Umursamaz Eşim ve mutsuz evliliğim

Eşinizin şiddet uygulaması kabul edilemez , bunda hemfikiriz ancak sabah çıkıp gece 11e kadar çalışsam ve eve gelsem herhalde tek düşündüğüm , tek istediğim uyumak olurdu.Eşinizin işi ağırsa bir de gerçekten çok zorlayıcı bir çalışma saati bu.Tamam erkekleri gömelim de biraz da empati.10 dakikada ne var ki diyorsunuz ama adam dayanamıyor belki de işi ağır ve çalışma süresi uzunsa.

Senin bu hallerin çok normal yeni doğum yapmışsın stres sıkıntı kendine bakamama herşey normal

Tek anormal eşin anası heralde her gün babasını senin gibi karşılamiyordu çok mu bakımlıdır acaba

Eşine tavrını köy ki devam etmesin şiddete

Özledim seviyorum deyip koynuna girersen devamı gelir şiddetin

Çok haklısın insan duş almak istiyor kendine gelimek iştiyor

Allah yardımcın olsun

Bir süre ailenizin yanina gidin burnu sürtsün donmezse üzülmeyin çok fazla birşey kaybetmeden kurtulmuş olursunuz

2 yillik evlisiniz daha evlilige alismadan neden cocuk? Madem sorumlulugunu alamayacaktiniz neden cocuk? Madem siddet goruyorsunuz neden cocuk? Bu liste o kadar uzar gider ki. Ciddi olarak evlilik yetkinlik belgesi olmali egitilmeliyiz bilinclenmeliyiz. Insanlar bu evliligi ne saniyor, ne bulmayi umuyorlar da kendi ayaklari uzerinde durmadan daha kendi sorunlulugunu almadan aile olmanin sorumlulugunu aliyorlar.
Cok uzuluyorum bu siddet ortaminda buyuyen cocuklarimiz ve onlarin gelecekleri...

Neden bu kadar erken yaşta evlendiniz ki? tanımadan mı evlendiniz ayrıca hep böyleydi diyorsunuz neden böyle bir adamdan çocuk yaptınız. Maalesef cahillik ve gençliğinizin kurbanı olmuşsunuz çocuğa yazık öyle bir ortamda büyümesi hiç iyi değil nereye kadar böyle sürebilir ki?

Boyle adamlarin yemegine fare zehri atip yavas yavas oldureceksin! Allahim deliricem bazi konulari okurken ben burda cildiriyorum katlanmayin lutfen ya soyle adamlara katlanmayin. O hakaretlerini yedirin ona ya!

Böyle adama çocuk yapılmaz. Orda hata yapmışsın bikere çocuk olduktan sonra böyle olmamıştır. Mutlaka önceden sana vurmuştur.
Adamda bi düzelme olmadıysa niye çocuk? Niye şahit olsun sizin saçma sapan kavgalarınıza? Neden huzur içinde büyütmek yerine böyle huzursuz ortamda büyütmeyi tercih ettin? Senin elinde herşey çünkü bir çocuk yaparken ilk önce bir kadın evliliğim iyi gidiyor mu bebeğim huzurlu bir ortamda büyüyor mu ona bakmalı. İleride ne olacağımız elbette belli değil ama sizinki bariz ortadaymış.

Siz hiç çalıştınızmı bilmiyorum ama eşinizde yoruluyor sizin gibi sabah çıkıp onda onbirde eve geliyor ve suçlayıcı konuşmalarınızla etkiye tepki gibi olmuş ve bu hep böyle sanırım yaptığını onaylamıyoeum tabi şiddeti ama sizde körüklemişsiniz siz sakin olun ve sakin konuşun bence ayrıca bu çocuk olayını çok büyütüyorsunuz bir anne gibi olmaz baba gündüz utuduğunda yapıcaksınız bazı şeyleri herkes çocuk büyütüyor sonuçta zor gelecekti madem eeee babayıda biliyordynuz niye doğurdunuz acaba benimde oğlum kolikti duşa girerken bile banyoda çamaşır sepetine oturtur duşakabin içinden ara ara açarak kontrol altında duş alırdım yani bi siz değilsiniz haa eşinizden şikayetçiyseniz çocuğu bahane etmeyin oda eve gelince adam bi dşnlensin demi sizin bu baskılarınızdan dolayı yapası varsada yapmaz hepimiz öyleyiz çünkü baskı bunaltır

Çocuğu birlikte yaptınız yani onun da ilgilenmesi sana yardımcı olması lazım tabi işe gidip yoruluyor olabilir ama sizin De işiniz kolay değil en azından manevi destek bile olsa sizi mutlu edebilirdi şiddet olayını zaten konuşmak bile istemiyorum nasıl yapar bunu ya konuşmaya çalışın belki düzelir diyeceğimInsallah duzelirAllah yardımcınız olsun

Ben bebeğinizin niye bu kadar ağladığına takıldım hiç mi gün içinde uyumuyor bu bebek
Yarım saat bile uyutup bir dusa giremiyorsunuz

Eşinizin siddetinden falan bahsedeceğim ama boşuna konuşacağım siz bastan kanıksamıssiniz durumu en azindan bebeğinize bir düzen verin

Ya bu erkekler nerede türüyor. .peygamber efendimiz bosuna veda hutbsinde hep kadinlara iyi davranilmasini ogutlememis kadınla emanettir diyor. Ne biçim ya.ne diyebilirzki onları yetiştiren ailelerinde belkide en büyük kabahat bilemiyorum allah yardmcnz olsun

Siz ailenizden arkadaşlarınızdan fedakarlık edin üzerine laf işit üzerine ağzıma bile almak istemiyorum artık.... Kendini arkadaş çevresi edin ve rahatla

Hep böyleydi maalesef bencil vurdumduymaz. Her gün dışarı çıkıyorum bebeğimle 2 3 saat park bahçe market gezeriz.
Ailem baya uzakta maalesef öyle hemen gidemiyoruz ve eşimin işi dolayısıyla
Madem hep böyleydi sana çirkinsin diyen bir adamdan niye çocuk yapıyosun

Adamcık size vurmuş, boşanma diye bir kavramdan haberiniz var mı?
Ne kadar yapıcı yorum yapmışsınız evet var meral etmeyin ama ben direk bitirmek istemiyorum hatasını anlasın iyice ve mutlu olalım. Tek istediğim bu

Madem hep böyleydi sana çirkinsin diyen bir adamdan niye çocuk yapıyosun
Evlendikten hemen sonra hamile kaldım birkaç ay içinde. O zamanlar aramız iyiydi zaten yeni evliyim her şey gözüme güzel gözüküyordu ve böyle şeyler dememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…