- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Egitim gormus insanlarda sidet uyguluyorÇözüm benim fikrime göre eğitimdir . Eğitimli erkek ve kadınlar toplumda daha iyi bir şekilde yaşayacaklardır Eminim.
Ne olur sinir harplerinizi baska turlu yasayain..ya nefret ediyorum bebegin onunda kavga edenlerden.ona bu korkuyu yasatmaya hakkiniz varmi..Evet çok korktu kuzum2 yıllık evliyim ben 23 eşim 27 yaşında
Bir süre ailenizin yanina gidin burnu sürtsün donmezse üzülmeyin çok fazla birşey kaybetmeden kurtulmuş olursunuzselam kızlar
Benim beni hiç umursamayan söylediklerimi dinlemeyen sürekli beni aşağılayan bir eşim var.
Sabah iki saat kavga ettik bebeğimiz kavgamızdan çok korktu çok ağladı kuzum
Kavga sebebimiz de şu: sabah erkenden işe gider akşam 11 de gelir işten. Geldikten sonra bebeği 10 dk tutar tutmaz bana atar direk benim gün içinde bana yardım edecek yakınımda kimsem yok eşim yokken duşa bile giremiyorum o gelince 5 dk girerim onda da çocuk ağla ağla bi hal olur bakmaz doğru düzgün. Sabah da biraz bakarmısın çok ağlıyor dedim umrunda değil sinirlerim acayip yıprandı ağladım baya. Beni sakinleştirip iyi şeyler söyleyeceği yerde bana hakaret ediyor beceriksiz sen şöylesin böylesin diye daha da sinirlendim bağırdım çocuk çok ağladı. Eşim de bana vurdu bağırdı. Çirkinsin beceriksizsin saydı her şeyi . Çok üzgünüm çok hiç mutlu değilim. Halbuki ne fedakarlıklar yaptım ve yapıyorum en güzel yemekleri yapmaya çalışıyorum evimize bebeğimize çok iyi bakmaya çalışıyorum ailemden arkadaşlarımdan uzağım ama karşılığı buymuş maalesef
Böyle adama çocuk yapılmaz. Orda hata yapmışsın bikere çocuk olduktan sonra böyle olmamıştır. Mutlaka önceden sana vurmuştur.selam kızlar
Benim beni hiç umursamayan söylediklerimi dinlemeyen sürekli beni aşağılayan bir eşim var.
Kavga sebebimiz de şu: sabah erkenden işe gider akşam 11 de gelir işten. Geldikten sonra bebeği 10 dk tutar tutmaz bana atar direk benim gün içinde bana yardım edecek yakınımda kimsem yok eşim yokken duşa bile giremiyorum o gelince 5 dk girerim onda da çocuk ağla ağla bi hal olur bakmaz doğru düzgün. Sabah da biraz bakarmısın çok ağlıyor dedim umrunda değil sinirlerim acayip yıprandı ağladım baya. Beni sakinleştirip iyi şeyler söyleyeceği yerde bana hakaret ediyor beceriksiz sen şöylesin böylesin diye daha da sinirlendim bağırdım çocuk çok ağladı. Eşim de bana vurdu bağırdı. Çirkinsin beceriksizsin saydı her şeyi . Çok üzgünüm çok hiç mutlu değilim. Halbuki ne fedakarlıklar yaptım ve yapıyorum en güzel yemekleri yapmaya çalışıyorum evimize bebeğimize çok iyi bakmaya çalışıyorum ailemden arkadaşlarımdan uzağım ama karşılığı buymuş maalesef
Demek ki gördükleri eğitimi hayatlarına uygulayamıyorlar ne acı ..Egitim gormus insanlarda sidet uyguluyor
selam kızlar
Madem hep böyleydi sana çirkinsin diyen bir adamdan niye çocuk yapıyosunHep böyleydi maalesef bencil vurdumduymaz. Her gün dışarı çıkıyorum bebeğimle 2 3 saat park bahçe market gezeriz.
Ailem baya uzakta maalesef öyle hemen gidemiyoruz ve eşimin işi dolayısıyla
Ne kadar yapıcı yorum yapmışsınız evet var meral etmeyin ama ben direk bitirmek istemiyorum hatasını anlasın iyice ve mutlu olalım. Tek istediğim buAdamcık size vurmuş, boşanma diye bir kavramdan haberiniz var mı?
Evlendikten hemen sonra hamile kaldım birkaç ay içinde. O zamanlar aramız iyiydi zaten yeni evliyim her şey gözüme güzel gözüküyordu ve böyle şeyler dememiştiMadem hep böyleydi sana çirkinsin diyen bir adamdan niye çocuk yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?