Umursamaz Eşim ve mutsuz evliliğim

Ağlamasıyla uyumamasının arasındaki bağlantıyı nasıl kurdunuz ? Bağrışmadan dolayı ağladı bebeğim ve evet gün içinde uyuyor ama ağlar duymazsam diye tedirgin olup giremiyorum rahatça

Bebeğimin zaten bir düzeni var merak etmeyin bağrışmadan dolayı huzursuz oldu bir kere o kadar

Bebeğimin zaten bir düzeni var merak etmeyin bağrışmadan dolayı huzursuz oldu bir kere o kadar

O zamanlar evliliğe alıştığımı düşünmüştüm ve şiddet görmüyordum her şey çok güzel gidiyoesu başta.

Yeni evlendiğimde birkaç ay içinde hamile kaldım böyle şeyler olmamıştı her şey güzeldi o zaman.

O zamanlar evliliğe alıştığımı düşünmüştüm ve şiddet görmüyordum her şey çok güzel gidiyoesu başta.
oncekı mesajlarınızda esınızın hep bencıl ve umursamaz oldugunu yazmıssınız ben ona ıstınaden bu yorumu yapmıstım. Bır kac ay ıcınde hamıle kalmıssınız demek ıstedıgım de tam bu. Gencsınız hızlı yasıyorsunuz cabuk ve anı kararlar verıyorsunuz. Bır cocuk dunyaya getırmek hayatta alabılecegınız en onemlı karar. Onu ıyı bır bırey olarak yetıstırme sorumlulugu ıse en buyuk sorumluluk. Ama sız bu kadar onemlı bır kararı hayatın gelısıne bırakıp yasamayı secmıssınız uzerınde dusunup ben bu cocuga nasıl bır ımkan sunacagım nasıl bırer anne baba oluruz demeden. Umarım zaman sızın bebegınıze cok guzel fırsatlar sunar ve es olarak mutlu olamadıgınız bu hayatta anne olarak cok mutluluklar yasarsınız.

İnşallah çok teşekkürleer

Ağlamasıyla uyumamasının arasındaki bağlantıyı nasıl kurdunuz ? Bağrışmadan dolayı ağladı bebeğim ve evet gün içinde uyuyor ama ağlar duymazsam diye tedirgin olup giremiyorum rahatça
Kendiniz yaziyorsunuz sonra nasıl bağlantı kurdunuz diyorsunuz
Bebeğimi bir 10 dakika bile oylamiyor banyo kapısına birakiyor bebek çatlayana kadar ağlıyor diye
Eee bende diyorum madem bebeğin bir düzeni var uyuyor gün içinde niye banyoya girmiyorsunuz ana kucagi falan varsa alin kapının önüne ağlarsa duyarsin banyonu da yapmış olursun
Bes dakika bile kendime ayiramiyorum dersen demek ki bebek hiç durmuyor diye düşünür insanlar

Sizin yazdığınız cümleyle benimki aynı mı sizce ? Sizin diğer mesajınızdaki cümlenizden bambaşka bir şey çıkıyor her neyse. Evet var ana kucağı ama artık büyük ve içinde uyumuyor koyunca uyanıyor

La havle
Ya konuya yazdığınız ilk yorum çocuğa bes dakika bile bakmiyor cocuk çatlayana kadar agliyor esim yokken bir sey yapamıyorum degil mi

Ben de dedim boşanmaya gönlün yok adamla takismamaya çalış banyonu kocan gelmeden yap dedim
Keske sana yardımcı olsa hakaret etmese vurmasa ama senin koca bu
Boşanmak gibi bir niyetin olmadığına göre adami yok say kendi işini kendin gor dedim
Sanki bebeğine sana bir şey demişim gibi saldırı moduna geçtim
Ben senin icin söyledim yoksa banane

Bu siteye üye olduğumdan beri kendi dertlerm çok kucukmus onu farkettm.. Allah Yardimciniz olsun boyle bir es ile ömür geçer mi bilemedim ve bebeginjz ne kadar sağlıklı bir aile de buyur onu da bilemiyorum inş herşey gonlunuzce olur Eşiniz de yaptigi hatayı anlar ins

Bosuna acıklama yapma işlerine geldiği gibi anlıyolar. Bi anda sizi suclayıp saldıracak bişey buluyorlar burdan yazması kolay tabi

Ne kadar yapıcı yorum yapmışsınız evet var meral etmeyin ama ben direk bitirmek istemiyorum hatasını anlasın iyice ve mutlu olalım. Tek istediğim bu
Doğru söylüyorsunuz, hiç yapıcı olmamış.
Halbuki size vuran, bağıran hem de bebeğiniz yanında bunları yapıp bir de bebeğinizle ilgilenmeyen, sadece kendi başına bir hayat yaşayan adama sihirli değneğimi değdirip değişmesini sağlamalıydım.
Yapıcı olacak tarafı ne Allah aşkına?
Vurmak yetmiyor da tekmeler yumruklar mo gerek, bıçak mı çeksin?
O zaman mı yıkıcı yorum yapalım?

Alakası yok siz işinize geldiği gibi cevap veriyosunuz
Cidden bu konuda sizin öneriniz ne peki
Konu sahibi boşanmaya yanaşmıyor adam vuruyor hakaret ediyor yardımcı olmuyor
Ben de madem boşanmak istemiyorsun kendi başına yetebil diyorum
Siz ne diyorsunuz peki

Ayrıca kendi konunuzda insanlar size 20 sayfa yardımcı olmaya çalıştılar cevaplari zerre umursamadiniz bile
Şimdi de gelmiş milletin arkasindan konuşuyorsunuz

Arkasından mı:)) herkes görüyor yorumları ben burda söylediğmin fazlasını kendi konumda söylüyorum +100000000 :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…