Umursuz rahat kadınlar

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
Kızlar merhaba
Şimdi öğrendim bu olayı ve şok oldum
Bi akrabamız kocasını kendi evinde bi kadınla basmış o kadında akrabaları
Ve yakalayan kadın kocasına bidaha olmasın görürsem duyarsam bırakırım seni demiş
İnana biliyomusunuz
Beraber olurlarken görüyo ve bidaha olmasın diyo
Ben anlamıyorum ya kocanı baskasıyla paylaşma fikri bile beni yada sizleri çıldırtırken
Bazı kadınların bu kadar umursuz olmasına anlam veremiyorum
Bi kadın kocasını nasıl paylaşır ki

Hani gidecek edecek yeri yok parası pulu yok falan diyeceğimde bu sakinliği de anlamadım.
Kocasını o kadar çok sevmiyordur, aman yuva bozulmasın adım dul kadın olmasın diye yada sevgi anlayışı farklıdır. Burda hanimlar yazıyorlar kocamın yıllardır metresi var hala evliyiz bosanmak istemiyorum diyorlar.

Kocasına duygusal bir şey hissetmiyordur.
Sadece toplum içinde evli görünme arzusu, ya da kocasının sunduğu imkanları kaybetmeme, alışmış olduğu düzenden vazgeçmek istememe gibi sebeplerle evliliğini sürdürüyordur.

Arkadaslarimla, içlerinden birinin tanidigi bir kuaföre gitmiştik,
Kuaförde bir kadın vardı (devamlı musteriymis) , şey anlatıyordu; "ona bin kere dedim ki al , para vereyim yap ama niye benim evimde yapıyorsun!! Bana söz vermişti , ikimizin yatağında bir daha asla yapmam diye. Ama kansız yine getirmiş benim evime. Basinca nasıl yoldum o kahpe kadının saçlarını"
Bu olay gerçekten birebir kulaklarımla duydugum bir olay ve sıfır abartı. Ben şok oldum ama sonra kuaförün tanıdığı arkadaşım bunun daha hiç birşey olduğunu, böyle ve daha uç çok muhabbete tanık oldugunu, o yüzden bu kuaförden vazgecemedigini söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…