Ağlamasıyla uyumamasının arasındaki bağlantıyı nasıl kurdunuz ? Bağrışmadan dolayı ağladı bebeğim ve evet gün içinde uyuyor ama ağlar duymazsam diye tedirgin olup giremiyorum rahatçaBen bebeğinizin niye bu kadar ağladığına takıldım hiç mi gün içinde uyumuyor bu bebek
Yarım saat bile uyutup bir dusa giremiyorsunuz
Eşinizin siddetinden falan bahsedeceğim ama boşuna konuşacağım siz bastan kanıksamıssiniz durumu en azindan bebeğinize bir düzen verin
Bebeğimin zaten bir düzeni var merak etmeyin bağrışmadan dolayı huzursuz oldu bir kere o kadarBen bebeğinizin niye bu kadar ağladığına takıldım hiç mi gün içinde uyumuyor bu bebek
Eşinizin siddetinden falan bahsedeceğim ama boşuna konuşacağım siz bastan kanıksamıssiniz durumu en azindan bebeğinize bir düzen verin
Bebeğimin zaten bir düzeni var merak etmeyin bağrışmadan dolayı huzursuz oldu bir kere o kadarBen bebeğinizin niye bu kadar ağladığına takıldım hiç mi gün içinde uyumuyor bu bebek
O zamanlar evliliğe alıştığımı düşünmüştüm ve şiddet görmüyordum her şey çok güzel gidiyoesu başta.2 yillik evlisiniz daha evlilige alismadan neden cocuk? Madem sorumlulugunu alamayacaktiniz neden cocuk? Madem siddet goruyorsunuz neden cocuk? Bu liste o kadar uzar gider ki. Ciddi olarak evlilik yetkinlik belgesi olmali egitilmeliyiz bilinclenmeliyiz. Insanlar bu evliligi ne saniyor, ne bulmayi umuyorlar da kendi ayaklari uzerinde durmadan daha kendi sorunlulugunu almadan aile olmanin sorumlulugunu aliyorlar.
Cok uzuluyorum bu siddet ortaminda buyuyen cocuklarimiz ve onlarin gelecekleri...
Yeni evlendiğimde birkaç ay içinde hamile kaldım böyle şeyler olmamıştı her şey güzeldi o zaman.Böyle adama çocuk yapılmaz. Orda hata yapmışsın bikere çocuk olduktan sonra böyle olmamıştır. Mutlaka önceden sana vurmuştur.
Adamda bi düzelme olmadıysa niye çocuk? Niye şahit olsun sizin saçma sapan kavgalarınıza? Neden huzur içinde büyütmek yerine böyle huzursuz ortamda büyütmeyi tercih ettin? Senin elinde herşey çünkü bir çocuk yaparken ilk önce bir kadın evliliğim iyi gidiyor mu bebeğim huzurlu bir ortamda büyüyor mu ona bakmalı. İleride ne olacağımız elbette belli değil ama sizinki bariz ortadaymış.
oncekı mesajlarınızda esınızın hep bencıl ve umursamaz oldugunu yazmıssınız ben ona ıstınaden bu yorumu yapmıstım. Bır kac ay ıcınde hamıle kalmıssınız demek ıstedıgım de tam bu. Gencsınız hızlı yasıyorsunuz cabuk ve anı kararlar verıyorsunuz. Bır cocuk dunyaya getırmek hayatta alabılecegınız en onemlı karar. Onu ıyı bır bırey olarak yetıstırme sorumlulugu ıse en buyuk sorumluluk. Ama sız bu kadar onemlı bır kararı hayatın gelısıne bırakıp yasamayı secmıssınız uzerınde dusunup ben bu cocuga nasıl bır ımkan sunacagım nasıl bırer anne baba oluruz demeden. Umarım zaman sızın bebegınıze cok guzel fırsatlar sunar ve es olarak mutlu olamadıgınız bu hayatta anne olarak cok mutluluklar yasarsınız.O zamanlar evliliğe alıştığımı düşünmüştüm ve şiddet görmüyordum her şey çok güzel gidiyoesu başta.
