeki kara kutu...Siddet affedilmez ama kadinlarin bu suclayici konusmalarinida sevmiyorum artik baslik bile umursamaz esim..bu sekilde sorunlar cozulmuyo.yapici onarici tatli dilin cozemeyecegi sey yok
Bağlanmayacaksın hiçbir şeye öyle kötü körüne o olmazsa yaşayamam demeyeceksin demeyeceksin işte yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela o daha az severse kırılırsın. Aklıma getirdin eşime evet derken önümde tuttuğum bir şiirdi ne kadar doğru bence konu sahibesi çok değer vermeyeceksin o daha az verince mahvoluyorsun sevince insan böyle oluyor işte size değer vermiyor insan değer verdiği kişiye asla vurmaz ve bunun affı olmazCok sevmeyeceksin iste!can yucelin bir siiri vardi boyle,o geldi aklima gercekten cok dogru ya,fazla deger vermeyeceksin iste o zaman kiymetin oluyor..
Baglanmayacaksin hic bir seye oyle körü körüne!!Bağlanmayacaksın hiçbir şeye öyle kötü körüne o olmazsa yaşayamam demeyeceksin demeyeceksin işte yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela o daha az severse kırılırsın. Aklıma getirdin eşime evet derken önümde tuttuğum bir şiirdi ne kadar doğru bence konu sahibesi çok değer vermeyeceksin o daha az verince mahvoluyorsun sevince insan böyle oluyor işte size değer vermiyor insan değer verdiği kişiye asla vurmaz ve bunun affı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?