İnşallah çok teşekkürleeroncekı mesajlarınızda esınızın hep bencıl ve umursamaz oldugunu yazmıssınız ben ona ıstınaden bu yorumu yapmıstım. Bır kac ay ıcınde hamıle kalmıssınız demek ıstedıgım de tam bu. Gencsınız hızlı yasıyorsunuz cabuk ve anı kararlar verıyorsunuz. Bır cocuk dunyaya getırmek hayatta alabılecegınız en onemlı karar. Onu ıyı bır bırey olarak yetıstırme sorumlulugu ıse en buyuk sorumluluk. Ama sız bu kadar onemlı bır kararı hayatın gelısıne bırakıp yasamayı secmıssınız uzerınde dusunup ben bu cocuga nasıl bır ımkan sunacagım nasıl bırer anne baba oluruz demeden. Umarım zaman sızın bebegınıze cok guzel fırsatlar sunar ve es olarak mutlu olamadıgınız bu hayatta anne olarak cok mutluluklar yasarsınız.
Kendiniz yaziyorsunuz sonra nasıl bağlantı kurdunuz diyorsunuzAğlamasıyla uyumamasının arasındaki bağlantıyı nasıl kurdunuz ? Bağrışmadan dolayı ağladı bebeğim ve evet gün içinde uyuyor ama ağlar duymazsam diye tedirgin olup giremiyorum rahatça
Sizin yazdığınız cümleyle benimki aynı mı sizce ? Sizin diğer mesajınızdaki cümlenizden bambaşka bir şey çıkıyor her neyse. Evet var ana kucağı ama artık büyük ve içinde uyumuyor koyunca uyanıyorKendiniz yaziyorsunuz sonra nasıl bağlantı kurdunuz diyorsunuz
Bebeğimi bir 10 dakika bile oylamiyor banyo kapısına birakiyor bebek çatlayana kadar ağlıyor diye
Eee bende diyorum madem bebeğin bir düzeni var uyuyor gün içinde niye banyoya girmiyorsunuz ana kucagi falan varsa alin kapının önüne ağlarsa duyarsin banyonu da yapmış olursun
Bes dakika bile kendime ayiramiyorum dersen demek ki bebek hiç durmuyor diye düşünür insanlar
La havleSizin yazdığınız cümleyle benimki aynı mı sizce ? Sizin diğer mesajınızdaki cümlenizden bambaşka bir şey çıkıyor her neyse. Evet var ana kucağı ama artık büyük ve içinde uyumuyor koyunca uyanıyor
Bosuna acıklama yapma işlerine geldiği gibi anlıyolar. Bi anda sizi suclayıp saldıracak bişey buluyorlar burdan yazması kolay tabiSizin yazdığınız cümleyle benimki aynı mı sizce ? Sizin diğer mesajınızdaki cümlenizden bambaşka bir şey çıkıyor her neyse. Evet var ana kucağı ama artık büyük ve içinde uyumuyor koyunca uyanıyor
Doğru söylüyorsunuz, hiç yapıcı olmamış.Ne kadar yapıcı yorum yapmışsınız evet var meral etmeyin ama ben direk bitirmek istemiyorum hatasını anlasın iyice ve mutlu olalım. Tek istediğim bu
işinize gelmeyen cevaplar olunca istedikleri gibi anliyorlar oluyor tabiiBosuna acıklama yapma işlerine geldiği gibi anlıyolar. Bi anda sizi suclayıp saldıracak bişey buluyorlar burdan yazması kolay tabi
Alakası yok siz işinize geldiği gibi cevap veriyosunuzişinize gelmeyen cevaplar olunca istedikleri gibi anliyorlar oluyor tabii
B
Cidden bu konuda sizin öneriniz ne pekiAlakası yok siz işinize geldiği gibi cevap veriyosunuz
Arkasından mı:)) herkes görüyor yorumları ben burda söylediğmin fazlasını kendi konumda söylüyorum +100000000 :)))Cidden bu konuda sizin öneriniz ne peki
Konu sahibi boşanmaya yanaşmıyor adam vuruyor hakaret ediyor yardımcı olmuyor
Ben de madem boşanmak istemiyorsun kendi başına yetebil diyorum
Siz ne diyorsunuz peki
Ayrıca kendi konunuzda insanlar size 20 sayfa yardımcı olmaya çalıştılar cevaplari zerre umursamadiniz bile
Şimdi de gelmiş milletin arkasindan konuşuyorsunuz
Hiç öyle görünmüyordu deminArkasından mı:)) herkes görüyor yorumları ben burda söylediğmin fazlasını kendi konumda söylüyorum +100000000 :)))
Ben kocama kendimi ezdirmediğim icin böyleyiz onun amacı o zatenHiç öyle görünmüyordu demin
Hadi şimdi bu yaptığın atarin onda birini kocana yapta bu kadar ezilme
Hiç öyle görünmüyordu demin
Hadi şimdi bu yaptığın atarin onda birini kocana yapta bu kadar ezilme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?